Νέα

Αποθήκευση βίντεο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MARIOS32
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 44
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tarzan71

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2019
Like
517
Πόντοι
81
βοήθησε με λίγο με αυτο, μπορώ να κλειδώσω συγκεκριμένο φάκελο σε δίσκο ή πρέπει όλο τον δίσκο;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

αναφέρεσαι σε φυσικό δίσκο σωστα;
Πλέον μπορείς να κλειδώσεις μόνο φάκελο αλλά θα σου πρότεινα όλο το δίσκο

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
198
Like
25.869
Πόντοι
33.818
1740588213223.jpeg

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.770
Πόντοι
456
Τελικά, τα γαμήσια είναι τα παράσημα του άντρα.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
7.813
Πόντοι
2.356
Χαίρομαι που κατάλαβες το ερώτημα μου. Φίλε με απασχολεί αν πεθάνω να μην δει κάνει τι βίντεο έχω τραβήξει. Τους οικείους μου επιθυμώ να προστατέψω από εγκεφαλικο

Έχετε πολύ πλάκα, γέλασα αλλά το θέμα είναι σοβαρο
καλα εμενα δε με απασχολει. πεθαμενος θα μαι....

το οτι θα χασουν πασα ιδεα αν τυχον τα δουν ναι αλλα το πιθανοτερο ειναι να μη δει κανεις ποτε τιποτα...

Αδελφέ δεν κατάλαβες. Σκέψου κάποιον που έχει κάποια βιντεάκια / Φωτο σε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο και σήμερα 100% κανεις δεν έχει πρόσβαση σε αυτόν. Αν όμως αύριο αυτός πεθάνει ξαφνικά και κάποια στιγμή η σύζυγος ή τα παιδιά πάρουν τον δίσκο και αρχίζουν να τον χαζεύουν, θα δουν υλικό που θα τα χάσουν. φαντάσουμε ας πούμε να δουν τον πατέρα τους να γαμάει μια γνωστή . Πως θα νιώσουν; απο αυτο θέλω να με προφυλάξω. Αλήθεια δεν το έχει σκεφτει κανεις αυτό; Πριν χρόνια μου έβαλε την ιδέα ο ξαφνικός θάνατος ενος φίλου μου που η γυναίκα του βρήκα στον Η/Υ του δεκάδες βίντεο με τρανς και έπαθε σοκ, ήταν μια πλευρα που δεν την γνώριζε!
στα @@ του τυπε. πεθαμενος ηταν... ας τον βρουν να του ζητησουν τα ρεστα... το πολυ πολυ να μη του αναβουν το καντηλι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom