Νέα

Απορίες - Προτάσεις προς τους Μods & Admin...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τον θέλετε για άντμιν του σάιτ τον γκλ;

• Ναι

Ψήφοι: 34 47,2%
  • Όχι

Ψήφοι: 38 52,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    72

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Τι ψάχνετε ρε, αφού οι ίδιοι είναι...
απλά ψάχνουν ενα διαφορετικό τρόπο έκφρασης  :grin:

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
ρε συ αντισθενη γιατι δεν κανεις ενα θρεντ οι ερωτικες περιπέτειες του γιασου,να γραφει εκει.αυτος καθε φορα που γαμαει ανοιγει και ενα νεο θεμα...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ρε συ αντισθενη γιατι δεν κανεις ενα θρεντ οι ερωτικες περιπέτειες του γιασου,να γραφει εκει.αυτος καθε φορα που γαμαει ανοιγει και ενα νεο θεμα...
ελα γκαστεζ ...ειχε θρεντ....αλλοι σπαμαραν και το γυρισαμε απο σχεση με επαγγελματια σε κλαψομουνιαση αγαπουληδων πουτανων....

αλλη απορια εχεις να σου λυσω; :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
ελα γκαστεζ ...ειχε θρεντ....αλλοι σπαμαραν και το γυρισαμε απο σχεση με επαγγελματια σε κλαψομουνιαση αγαπουληδων πουτανων....

αλλη απορια εχεις να σου λυσω; :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

οκ.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Γιατη κυριοι μοντς  :rockon: να μην μπορουμε να βαζουμε emotions στης κριτικες? Πιστευω οταν θα το διαβαζει καποιος θα είναι ποιο ευχαριστο :rockon: :rockon:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Βάλτε emotions  στης κριτικες  :tickedoff:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Γιατη κυριοι μοντς  :rockon: να μην μπορουμε να βαζουμε emotions στης κριτικες? Πιστευω οταν θα το διαβαζει καποιος θα είναι ποιο ευχαριστο :rockon: :rockon:

Στις κριτικές για Κωλο-κυνθούς αυτό
respect-040.GIF

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
Απορια:
απο ποτε οι ιδιοι οι διαχειριστες καταπατουν τους κανονες του φορουμ?
Η δημισιοποιηση φωτογραφιων ΑΜΕΑ και η γελοιοποοηση τους προφανως δεν ειναι σημαντικο θεμα για τον Σταυρο51!

Ουτε βεβαια η παροχη συμβουλων προς αλλα μελη πως να ξυλοφορτωσουν ανθρωπους και να κατασκευασουν αλλοθι!

βεβαια δεν τολμω να σκεφτω οτι χρηζει τιμωριας η κατηγορια αλλων μελων οτι κανουν trafficking!!!

Αποτι φαινεται το μονο που απασχολει τον Σταυρο51 ειναι να μη γραψεις μια σειρα παραπανω! Ολα τα αλλα τα δεχεται!

προταση: δε πατε να πνιγειτε!

τι εγινε ρε μαν?παλι τα εχασα ολα..

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
βλέπω mute και τον Πιπη!!!
προβλέπω να κανει επερώτηση στη βουλη ο ΣΥΡΙΖΑ  :grin:

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Απορια:
απο ποτε οι ιδιοι οι διαχειριστες καταπατουν τους κανονες του φορουμ?
Η δημισιοποιηση φωτογραφιων ΑΜΕΑ και η γελοιοποοηση τους προφανως δεν ειναι σημαντικο θεμα για τον Σταυρο51!

Ουτε βεβαια η παροχη συμβουλων προς αλλα μελη πως να ξυλοφορτωσουν ανθρωπους και να κατασκευασουν αλλοθι!

βεβαια δεν τολμω να σκεφτω οτι χρηζει τιμωριας η κατηγορια αλλων μελων οτι κανουν trafficking!!!

Αποτι φαινεται το μονο που απασχολει τον Σταυρο51 ειναι να μη γραψεις μια σειρα παραπανω! Ολα τα αλλα τα δεχεται!

προταση: δε πατε να πνιγειτε!

Θα σκεφτώ την πρότασή σου, memosan.  Δυστυχώς ξέρω κολύμπι και θα δυσκολευτώ.

1) Αντιλαμβάνομαι ότι η πικρία σου για το warn που σου επέβαλα σε κάνει να γράφεις ανοησίες.  Αυτό (δυστυχώς) σημαίνει ότι δεν κατάλαβες το λόγο για τον οποίο έφαγες το warn.

2) Πες μου ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ποιο κανόνα καταπάτησα.  Δε τον είπες.

3) Έστειλες  αναφορά (ορθώς) που έλεγε:
Ο αναφέρων έκανε το ακόλουθο σχόλιο:
αισχος! απορω πως τον ανεχεστε να ποσταρει φωτογραφιες αναπηρων για να το παιξει εξυπνος!

4) Μπήκα στο link (λες να μην το έκανα?) της αναφοράς και φωτογραφία δεν υπήρχε.  Μάλλον δεν υπήρχε το post. Άρα το θέμα το θεώρησα λήξαν.  Είτε το έσβησε άλλος mod πριν από μένα, είτε πρόλαβε και το έσβησε ο ίδιος που το έγραψε.
Στη συνέχεια καθάρισα ΟΛΟ το thread από ΟΛΕΣ τις ανοησίες.
Τι έκανα λάθος?

5) Για το ξυλοφόρτωμα και τις συμβουλές δεν καταλαβαίνω σε τι αναφέρεσαι.  Έστειλες αναφορά γι αυτό?

6) Έστειλες αναφορά για το trafficking?

7) Δε με απασχολεί η μια σειρά παραπάνω, αλλά σε πληροφορώ ότι τα σβησμένα post από το thread περί χρεοκοπίας είναι 120.  Είναι ΔΟΥΛΕΙΑ να καθαρίσει ένα thread, ξέρεις, και την κάνω εγώ.  Επειδή εσύ και μερικοί άλλοι θέλετε να παίζετε (να μη πω τι).

8) Ακριβώς μετά λοιπόν από τη στιγμή που σας είπα ότι θα καθαρίσω το thread, εσύ (και άλλος ένας – δε θυμάμαι ποιός) ποστάρατε ΑΣΧΕΤΑ πράματα.  Δηλαδή γράψατε στ’ αρχίδια σας τον κόπο μου.

9) Και τώρα θέλεις εδώ να μου κάνεις και τον έξυπνο.

Καλύτερα να σκεφτείς τα δικά σου λάθη memosan, αντί να προσπαθείς σώνει και καλά να βρεις λάθη στους άλλους!

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.002
Πόντοι
4.415
Θα σκεφτώ την πρότασή σου, memosan.  Δυστυχώς ξέρω κολύμπι και θα δυσκολευτώ.

1) Αντιλαμβάνομαι ότι η πικρία σου για το warn που σου επέβαλα σε κάνει να γράφεις ανοησίες.  Αυτό (δυστυχώς) σημαίνει ότι δεν κατάλαβες το λόγο για τον οποίο έφαγες το warn.

2) Πες μου ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ποιο κανόνα καταπάτησα.  Δε τον είπες.

3) Έστειλες  αναφορά (ορθώς) που έλεγε:
Ο αναφέρων έκανε το ακόλουθο σχόλιο:
αισχος! απορω πως τον ανεχεστε να ποσταρει φωτογραφιες αναπηρων για να το παιξει εξυπνος!

4) Μπήκα στο link (λες να μην το έκανα?) της αναφοράς και φωτογραφία δεν υπήρχε.  Μάλλον δεν υπήρχε το post. Άρα το θέμα το θεώρησα λήξαν.  Είτε το έσβησε άλλος mod πριν από μένα, είτε πρόλαβε και το έσβησε ο ίδιος που το έγραψε.
Στη συνέχεια καθάρισα ΟΛΟ το thread από ΟΛΕΣ τις ανοησίες.
Τι έκανα λάθος?

5) Για το ξυλοφόρτωμα και τις συμβουλές δεν καταλαβαίνω σε τι αναφέρεσαι.  Έστειλες αναφορά γι αυτό?

6) Έστειλες αναφορά για το trafficking?

7) Δε με απασχολεί η μια σειρά παραπάνω, αλλά σε πληροφορώ ότι τα σβησμένα post από το thread περί χρεοκοπίας είναι 120.  Είναι ΔΟΥΛΕΙΑ να καθαρίσει ένα thread, ξέρεις, και την κάνω εγώ.  Επειδή εσύ και μερικοί άλλοι θέλετε να παίζετε (να μη πω τι).

8) Ακριβώς μετά λοιπόν από τη στιγμή που σας είπα ότι θα καθαρίσω το thread, εσύ (και άλλος ένας – δε θυμάμαι ποιός) ποστάρατε ΑΣΧΕΤΑ πράματα.  Δηλαδή γράψατε στ’ αρχίδια σας τον κόπο μου.

9) Και τώρα θέλεις εδώ να μου κάνεις και τον έξυπνο.

Καλύτερα να σκεφτείς τα δικά σου λάθη memosan, αντί να προσπαθείς σώνει και καλά να βρεις λάθη στους άλλους!
υποδειγματικο moderation  :rockon:

thessalos

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16
τον πορνοπαπο και τον ασπρο να ξεμουταρετε μονο μην ξεχασετε....και γρηγορα.....

mounopanas

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
εχω μια απορια?(οι τιμημενοι) τι προνομια εχουν? οποιος μοντερειτορ η τιμημενος εχει τα αρχιδια ας απαντησει

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
εχω μια απορια?(οι τιμημενοι) τι προνομια εχουν? οποιος μοντερειτορ η τιμημενος εχει τα αρχιδια ας απαντησει
εγω εχω φοβερα προνομια παντως....παω τζαμπα στα μπουρδελα..... :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom