Νέα

Απορίες - Προτάσεις προς τους Μods & Admin...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τον θέλετε για άντμιν του σάιτ τον γκλ;

• Ναι

Ψήφοι: 34 47,2%
  • Όχι

Ψήφοι: 38 52,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    72

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
123
Πόντοι
6
αυτο μου βγαζει

Συνημμένα

• forum.JPG
    forum.JPG
    61,3 KB · Εμφανίσεις: 25

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
123
Πόντοι
6
αυτο σου βγαζει και μπορεις και ποσταρεις ε?για δοκιμασε με αλλο μπραουσερ
ναι κανονικα ποσταρω και αριστερα που βλεπω το προφιλ μου με εχει με πρασινο κουτακι επιλεγμενο(συνδεδεμενο δηλαδη).
Το mozilla firefox ver 3.6.12 χρησιμοποιω

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
δεν μου βγαζει το κουμπι αποσυνδεση.Μονο την επιλογη ¨συνδεση΄ και αν πατω δεν γινεται κατι,αφου με εχει διαρκως συνδεδεμενο με το φορουμ!!
το παθαίνω και εγώ κάθε μέρα όταν ανοίγω τον φιρεφοξ από λαπτοπ και σταθερό, επειδή χρησιμοποιώ portable edition (τον ίδιο και στα 2).
νομίζω ότι τα(session) cookies έχουν λήξει στον browser αλλά όχι στον server, η το αντίστροφο, δεν θυμάμαι καλά...

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
το παθαίνω και εγώ κάθε μέρα όταν ανοίγω τον φιρεφοξ από λαπτοπ και σταθερό, επειδή χρησιμοποιώ portable edition (τον ίδιο και στα 2).
νομίζω ότι τα(session) cookies έχουν λήξει στον browser αλλά όχι στον server, η το αντίστροφο, δεν θυμάμαι καλά...

και πως το φτιαχνεις?

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
διαγραφή cookies πριν κλείσει ο φυλλομετρητής.
ειδάλλως αν είναι ο μόνος που χρησιμοποιεί τον υπολογιστή τότε κανένα πρόβλημα.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
και πως το φτιαχνεις?
ααα εγώ είτε το αφήνω όπως έχει, αλλιώς πατάω σύνδεση με το usser/pass και απλά αλλάζει αυτό που μου δείχνει στο log in , ότι και καλά τώρα είμαι συνδεδεμένος, ενώ και πριν ήμουνα.
δεν είναι κάποιο σφάλμα, απλά μια λανθασμένη κατάσταση/ένδειξη

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
123
Πόντοι
6
τελικα εκανα 2 βηματα και διορθωθηκε το προβλημα.
Αρχικα εκανα ξανα συνδεση και μετα αποσυνδεση.
Υστερα,εσβησα ολα τα cookies.
Ευχαριστω τοσο το gastez οσο και το τσολια-ψωλαρα

Επισκέπτης
Ερωτηση: Μπορει καποιος διαχειριστης να με βοηθησει να αλλαξω ελαφρως το nickname μου? Θελω απο "picker" να το κανω "Picker", το πρωτο γραμμα δηλαδη να ειναι κεφαλαιο. Απο ο,τι ειδα, μονος μου δεν μπορω να το αλλαξω. Μπορει καποιος να μου το αλλαξει? Thanks.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ερωτηση: Μπορει καποιος διαχειριστης να με βοηθησει να αλλαξω ελαφρως το nickname μου? Θελω απο "picker" να το κανω "Picker", το πρωτο γραμμα δηλαδη να ειναι κεφαλαιο. Απο ο,τι ειδα, μονος μου δεν μπορω να το αλλαξω. Μπορει καποιος να μου το αλλαξει? Thanks.
στειλε μηνυμα στον αντισθενη....αν δεν το χει αλλος θα γινεται.....

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

ζητα να σε διαγραψουν κ μετα κανε κλωνο χοχο :dancing: :crazy:

Επισκέπτης
ζητα να σε διαγραψουν κ μετα κανε κλωνο χοχο :dancing: :crazy:

Το σκεφτηκα κι αυτο αλλα γιατι να διαγραφω αν ειναι μια αλλαγη που μπορει να γινει ευκολα απο τους διαχειριστες? Το θεμα ειναι οτι δεν μου απανταει κανεις.  >:(

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Το σκεφτηκα κι αυτο αλλα γιατι να διαγραφω αν ειναι μια αλλαγη που μπορει να γινει ευκολα απο τους διαχειριστες? Το θεμα ειναι οτι δεν μου απανταει κανεις.   >:(

Σου απαντάω εγώ picker.

Moderator δε μπορεί να την κάνει την αλλαγή. Δεν έχουμε την κατάλληλη πρόσβαση.
Ο Andi ίσως μπορεί (μάλλον μπορεί) αλλά:
1) Έχει ΠΑΡΑ πολλά θέματα να ασχοληθεί.
2) Αυτό που ζητάς (δεν έχει σημασία να θέλεις να αλλάξεις ένα γράμμα ή όλη τη λέξη) υποψιάζομαι ότι είναι ΠΑΡΑ πολλή δουλειά. Ο λόγος, ότι το username σου (του καθενός δηλαδή) είναι σε πάρα πολλά αρχεία (post, κριτικές, ΡΜ, κλπ) και σε ΟΛΑ αυτά πρέπει να γίνουν μεταβολές για να βγει το αποτέλεσμα που θέλεις. ΠΟΙΟΣ θα κάτσει να τα κάνει?

Ίσως (αν είναι για σένα τόσο σημαντικό) να μην υπάρχει άλλη λύση από τη διαγραφή και την επανεγγραφή με το Picker.

Αλλά δε νομίζω ότι είναι. Μια χαρά σε βρίσκω και έτσι.

Αρτιστας

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας.....Φρεσκος -φρεσκος στο σαιτ και αντιμετωπιζω παρομοιο προβλημα με του φιλου Picker (πρωην picker,xaxaxaxaxxax)
Αρα μονο ο Αντι μαλλον μπορει να με βοηθησει . Λοιπον κατα την διαρκεια της εγγραφης μου προεκυψε το εξης διλημα(το οποίο θα θεσω και ως Προταση στην συνεχεια μιας και ειμαστε στο καταληλο θρεντ).....
   Μου ζηταγε "ΟΝΟΜΑ"
και μετα απο κατω "ΟΝΟΜΑ ΧΡΗΣΤΗ"
Μπερδευτηκα καθως δεν ηξερα σε ποιο απο τα δυο επρεπε να βαλω το nickname που θελω να εμφανιζομαι στο σαιτ και σε ποιο να βαλω απλα ενα ονομα που θα χρησιμοποιω για την εισοδο....
  Το λαθος μου ηταν οτι δεν εβαλα και στα δυο το ιδιο.......
 Υπεθεσα οτι το "ονομα" ειναι αυτο που θα εμφανιζομαι στα φορουμ και εβαλα το "Αρτιστας"
Και το "ονομα χρηστη" υπεθεσα πως θα ειναι το ονομα που θα βαζω για να κανω login. και ετσι εβαλα ενα username το οποιο χρησιμοποιω κατα κορον (για να κανω login ομως μονο γενικα) το "artist17",  για να μην μπερδευομαι.
(τελικα το λαθος μου ηταν οτι δεν εβαλα το ιδιο το Αρτιστας)
  Τελος παντων ολοκληρωνω την εγγραφη κανω login με το artist17  και το password.

Εισερχομαι κανονικα και βλεπω πανω αριστερα να λεει "Αρτιστας"....Ωραια λεω ολα καλα....
κανω και το πρωτο μου ποσταρισμα και κανονικα εμφανιζεται το ονομα "Αρτιστας". ολα καλα
   Το προβλημα ξεκινησε οταν εκανα την πρωτη μου κριτικη που αντι να με εμφανισει σαν Αρτιστα με εμφανισε σαν artist17.
Προσπαθησα να αλλαξω το ονομα χρηστη απο τις ρυθμισεις προφιλ αλλα ηταν αδυνατον. Νομιζα οτι ειχα κανει μαλακια που εδωσα διαφορετικο ονομα χρηστη και οτι θα εμφανιζομαι με διαφορετικο nickname στο φορουμ και με διαφορετικο στις κριτικες κατι που δεν μου αρεσει καθολου.
Σημερα ομως ξαναμπαινοντας στο σαιτ μου βγαζει αντι για το ονομα "Αρτιστας" πανω αριστερα μου εβγαλε το ονομα "artist17" :idiot:
  Δεν ειναι λιγο οξυμωρο να γινεται αυτο? Ειναι κατι που γινεται σε ολους ή μονο σε μενα?
 και αν γινεται σε ολους ειναι δυνατον να αλλαξω  το ονομα χρηστη , ή να μου το αλλαξετε?,για φαινεται το ιδιο στο φορουμ και στις κριτικες?
 Θελω να φαινεται το "Αρτιστας" και στα δυο. Δεν μου αρεσει καθολου να φαινομαι με αλλο νικ στο φορουμ και με αλλο στις κριτικες
Ευχαριστω

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Το σκεφτηκα κι αυτο αλλα γιατι να διαγραφω αν ειναι μια αλλαγη που μπορει να γινει ευκολα απο τους διαχειριστες? Το θεμα ειναι οτι δεν μου απανταει κανεις.  >:(

Δεν πρόκειται να σε διαγράψει κανείς.
Κάνε νεο λογαριασμο και ξεκίνα με το όνομα που θελεις.
Αυτο έκανα κι εγω και πολλοί άλλοι....

Αρτιστας

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Δεν πρόκειται να σε διαγράψει κανείς.
Κάνε νεο λογαριασμο και ξεκίνα με το όνομα που θελεις.
Αυτο έκανα κι εγω και πολλοί άλλοι....

Tου το ελυσαν το προβλημα του παιδιου. Ειπε και ευχαριστω.
Μακαρι να το φτιαξουν και σε μενα

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.096
Πόντοι
17.085
Θα λυθεί Αρτιστας. Θα σε ειδοποιήσω με pm.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom