Νέα

Αποτρίχωση σε μουνάκι/κωλαράκι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα yeahsure
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 256
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

:2funny: :2funny:

Ισα μωρη κιτσα.

Ξυρισματακι γυρω γυρω απο τα μουνοχειλα και να γλειφομουνιαζεις κατα την διαρκεια. Ε μετα το δαχτυλο στο κωλι ειναι δεδομενο, μαζι και το γλειφοκωλι.

Μετα την αποτριχωση θα πρεπει να απλωσει πενηντα μαρεγκες για να στρωσει απτον πονο.

θα την παιξει σε λιγο αυτος :2funny:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
τοσα ξερεις τοσα λες!!!!
μια κρεμα σε 5' στεγνωνει και εισαι αρχοντας..
με το ξυραφι την επομενη μερα ηδη γρατζουνανε..

Αν ξυριστει σωστα δεν γρατζουνανε την επομενη μερα.

Οι γυναικες ΔΕΝ ξερετε πως να ξυριζεστε. Το ξυρισμα θελει τεχνη. Χωρις μαλακιες. Αλλα τοσο μαλακισμενες που ειστε που να καταλαβετε τα βασικα ακομα και σε κατι σαν αυτο.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166

Οι γυναικες ΔΕΝ ξερετε πως να ξυριζεστε. Το ξυρισμα θελει τεχνη. Χωρις μαλακιες. Αλλα τοσο μαλακισμενες που ειστε που να καταλαβετε τα βασικα ακομα και σε κατι σαν αυτο.
σωστα.
εχεις δικιο.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

μαλακιες λες. δε βαρεθηκες?
εβγαλες κ πορισμα για το τυπο δερματος της καθεμιας, αν εχει ορμονικο προβλημα κ ποσα αλλα. μαλακα ξερολα :jerking:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
σαν αυτο που εβαλε ο αναλοβλακας στην προηγουμενη σελιδα.
βεβαια μονο λειζερ δεν ειναι αλλα φωτολυση.
αναλογα ποσα λεφτα θελει να δωσει, διαλεγει κ το χωρο. νοσοκομειο ή ιατρειο ή ινστιτουτο.

η φωτολυση ειναι μια μαλακια και μιση εχω κανει και εκλαψα τα λεφτα μου ασε που μου δημιουργησε και ζημια...αν θελει λειζερ να παει σε δερματολογο....λειζερ μπορει να κανει ΜΟΝΟ γιατρος και οχι το οποιοδηποτε ινστιτουτο...ισως καποια κεντρα να εχουν πλεον γιατρους δεν ξερω....θελει ψαξιμο παντως

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
μαλακιες λες. δε βαρεθηκες?
εβγαλες κ πορισμα για το τυπο δερματος της καθεμιας, αν εχει ορμονικο προβλημα κ ποσα αλλα. μαλακα ξερολα :jerking:

Μωρη γαμιολα.

Οταν ποσα χρονια ξυριζεις μια περιοχη χωρις καποια συγκεκριμενη φορά, και το κανεις πανω κατω δεξια αριστερα, η τριχα θα γαμηθει.

Μαλακισμενη. Πρωτα θελει να το παρεις απο την φορα της τριχας, και μετα θελει αρκετο αφρο και να το παρεις κοντρα αλλα να ξερεις τι να κανεις. Ετσι βγαινει εντελως βελουδινο οπως λετε και εσεις οι ελλεεινιδες.

Αντε μεσημεριατικα με την καθε καριολα. Καθομαι και εξηγω τα αυτονοητα.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
η φωτολυση ειναι μια μαλακια και μιση εχω κανει και εκλαψα τα λεφτα μου ασε που μου δημιουργησε και ζημια...αν θελει λειζερ να παει σε δερματολογο....λειζερ μπορει να κανει ΜΟΝΟ γιατρος και οχι το οποιοδηποτε ινστιτουτο...ισως καποια κεντρα να εχουν πλεον γιατρους δεν ξερω....θελει ψαξιμο παντως
λειζερ κανουν και τα ινστιτουτα πλεον..

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Και μετα να πατησει και ενα anal bleaching η πουτανα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866

νομίζω ότι τα λέιζερ στα γήπεδα έχουν απαγορευτεί.

strange.jpg

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
ΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑ :2funny:
πρεπει να ειναι πολυ δουλεμενο ομως για να χρειαστει κατι τετοιο :P

Ειναι θεμα του δερματος οχι το ποσο εχει δουλευτει. Αν εχει βεβαια δουλευτει ακομα καλυτερα. Θα ειναι σαν να βλεπεις μια παλια φιλη, με καινουρια κομμωση.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
νομίζω ότι τα λέιζερ στα γήπεδα έχουν απαγορευτεί.

εχω ενα βλαμμενο γειτονακι στον απεναντι δρομο που εχει λειζερ και αυτο και ο αδερφος του και μου κανει νοηματα στο σαλονι απο το μπαλκονι...μια μερα ειχα παρει και εγω ενα απο τον ανηψιο μου και το τυφλωσα :grin: :grin: :grin:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ειναι θεμα του δερματος οχι το ποσο εχει δουλευτει. Αν εχει βεβαια δουλευτει ακομα καλυτερα. Θα ειναι σαν να βλεπεις μια παλια φιλη, με καινουρια κομμωση.

χαχαχαχαχαχαχα βλακα :2funny: ασε αρκετα φευγουν για ολα τα υπολοιπα....δεν περισσευουν και για λευκανση...

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
χαχαχαχαχαχαχα βλακα :2funny: ασε αρκετα φευγουν για ολα τα υπολοιπα....δεν περισσευουν και για λευκανση...

Δεν πειραζει και λιγο μαυρισμενη να ειναι την κανει την δουλεια της. Καλοκαιρακι ερχεται εξαλλου :2funny:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Απαντήσεις
0
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom