You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ελα γκαστεζ ...ειχε θρεντ....αλλοι σπαμαραν και το γυρισαμε απο σχεση με επαγγελματια σε κλαψομουνιαση αγαπουληδων πουτανων....ρε συ αντισθενη γιατι δεν κανεις ενα θρεντ οι ερωτικες περιπέτειες του γιασου,να γραφει εκει.αυτος καθε φορα που γαμαει ανοιγει και ενα νεο θεμα...
αλλη απορια εχεις να σου λυσω;
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1.290
ελα γκαστεζ ...ειχε θρεντ....αλλοι σπαμαραν και το γυρισαμε απο σχεση με επαγγελματια σε κλαψομουνιαση αγαπουληδων πουτανων....
αλλη απορια εχεις να σου λυσω;
οκ.
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Γιατη κυριοι μοντς να μην μπορουμε να βαζουμε emotions στης κριτικες? Πιστευω οταν θα το διαβαζει καποιος θα είναι ποιο ευχαριστο
Στις κριτικές για Κωλο-κυνθούς αυτό
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Στις κριτικές για Κωλο-κυνθούς αυτό
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1.290
Απορια:
απο ποτε οι ιδιοι οι διαχειριστες καταπατουν τους κανονες του φορουμ?
Η δημισιοποιηση φωτογραφιων ΑΜΕΑ και η γελοιοποοηση τους προφανως δεν ειναι σημαντικο θεμα για τον Σταυρο51!
Ουτε βεβαια η παροχη συμβουλων προς αλλα μελη πως να ξυλοφορτωσουν ανθρωπους και να κατασκευασουν αλλοθι!
βεβαια δεν τολμω να σκεφτω οτι χρηζει τιμωριας η κατηγορια αλλων μελων οτι κανουν trafficking!!!
Αποτι φαινεται το μονο που απασχολει τον Σταυρο51 ειναι να μη γραψεις μια σειρα παραπανω! Ολα τα αλλα τα δεχεται!
προταση: δε πατε να πνιγειτε!
τι εγινε ρε μαν?παλι τα εχασα ολα..
Απορια:
απο ποτε οι ιδιοι οι διαχειριστες καταπατουν τους κανονες του φορουμ?
Η δημισιοποιηση φωτογραφιων ΑΜΕΑ και η γελοιοποοηση τους προφανως δεν ειναι σημαντικο θεμα για τον Σταυρο51!
Ουτε βεβαια η παροχη συμβουλων προς αλλα μελη πως να ξυλοφορτωσουν ανθρωπους και να κατασκευασουν αλλοθι!
βεβαια δεν τολμω να σκεφτω οτι χρηζει τιμωριας η κατηγορια αλλων μελων οτι κανουν trafficking!!!
Αποτι φαινεται το μονο που απασχολει τον Σταυρο51 ειναι να μη γραψεις μια σειρα παραπανω! Ολα τα αλλα τα δεχεται!
προταση: δε πατε να πνιγειτε!
Θα σκεφτώ την πρότασή σου, memosan. Δυστυχώς ξέρω κολύμπι και θα δυσκολευτώ.
1) Αντιλαμβάνομαι ότι η πικρία σου για το warn που σου επέβαλα σε κάνει να γράφεις ανοησίες. Αυτό (δυστυχώς) σημαίνει ότι δεν κατάλαβες το λόγο για τον οποίο έφαγες το warn.
2) Πες μου ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ποιο κανόνα καταπάτησα. Δε τον είπες.
3) Έστειλες αναφορά (ορθώς) που έλεγε:
Ο αναφέρων έκανε το ακόλουθο σχόλιο:
αισχος! απορω πως τον ανεχεστε να ποσταρει φωτογραφιες αναπηρων για να το παιξει εξυπνος!
4) Μπήκα στο link (λες να μην το έκανα?) της αναφοράς και φωτογραφία δεν υπήρχε. Μάλλον δεν υπήρχε το post. Άρα το θέμα το θεώρησα λήξαν. Είτε το έσβησε άλλος mod πριν από μένα, είτε πρόλαβε και το έσβησε ο ίδιος που το έγραψε.
Στη συνέχεια καθάρισα ΟΛΟ το thread από ΟΛΕΣ τις ανοησίες.
Τι έκανα λάθος?
5) Για το ξυλοφόρτωμα και τις συμβουλές δεν καταλαβαίνω σε τι αναφέρεσαι. Έστειλες αναφορά γι αυτό?
6) Έστειλες αναφορά για το trafficking?
7) Δε με απασχολεί η μια σειρά παραπάνω, αλλά σε πληροφορώ ότι τα σβησμένα post από το thread περί χρεοκοπίας είναι 120. Είναι ΔΟΥΛΕΙΑ να καθαρίσει ένα thread, ξέρεις, και την κάνω εγώ. Επειδή εσύ και μερικοί άλλοι θέλετε να παίζετε (να μη πω τι).
8) Ακριβώς μετά λοιπόν από τη στιγμή που σας είπα ότι θα καθαρίσω το thread, εσύ (και άλλος ένας – δε θυμάμαι ποιός) ποστάρατε ΑΣΧΕΤΑ πράματα. Δηλαδή γράψατε στ’ αρχίδια σας τον κόπο μου.
9) Και τώρα θέλεις εδώ να μου κάνεις και τον έξυπνο.
Καλύτερα να σκεφτείς τα δικά σου λάθη memosan, αντί να προσπαθείς σώνει και καλά να βρεις λάθη στους άλλους!
!blis
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.002
- Πόντοι
- 4.415
υποδειγματικο moderationΘα σκεφτώ την πρότασή σου, memosan. Δυστυχώς ξέρω κολύμπι και θα δυσκολευτώ.
1) Αντιλαμβάνομαι ότι η πικρία σου για το warn που σου επέβαλα σε κάνει να γράφεις ανοησίες. Αυτό (δυστυχώς) σημαίνει ότι δεν κατάλαβες το λόγο για τον οποίο έφαγες το warn.
2) Πες μου ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ποιο κανόνα καταπάτησα. Δε τον είπες.
3) Έστειλες αναφορά (ορθώς) που έλεγε:
Ο αναφέρων έκανε το ακόλουθο σχόλιο:
αισχος! απορω πως τον ανεχεστε να ποσταρει φωτογραφιες αναπηρων για να το παιξει εξυπνος!
4) Μπήκα στο link (λες να μην το έκανα?) της αναφοράς και φωτογραφία δεν υπήρχε. Μάλλον δεν υπήρχε το post. Άρα το θέμα το θεώρησα λήξαν. Είτε το έσβησε άλλος mod πριν από μένα, είτε πρόλαβε και το έσβησε ο ίδιος που το έγραψε.
Στη συνέχεια καθάρισα ΟΛΟ το thread από ΟΛΕΣ τις ανοησίες.
Τι έκανα λάθος?
5) Για το ξυλοφόρτωμα και τις συμβουλές δεν καταλαβαίνω σε τι αναφέρεσαι. Έστειλες αναφορά γι αυτό?
6) Έστειλες αναφορά για το trafficking?
7) Δε με απασχολεί η μια σειρά παραπάνω, αλλά σε πληροφορώ ότι τα σβησμένα post από το thread περί χρεοκοπίας είναι 120. Είναι ΔΟΥΛΕΙΑ να καθαρίσει ένα thread, ξέρεις, και την κάνω εγώ. Επειδή εσύ και μερικοί άλλοι θέλετε να παίζετε (να μη πω τι).
8) Ακριβώς μετά λοιπόν από τη στιγμή που σας είπα ότι θα καθαρίσω το thread, εσύ (και άλλος ένας – δε θυμάμαι ποιός) ποστάρατε ΑΣΧΕΤΑ πράματα. Δηλαδή γράψατε στ’ αρχίδια σας τον κόπο μου.
9) Και τώρα θέλεις εδώ να μου κάνεις και τον έξυπνο.
Καλύτερα να σκεφτείς τα δικά σου λάθη memosan, αντί να προσπαθείς σώνει και καλά να βρεις λάθη στους άλλους!
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
κάνε του μια καλη προσφορα να τον παρεις..υποδειγματικο moderation
thessalos
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
μπορω να τον παρω και εγω;κάνε του μια καλη προσφορα να τον παρεις..
!blis
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.002
- Πόντοι
- 4.415
προσφερω τρεις πετρελαιοπηγες και 20 αραβικα αλογακάνε του μια καλη προσφορα να τον παρεις..
!blis
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.002
- Πόντοι
- 4.415
να περιμενεις μετα,μπορω να τον παρω και εγω;
τωρα θα τον παρω εγω
mounopanas
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
εχω μια απορια?(οι τιμημενοι) τι προνομια εχουν? οποιος μοντερειτορ η τιμημενος εχει τα αρχιδια ας απαντησει
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
καμια παρτουζιτσα δεν παιζει;να περιμενεις μετα,
τωρα θα τον παρω εγω
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
εγω εχω φοβερα προνομια παντως....παω τζαμπα στα μπουρδελα.....εχω μια απορια?(οι τιμημενοι) τι προνομια εχουν? οποιος μοντερειτορ η τιμημενος εχει τα αρχιδια ας απαντησει