You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αποτρίχωση σε μουνάκι/κωλαράκι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα yeahsure
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 256
- Εμφανίσεις 32K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
re mlk σιχαμενη εισαι και φαινεσαι. ξυριζεται η γκομενα μου. γουλι ειναι.απλως εγω τη θελω αποτριχωμενη. προσεχε πως μιλας, μην τα παρω πρωινιατικα.16 σελίδες για 5 τρίχες μια σιχαμένης που ζει στο μεσαίωνα.
Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
σιλβα ευχαριστω, ρε.
η σπατουλα μιας χρησης. γαντια. που βουτανε τη σπατουλα ομως; αν boytane oleς tiς σπατουλες στον ιδιο κουβα με το κερι, ειναι εκφοβιστικο.
Κατι μου λεει οτι εισαι υποχονδριος
η απλως προσεχω για να μην εχω...Κατι μου λεει οτι εισαι υποχονδριος
δεν ερχεται σε επαφη η σπατουλα με το δερμα,απλα απλωνεις το κερι.σιλβα ευχαριστω, ρε.
η σπατουλα μιας χρησης. γαντια. που βουτανε τη σπατουλα ομως; αν boytane oleς tiς σπατουλες στον ιδιο κουβα με το κερι, ειναι εκφοβιστικο.
και στην τελικη υπαρχει και η ρολετα που απολυμαινεται η κεφαλη της μετα απο καθε πελατισα.
aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
ρε τσιπη και γιατι δεν την πας σε ενα ινστιτουτο αισθητικης αλλα καθεσαι και ρωτας εδω;; καλα σου ειπεre mlk σιχαμενη εισαι και φαινεσαι. ξυριζεται η γκομενα μου. γουλι ειναι.απλως εγω τη θελω αποτριχωμενη. προσεχε πως μιλας, μην τα παρω πρωινιατικα.
Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
δεν ερχεται σε επαφη η σπατουλα με το δερμα,απλα απλωνεις το κερι.
και στην τελικη υπαρχει και η ρολετα που απολυμαινεται η κεφαλη της μετα απο καθε πελατισα.
Εμενα αυτο μ αρεσει
αυτο με τη ρολετα... απλως δεν παιζει εννοια απολυμανσης. αν το σκεφτεις θα δεις οτι ειναι ακυρο.δεν ερχεται σε επαφη η σπατουλα με το δερμα,απλα απλωνεις το κερι.
τωρα σε ο,τι αφορα οτι η σπατουλα δεν ερχεται σε επαφη με το δερμα.... χλωμο.
τελοσπαντων. ευχαριστω πολυ ολες σας.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.270
- Πόντοι
- 25.467
ρε τσιπη και γιατι δεν την πας σε ενα ινστιτουτο αισθητικης αλλα καθεσαι και ρωτας εδω;; καλα σου ειπε
Φοβάται τις αρρώστιες. Μπορεί να κολλήσει χλαπάτσα και μετά να του το γυρίσει σε μπορνιόκο.
αν το σκεφτω?αυτο με τη ρολετα... απλως δεν παιζει εννοια απολυμανσης. αν το σκεφτεις θα δεις οτι ειναι ακυρο.
τωρα σε ο,τι αφορα οτι η σπατουλα δεν ερχεται σε επαφη με το δερμα.... χλωμο.
τελοσπαντων. ευχαριστω πολυ ολες σας.
αν το κανω ομως??
ε αφου δεν ερχεται σε επαφη,πως να το κανουμε?
το κερι ειναι παχυρευστο δεν ειναι νερο,ειναι χοντρη η στρωση που απλωνεις δεν ερχεται σε επαφη λεμε εσυ εκει τα δικα σου...
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.270
- Πόντοι
- 25.467
Καμινέτο. Αποτελεσματικό και απολυμαντικό.
Αλεκος2
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 25
- Πόντοι
- 16
ρε τσιπη και γιατι δεν την πας σε ενα ινστιτουτο αισθητικης αλλα καθεσαι και ρωτας εδω;; καλα σου ειπε
να του δωσουμε ολοι απο 50 λεπτα να την παει να κανει τη δουλεια του ο ανθρωπος. για αυτο ειναι οι φιλοι
το συμπερασμα οτι ειναι οικονομικο το θεμα μονο κατι κομπλεξικοι με επιλεκτικη ακοη(οραση εν προκειμενω), θα μπορουσαν να το βγαλουν.να του δωσουμε ολοι απο 50 λεπτα να την παει να κανει τη δουλεια του ο ανθρωπος. για αυτο ειναι οι φιλοι
Αλεκος2
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 25
- Πόντοι
- 16
το συμπερασμα οτι ειναι οικονομικο το θεμα μονο κατι κομπλεξικοι με επιλεκτικη ακοη(οραση εν προκειμενω), θα μπορουσαν να το βγαλουν.
εγω να σε βοηθησω θελω κι εσυ μιλας κοματικα. σε λιγο θα μας πεις και για την οικονομικη κριση
aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Καμινέτο. Αποτελεσματικό και απολυμαντικό.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.270
- Πόντοι
- 25.467
εγω να σε βοηθησω θελω κι εσυ μιλας κοματικα. σε λιγο θα μας πεις και για την οικονομικη κριση
Σας το έχω ξαναπεί αγαπητέ Διπλαλέκο. Ουδείς εχθρός ασφαλέστερος, των ευεργετηθέντων.