apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τι ειπε το ατομο ρε τυποιΑαα γεια σου.
Εδώ είσαι......αυτός ας πούμε δε δήλωσε ότι αποχωρεί.....οπότε αποχώρησε πραγματικά.......
μας καραφλιασες δικε μου
τι ειπε το ατομο ρε τυποιΑαα γεια σου.
Εδώ είσαι......αυτός ας πούμε δε δήλωσε ότι αποχωρεί.....οπότε αποχώρησε πραγματικά.......
τυπε μηπως γνωρισες καμια γκομενα και προετοιμαζεις το εδαφος?εγω πιστευω μπαινει καποιος...
βλεπει απο πουτανες τι παιζει... και φευγει πλεον
κανει την δουλεια και τελος... και εγω παλια εγραφα σεντονια
τωρα βαρεθηκα... σε λιγο θα κοψω και αυτο το λιγο που γραφω
(αλλα θα ξαναεπιστρεψω) χαχαχα
να το διευκρινισουμε!
τυπε μηπως γνωρισες καμια γκομενα και προετοιμαζεις το εδαφος?
ελλαδα ειναι μονο η αθηνα.με λύπη και απορία αντιλήφθηκα ότι στις 51 τελευταίες κριτικές που έχουν γραφεί εμφανίζονται μόνο κριτικές από τα μπουρδέλα των Αθηνών και απουσιάζουν οι κριτικές που αφορούν μπουρδέλα της Θεσσαλονίκης.
ελλαδα ειναι μονο η αθηνα.
ελλαδα δεν ειναι μονο η αθηνα.
κλαψε μπουγατσα.
Σωστό. Διορθώθηκε.Θέλω να κάνω μια παρατήρηση που αφορά την σωστή λειτουργία του site και την έχω εντοπίσει εδώ και καιρό.
Ανοίγοντας την αρχική σελίδα του site στο αριστερό μέρος εμφανίζονται οι 45 τελευταίες κριτικές των μελών . Εάν μπει μια καινούρια μπαίνει πρώτη , η τελευταία μπαίνει στο αρχείο κοκ.
Ομοίως στην κατηγορία των studio εμφανίζονται οι τελευταίες 60 κριτικές που αφορούν τα ανά την Ελλάδα studio.
Και ενώ θα έπρεπε κάτι ανάλογο να συμβαίνει και στην κατηγορία των μπουρδέλων με λύπη και απορία αντιλήφθηκα ότι στις 51 τελευταίες κριτικές που έχουν γραφεί εμφανίζονται μόνο κριτικές από τα μπουρδέλα των Αθηνών και απουσιάζουν οι κριτικές που αφορούν μπουρδέλα της Θεσσαλονίκης.
Επειδή σαφέστατα πιστεύω ότι κάτι τέτοιο δεν έγινε επίτηδες αλλά από κάποιου είδους αβλεψία παρακαλώ τους Mods και τον Admin να διορθώσουν άμεσα το πρόβλημα.
με το δικο μου θεμα θα γινει κατιΣωστό. Διορθώθηκε.
Σωστό. Διορθώθηκε.
ποιανού κλώνος είναι η αντιγόνη!οεο
ευψαριστω για την αμεση απαντηση......εγώ είμαι ο αντισθένης!