giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
ελα σε εχω.εψαξα λιγο και το βρηκα..τα παντα ολα.....και τις μπουρδελοπαροχες.....
απο τα θρυλικα ποστ (του σταυρου βεβαια) του σαιτ..
''Οι άλλοι σας τα μασάνε. Ακούστε την ωμή αλήθεια που αποφάσισα να τη βγάλω πρός τα έξω να ξαλαφρώσω:
Κάποτε με πλησίασε ένας τύπος και μου λέει: ?Κοίτα, είμαι αστυνομικός. ʼνοιξε ένα καινούριο site. Θες να γίνεις moderator??
-Πληρώνουν τίποτα? Λέω εγώ.
-Δε θα μείνεις παραπονεμένος! Κάνει ο τύπος.
Δουλειά δεν είχα, σκέφτηκα «γιατί όχι?»
-Και τι site είναι αυτό κύριε? Ρώτησα εγώ.
-Λέγεται , αλλά μη σε ξεγελάει ο τίτλος του, δεν έχει σχέση με πουτάνες, ανταγωνιστικό του yahoo, του in.gr και του google είναι.
-ΟΚ, να το δούμε, απάντησα.
-Χμμμ. Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα! Για να σε πάρουν πρέπει να δώσεις και συ κάτι.
-Σαν τί? Κόλο? Φοβήθηκα εγώ.
-Οχι μωρέ, να, κανα φράγκο, έτσι για τα πρώτα έξοδα, ξέρεις.
-Σαν πόσα?
-Θα μου ρώσεις εμένα τώρα 15.000, και μόλις κλείσει η συμφωνία άλλα 25 χηνάρια και καθάρισες.
Τι να κάνω, άνεργος ήμουν, πήγα σε μια Τράπεζα, πήρα ένα διακοποδανειο 20.000, του δίνω τα 15.
Με πήγε λοιπόν σε κάτι μεγάλα γραφεία στην πλατεία συντάγματος, σεκιουριτάδες, χαλιά, ρεσεπσιόν, γκόμενες, και πίσω απο ένα γραφείο 2 x 4 m (το έπιπλο) καθόταν ένας τύπος. Τρεις μουνάρες με μπικίνι του έκαναν αέρα με φτερά στρουθοκαμήλου.
-Εσύ είσαι ο Σταύρος? Μου λέει.
-Μάλιστα κύριε, ψελλίζω εγώ
-Και θες να γίνεις moderator στο site μου? Λέει ο τύπος τραβώντας μια ρουφηξιά απ το πούρο του.
-Αν το νομίζετε κύριε, ψέλλισα εγώ.
Ο τύπος σηκώθηκε, μου έδωσε το χέρι, και μου είπε:
-Εν τάξει, κλείσαμε. Από αύριο θα είσαι moderator. Εγώ είμαι ο Alexxx
-Και.... η αμοιβή μου? Τόλμησα να ρωτήσω.
-Θα κόβεις ένα δελτίο κάθε μήνα και θα περνάς απ το ταμείο να παίρνεις τα λεφτά σου, είπε ο τύπος. Επίσης, θα πάρεις τρεις πιστωτικές κάρτες της εταιρίας να ψωνίζεις ότι θέλεις, πέρνα απ τη Hertz να διαλέξεις αμάξι, και τη Lufthansa να δώσεις τα στοιχεία σου για να σου κλείνουν πάντα πρώτη θέση όταν ταξιδεύεις για το site. Αλλο τίποτα?
-Και... πόσα χρήματα θα παίρνω το μήνα? Ρώτησα εγώ.
-Κοίτα, αρχή είναι, δε θα σε κάνουμε πλούσιο. Αμα είσαι εν τάξει στη δουλειά σου, θα πάρεις αύξηση. Για ξεκίνημα θα κόβεις ένα δελτίο 22 χιλιάρικα το μήνα, μετά την εφορία θα σου μένουν 15 καθαρά. Είσαι εν τάξει?
-Μάλιστα, όπως νομίζετε, είπα εγώ.
-Ωραία, λοιπόν θα τα ξαναπούμε. Πρέπει να φύγω τώρα, έχω ραντεβού εδώ απέναντι στη «Μεγ. Βρετανία» να μου πάρουν κάτι πίπες... Συγνώμη έ?
Ε, από τότε δουλεύω στο site. Σας κάλυψα?
Εσύ ρε Andreoug, γιατί δε λες την αλήθεια στα παιδιά και τους λες ότι δουλεύεις τσάμπα? Η δουλειά δεν είναι ντροπή!''