Νέα

Αποτρίχωση σε μουνάκι/κωλαράκι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα yeahsure
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 256
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Μωρη μαλακω, δεν ειπα σε ΚΑΘΕ μουνι. Αλλα καβλωνουν και αυτοι. Τους εχετε κανει ρομποτακια για να μην ντρεπεστε οταν πηγαινετε.

Δεν ειπαμε οτι θα σας γαμησουν, αλλα ο καθε ΝΟΡΜΑΛ και φυσιολογικος αντρας ακομα και 500 μουνια τη μερα να εβλεπε και να τα εξεταζε καπως θα καβλωνε. Αν δεν καβλωνε θα ηταν το αφυσικο.

Ακους εκει ειναι η δουλεια του. Οσο παχαινει η τσεπη δηλαδη λεπταινει η ψωλη.

Πες και αλλες μαλακιες αγελαδα.

καλα γαμα το.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
moy γαμησατε το θρεντ παλι ρε. συγκεντρωθειτε.
κοριτσα... θα την ξεκινησω με  αισθητικο για την ωρα κι αν δεν ικανοποιηθω με το αποτελεσμα , το συζηταμε για λειζερ.
εχω μια ερωτηση though.
οταν παει στην αισθητικο η σε γιατρο για λειζερ ο οποιος γιατρος μπορει να να ειναι και αντρας προφανως, τι κανει; ανοιγει τα ποδια της οπως στον γυναικολογο; της ανοιγει αυτη/αυτος  τα μουνοχειλα κανονικα κ αποτριχωνει; κι αντε πες τελειωνει το μουνακι.
μετα τι?στηνεται στα 4, της ανοιγει τα κωλομερια κ αποτριχωνει;
κ δε θα ντραπει η δικια μου; epishs, αξιο αποριας ειναι...δε θα καυλωσει η αισθητικος ποσο μαλλον ο ντοκ αν ειναι αντρας;
οταν πατε σε γυναικολογο, ειναι ιατρικα τα θεματα, πεφτει ξενερωμα, οκ, η αποτριχωση εχει σκοπο το καλο ανωτερο γαμησι ομως κ μονο η ιδεα καυλωνει.

τι λετε κουκλες?

καμια αισθητικο κανενα δερματολογο δεν εχουμε να μας πει απο πρωτο χερι;
το τελευταιο πραγμα που κοιτας εκεινη την ωρα ειναι να κανεις σωστα τη δουλεια σου να μην κανεις πολλα περασματα με το κερι.
αρα δεν καυλωνεις.
και για αποτριχωση στον κωλο δεν στηνεται στα 4,απλα γυρναει μπρουμυτα.

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
κοριτσια της παρεας κ οσοι λεβεντες αποτριχωνεστε,
θελω να αποτριχωσω τη νεα μου γκομενα. δωστε πληροφοριες.
μπορει μονη της, που πρεπει να παει, πως γινεται κλπ.

εva,vilma,loukrhtria klpes, πειτε μου και πως να της το θεσω να μην το παρει ασχημα.
ξυριζεται αλλα εχει αγρια τριχα κ φαινεται παρα το οτι ειναι ξυρισμενη.
εγω ειχα μαθει στα πουπουλα μεχρι τωρα. τη γουσταρω δε λεω, αλλα η λεπτομερεια αυτη, με ξενερωνει ενιοτε. αν αποτριχωθει θα βγουν απο τη ριζα αρα δε θα φαινονται.ετσι δεν ειναι;
αντε μωρα μου, φανειτε χρησιμες επιτελους σ αυτο to site :grin: :kissass:
γιατι εχειτε δει ποτε γκομενα με τριχεσ στην πισω τρθπα?
εγω ποτεσ!!!

OP
OP
Y

yeahsure

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ερωτηση κρισεως: εσεις, girls, μπορειτε να αποτριχωθειτε μονες σας σε μουνι και κωλο; καταλαβαινω οτι δεν ειναι κι οτι πιο ευκολο και γι αυτο προτιματε τις αισθητικους αλλα αν μια μια μεερα ειχατε ορεξη, θα μπορουσατε να το κανετε μονες σας η ειναι πρακτικα αδυνατο;

ενταξει,για κατι μπουλντοζιτσες ειναι προφανες οτι θα ειναι δυσκολο, αλλα για  ενα γκομενακι με φυσιολογικο βαρος, θεωρω οτι δεν ειναι κι αδυνατο. αρκει να εχει ενα μεγαλο καθρεφτη μπροστα της να βλεπει τι κανει.
τι λετε, μωρα μου;

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
ερωτηση κρισεως: εσεις, girls, μπορειτε να αποτριχωθειτε μονες σας σε μουνι και κωλο; καταλαβαινω οτι δεν ειναι κι οτι πιο ευκολο κ γι αυτο προτιματε τις αισθητικους αλλα αν μια μια μεερα ειχατε ορεξη, θα μπορουσατε να το κανετε μονες σας η ειναι πρακτικα αδυνατο;

ενταξει,για κατι μπουλντοζιτσες ειναι προφανες οτι θα ειναι δυσκολο, αλλα για  ενα γκομενακι με φυσιολογικο βαρος, θεωρω οτι δεν ειναι κι αδυνατο. αρκει να εχει ενα μεγαλο καθρεφτη μπροστα της να βλεπει τι κανει.
τι λετε, μωρα μου;

Και εμεις οι μπουλτνοζες μπορουμε και ολες :coffee:

OP
OP
Y

yeahsure

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Και εμεις οι μπουλτνοζες μπορουμε και ολες :coffee:
to κανεις δηλαδη και μονη σου;
oi πολυ χοντρες, ρε βιλμα κ να θελουν δεν παιζει να γινεται.
τα χερια εχουν συγκεκριμενο μηκος. σημειωτεον δεν εχω προβλημα με τις χοντρες, απενανντιας γουσταρω τις γυναικες αφρατες και νταρντανες αλλα αυτο ειναι ασχετο με το θεμα που θιγω. αντικειμενικα μια πολυ χοντρη δε μπορει να φτασει τα χερια της με μεγαλη ευκολια στον κωλο, τα κωλομερια θα κωλανε πολυ πιο πολυ οποτε θα δυσκολευεται να τα ξεχωρισει για να βαλει κερι και σε ο,τι αφορα το μουνακι αν και θα φτανει, δε θα μπορει να βλεπει οσο ανετα θα εβλεπε μια λεπτη λογω κοιλιας  αλλα  και να βλεπει σε εκαθρεφτη και παλι το λιπος θα την εμποδιζει να κανει τη δουλεια το ιδιο ευκολα με μια αδυνατη

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166

Οι κοντες σιτεμενες παλι εχουν μια δυσκολια :coffee:

to κανεις δηλαδη και μονη σου;
oi πολυ χοντρες, ρε βιλμα κ να θελουν δεν παιζει να γινεται.
τα χερια εχουν συγκεκριμενο μηκος. σημειωτεον δεν εχω προβλημα με τις χοντρες, απενανντιας γουσταρω τις γυναικες αφρατες και νταρντανες αλλα αυτο ειναι ασχετο με το θεμα που θιγω. αντικειμενικα μια πολυ χοντρη δε μπορει να φτασει τα χερια της με μεγαλη ευκολια στον κωλο, τα κωλομερια θα κωλανε πολυ πιο πολυ οποτε θα δυσκολευεται να τα ξεχωρισει για να βαλει κερι και σε ο,τι αφορα το μουνακι αν και θα φτανει, δε θα μπορει να βλεπει οσο ανετα θα εβλεπε μια λεπτη λογω κοιλιας  αλλα  και να βλεπει σε εκαθρεφτη και παλι το λιπος θα την εμποδιζει να κανει τη δουλεια το ιδιο ευκολα με μια αδυνατη

Μπορουν λεμε :coffee:
Δαχτυλακι πως νομιζεις βαζουν :coffee: ?

OP
OP
Y

yeahsure

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Μπορουν λεμε :coffee:
Δαχτυλακι πως νομιζεις βαζουν :coffee: ?
το δαχτυλο μπαινει βγαινει γλυστραει κ δεν ειναι και προβλημα τα κωλομερια να ειναι σε επαφη. οταν βαζεις κερι ομως τα κωλομερια πρεπει να ειναι σε αποσταση αλλιως θα κoλλησουν! hello?!

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
μη σε πιασει κοψιμο με τοσους καφεδες, προσεχε :sunglasses:

Ελα τωρα που δε γουσταρεις :coffee: για παρτη σου τα κανω ολα :coffee:

το δαχτυλο μπαινει βγαινει γλυστραει κ δεν ειναι και προβλημα τα κωλομερια να ειναι σε επαφη. οταν βαζεις κερι ομως τα κωλομερια πρεπει να ειναι σε αποσταση αλλιως θα κoλλησουν! hello?!

Μη μου λες εμενα χελοου :coffee:
Αν μιλαμε για μεγεθη :coffee: γυναικας bbwlover παω πασο :coffee:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
βοηθαει και η πελατισα.

OP
OP
Y

yeahsure

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
βοηθαει και η πελατισα.
σιλβα εισαι αισθητικος αν καταλαβα καλα.
για οταν το κανει μονη της καποια συζηταμε  αυτη τη στιγμη. κ λεω οτι αντικειμενικα μια χοντρη γκομενα θα δυσκολευεται περισσοτερο απο μια αδυνατη να τ κανει. anyway.

na se ρωτησω αφου σε βρηκα.
1.τι μετρα υγιεινης τηρειτε;
to κερι το αλοιφετε με ξυlo κ μετα χησιμοποιειτε ταινιες; το ξυλο k οι ταινιες ειναι μιας χρησης να υποθεσω; γιατι σε καθε αλλη περιπτωση τιθεται θεμα υγιειενης.
2. οι γκομενες δεν κομπλαρουν να τους ανοιγεις μουνοχειλα κωλομερια κλπ; η δικια μου λεει ντρεπεται. τοσο παρθενοπιπιτσα ειναι η με δουλευει πατοκορφα ; :think:;

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
για οταν το κανει μονη της καποια συζηταμε  αυτη τη στιγμη. κ λεω οτι αντικειμενικα μια χοντρη γκομενα θα δυσκολευεται περισσοτερο απο μια αδυνατη να τ κανει. anyway.

to κερι το αλοιφετε με ξυlo κ μετα χησιμοποιειτε ταινιες; το ξυλο k οι ταινιες ειναι μιας χρησης να υποθεσω; γιατι σε καθε αλλη περιπτωση τιθεται θεμα υγιειενης.
2. οι γκομενες δεν κομπλαρουν να τους ανοιγεις μουνοχειλα κωλομερια κλπ; η δικια μου λεει ντρεπεται. τοσο παρθενοπιπιτσα ειναι η με δουλευει πατοκορφα ; :think:;

Αλλαζω ιμοτ για λιγο .

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:coffee:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
16 σελίδες για 5 τρίχες μια σιχαμένης που ζει στο μεσαίωνα.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166

1.ναι ξυλινη σπατουλα μιας χρησης και γαντια οταν κανουμε στην ευαισθητθ περιοχη (η και στο υπολοιπο αν υπαρχει καποια δερματοπαθεια
2.ε μπορει να ντρεπεται.κι εγω ντρεπομουν οταν πηγα πρωτη φορα μετα πιασαμε συζητηση λεγαμε τα χαζα μας και μια χαρα.

οσο για το αλλο μια φορα δοκιμασα να κανω μονη μου και κοντεψα να δεθω κομπος οποτε το αφησα!!! :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645

Με λίγα μαθήματα γιόγκα καταφέρνεις να ξυρίζεις και την πλάτη σου

URL]]