Επισκέπτης
τυπε ξερεις ποσο μαρεσουν οι τυποι με σταθερες αποφασεις
Ξέρεις πολλούς να το δηλώνουν όταν απόχωρούν πραγματικά από το σάιτ;;; Βρες μου έναν
τυπε ξερεις ποσο μαρεσουν οι τυποι με σταθερες αποφασεις
Boldemort....αφού μπορείς γαμώ την πουτάνα μου γιατί το χαλάς;;;; Να πω ότι δε μπορείς πάει στο διάολο......
Πάμε πάλι φτου και από την αρχή
εννοεις που να μην κανουν κλωνους και να μπαινουν παλι εδω τυπε?Ξέρεις πολλούς να το δηλώνουν όταν απόχωρούν πραγματικά από το σάιτ;;; Βρες μου έναν
οταν το ειχε πει ο αβραμης ειχε κινητοποιηθει ολοκληρος μηχανισμος για να τον μεταπεισουμεπλακα κανουμε ρε κιθαρα
αραξε :/ ειδες να πω τιποτα κακο?
Π.Σ Οντως το να πεις οτι θα αποχωρησεις για παντα ειναι βαρια δηλωση εδω να φανταστεις οταν με ρωτανε αν εχω κοψει το τσιγαρο (που κοντευω 2 χρονια) τους λεω... ε νταξει... τους τα μασαω ρε... λεω απλα δεν καπνιζω τωρα!!! Γιατι αμα γινει καμια μαλακια καμια μερα και το ξαναρχισω θα με δουλευουνε
εννοεις που να μην κανουν κλωνους και να μπαινουν παλι εδω τυπε?
θα υπαρχουν και μερικοι
Αυτός που θα φύγει πραγματικά δε θα το δηλώσει
οταν το ειχε πει ο αβραμης ειχε κινητοποιηθει ολοκληρος μηχανισμος για να τον μεταπεισουμε
ολοι περιμεναμε με αγωνια το 11111 ποστ
α ναι ρε... σωστα. Μα αυτο κραζει και ο απολυτος
το οτι το δηλωνεις με τοση σιγουρια οτι φευγεις
ενω ειναι σχεδον βεβαιο πως θα γινει το αντιθετο καποια στιγμη
Γι'αυτό το δήλωσα όπως είπα.......
τοτε γιατι το ελεγες?για να τσεκαρεις ποιοι θα ελεγαν μεινε?Άμα έφευγα για πάντα δε θα κοίταζα τον αριθμό ποστ...μπορεί να σταμάταγα είτε στα 23042 είτε στα 29320 είτε εγώ δε ξέρω που,και εννοείται ότι δε θα το δήλωνα.....μη λες χαζά τότε
θα βαλω και κεφαλαιο μην νομιζετε....
ναι εσυ το δηλωσες τυπε. Και δεν το ειπες εξαρχης αυτο που λες τωρα ή το χεις πει?
τελοςπαντων για τον δημητρη λεμε.
Αυτός που θα φύγει πραγματικά δε θα το δηλώσει
Γι'αυτό το δήλωσα όπως είπα.......
Άσχετο, αλλά ο Πουτανγαμών τι έγινε ρε παιδιά ?
Έχει να μπει στο site απο 12/12/10 και παρόλο αυτό, εξακολουθεί να είναι 4ος σε κριτικές.
Γνωρίζει κανεις κάτι ?
Έφυγε από το site ή κάτι άλλο έχει συμβεί.
εισαι ενα μουτσουνι εσυ
Ααα γεια σου.
Εδώ είσαι......αυτός ας πούμε δε δήλωσε ότι αποχωρεί.....οπότε αποχώρησε πραγματικά.......