george234
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Οχι ρε, ασυρματη ειπε ο τυπος...Και εγω για ασυρματη λεω...παντα....
Οχι ρε, ασυρματη ειπε ο τυπος...Και εγω για ασυρματη λεω...παντα....
παντα....
ξερεις πολλους απλους χρηστες να εχουν οπτικες ινες σπιτι τους δηλ???
Ε βαλε και εσυ ενα παλιοκαλωδιο...Αναλογα με το router ξεκινας απο διπλασια ταχυτητα μεταδοσης δεδομενων και ανεβαινεις κατακορυφαΤα ίδια και με το δικό μου ρούτερ...ασύρματα...έχω πήξει στα time out και αποσυντονισμούς, απόσταση ρουτερ και δέκτη USB μικρότερο από 0.7 m.
Και ποιό μηχάνημα παρεμβάλεται στο μέσον του ΡΟΥΤΕΡ μεχρι και το τοπικό τηλεφωνικο κέντρο της περιοχης το οποιο
επιτρεπει η δεν επιτρεπει την συνδεση στο δικτυο κορμού ????
Σαν να με μπερδεψες.....
αρχικα αποσυνδεεται το ασυρματο.....αλλα το ρουτερ φαινεται να λειτουργει κανονικα...και ολα τα λαμπακια αναμμενα...Οχι ρε, ασυρματη ειπε ο τυπος...Και εγω για ασυρματη λεω...
να βαλουμε καλωδιο λες;ειναι πεντε μετρα μακρια το δωματιο....Ε βαλε και εσυ ενα παλιοκαλωδιο...Αναλογα με το router ξεκινας απο διπλασια ταχυτητα μεταδοσης δεδομενων και ανεβαινεις κατακορυφα
Αν στο διπλα σπιτι εχει ενα μηχανημα που διμιουργει ηλεκτρικο θορυβο πχ
και τα διζευγα ειναι ενα κουβαρι μες την παλια σωληνα και πάνε ολα μαζι στο υπόγειο
δε θα έρθει ο θορυβος και στη δικη σου γραμμη???
Αν μπορεις να το βολεψεις και να μην σε ενοχλει βαλε ξερα καλωδιο. Εγω δυστυχως δεν μπορω...να βαλουμε καλωδιο λες;ειναι πεντε μετρα μακρια το δωματιο....
Δεν μπορει να γινεται ομως σε ολους εμας που εχουμε το προβλημα αυτο!Αν το θετεις ετσι ναι.
Εξαρταται και τα καλωδια βεβαια...
παντως ειναι γνωστο οτι οταν το ενα καλωδιο ειναι κοντα με το αλλο
ενδεχεται να μπερδευτουν τα ηλεκτρομαγνητικα τους πεδια...αρα παρεμβολες.
πολυ σωστα..το φιλτρακι σπλιτερακι διαχωριζει φωνη απο δεδομενα..ο θορυβος αν υπαρχει στη γραμμη ενοχλει πιο πολυ τα δεδομενα σου χαμηλωνοντας την ταχυτητα..το ιδιο φιλτρακι υπαρχει και στο Dslam Του Α/Κ ΟΤΕ στο οποιο κρεμεται καθε χρηστης...αν αυτο τα παιξει γεια σας....οσο για τις αποσυνδεσεις σε ασυρματο δικτυο αυτες οφειλονται πιθανον σε λαθη που πιανει η γραμμη σου στο σταθερο δικτυο χαλκου με το Α/Κ οτε..μπορει να μην πεσει η συνδεση του μοντεμ ομως επηρεαζεται σαφως η ασυρματη μεταδοση σου...αν επισης το χεις χρονια και το δουλευεις ασυρματα ειναι πιθανο να χει πεσει η ισχυς του πομπου σου στο ρουτερακι σου..μηχανακια ειναι χαλανε τα μαμημενα...βεβαια αυτο το φιλτρο κυριως διαχωριζει
τις συχνοτητες φωνης απο αυτες των δεδομενων....
Δεν μπορει να γινεται ομως σε ολους εμας που εχουμε το προβλημα αυτο!
Μια ερωτηση...Τα ασυρματα ρουτερ σας τι ταχυτητα εχουν (54, 100, 300)?
54....Δεν μπορει να γινεται ομως σε ολους εμας που εχουμε το προβλημα αυτο!
Μια ερωτηση...Τα ασυρματα ρουτερ σας τι ταχυτητα εχουν (54, 100, 300)?
πολυ σωστα..το φιλτρακι σπλιτερακι διαχωριζει φωνη απο δεδομενα..ο θορυβος αν υπαρχει στη γραμμη ενοχλει πιο πολυ τα δεδομενα σου χαμηλωνοντας την ταχυτητα..το ιδιο φιλτρακι υπαρχει και στο Dslam Του Α/Κ ΟΤΕ στο οποιο κρεμεται καθε χρηστης...αν αυτο τα παιξει γεια σας....οσο για τις αποσυνδεσεις σε ασυρματο δικτυο αυτες οφειλονται πιθανον σε λαθη που πιανει η γραμμη σου στο σταθερο δικτυο χαλκου με το Α/Κ οτε..μπορει να μην πεσει η συνδεση του μοντεμ ομως επηρεαζεται σαφως η ασυρματη μεταδοση σου...αν επισης το χεις χρονια και το δουλευεις ασυρματα ειναι πιθανο να χει πεσει η ισχυς του πομπου σου στο ρουτερακι σου..μηχανακια ειναι χαλανε τα μαμημενα...
οσον αφορα αυτο το θεμα υπαρχουν πλεον τα Power Lines Ethernet Adapters, τα οποια ειναι σανς μικροι μετασχηματιστες μ εξοδο ethernet θυρες...καρφωνεις λοιπον ενα σε μια πριζα διπλα στο μοντεμ-ρουτερ σου και το ζευγαρι σου 9εχει κι αυτο εξοδο RJ45) σ οποιαδηποτε αλλη πριζα κοντα σε βολευει με το κομπιουτερ σου..μεσω της ιδιας παντα φασης,γινεται η μεταδοση δεδομενων χωρις να χρειαζονται εξτρα καλωδιωσεις!!!Αν μπορεις να το βολεψεις και να μην σε ενοχλει βαλε ξερα καλωδιο. Εγω δυστυχως δεν μπορω...
Μπές στο ρουτερ να δεις τυπε...
ανοιξε /cmd
μετα γραψε -> /ipconfig
παρε την IP ανοιξε εναν εξ πλορερ πετα την μεσα αφου εχεις γραψει το http και θα μπεις μεσα στο ρουτερ
τα χει ολα εκει ;)
διαβασμενο σε βλεπω..BER,SES,UAS,CRC Κτλ...BER και δεν συμμαζευεται τυπε
Ηθελα να το πω αλλα φοβηθηκα μην μπερδεψω κανεναν...Πολυ καλη λυση πραγματι και κυριως απληοσον αφορα αυτο το θεμα υπαρχουν πλεον τα Power Lines Ethernet Adapters, τα οποια ειναι σανς μικροι μετασχηματιστες μ εξοδο ethernet θυρες...καρφωνεις λοιπον ενα σε μια πριζα διπλα στο μοντεμ-ρουτερ σου και το ζευγαρι σου 9εχει κι αυτο εξοδο RJ45) σ οποιαδηποτε αλλη πριζα κοντα σε βολευει με το κομπιουτερ σου..μεσω της ιδιας παντα φασης,γινεται η μεταδοση δεδομενων χωρις να χρειαζονται εξτρα καλωδιωσεις!!!
οσο για οπτικες ινες,σχεδον ολοι οι παροχοι εχουν οπτικη διασυνδεση απο τα Α/Κ ΟΤΕ με τις κεντρικες τους εγκαταστασεις αλλα το last mile Μεταξυ οτε και σπιτιου χρηστη ειναι ΠΑΝΤΑ χαλκος...