gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
τελευταιες μερες διαπιστωνω εναν αποσυντονισμο στο ρουτερ μου και διαρκεις αποσυνδεσεις απο το ασυρματο δικτυο του υπολογιστη μου οταν κατεβαζω καποιο αρχειο...αρχικα ερχεται ο αποσυντονισμος και η αποσυνδεση του υπολογστη απο το ασυρματο δικτυο και το ρουτερ φαινεται να κρατα συνδεση με το δικτυο....
μετα αποσυντονιζεται και το ρουτερ και σαν να προσπαθει να ξανασυντονιστει...μερικες φορες δεν το καταφερνει καν και αναγκαζομαι να το κανω ρισταρτ
μπορει να συνδεεται το ενα με το αλλο γεγονος και αν ναι που οφειλεται;εχει το συγκεκριμενο αρχειο που προσπαθω να κατεβασω κατι;
πως μπορω να ξεπερασω το προβλημα;
υγ1 θελω απαντησεις μονο απο γνωστες Η/Υ
ΥΓ2 εχω τρια λαπτοπ δυο με ουμπουντου,ενα γουιντοζ και τα ιδια συμβαινουν σε ολα....
μετα αποσυντονιζεται και το ρουτερ και σαν να προσπαθει να ξανασυντονιστει...μερικες φορες δεν το καταφερνει καν και αναγκαζομαι να το κανω ρισταρτ
μπορει να συνδεεται το ενα με το αλλο γεγονος και αν ναι που οφειλεται;εχει το συγκεκριμενο αρχειο που προσπαθω να κατεβασω κατι;
πως μπορω να ξεπερασω το προβλημα;
υγ1 θελω απαντησεις μονο απο γνωστες Η/Υ
ΥΓ2 εχω τρια λαπτοπ δυο με ουμπουντου,ενα γουιντοζ και τα ιδια συμβαινουν σε ολα....