You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αποτρίχωση σε μουνάκι/κωλαράκι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα yeahsure
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 256
- Εμφανίσεις 32K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
σε κτηνίατρο.
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Ισα μωρη κιτσα.
Ξυρισματακι γυρω γυρω απο τα μουνοχειλα και να γλειφομουνιαζεις κατα την διαρκεια. Ε μετα το δαχτυλο στο κωλι ειναι δεδομενο, μαζι και το γλειφοκωλι.
Μετα την αποτριχωση θα πρεπει να απλωσει πενηντα μαρεγκες για να στρωσει απτον πονο.
θα την παιξει σε λιγο αυτος
Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
τοσα ξερεις τοσα λες!!!!
μια κρεμα σε 5' στεγνωνει και εισαι αρχοντας..
με το ξυραφι την επομενη μερα ηδη γρατζουνανε..
Αν ξυριστει σωστα δεν γρατζουνανε την επομενη μερα.
Οι γυναικες ΔΕΝ ξερετε πως να ξυριζεστε. Το ξυρισμα θελει τεχνη. Χωρις μαλακιες. Αλλα τοσο μαλακισμενες που ειστε που να καταλαβετε τα βασικα ακομα και σε κατι σαν αυτο.
σωστα.Αν ξυριστει σωστα δεν γρατζουνανε την επομενη μερα.
Οι γυναικες ΔΕΝ ξερετε πως να ξυριζεστε. Το ξυρισμα θελει τεχνη. Χωρις μαλακιες. Αλλα τοσο μαλακισμενες που ειστε που να καταλαβετε τα βασικα ακομα και σε κατι σαν αυτο.
εχεις δικιο.
Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
σωστα.
εχεις δικιο.
Εννοειται.
παντα.Εννοειται.
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Αν ξυριστει σωστα δεν γρατζουνανε την επομενη μερα.
μαλακιες λες. δε βαρεθηκες?
εβγαλες κ πορισμα για το τυπο δερματος της καθεμιας, αν εχει ορμονικο προβλημα κ ποσα αλλα. μαλακα ξερολα
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
σαν αυτο που εβαλε ο αναλοβλακας στην προηγουμενη σελιδα.
βεβαια μονο λειζερ δεν ειναι αλλα φωτολυση.
αναλογα ποσα λεφτα θελει να δωσει, διαλεγει κ το χωρο. νοσοκομειο ή ιατρειο ή ινστιτουτο.
η φωτολυση ειναι μια μαλακια και μιση εχω κανει και εκλαψα τα λεφτα μου ασε που μου δημιουργησε και ζημια...αν θελει λειζερ να παει σε δερματολογο....λειζερ μπορει να κανει ΜΟΝΟ γιατρος και οχι το οποιοδηποτε ινστιτουτο...ισως καποια κεντρα να εχουν πλεον γιατρους δεν ξερω....θελει ψαξιμο παντως
Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
μαλακιες λες. δε βαρεθηκες?
εβγαλες κ πορισμα για το τυπο δερματος της καθεμιας, αν εχει ορμονικο προβλημα κ ποσα αλλα. μαλακα ξερολα![]()
Μωρη γαμιολα.
Οταν ποσα χρονια ξυριζεις μια περιοχη χωρις καποια συγκεκριμενη φορά, και το κανεις πανω κατω δεξια αριστερα, η τριχα θα γαμηθει.
Μαλακισμενη. Πρωτα θελει να το παρεις απο την φορα της τριχας, και μετα θελει αρκετο αφρο και να το παρεις κοντρα αλλα να ξερεις τι να κανεις. Ετσι βγαινει εντελως βελουδινο οπως λετε και εσεις οι ελλεεινιδες.
Αντε μεσημεριατικα με την καθε καριολα. Καθομαι και εξηγω τα αυτονοητα.
λειζερ κανουν και τα ινστιτουτα πλεον..η φωτολυση ειναι μια μαλακια και μιση εχω κανει και εκλαψα τα λεφτα μου ασε που μου δημιουργησε και ζημια...αν θελει λειζερ να παει σε δερματολογο....λειζερ μπορει να κανει ΜΟΝΟ γιατρος και οχι το οποιοδηποτε ινστιτουτο...ισως καποια κεντρα να εχουν πλεον γιατρους δεν ξερω....θελει ψαξιμο παντως
Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
Και μετα να πατησει και ενα anal bleaching η πουτανα.
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
λειζερ κανουν και τα ινστιτουτα πλεον..
οκ τοτε
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
ΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑ
πρεπει να ειναι πολυ δουλεμενο ομως για να χρειαστει κατι τετοιο
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
η φωτολυση ειναι μια μαλακια και μιση εχω κανει και εκλαψα τα λεφτα μου ασε που μου δημιουργησε και ζημια...αν θελει λειζερ να παει σε δερματολογο....λειζερ μπορει να κανει ΜΟΝΟ γιατρος και οχι το οποιοδηποτε ινστιτουτο...ισως καποια κεντρα να εχουν πλεον γιατρους δεν ξερω....θελει ψαξιμο παντως
νομίζω ότι τα λέιζερ στα γήπεδα έχουν απαγορευτεί.
![strange.jpg](http://coachp.files.wordpress.com/2008/12/strange.jpg?w=500&h=380)
ε ναι αφου εχουμε πληθωρα επιλογων!!!οκ τοτεεγω παντως σε γιατρο παω....δεν εμπιστευομαι κανεναν
![]()
Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
ΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑ![]()
πρεπει να ειναι πολυ δουλεμενο ομως για να χρειαστει κατι τετοιο![]()
Ειναι θεμα του δερματος οχι το ποσο εχει δουλευτει. Αν εχει βεβαια δουλευτει ακομα καλυτερα. Θα ειναι σαν να βλεπεις μια παλια φιλη, με καινουρια κομμωση.
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
νομίζω ότι τα λέιζερ στα γήπεδα έχουν απαγορευτεί.
εχω ενα βλαμμενο γειτονακι στον απεναντι δρομο που εχει λειζερ και αυτο και ο αδερφος του και μου κανει νοηματα στο σαλονι απο το μπαλκονι...μια μερα ειχα παρει και εγω ενα απο τον ανηψιο μου και το τυφλωσα
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Ειναι θεμα του δερματος οχι το ποσο εχει δουλευτει. Αν εχει βεβαια δουλευτει ακομα καλυτερα. Θα ειναι σαν να βλεπεις μια παλια φιλη, με καινουρια κομμωση.
χαχαχαχαχαχαχα βλακα
Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
χαχαχαχαχαχαχα βλακαασε αρκετα φευγουν για ολα τα υπολοιπα....δεν περισσευουν και για λευκανση...
Δεν πειραζει και λιγο μαυρισμενη να ειναι την κανει την δουλεια της. Καλοκαιρακι ερχεται εξαλλου
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166