Νέα

Απορίες - Προτάσεις προς τους Μods & Admin...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τον θέλετε για άντμιν του σάιτ τον γκλ;

• Ναι

Ψήφοι: 34 47,2%
  • Όχι

Ψήφοι: 38 52,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    72

Τρυποκάρυδος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Like
446
Πόντοι
166
Απορία: Πως είναι δυνατόν ένας επισκέπτης να γράψει στο προφίλ μου?  :huh:  :headbang:

Τρυποκάρυδος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Like
446
Πόντοι
166

Συνημμένα

• spam.jpg
    spam.jpg
    109,5 KB · Εμφανίσεις: 57

Τρυποκάρυδος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Like
446
Πόντοι
166
τον γλομπεο βλεπεις για επισκεπτη ρε; :tickedoff:

Re gl ok γράψε άκυρο.. Επρεπε να το βάλω σε <εισαγωγικά> .. <επισκέπτης>.  :jerking: Μπαίνουν οι μαλάκες κάνουν ένα Post σε προφίλ και την κοπανάνε.  :birdman: ΜΟυ έχουν παίξει τα νεύρα. Δεν θέλω να το κλείσω. Το γουστάρω ανοιχτό..  :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Re γλ ok γράψε άκυρο.. Επρεπε να το βάλω σε <εισαγωγικά> .. <επισκέπτης>.  :jerking: Μπαίνουν οι μαλάκες κάνουν ένα Post σε προφίλ και την κοπανάνε.  :birdman: ΜΟυ έχουν παίξει τα νεύρα. Δεν θέλω να το κλείσω. Το γουστάρω ανοιχτό..  :rockon:
ε τιποτα μαλακες φιλοι σου θα ναι....και σε δουλευουν

Επισκέπτης
Bot είναι ρε. Προγράμματα που δημιουργούν πλασματικούς χρήστες και γράφουν μαλακίες σε προφίλ και forum.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.185
Πόντοι
17.085
Ναι, όποιος εντοπίζει τέτοια ας τα αναφέρει. Αν και δε νομίζω να μπορούν να μπουν πλέον. Λίγο παλιότερα είχαν σκάσει  :grin: και έχουν μείνει ίσως ακόμα μερικά.

Επισκέπτης
Πιστεύω ότι πρέπει να υπάρχει πιο σαφής διαχωρισμός σε μπουρδέλα και στούντιο.

Από τη στιγμή που υπάρχουν ξεχωριστές καρτέλες για "μπουρδέλα" και "στούντιο", τα θρεντ του ενός, δεν πρέπει να μπλέκονται με τα θρεντ του άλλου.
Βέβαια υπάρχουν και τα κοινά θρεντ ("Αναζητήσεις χαμένων ιερόδουλων" και "σχολιασμός τελευταίων κριτικών") τα οποία ας παραμείνουν ως έχουν.

Δεν γίνεται τα μπουρδελοθρέντ να "θάβονται" συνεχώς απ'τις ενοχλητικές διαφημίσεις της κυρα litsas, του στούντιο 104 κ.α.

...

Χμ πώς μπλέκονται; Αφού υπάρχουν δυο ξεχωριστά.  :think:

Στη καρτέλα "μπουρδέλα", στο κομμάτι "απαντήσεις στο forum" εμφανίζονται οι πιο πρόσφατες απαντήσεις, οι οποίες όμως είναι και για μπουρδέλα και για στούντιο. Συχνά γράφουμε κάτι σε μπουρδελοθρέντ και τσουπ μετά από λίγο η κυρα λιτσα κάνει 4 δημοσιεύσεις για τα κασσάνδρας με αποτέλεσμα να θάβονται τα μπουρδελοθρεντ.

παράδειγμα: στιγμιότυπο πριν από ένα λεπτό μέσω print screen. Η φωτό πάρθηκε απ'την καρτέλα μπουρδέλα.

edit: Το πρόβλημα είναι ότι οι τελευταίες απαντήσεις στα μπουρδελοθρεντ, δεν μένουν αρκετά στο "απαντήσεις στο φόρουμ" γιατί "διώχνονται" από τη λίστα απ'τα θρεντ των στούντιο και όχι απλά στουντιοθρεντ αν μου επιτρέπεις, αλλά θρεντ διαφήμισης

βρε την κυρα λίτσα και είναι και στην επικαιρότητα  :2funny:

Τελικά αντισθένη να θεωρήσω ότι την απέρριψες την παραπάνω πρόταση;

Τρυποκάρυδος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Like
446
Πόντοι
166
Η τελευταία δημοσίευση από την ΙP σας έγινε πριν από λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα. Παρακαλούμε δοκιμάστε πάλι αργότερα.

Καλή κίνηση. Εν ανάγκη κάντε το και 30 sec. Θα γλυτώσουμε το κρεμασμα της σελιδας.  :)

Επισκέπτης
Τι έγραφα πριν 4 χρόνια.
Μιλάμε είμαι πολύ ... ΣΟΦΙΑ άτομο ...

Παίδες, ειλικρινά σέβομαι τον κόπο και το χρήμα που δαπανατε για να διατηρείτε αυτό το φόρουμ.
Το οποίο προσφέρει υπηρεσίες στον ανδρικό πληθυσμό, αφού ανταλλάσσονται χρήσιμες πληροφορίες και εμπειρίες, με αποτέλεσμα όλοι να βγαίνουμε κερδισμένοι και να γλυτώνουμε ταλαιπωρία, κακοτοπιές , έξοδα , μπελάδες.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΧΕΣΤΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΧΡΗΣΤΕΣ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ.
Οι επαγγελματίες-γυναίκες σαφώς είναι ευπροσδεκτες, αφού μπορεί να ενημερώσουν για τις υπηρεσίες τους.

Διάφορες αργόσχολες όμως, ανύπαρκτες κοινωνικά , οι οποίες βρίσκονται τους τελευταιους 6-12-18-24 μήνες συνεχώς στο φόρουμ , σε 24ωρη βάση , γράφοντας 50posts/h , άσχετα ΠΑΝΤΑ με το εκάστοτε θέμα , τι προσφέρουν στο φόρουμ;

Το μετατρέπουν σε τσάτ, όπου προσπαθούν να πετύχουν αυτό που η φύση τους στέρησε (λόγω εμφάνισης) στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ. ΝΑ τραβήξουν δηλαδή την προσοχή ανδρών , οι οποίοι στην αληθινη ζωή , έξω στην κοινωνία , όταν τις βλέπουν , το βάζουν στα πόδια.

Ειλικρινα σας καλώ να δείτε πόσο άσχετα ειναι τα posts τους σε όλα τα θέματα.
Κλείστε τους την πόρτα!

Αν δεν δέχεστε να τον κάνετε αυτό , τουλάχιστον προσθέστε μια επιλογή για τους άνδρες χρήστες , να μπορούν να μην βλέπουν τα posts που κάνουν οι γυναίκες χρήστες.

Να υπάρχει δηλαδή μια επιλογή στα settings του προφίλ του καθενός:

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ POSTS ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ-ΧΡΗΣΤΩΝ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom