mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Δεν πειραζει και λιγο μαυρισμενη να ειναι την κανει την δουλεια της. Καλοκαιρακι ερχεται εξαλλου![]()
χαχαχαχα μπλιαχ σιχαθηκα στα διαλα....τα λεμε μετα παω για δουλειες
Δεν πειραζει και λιγο μαυρισμενη να ειναι την κανει την δουλεια της. Καλοκαιρακι ερχεται εξαλλου![]()
Μωρη γαμιολα.
Οταν ποσα χρονια ξυριζεις μια περιοχη χωρις καποια συγκεκριμενη φορά, και το κανεις πανω κατω δεξια αριστερα, η τριχα θα γαμηθει.
Μαλακισμενη. Πρωτα θελει να το παρεις απο την φορα της τριχας, και μετα θελει αρκετο αφρο και να το παρεις κοντρα αλλα να ξερεις τι να κανεις. Ετσι βγαινει εντελως βελουδινο οπως λετε και εσεις οι ελλεεινιδες.
Αντε μεσημεριατικα με την καθε καριολα. Καθομαι και εξηγω τα αυτονοητα.
η φωτολυση ειναι μια μαλακια και μιση εχω κανει και εκλαψα τα λεφτα μου ασε που μου δημιουργησε και ζημια...αν θελει λειζερ να παει σε δερματολογο....λειζερ μπορει να κανει ΜΟΝΟ γιατρος και οχι το οποιοδηποτε ινστιτουτο...ισως καποια κεντρα να εχουν πλεον γιατρους δεν ξερω....θελει ψαξιμο παντως
σου ειπα κ πριν. λες μαλακιες. εξαρταται απο πολλα.
συνεχισε το παραληρημα![]()
Ποιο παραληρημα μωρη νουτελα.
αυτο που τα ξερεις ολα ρε ζωαδι.
Την εννοια μου εχεις συνεχεια εσυ και οταν λειπω?καρατσεκαρισμενο αλεξ.
Σεληνη παει ατα μαλακω.
θελεις κ συ τον χωχο?
νουμερο.
αι ρε ψωναρα!Την εννοια μου εχεις συνεχεια εσυ και οταν λειπω?
Καλημερα αγορι.....Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα...
Στην γωνια σου βρωμα. Εκει που κατουραει ο σκυλος μου.
μα τι πρεπει να κανω για να μου μιλησεις κι εμενα ετσι? >Στην γωνια σου βρωμα. Εκει που κατουραει ο σκυλος μου.
Να γινεις ξυνοβελβω....μα τι πρεπει να κανω για να μου μιλησεις κι εμενα ετσι? >![]()
Επαναλαμβανω.εχεις κ ενα αρσενικο σπιτι. παιρνε παραδειγμα λεμε.
Ευκολο ειναι?Να γινεις ξυνοβελβω....
Καθολου....one of a kind....Ευκολο ειναι?
Επαναλαμβανω.
Οτι εχεις γινει πιστο αντιγραφο του περσονα, το εχεις αντιληφθει?
Εκεινος τουλαχιστον ειναι το original πραγμα.
μα τι πρεπει να κανω για να μου μιλησεις κι εμενα ετσι? >![]()