Νέα

Αποθήκευση βίντεο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MARIOS32
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tarzan71

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2019
Like
519
Πόντοι
81
βοήθησε με λίγο με αυτο, μπορώ να κλειδώσω συγκεκριμένο φάκελο σε δίσκο ή πρέπει όλο τον δίσκο;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

αναφέρεσαι σε φυσικό δίσκο σωστα;
Πλέον μπορείς να κλειδώσεις μόνο φάκελο αλλά θα σου πρότεινα όλο το δίσκο

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
199
Like
25.959
Πόντοι
33.818
1740588213223.jpeg

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
7.863
Πόντοι
2.356
Χαίρομαι που κατάλαβες το ερώτημα μου. Φίλε με απασχολεί αν πεθάνω να μην δει κάνει τι βίντεο έχω τραβήξει. Τους οικείους μου επιθυμώ να προστατέψω από εγκεφαλικο

Έχετε πολύ πλάκα, γέλασα αλλά το θέμα είναι σοβαρο
καλα εμενα δε με απασχολει. πεθαμενος θα μαι....

το οτι θα χασουν πασα ιδεα αν τυχον τα δουν ναι αλλα το πιθανοτερο ειναι να μη δει κανεις ποτε τιποτα...

Αδελφέ δεν κατάλαβες. Σκέψου κάποιον που έχει κάποια βιντεάκια / Φωτο σε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο και σήμερα 100% κανεις δεν έχει πρόσβαση σε αυτόν. Αν όμως αύριο αυτός πεθάνει ξαφνικά και κάποια στιγμή η σύζυγος ή τα παιδιά πάρουν τον δίσκο και αρχίζουν να τον χαζεύουν, θα δουν υλικό που θα τα χάσουν. φαντάσουμε ας πούμε να δουν τον πατέρα τους να γαμάει μια γνωστή . Πως θα νιώσουν; απο αυτο θέλω να με προφυλάξω. Αλήθεια δεν το έχει σκεφτει κανεις αυτό; Πριν χρόνια μου έβαλε την ιδέα ο ξαφνικός θάνατος ενος φίλου μου που η γυναίκα του βρήκα στον Η/Υ του δεκάδες βίντεο με τρανς και έπαθε σοκ, ήταν μια πλευρα που δεν την γνώριζε!
στα @@ του τυπε. πεθαμενος ηταν... ας τον βρουν να του ζητησουν τα ρεστα... το πολυ πολυ να μη του αναβουν το καντηλι

kgkano

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2023
Like
119
Πόντοι
0
Και το ενδεχόμενο να τύχει να βρουν κρυπτογραφημένο δίσκο που ούτε η CIA δεν μπορεί να τον σπάσει είναι καλύτερο σενάριο μας λες με το απλώς να έβλεπαν ότι γαμουσες την κουμπάρα. Δεν θα πάει το μυαλό τους σε 50 φορές χειρότερα και ανώμαλα σενάρια.

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
15
Like
4.369
Πόντοι
746
το πολυ πολυ να μαζευτει η οικογενεια και να πει ο εγγονος:μερακλης ο παππους,ολες τις εσκιζε.Μικρες,μεγαλες,ασπρες,μαυρες....Παππου θα τιμησω το ονομα σου

xxxa1a2b3c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2016
Κριτικές
6
Like
274
Πόντοι
281
Veracrypt - o διαδοχος του truecrypt
Φτιαχνεις ενα container (ή κανεις encrypt ολο τον δισκο), ριχνεις τα αρχεια μεσα και τον κωδικο τον ξερεις μονο εσυ.
Σβηνεις τα παλια με wipe.

Το container μπορει να ειναι σε εξωτερικο δίσκο.
Αν χασεις τον κωδικο, τα εχασες.
Βαλε κωδικο τουλαχιστον 25 χαρακτηρες.

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
15
Like
4.369
Πόντοι
746
Veracrypt - o διαδοχος του truecrypt
Φτιαχνεις ενα container (ή κανεις encrypt ολο τον δισκο), ριχνεις τα αρχεια μεσα και τον κωδικο τον ξερεις μονο εσυ.
Σβηνεις τα παλια με wipe.

Το container μπορει να ειναι σε εξωτερικο δίσκο.
Αν χασεις τον κωδικο, τα εχασες.
Βαλε κωδικο τουλαχιστον 25 χαρακτηρες.
με 25+ χαρακτηρες σιγουρα θα χασει τον κωδικο

το πολυ πολυ να μαζευτει η οικογενεια και να πει ο εγγονος:μερακλης ο παππους,ολες τις εσκιζε.Μικρες,μεγαλες,ασπρες,μαυρες....Παππου θα τιμησω το ονομα σου
Φιλε εχω και αλλη προταση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom