Νέα

Απορίες - Προτάσεις προς τους Μods & Admin...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τον θέλετε για άντμιν του σάιτ τον γκλ;

• Ναι

Ψήφοι: 34 47,2%
  • Όχι

Ψήφοι: 38 52,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    72

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
τα παντα ολα.....και τις μπουρδελοπαροχες..... :sunglasses:
ελα σε εχω.εψαξα λιγο και το βρηκα..

απο τα θρυλικα ποστ (του σταυρου βεβαια) του σαιτ..  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

''Οι άλλοι σας τα μασάνε. Ακούστε την ωμή αλήθεια που αποφάσισα να τη βγάλω πρός τα έξω να ξαλαφρώσω:

Κάποτε με πλησίασε ένας τύπος και μου λέει: ?Κοίτα, είμαι αστυνομικός. ʼνοιξε ένα καινούριο site. Θες να γίνεις moderator??
-Πληρώνουν τίποτα? Λέω εγώ.
-Δε θα μείνεις παραπονεμένος! Κάνει ο τύπος.
Δουλειά δεν είχα, σκέφτηκα «γιατί όχι?»
-Και τι site είναι αυτό κύριε? Ρώτησα εγώ.
-Λέγεται , αλλά μη σε ξεγελάει ο τίτλος του, δεν έχει σχέση με πουτάνες, ανταγωνιστικό του yahoo, του in.gr και του google είναι.
-ΟΚ, να το δούμε, απάντησα.
-Χμμμ. Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα! Για να σε πάρουν πρέπει να δώσεις και συ κάτι.
-Σαν τί? Κόλο? Φοβήθηκα εγώ.
-Οχι μωρέ, να, κανα φράγκο, έτσι για τα πρώτα έξοδα, ξέρεις.
-Σαν πόσα?
-Θα μου ρώσεις εμένα τώρα 15.000, και μόλις κλείσει η συμφωνία άλλα 25 χηνάρια και καθάρισες.
Τι να κάνω, άνεργος ήμουν, πήγα σε μια Τράπεζα, πήρα ένα διακοποδανειο 20.000, του δίνω τα 15.
Με πήγε λοιπόν σε κάτι μεγάλα γραφεία στην πλατεία συντάγματος, σεκιουριτάδες, χαλιά, ρεσεπσιόν, γκόμενες, και πίσω απο ένα γραφείο 2 x 4 m (το έπιπλο) καθόταν ένας τύπος. Τρεις μουνάρες με μπικίνι του έκαναν αέρα με φτερά στρουθοκαμήλου.
-Εσύ είσαι ο Σταύρος? Μου λέει.
-Μάλιστα κύριε, ψελλίζω εγώ
-Και θες να γίνεις moderator στο site μου? Λέει ο τύπος τραβώντας μια ρουφηξιά απ το πούρο του.
-Αν το νομίζετε κύριε, ψέλλισα εγώ.
Ο τύπος σηκώθηκε, μου έδωσε το χέρι, και μου είπε:
-Εν τάξει, κλείσαμε. Από αύριο θα είσαι moderator. Εγώ είμαι ο Alexxx
-Και.... η αμοιβή μου? Τόλμησα να ρωτήσω.
-Θα κόβεις ένα δελτίο κάθε μήνα και θα περνάς απ το ταμείο να παίρνεις τα λεφτά σου, είπε ο τύπος. Επίσης, θα πάρεις τρεις πιστωτικές κάρτες της εταιρίας να ψωνίζεις ότι θέλεις, πέρνα απ τη Hertz να διαλέξεις αμάξι, και τη Lufthansa να δώσεις τα στοιχεία σου για να σου κλείνουν πάντα πρώτη θέση όταν ταξιδεύεις για το site. Αλλο τίποτα?
-Και... πόσα χρήματα θα παίρνω το μήνα? Ρώτησα εγώ.
-Κοίτα, αρχή είναι, δε θα σε κάνουμε πλούσιο. Αμα είσαι εν τάξει στη δουλειά σου, θα πάρεις αύξηση. Για ξεκίνημα θα κόβεις ένα δελτίο 22 χιλιάρικα το μήνα, μετά την εφορία θα σου μένουν 15 καθαρά. Είσαι εν τάξει?
-Μάλιστα, όπως νομίζετε, είπα εγώ.
-Ωραία, λοιπόν θα τα ξαναπούμε. Πρέπει να φύγω τώρα, έχω ραντεβού εδώ απέναντι στη «Μεγ. Βρετανία» να μου πάρουν κάτι πίπες... Συγνώμη έ?

Ε, από τότε δουλεύω στο site. Σας κάλυψα?

Εσύ ρε Andreoug, γιατί δε λες την αλήθεια στα παιδιά και τους λες ότι δουλεύεις τσάμπα? Η δουλειά δεν είναι ντροπή!''

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

απο τα θρυλικα ποστ (του σταυρου βεβαια) του σαιτ..  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

''Οι άλλοι σας τα μασάνε. Ακούστε την ωμή αλήθεια που αποφάσισα να τη βγάλω πρός τα έξω να ξαλαφρώσω:

Κάποτε με πλησίασε ένας τύπος και μου λέει: ?Κοίτα, είμαι αστυνομικός. ʼνοιξε ένα καινούριο site. Θες να γίνεις moderator??
-Λέγεται , αλλά μη σε ξεγελάει ο τίτλος του, δεν έχει σχέση με πουτάνες, ανταγωνιστικό του yahoo, του in.gr και του google είναι.
-Χμμμ. Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα! Για να σε πάρουν πρέπει να δώσεις και συ κάτι.
-Σαν πόσα?
-Θα μου ρώσεις εμένα τώρα 15.000, και μόλις κλείσει η συμφωνία άλλα 25 χηνάρια και καθάρισες.
Τι να κάνω, άνεργος ήμουν, πήγα σε μια Τράπεζα, πήρα ένα διακοποδανειο 20.000, του δίνω τα 15.
Με πήγε λοιπόν σε κάτι μεγάλα γραφεία στην πλατεία συντάγματος, σεκιουριτάδες, χαλιά, ρεσεπσιόν, γκόμενες, και πίσω απο ένα γραφείο 2 x 4 m (το έπιπλο) καθόταν ένας τύπος. Τρεις μουνάρες με μπικίνι του έκαναν αέρα με φτερά στρουθοκαμήλου.
-Και θες να γίνεις moderator στο site μου? Λέει ο τύπος τραβώντας μια ρουφηξιά απ το πούρο του.
-Θα κόβεις ένα δελτίο κάθε μήνα και θα περνάς απ το ταμείο να παίρνεις τα λεφτά σου, είπε ο τύπος. Επίσης, θα πάρεις τρεις πιστωτικές κάρτες της εταιρίας να ψωνίζεις ότι θέλεις, πέρνα απ τη Hertz να διαλέξεις αμάξι, και τη Lufthansa να δώσεις τα στοιχεία σου για να σου κλείνουν πάντα πρώτη θέση όταν ταξιδεύεις για το site. Αλλο τίποτα?
-Κοίτα, αρχή είναι, δε θα σε κάνουμε πλούσιο. Αμα είσαι εν τάξει στη δουλειά σου, θα πάρεις αύξηση. Για ξεκίνημα θα κόβεις ένα δελτίο 22 χιλιάρικα το μήνα, μετά την εφορία θα σου μένουν 15 καθαρά. Είσαι εν τάξει?
-Ωραία, λοιπόν θα τα ξαναπούμε. Πρέπει να φύγω τώρα, έχω ραντεβού εδώ απέναντι στη «Μεγ. Βρετανία» να μου πάρουν κάτι πίπες... Συγνώμη έ?

Εσύ ρε Andreoug, γιατί δε λες την αλήθεια στα παιδιά και τους λες ότι δουλεύεις τσάμπα? Η δουλειά δεν είναι ντροπή!''
υστερα εφταιγε ο ντουρασελ που του μπαναρισε τον εναεριτη...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τεσπα καλο το ποστ του και ευχαριστω που μου το υπενθυμισες συμπαθεστατε παπαγιωργο αλλα εδω νομιζω ξεφευγουμε απο τον κυριο σκοπο αυτου του θρεντ που ειναι πως θα γινω εγω και ο λαιον7 μοντς :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.....για να παρει το σαιτ χιουμοριστικο και ευχαριστο τονο και να καθαρισει απο καποιες μιζεριες......

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
1. υστερα εφταιγε ο ντουρασελ που του μπαναρισε τον εναεριτη...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

2. τεσπα καλο το ποστ του και ευχαριστω που μου το υπενθυμισες συμπαθεστατε παπαγιωργο αλλα εδω νομιζω ξεφευγουμε απο τον κυριο σκοπο αυτου του θρεντ που ειναι πως θα γινω εγω και ο λαιον7 μοντς :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.....για να παρει το σαιτ χιουμοριστικο και ευχαριστο τονο και να καθαρισει απο καποιες μιζεριες......
1. βλεπεις και ραδιο-αρβυλα ??

2. ελα μωρε νταξει.. καλη διαθεση θελει.. και χιουμορ εχει και απ όλα εχει. μοιραιο ειναι..

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
1. βλεπεις και ραδιο-αρβυλα ??

2. ελα μωρε νταξει.. καλη διαθεση θελει.. και χιουμορ εχει και απ όλα εχει. μοιραιο ειναι..
1)παντα...οταν μπορω

2)ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝ ΚΛΩΝΟ ΠΑΠΑ ΛΕΣ;ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ; :think: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

RevoXXX

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2010
Κριτικές
3
Like
845
Πόντοι
96

-Σαν πόσα?

αληθευει η μας δουλευεις?

RevoXXX

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2010
Κριτικές
3
Like
845
Πόντοι
96
gl καιγεσαι να γινεις μοντ ομως :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

fotoemp

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
paidia uparxei forum gia striptitzadika? h mono an vrw kapoio topic?

jasonbecker

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
6
Αυτο που θα επρεπε να κανουν οι μοντς -και δεν καταλαβαινω γιατι δεν το κανουν - ειναι θρεντ τυπου "ο πουτσος σας γερνει πιο πολυ προς τα αριστερα ή προς τα δεξια? " να σβηνονται κατευθειαν. εχει πηξει το σαιτ απο θρεντ που ειναι τελειως καμμενα και το μονο που κανουν ειναι να το υποβαθμιζουν και να καταστουν τελειως αδιαφορο. Μιλαμε για το 80% των θρεντ του σαιτ ειναι τετοιου τυπου.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΤΕ?

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Αυτο που θα επρεπε να κανουν οι μοντς -και δεν καταλαβαινω γιατι δεν το κανουν - ειναι θρεντ τυπου "ο πουτσος σας γερνει πιο πολυ προς τα αριστερα ή προς τα δεξια? " να σβηνονται κατευθειαν. εχει πηξει το σαιτ απο θρεντ που ειναι τελειως καμμενα και το μονο που κανουν ειναι να το υποβαθμιζουν και να καταστουν τελειως αδιαφορο. Μιλαμε για το 80% των θρεντ του σαιτ ειναι τετοιου τυπου.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΤΕ?
+1000!!!!!

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Και  να αποκλειστουν τα ατομα που ενοχλουν εκ συστηματος και βριζουν συνεχεια ,με σκοπο μονο να εμποδισουν την επικοινωνια αναμεσα στα μελη .

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
εδω φιλαρακι ειναι ενα μαγαζι.
οταν πρωτο μπηκα υπηρχε ενα οριο σε καποια πραματα και ο λογος ειναι οτι το μαγαζι ηταν στα ανεβασματα του
τωρα που ειναι ''μεγαλο'' και ''τρανο'' μην ονειρευεσαι.

εκανα ενα μεγαλο μπρεικ λογω καποιων προβληματων .
ειδα ενα τελειως διαφορετικο φορουμ με αυτο που γνωρισα πριν 2-3 χρονια
το οποιο το βαριεσαι.
πριν 2 χρονια μιλαγες με κατι τυπαρες και γουσταρες ακομα και να τσακωνεσαι
τωρα..........

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
εδω φιλαρακι ειναι ενα μαγαζι.
οταν πρωτο μπηκα υπηρχε ενα οριο σε καποια πραματα και ο λογος ειναι οτι το μαγαζι ηταν στα ανεβασματα του
τωρα που ειναι ''μεγαλο'' και ''τρανο'' μην ονειρευεσαι.

εκανα ενα μεγαλο μπρεικ λογω καποιων προβληματων .
ειδα ενα τελειως διαφορετικο φορουμ με αυτο που γνωρισα πριν 2-3 χρονια
το οποιο το βαριεσαι.
πριν 2 χρονια μιλαγες με κατι τυπαρες και γουσταρες ακομα και να τσακωνεσαι
τωρα..........
Μπαινουν μεσα ψυχωτικα παρασιτα και εμποδιζουν την επικοινωνια των μελων.
Αν υπαρξει ομως βουληση απο τους μοντς ,μπορουν να
αποκλεισουν τα ενοχλητικα αυτα παρασιτα ,που δεν ειναι τοσο πολλα.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Μπαινουν μεσα ψυχωτικα παρασιτα και εμποδιζουν την επικοινωνια των μελων.
Αν υπαρξει ομως βουληση απο τους μοντς ,μπορουν να
αποκλεισουν τα ενοχλητικα αυτα παρασιτα ,που δεν ειναι τοσο πολλα.
δεν θα υπαρξει.αν οι μοντ αρχισουν τις ''καμπανες'' τοτε το μαγαζι τους θα πεσει γιατι πλεον δε θα μπορει να λεει ο καθενας τις καυλες του και δε το θελει κανεις οπως καταλαβαινεις...

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
δεν θα υπαρξει.αν οι μοντ αρχισουν τις ''καμπανες'' τοτε το μαγαζι τους θα πεσει γιατι πλεον δε θα μπορει να λεει ο καθενας τις καυλες του και δε το θελει κανεις οπως καταλαβαινεις...
Αλλο να λεει τις καβλες και αλλο να μπαινει μονο για να βρισει.
Ειναι γνωστα τα ατομα αυτα .Και διωχνουν κοσμο.
Αμα τους αποκλεισουν οι μοντς ,μονο καλο θα προκυψει.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Αλλο να λεει τις καβλες και αλλο να μπαινει μονο για να βρισει.
Ειναι γνωστα τα ατομα αυτα .Και διωχνουν κοσμο.
Αμα τους αποκλεισουν οι μοντς ,μονο καλο θα προκυψει.
εδω εισαι και εδω ειμαι.θα δεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom