Νέα

Αποσυντονισμοί στο ρούτερ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gl
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 90
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
στειλε πμ ενα προγραμμα να σπαω ασυρματα δικτυα......

χαχαχα καλό αλλα εγώ σπάω μονο τα φανερά... πρέπει να υπάρχουν αλλά δεν τα ξέρω......

έχω την τύχη να μένω κοντά σε ένα σχολείο με ασύρματο δικτυο και απο κει πέρνω...  :2funny: :2funny: :2funny:

θα χρειαστεις και ενα linkys range expandor

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
177
Πόντοι
2.945
το χεις κανα 2 χρονακια??αν ναι ζητα απο τον οτε αλλαγη αμεσα....το να γινονται εργα σε συγκεκριμενη ωρα στην περιοχη σου δεν παιζει..το ν ανοιγει ομως καποιο μηχανημα που σου περναει θορυβο στην γραμμη σου εχει αμεση σχεση με τις αποσυνδεσεις σου,μια και μεγαλωνει η εξσθενηση γραμμης σου στον χαλκο σου και πεφτει το SNR σου κατω απο 6 db που συνηθως ειναι το κατωφλι αποσυνδεσης...

antipa

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
16
το χεις κανα 2 χρονακια??αν ναι ζητα απο τον οτε αλλαγη αμεσα....το να γινονται εργα σε συγκεκριμενη ωρα στην περιοχη σου δεν παιζει..το ν ανοιγει ομως καποιο μηχανημα που σου περναει θορυβο στην γραμμη σου εχει αμεση σχεση με τις αποσυνδεσεις σου,μια και μεγαλωνει η εξσθενηση γραμμης σου στον χαλκο σου και πεφτει το SNR σου κατω απο 6 db που συνηθως ειναι το κατωφλι αποσυνδεσης...

Τι μηχανημα φίλε?
κι εμενα γαμιεται στις αποσυνδεσεις 1-2 μερες το μηνα, αλλά μπορει να δουλευει κι μια βδομαδα σερι...

OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
εργα πραγματι δεν παιζει να γινονται 11 το βραδυ....τωρα το δευτερο που λες με προβληματιζει....σαν τι συσκευη/μηχανημα μπορει να ειναι αυτη;

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
177
Πόντοι
2.945
λοιπον αν στην περιοχη σας ανοιγει καποιες ωρες καποιο μηχανημα που περναει ''βιομηχανικο'' θορυβο στις γραμμες χαλκου του ΟΤΕ (που χρησιμοποιυουν ολοι οι παροχοι) τοτε εχουμε θεμα...

OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ενα χρονο το χω περιπου....

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
177
Πόντοι
2.945
πχ σε γνωστο μου ανοιγε πιτσαρια απο τις 7 το βραδυ και μετα και μεχρι 01 που εκλεινε του ριχνε και 7 db την ταζ=χυτητα του με συνεχεις αποσυνδεσεις...αν καλωδια ασθενων ρευματων περνανε μαζι με καλωδια ρευματος παιζει συχνα να εχουμε τετοια προβληματα...

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
πχ σε γνωστο μου ανοιγε πιτσαρια απο τις 7 το βραδυ και μετα και μεχρι 01 που εκλεινε του ριχνε και 7 db την ταζ=χυτητα του με συνεχεις αποσυνδεσεις...αν καλωδια ασθενων ρευματων περνανε μαζι με καλωδια ρευματος παιζει συχνα να εχουμε τετοια προβληματα...

για αυτό υπάρχουν οι οπτικές ίνες παίκτη.. :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δηλαδή το disconect που κανει το ρουτερ του εχει να κανει
μονο με το καναλι - διαυλο της συνδεσης?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Τύπε για ενσύρματη επικοινωνία δεν μιλάμε?

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.061
Πόντοι
3.715
Τα ίδια και με το δικό μου ρούτερ...ασύρματα...έχω πήξει στα time out και αποσυντονισμούς, απόσταση ρουτερ και δέκτη USB μικρότερο από 0.7 m.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom