Νέα

Απορίες - Προτάσεις προς τους Μods & Admin...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 62K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τον θέλετε για άντμιν του σάιτ τον γκλ;

• Ναι

Ψήφοι: 34 47,2%
  • Όχι

Ψήφοι: 38 52,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    72

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.877
Πόντοι
6.035
για το 2 δεν ξερω πραγματι....αν και βγαινουν χρηματα απο τις διαφημισεις....για το 1 τα ατομα υπαρχουν....αυτο ειναι το μονο βεβαιο.....αρκει να μην ειναι κατι τεχνικα δυσκολο και να μην απαιτει πολυ εξειδικευμενες γνωσεις....
για να σου δειξω οτι και το πρωτο ειναι δυσκολο εσυ μπορεις καθε μερα για καποιες συγκεκριμενες ωρες να κανεις προγραμμα πιστευω πως οχι φαντασου μια δυο φορες να γινει κατι τετοιο δεν θα λειτουργει το ραδιο εκεινη την ωρα γιατι δεν ειναι και η ευκολοτερη συνενοηση μεσω νετ ετσι ωστε να σε καλυψει καποιοσ αν πχ. εχεις αργησει απο την δουλεια σου.
εκτος και αν κανει προγραμμα με playlist ο αντμιν αυτοματα μεσω pc

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
66
μια προταση και περιμενω να δω αντιδρασεις.....

μπορουμε να εχουμε ιντερνετικο ραδιοφωνο του σαιτ μας;γινεται;ειναι εφικτο;

και να μπαινουμε και απο την κεντρικη σελιδα οπως στο τσατ ωστε να ακουμε μουσικη ενω σερφαρουμε στο φορουμ;

ε αντμιν;τι λες;

Άσε τον admin, έχει άλλα να ασχοληθεί.  Σου απαντάω εγώ:

ΜΠΟΡΕΙΣ να ακούς ραδιόφωνο όταν σερφάρεις εδώ.
Άνοιξε ένα άλλο παράθυρο, βρες το σταθμό που σου αρέσει να ακους, ασ' το στην άκρη, και σερφάριζε ελεύθερα.  Που είναι το πρόβλημα?
Δεύτερη λύση:  Πάρε ένα τρανζιστοράκι, βάλ' το πάνω στο τραπέζι που παίζεις με τον υπολογιστή, και ασ' το να παίζει.  Που είναι το πρόβλημα?

Όσο για την πρόταση σου για ΔΙΚΟ ΜΑΣ ραδιόφωνο, είναι στα υπ' όψιν, μαζί με διάφορες άλλες:  Π.χ. σκεφτόμαστε να οργανώσουμε "bourdela delivery" και να σας φέρνουμε σουβλάκια, "bourdela service" και να κάνουμε σέρβις σε υδραυλικά, ηλεκτρικά, κουφώματα κλπ εγκαταστάσεις σε σπίτια, "bourdela xryso psalidi" και να επιδιορθώνουμε ρούχα, "bourdela xrimatistiriaki" να διαχειριζόμαστε το χαρτοφυλάκιο μετοχών σου, και ακόμα "bourdela travel agency" για να κλείνεις και εισητήρια online χωρίς να βγαίνεις από το site.

Σε κάλυψα?

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
μια προταση και περιμενω να δω αντιδρασεις.....

μπορουμε να εχουμε ιντερνετικο ραδιοφωνο του σαιτ μας;γινεται;ειναι εφικτο;

και να μπαινουμε και απο την κεντρικη σελιδα οπως στο τσατ ωστε να ακουμε μουσικη ενω σερφαρουμε στο φορουμ;

ε αντμιν;τι λες;
μερικές ώρες δουλειά είναι και κάτι ευρώ το μήνα για τα σλοτς που θες να υποστηρίζεις.
το θέμα είναι ότι τα λεφτά βγαίνουν από το σάιτ και οι επιπλέον υποχρεώσεις δεν είναι τόσο αποδοτικές όσο θα έπρεπε για να αρχίσει κάποια κίνηση.
με το ζόρι σβήνουν πλέον τα greeklish, υπάρχουν θρεντ 1 μήνα και πάνω που μας βγαίνουν τα μάτια να τα διαβάσουμε.

να θυμάσαι ότι αυτό που φέρνει λεφτά είναι τα κλικς.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
66
ειπε μαλακια το παλικαρι αλλα λιγος επαγγελματισμος δεν βλαπτει

Μάριε,

(δε ξέρω ποιά είναι η σχέση σου με το "51", για τη δικιά μου μόνο ξέρω)

αν αναφέρεσαι σε μένα, σε πλεροφορώ ότι δεν είμαι επαγγελματίας.

Ερασιτέχνης είμαι.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
66
...με το ζόρι σβήνουν πλέον τα greeklish...

Δεν υπάρχει η δυνατότητα να διαβάζουμε ΟΛΑ όσα γράφονται, Τσολιά μου.

Εσύ (σα μέλος που ενοχλείσαι), έστειλες καμιά αναφορά όταν είδες greeklish?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
Μάριε,

(δε ξέρω ποιά είναι η σχέση σου με το "51", για τη δικιά μου μόνο ξέρω)

αν αναφέρεσαι σε μένα, σε πλεροφορώ ότι δεν είμαι επαγγελματίας.

Ερασιτέχνης είμαι.
ως ερασιτεχνης μην ασχολεισαι με επαγγελματιες (μαλακες)..

moraki

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Μια προταση προς τους μοντς.Ας σταματησει επιτελους η ασυλια στο μελος papagiorgo.σε καθε του ποστ θα προσβαλει ή θα βρισει καποιο μελος. Αποδειξη το παραπανω του ποστ

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
Μια προταση προς τους μοντς.Ας σταματησει επιτελους η ασυλια στο μελος papagiorgo.σε καθε του ποστ θα προσβαλει ή θα βρισει καποιο μελος. Αποδειξη το παραπανω του ποστ
ειμαι ο παπαγιωργος και εχω ασυλία, ειμαι ο παπαγιωργος και εχω ασυλία, ειμαι ο παπαγιωργος και εχω ασυλία, ειμαι ο παπαγιωργος και εχω ασυλία, ειμαι ο παπαγιωργος και εχω ασυλία, ειμαι ο παπαγιωργος και εχω ασυλία, ειμαι ο παπαγιωργος και εχω ασυλία, ειμαι ο παπαγιωργος και εχω ασυλία, ειμαι ο παπαγιωργος και εχω ασυλία, ειμαι ο παπαγιωργος και εχω ασυλία, ειμαι ο παπαγιωργος και εχω ασυλία, ειμαι ο παπαγιωργος και εχω ασυλία, ειμαι ο παπαγιωργος και εχω ασυλία, ειμαι ο παπαγιωργος και εχω ασυλία, ειμαι ο παπαγιωργος και εχω ασυλία, ειμαι ο παπαγιωργος και εχω ασυλία, ειμαι ο παπαγιωργος και εχω ασυλία, ειμαι ο παπαγιωργος και εχω ασυλία, ειμαι ο παπαγιωργος και εχω ασυλία, ειμαι ο παπαγιωργος και εχω ασυλία, ειμαι ο παπαγιωργος και εχω ασυλία, ειμαι ο παπαγιωργος και εχω ασυλία, ειμαι ο παπαγιωργος και εχω ασυλία, ειμαι ο παπαγιωργος και εχω ασυλία, ειμαι ο παπαγιωργος και εχω ασυλία, ειμαι ο παπαγιωργος και εχω ασυλία, ειμαι ο παπαγιωργος και εχω ασυλία, ειμαι ο παπαγιωργος και εχω ασυλία, ειμαι ο παπαγιωργος και εχω ασυλία, ειμαι ο παπαγιωργος και εχω ασυλία, ειμαι ο παπαγιωργος και εχω ασυλία, ειμαι ο παπαγιωργος και εχω ασυλία, ειμαι ο παπαγιωργος και εχω ασυλία, ειμαι ο παπαγιωργος και εχω ασυλία, ειμαι ο παπαγιωργος και εχω ασυλία, ειμαι ο παπαγιωργος και εχω ασυλία, ειμαι ο παπαγιωργος και εχω ασυλία, ειμαι ο παπαγιωργος και εχω ασυλία, ειμαι ο παπαγιωργος και εχω ασυλία, ειμαι ο παπαγιωργος και εχω ασυλία, ειμαι ο παπαγιωργος και εχω ασυλία, ειμαι ο παπαγιωργος και εχω ασυλία, ειμαι ο παπαγιωργος και εχω ασυλία, ειμαι ο παπαγιωργος και εχω ασυλία, ειμαι ο παπαγιωργος και εχω ασυλία, ειμαι ο παπαγιωργος και εχω ασυλία, ειμαι ο παπαγιωργος και εχω ασυλία, ειμαι ο παπαγιωργος και εχω ασυλία, ειμαι ο παπαγιωργος και εχω ασυλία, ειμαι ο παπαγιωργος και εχω ασυλία, ειμαι ο παπαγιωργος και εχω ασυλία, ειμαι ο παπαγιωργος και εχω ασυλία, ειμαι ο παπαγιωργος και εχω ασυλία, ειμαι ο παπαγιωργος και εχω ασυλία, ειμαι ο παπαγιωργος και εχω ασυλία, ειμαι ο παπαγιωργος και εχω ασυλία, ειμαι ο παπαγιωργος και εχω ασυλία, ειμαι ο παπαγιωργος και εχω ασυλία, ειμαι ο παπαγιωργος και εχω ασυλία, ειμαι ο παπαγιωργος και εχω ασυλία, ειμαι ο παπαγιωργος και εχω ασυλία, ειμαι ο παπαγιωργος και εχω ασυλία, ειμαι ο παπαγιωργος και εχω ασυλία, ειμαι ο παπαγιωργος και εχω ασυλία, ειμαι ο παπαγιωργος και εχω ασυλία, ειμαι ο παπαγιωργος και εχω ασυλία, ειμαι ο παπαγιωργος και εχω ασυλία, ειμαι ο παπαγιωργος και εχω ασυλία, ειμαι ο παπαγιωργος και εχω ασυλία, ειμαι ο παπαγιωργος και εχω ασυλία, ειμαι ο παπαγιωργος και εχω ασυλία, ειμαι ο παπαγιωργος και εχω ασυλία..  :P

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
μιλησε ο επαγγελματιας γλυφτης  :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2:
ειμαι ο παπαγιωργος ειμαι επαγγελματιας γλυφτης ΚΑΙ τα καταπινω, ειμαι ο παπαγιωργος ειμαι επαγγελματιας γλυφτης ΚΑΙ τα καταπινω, ειμαι ο παπαγιωργος ειμαι επαγγελματιας γλυφτης ΚΑΙ τα καταπινω, ειμαι ο παπαγιωργος ειμαι επαγγελματιας γλυφτης ΚΑΙ τα καταπινω, ειμαι ο παπαγιωργος ειμαι επαγγελματιας γλυφτης ΚΑΙ τα καταπινω, ειμαι ο παπαγιωργος ειμαι επαγγελματιας γλυφτης ΚΑΙ τα καταπινω, ειμαι ο παπαγιωργος ειμαι επαγγελματιας γλυφτης ΚΑΙ τα καταπινω, ειμαι ο παπαγιωργος ειμαι επαγγελματιας γλυφτης ΚΑΙ τα καταπινω, ειμαι ο παπαγιωργος ειμαι επαγγελματιας γλυφτης ΚΑΙ τα καταπινω, ειμαι ο παπαγιωργος ειμαι επαγγελματιας γλυφτης ΚΑΙ τα καταπινω, ειμαι ο παπαγιωργος ειμαι επαγγελματιας γλυφτης ΚΑΙ τα καταπινω, ειμαι ο παπαγιωργος ειμαι επαγγελματιας γλυφτης ΚΑΙ τα καταπινω, ειμαι ο παπαγιωργος ειμαι επαγγελματιας γλυφτης ΚΑΙ τα καταπινω, ειμαι ο παπαγιωργος ειμαι επαγγελματιας γλυφτης ΚΑΙ τα καταπινω, ειμαι ο παπαγιωργος ειμαι επαγγελματιας γλυφτης ΚΑΙ τα καταπινω, ειμαι ο παπαγιωργος ειμαι επαγγελματιας γλυφτης ΚΑΙ τα καταπινω, ειμαι ο παπαγιωργος ειμαι επαγγελματιας γλυφτης ΚΑΙ τα καταπινω, ειμαι ο παπαγιωργος ειμαι επαγγελματιας γλυφτης ΚΑΙ τα καταπινω, ειμαι ο παπαγιωργος ειμαι επαγγελματιας γλυφτης ΚΑΙ τα καταπινω, ειμαι ο παπαγιωργος ειμαι επαγγελματιας γλυφτης ΚΑΙ τα καταπινω, ειμαι ο παπαγιωργος ειμαι επαγγελματιας γλυφτης ΚΑΙ τα καταπινω, ειμαι ο παπαγιωργος ειμαι επαγγελματιας γλυφτης ΚΑΙ τα καταπινω, ειμαι ο παπαγιωργος ειμαι επαγγελματιας γλυφτης ΚΑΙ τα καταπινω, ειμαι ο παπαγιωργος ειμαι επαγγελματιας γλυφτης ΚΑΙ τα καταπινω, ειμαι ο παπαγιωργος ειμαι επαγγελματιας γλυφτης ΚΑΙ τα καταπινω, ειμαι ο παπαγιωργος ειμαι επαγγελματιας γλυφτης ΚΑΙ τα καταπινω, ειμαι ο παπαγιωργος ειμαι επαγγελματιας γλυφτης ΚΑΙ τα καταπινω, ειμαι ο παπαγιωργος ειμαι επαγγελματιας γλυφτης ΚΑΙ τα καταπινω, ειμαι ο παπαγιωργος ειμαι επαγγελματιας γλυφτης ΚΑΙ τα καταπινω, ειμαι ο παπαγιωργος ειμαι επαγγελματιας γλυφτης ΚΑΙ τα καταπινω..  :P

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
σε γραφω........... ενω σου μιλουσα μια χαρα ξαφνικα αρχισες να μου το παιζεις μαγκας και <<αστειος>> δεν ξερω πιο ειναι το προβλημα σου παντως εγω δεν εχω τετιο προβλημα!!

moraki

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Και σε ειπε και επαγγελματια μαλακα  φιλε. Αλλα αστον δεν βγαζεις ακρη.Εμενα τις προαλλες με προσβαλε χωρις λογο,του απαντησα αναλογως και το αποτελεσμα ηταν να με κανουν ''warned'' και ''muted'' για μια μερα. Καλα εκαναν , αλλα επρεπε να κανουν και αυτον. Βεβαια μετα σβηστηκαν ολα τα εκατερωθεν προσβλητικα off topis posts. Eδω μπαινει στο θρεαντ αυτο που ειναι βεβαιο οτι θα το διαβασουν ολοι οι μοντς και σε λεει φορα παρτιδα μαλακα χωρις λογο.
Αστο δεν βγαζεις ακρη

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
κάντε και συλλογο ρε μαλακες..  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :P

moraki

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Σιγα μην κανουμε συλογγο για ενα καμενο απο το νετ. Αμα δεν νοιαζει τους υπευθυνους που καποιοι τους καταστρεφουν το σαιτ με βρισιες και παπαρολογιες, εμας μας περρισευει......

το ξαναλεω..... Στο θρεαντ που θα το διαβασουν ολοι οι μοντς βριζει χωρις λογο απροκαλυπτα

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
πλυσου, αποτριχώσου και παρε σειρα..  :P

moraki

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Οπως ολοι οι καμενοι εγκεφαλοι μολις τελειωσουν τα επιχειρηματα, και μολις δεν εχουν τι αλλο να απαντησουν αρχιζουν να υπερηφανευονται για τις σεξουαλικες επιδοσεις τους. Και ας ειναι και σε αντρες. Δεν χαμπαριαζουν οι μεγαλοι εραστες

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Άσε τον admin, έχει άλλα να ασχοληθεί.  Σου απαντάω εγώ:

ΜΠΟΡΕΙΣ να ακούς ραδιόφωνο όταν σερφάρεις εδώ.
Άνοιξε ένα άλλο παράθυρο, βρες το σταθμό που σου αρέσει να ακους, ασ' το στην άκρη, και σερφάριζε ελεύθερα.  Που είναι το πρόβλημα?
Δεύτερη λύση:  Πάρε ένα τρανζιστοράκι, βάλ' το πάνω στο τραπέζι που παίζεις με τον υπολογιστή, και ασ' το να παίζει.  Που είναι το πρόβλημα?

Όσο για την πρόταση σου για ΔΙΚΟ ΜΑΣ ραδιόφωνο, είναι στα υπ' όψιν, μαζί με διάφορες άλλες:  Π.χ. σκεφτόμαστε να οργανώσουμε "bourdela delivery" και να σας φέρνουμε σουβλάκια, "bourdela service" και να κάνουμε σέρβις σε υδραυλικά, ηλεκτρικά, κουφώματα κλπ εγκαταστάσεις σε σπίτια, "bourdela xryso psalidi" και να επιδιορθώνουμε ρούχα, "bourdela xrimatistiriaki" να διαχειριζόμαστε το χαρτοφυλάκιο μετοχών σου, και ακόμα "bourdela travel agency" για να κλείνεις και εισητήρια online χωρίς να βγαίνεις από το site.

Σε κάλυψα?
ο αντμιν πραγματι εχει αλλες δουλειες...ασχολειται με τα θεματα της επαρχιας που στελνω υλικο για αυτο το σαιτ....με κοπο και εξοδα...δεν ειμαστε μονο για σπαμ εδω...ελπιζω να σε καλυψα κι εγω...τις αλλες εξυπναδες τις προσπερναω...και δεν νομιζω οτι ηταν μαλακια η προταση μαριε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom