You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ο αντμιν πραγματι εχει αλλες δουλειες...ασχολειται με τα θεματα της επαρχιας που στελνω υλικο για αυτο το σαιτ....με κοπο και εξοδα...δεν ειμαστε μονο για σπαμ εδω...ελπιζω να σε καλυψα κι εγω...τις αλλες εξυπναδες τις προσπερναω...και δεν νομιζω οτι ηταν μαλακια η προταση μαριε
χωρις νοημα οχι μαλακια..... φτου σε ρε εγω τα εβαλα με moderator για να σε υπερασπιστω
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.306
- Πόντοι
- 7.885
Ρε παιδιά,πώς θα βάλω μέσα σε μια απάντηση βιντεάκι από youtube
Επισκέπτης
Μάλλον να ρίξουν κανένα !!!μα που πηγαν ολοι οι μοντς?
nacho_scocco
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 192
- Πόντοι
- 16
έλα ρε κότσωωωωωω.....πατάς το εικονίδιο πάνω αριστερά που γράφει youtube,μετά κάνεις copy τη "διαδρομή"-link από την ιστοσελίδα του youtube(έχοντας επιλέξει το βιντεάκι που θες) και στη συνέχεια τη κάνει paste ανάμεσα ακριβώς στις δύο αγκίλες που θα έχει βγάλει.Ρε παιδιά,πώς θα βάλω μέσα σε μια απάντηση βιντεάκι από youtube
ελπίζω να βοήθησα και να μη σε μπέρδεψα
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.306
- Πόντοι
- 7.885
έλα ρε κότσωωωωωω.....πατάς το εικονίδιο πάνω αριστερά που γράφει youtube,μετά κάνεις copy τη "διαδρομή"-link από την ιστοσελίδα του youtube(έχοντας επιλέξει το βιντεάκι που θες) και στη συνέχεια τη κάνει paste ανάμεσα ακριβώς στις δύο αγκίλες που θα έχει βγάλει.
ελπίζω να βοήθησα και να μη σε μπέρδεψα
Σ'ευχαριστώ πολύ συνάδελφε nacho_scocco .Αλήθεια με τι ασχολείσαι τώρα εσύ,γιατί νομίζω έχω καιρό να διαβάσω ποστ σου για σωληνάδικό ή μπουρδελό .Αν θυμάμαι καλά εκεί έγραφες πιο πολύ .
nacho_scocco
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 192
- Πόντοι
- 16
Φίλε kostakis είχα φύγει για δούλειές εκτός Αθηνών για ένα διάστημα 2 μήνων περίπου και γι'αυτό δε πολυέμπαινα στο site.Από κει και πέρα(από τότε που επέστρεψα) δεν τα έχω πολυτιμήσει ένεκα οικονομικών δυσκολιών κατά κύριο λόγο αλλά και λόγω χρόνου κάποιες φορές.Θεού θέλοντος θα ξεμυτίσω μέσα στις επόμενες μέρες.Εσύ τί λέει?ποια μέρη τιμάς?κάνα Κούκλες φαντάζομαι ε?Κλεοπάτρα?....θυμάμαι έγραφες γι'αυτά τις "περιπέτειες" σου.Σ'ευχαριστώ πολύ συνάδελφε nacho_scocco .Αλήθεια με τι ασχολείσαι τώρα εσύ,γιατί νομίζω έχω καιρό να διαβάσω ποστ σου για σωληνάδικό ή μπουρδελό .Αν θυμάμαι καλά εκεί έγραφες πιο πολύ .
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.306
- Πόντοι
- 7.885
Εγώ φίλε μου βρίσκομαι από τον Δεκέμβρη στα Χανιά και μόνο το τετραήμερο της Καθαράς Δευτέρας ανέβηκα Αθήνα ;).Έκανα μια επίσκεψη στο ΚΟΥΚΛΕΣ,αλλά τίποτα το καινούριο γι αυτό και ξενέρωσα κάπως >.Τέλος πάντων,εδώ πλεόν ασχολούμαι κυρίως με την κωλομπαρίαση μιας και υπάρχουν αρκετά κωλόμπαρα στην περιοχή και κανα ντιλίβερι όταν παίζει αρκετό ρευστό .Στριπτιτζάδικο ακόμα δεν έχω πάει(αλλά μην φαντάστεις και πολλά,μόνο 2 υπάρχουν εδώ ) και κάτι λίγα γαμήσια στα μπουρδελάκια της παλιάς πόλης.Αν τυχόν περάσεις από ΚΟΥΚΛΕΣ Ή ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ρίχνεις και μια ενημέρωση,έτσι για να θυμηθούμε τα παλιά .Σόρυ που άργησα να ποστάρω,αλλά με πιάσε μια και ξεχάστηκα τελείωςΦίλε kostakis είχα φύγει για δούλειές εκτός Αθηνών για ένα διάστημα 2 μήνων περίπου και γι'αυτό δε πολυέμπαινα στο site.Από κει και πέρα(από τότε που επέστρεψα) δεν τα έχω πολυτιμήσει ένεκα οικονομικών δυσκολιών κατά κύριο λόγο αλλά και λόγω χρόνου κάποιες φορές.Θεού θέλοντος θα ξεμυτίσω μέσα στις επόμενες μέρες.Εσύ τί λέει?ποια μέρη τιμάς?κάνα Κούκλες φαντάζομαι ε?Κλεοπάτρα?....θυμάμαι έγραφες γι'αυτά τις "περιπέτειες" σου.
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.306
- Πόντοι
- 7.885
Ρε γαμώτο,τι στον πούτσο γίνεται και δεν μπορώ ν'ανεβάσω βιντεάκι από youtube .Παιδιά ,μπορεί να μου πει κάποιος τα βήματα ένα-ένα να δω που κάνω την μου
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
1ο πιθανόν "τι στον πούτσο"= Πατάς λάθος εικονιδιάκι, αυτό που γράφει youtube πάταΡε γαμώτο,τι στον πούτσο γίνεται και δεν μπορώ ν'ανεβάσω βιντεάκι από youtube .Παιδιά ,μπορεί να μου πει κάποιος τα βήματα ένα-ένα να δω που κάνω την μου
2ο πιθανόν "τι στον πούτσο"= Βάζεις ανάμεσα όλο το λινκ, θέλει μόνο τα σύμβολα που είναι μετά το =
3ο πιθανόν "τι στον πούτσο"= Είσαι ο ίδιος για τον πούτσο
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
εχω και γω μια σοβαρη προταση προς τον αντμιν...αφου ντουρασελ και τυπος μας χαιρετησαν προκειμενου να παει καλα αυτο το ερμο το σαιτ να κανουν μοντς εμενα και τον λαιον7.....που ειμαστε και σοβαρα ατομα με κυρος....
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.306
- Πόντοι
- 7.885
Καλά το 3ο είναι και το πιο σίγουρο .Πάντως ευχαριστώ φίλε μου,θα το ξαναπαλέψω1ο πιθανόν "τι στον πούτσο"= Πατάς λάθος εικονιδιάκι, αυτό που γράφει youtube πάτα
2ο πιθανόν "τι στον πούτσο"= Βάζεις ανάμεσα όλο το λινκ, θέλει μόνο τα σύμβολα που είναι μετά το =
3ο πιθανόν "τι στον πούτσο"= Είσαι ο ίδιος για τον πούτσο
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.306
- Πόντοι
- 7.885
Και τον apolyto arseniko αν δεν είναι ήδηεχω και γω μια σοβαρη προταση προς τον αντμιν...αφου ντουρασελ και τυπος μας χαιρετησαν προκειμενου να παει καλα αυτο το ερμο το σαιτ να κανουν μοντς εμενα και τον λαιον7.....που ειμαστε και σοβαρα ατομα με κυρος....
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
εννοειται..... ;)Και τον apolyto arseniko αν δεν είναι ήδη
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
νωντα συμφωνεις φανταζομαι.....εχω και γω μια σοβαρη προταση προς τον αντμιν...αφου ντουρασελ και τυπος μας χαιρετησαν προκειμενου να παει καλα αυτο το ερμο το σαιτ να κανουν μοντς εμενα και τον λαιον7.....που ειμαστε και σοβαρα ατομα με κυρος....
Επισκέπτης
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1.290
εχω και γω μια σοβαρη προταση προς τον αντμιν...αφου ντουρασελ και τυπος μας χαιρετησαν προκειμενου να παει καλα αυτο το ερμο το σαιτ να κανουν μοντς εμενα και τον λαιον7.....που ειμαστε και σοβαρα ατομα με κυρος....
συμφωνώ εγω.