Νέα

Αποσυντονισμοί στο ρούτερ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gl
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 90
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
τελευταιες μερες διαπιστωνω εναν αποσυντονισμο στο ρουτερ μου και διαρκεις αποσυνδεσεις απο το ασυρματο δικτυο του υπολογιστη μου οταν κατεβαζω καποιο αρχειο...αρχικα ερχεται ο αποσυντονισμος και η αποσυνδεση του υπολογστη απο το ασυρματο δικτυο και το ρουτερ φαινεται να κρατα συνδεση με το δικτυο....
μετα αποσυντονιζεται και το ρουτερ και σαν να προσπαθει να ξανασυντονιστει...μερικες φορες δεν το καταφερνει καν και αναγκαζομαι να το κανω ρισταρτ
μπορει να συνδεεται το ενα με το αλλο γεγονος και αν ναι που οφειλεται;εχει το συγκεκριμενο αρχειο που προσπαθω να κατεβασω κατι;

πως μπορω να ξεπερασω το προβλημα;

υγ1 θελω απαντησεις μονο απο γνωστες Η/Υ
ΥΓ2 εχω τρια λαπτοπ δυο με ουμπουντου,ενα γουιντοζ και τα ιδια συμβαινουν σε ολα....

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Γλ,

1. για δοκίμασε να συνδέσεις το ρούτερ με το καλώδιο ethernet ή με ότι άλλο καλώδιο σου έδωσαν στην συσκευασία ( αν θυμάμαι καλά είναι κίτρινο ή μπλε συνήθως..αναλόγως την εταιρία )

2. μήπως γίνονται έργα στην περιοχή σου?

3. μπορεί να φταίνε οι ώρες που μπαίνεις μέσα...δλδ, να υπάρχει μεγάλη κινητικότητα από τους χρήστες conn-x πχ, και να κρασάρει το δίκτυο... ( δεν ξέρω αν θα επηρέαζε τόσο το ρούτερ όμως... )

ελπίζω να σε βοήθησα ;)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Καθε φορα που θες να κατεβασεις κατι σου πεφτει με λιγα λογια  :2funny:

Γενικα απο παντου ενοεις η ενα συγκεκριμενο αρχειο ?
( rapidshare megaupload κλτ φανταζομαι  )

απ οτι θυμαμαι μαλλον θα χρειαστει να καλεσεις την ΟΤΕ για να κανει τεστ στην γραμμη σου για θορυβο κλτ ....

OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Γλ,

1. για δοκίμασε να συνδέσεις το ρούτερ με το καλώδιο ethernet ή με ότι άλλο καλώδιο σου έδωσαν στην συσκευασία ( αν θυμάμαι καλά είναι κίτρινο ή μπλε συνήθως..αναλόγως την εταιρία )

2. μήπως γίνονται έργα στην περιοχή σου?

3. μπορεί να φταίνε οι ώρες που μπαίνεις μέσα...δλδ, να υπάρχει μεγάλη κινητικότητα από τους χρήστες conn-x πχ, και να κρασάρει το δίκτυο...

ελπίζω να σε βοήθησα ;)
1.θα το δοκιμασω
2.μπορει....
3...ναι εχει σχεση με συγκεκριμενες ωρες πραγματι...κυριως αργα βραδι.....

ευχαριστω...

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
τελευταιες μερες διαπιστωνω εναν αποσυντονισμο στο ρουτερ μου και διαρκεις αποσυνδεσεις απο το ασυρματο δικτυο του υπολογιστη μου οταν κατεβαζω καποιο αρχειο...αρχικα ερχεται ο αποσυντονισμος και η αποσυνδεση του υπολογστη απο το ασυρματο δικτυο και το ρουτερ φαινεται να κρατα συνδεση με το δικτυο....
μετα αποσυντονιζεται και το ρουτερ και σαν να προσπαθει να ξανασυντονιστει...μερικες φορες δεν το καταφερνει καν και αναγκαζομαι να το κανω ρισταρτ
μπορει να συνδεεται το ενα με το αλλο γεγονος και αν ναι που οφειλεται;εχει το συγκεκριμενο αρχειο που προσπαθω να κατεβασω κατι;

ΥΓ2 εχω τρια λαπτοπ δυο με ουμπουντου,ενα γουιντοζ και τα ιδια συμβαινουν σε ολα....
ουπς και γω το ίδιο πρόβλημα εχω.
Είμαι στην hol
εσυ?

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Καθε φορα που θες να κατεβασεις κατι σου πεφτει με λιγα λογια  :2funny:

( rapidshare megaupload κλτ φανταζομαι  )

απ οτι θυμαμαι μαλλον θα χρειαστει να καλεσεις την ΟΤΕ για να κανει τεστ στην γραμμη σου για θορυβο κλτ ....

τον θόρυβο τον διορθώνεις με ένα βισματάκι που το βάζεις στην τηλεφωνική γραμμή σου που έχει το ίδιο "θηλυκό" με την τηλ. γραμμή και προφανώς "αρσενικό" που να κουμπώνει στην πρίζα

OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Καθε φορα που θες να κατεβασεις κατι σου πεφτει με λιγα λογια  :2funny:

( rapidshare megaupload κλτ φανταζομαι  )

καποια αρχεια αλλα απο παντου...οχι απο συγκεκριμενο

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146

Mηπως το ρουτερ ζεστενεται και παθαινει κοκο μπλοκο;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
τι να σου απαντησουν οι γνωστες ρε παιχτη,ειναι φανερο οτι εχει προβλημα το ρουτερ,αλλαξε το η επισκευασε το.

OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
τι να σου απαντησουν οι γνωστες ρε παιχτη,ειναι φανερο οτι εχει προβλημα το ρουτερ,αλλαξε το η επισκευασε το.
τωρα με το εθερνετ δεν φαινεται προς στιγμην να μου κανει νερα....για να δουμε....αν οχι θα παει σκουπιδια...
Mηπως το ρουτερ ζεστενεται και παθαινει κοκο μπλοκο;
δεν νομιζω....το κανει και στην αρχη που δεν ειμαι πολυ ωρα ονλαιν....

nixermanie

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
τωρα με το εθερνετ δεν φαινεται προς στιγμην να μου κανει νερα....για να δουμε....αν οχι θα παει σκουπιδια...δεν νομιζω....το κανει και στην αρχη που δεν ειμαι πολυ ωρα ονλαιν....

ακομα κι αν δεν εισαι πολυ ωρα online το ρουτερ μπορει να ειναι ζεστο εφοσον δε το κλεινεις τις ωρες που εισαι μεσα. Οσο για το θορυβο που αναφερει καποιος ειναι η κλασσικη δικαιολογια που θα σου παρουσιασουν απο την  (οποιαδηποτε)εταιρια αλλα δε νομιζω πως εχει να κανει. Εμενα μια εποχη ετρωγε συνεχεια κολληματα και τωρα πιο σπανια κυριως τα σαββατα που εχει μεγαλη κινηση. Μαλλον απο υπερφορτωση κολλαει. Εγω χωρις να εχω αλλαξει τιποτα στη γραμμη μου εδω και καιρο δεν εχω προβλημα...ο θορυβος πως διορθωθηκε και δεν εχω επανασυνδεσεις? Τεσπα! Υπομονη το πρωτο που πρεπει να κανεις και αν κρατησει πολυ το βιολι σκεψου να αλλαξεις εταιρια

antipa

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
16
50 ευρω εχει ενα dlink
μια παρτουζα να κοψεις έχεις πάρει 3 κομμάτια  :cheesy:

OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ακομα κι αν δεν εισαι πολυ ωρα online το ρουτερ μπορει να ειναι ζεστο εφοσον δε το κλεινεις τις ωρες που εισαι μεσα. Οσο για το θορυβο που αναφερει καποιος ειναι η κλασσικη δικαιολογια που θα σου παρουσιασουν απο την  (οποιαδηποτε)εταιρια αλλα δε νομιζω πως εχει να κανει. Εμενα μια εποχη ετρωγε συνεχεια κολληματα και τωρα πιο σπανια κυριως τα σαββατα που εχει μεγαλη κινηση. Μαλλον απο υπερφορτωση κολλαει. Εγω χωρις να εχω αλλαξει τιποτα στη γραμμη μου εδω και καιρο δεν εχω προβλημα...ο θορυβος πως διορθωθηκε και δεν εχω επανασυνδεσεις? Τεσπα! Υπομονη το πρωτο που πρεπει να κανεις και αν κρατησει πολυ το βιολι σκεψου να αλλαξεις εταιρια
το κλεινω  οταν λειπω.....το σκεφτομαι για αλλαγη και εκβιασμο πρωτα αν δεν φτιαξει.... :sunglasses:

OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287

δεν ξέρω φίλε... εχω χρόνια να πληρώσω ιντερνετ.  :grin: :grin: :grin:

OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
στειλε πμ ενα προγραμμα να σπαω ασυρματα δικτυα......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom