Νέα

Αποτρίχωση σε μουνάκι/κωλαράκι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα yeahsure
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 256
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Y

yeahsure

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
16 σελίδες για 5 τρίχες μια σιχαμένης που ζει στο μεσαίωνα.
re mlk σιχαμενη εισαι και φαινεσαι. ξυριζεται η γκομενα μου. γουλι ειναι.απλως εγω τη θελω αποτριχωμενη. προσεχε πως μιλας, μην τα παρω πρωινιατικα.

OP
OP
Y

yeahsure

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
σιλβα ευχαριστω, ρε.

η σπατουλα μιας χρησης. γαντια. που βουτανε τη σπατουλα ομως; αν boytane oleς tiς σπατουλες στον ιδιο κουβα με το κερι, ειναι εκφοβιστικο.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
σιλβα ευχαριστω, ρε.

η σπατουλα μιας χρησης. γαντια. που βουτανε τη σπατουλα ομως; αν boytane oleς tiς σπατουλες στον ιδιο κουβα με το κερι, ειναι εκφοβιστικο.

Κατι μου λεει οτι εισαι υποχονδριος :coffee:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
σιλβα ευχαριστω, ρε.

δεν ερχεται σε επαφη η σπατουλα με το δερμα,απλα απλωνεις το κερι.
και στην τελικη υπαρχει και η ρολετα που απολυμαινεται η κεφαλη της μετα απο καθε πελατισα.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
re mlk σιχαμενη εισαι και φαινεσαι. ξυριζεται η γκομενα μου. γουλι ειναι.απλως εγω τη θελω αποτριχωμενη. προσεχε πως μιλας, μην τα παρω πρωινιατικα.
ρε τσιπη και γιατι δεν την πας σε ενα ινστιτουτο αισθητικης αλλα καθεσαι και ρωτας εδω;; καλα σου ειπε

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
και στην τελικη υπαρχει και η ρολετα που απολυμαινεται η κεφαλη της μετα απο καθε πελατισα.

Εμενα αυτο μ αρεσει  :rockon:

OP
OP
Y

yeahsure

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
αυτο με τη ρολετα... απλως δεν παιζει εννοια απολυμανσης. αν το σκεφτεις θα δεις οτι ειναι ακυρο.
τωρα σε ο,τι αφορα οτι η σπατουλα δεν ερχεται σε επαφη με το δερμα.... χλωμο.
τελοσπαντων. ευχαριστω πολυ ολες σας.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
ρε τσιπη και γιατι δεν την πας σε ενα ινστιτουτο αισθητικης αλλα καθεσαι και ρωτας εδω;; καλα σου ειπε

Φοβάται τις αρρώστιες. Μπορεί να κολλήσει χλαπάτσα και μετά να του το γυρίσει σε μπορνιόκο.  :rolleyes:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
αυτο με τη ρολετα... απλως δεν παιζει εννοια απολυμανσης. αν το σκεφτεις θα δεις οτι ειναι ακυρο.
τωρα σε ο,τι αφορα οτι η σπατουλα δεν ερχεται σε επαφη με το δερμα.... χλωμο.
τελοσπαντων. ευχαριστω πολυ ολες σας.
αν το σκεφτω?
αν το κανω ομως??
ε αφου δεν ερχεται σε επαφη,πως να το κανουμε?
το κερι ειναι παχυρευστο δεν ειναι νερο,ειναι χοντρη η στρωση που απλωνεις δεν ερχεται σε επαφη λεμε εσυ εκει τα δικα σου... :rolleyes:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Καμινέτο. Αποτελεσματικό και απολυμαντικό.  :grin:

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
25
Πόντοι
16

να του δωσουμε ολοι απο 50 λεπτα να την παει να κανει τη δουλεια του ο ανθρωπος. για αυτο ειναι οι φιλοι

OP
OP
Y

yeahsure

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
να του δωσουμε ολοι απο 50 λεπτα να την παει να κανει τη δουλεια του ο ανθρωπος. για αυτο ειναι οι φιλοι
το συμπερασμα οτι ειναι οικονομικο το θεμα μονο κατι κομπλεξικοι με επιλεκτικη ακοη(οραση εν προκειμενω), θα μπορουσαν να το βγαλουν.

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
25
Πόντοι
16
το συμπερασμα οτι ειναι οικονομικο το θεμα μονο κατι κομπλεξικοι με επιλεκτικη ακοη(οραση εν προκειμενω), θα μπορουσαν να το βγαλουν.

εγω να σε βοηθησω θελω κι εσυ μιλας κοματικα. σε λιγο θα μας πεις και για την οικονομικη κριση

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
εγω να σε βοηθησω θελω κι εσυ μιλας κοματικα. σε λιγο θα μας πεις και για την οικονομικη κριση

Σας το έχω ξαναπεί αγαπητέ Διπλαλέκο. Ουδείς εχθρός ασφαλέστερος, των ευεργετηθέντων. :grin:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Απαντήσεις
0
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom