Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Ρε παιδιά τα θρεντ της Σαμάνθας, της Κλεοπάτρας και της Τατιάνας γιατί παραμένουν μόνιμα ?
Είχαν μείνει από παλιά. Ok τώρα δεν είναι...Ρε παιδιά τα θρεντ της Σαμάνθας, της Κλεοπάτρας και της Τατιάνας γιατί παραμένουν μόνιμα ?
ποιον θα θελατε να διαγραψουν;κανε μια ψηφοφορια....Οπωσδήποτε οι Απόλυτος-Ακόρεστος .Θέλω μόνο να ρωτήσω αν μιλάμε για επιπλέον μοντ ή θα διαγραφούν κάποιοι τωρινοί
γιατι θα διαγραψουν κανενα;ποιον θα θελατε να διαγραψουν;κανε μια ψηφοφορια....
κανονικα πρεπει να γινει ριζικος ανασχηματισμος συμφωνα με τις επιταγες του μνημονιου και της τροικας...γιατι θα διαγραψουν κανενα;
Δεν σου δουλευει σωστα η διορθωση;Κάνω αύτή τήν πρόταση γιά νά μπορούμε νά διατηρήσουμε ένα καλό επίπεδο στην όρθογραφία μας.
Προτείνω μιά έναλακτικη για καλή όρθογραφία στήν άποστολή κειμένου ...
μέ χρήση του browser Firefox 2 RC1, ό όποίος κάνει όρθογραφικό έλεγχο σε όποιοδήποτε πεδίο μέ κείμενο έχει ένα site.
Φιλοι, mods.
Εχω μια απορια που δεν μπορω να την λυσω και χρειαζομαι την υποστηριξη σας και παρεμβαση.
Οταν μπαινω στο site , επανω αριστερα μ εμφανιζει με το ψευδωνυμο JOHN.Οτα ομως αρχιζω να γραφω καποια σχολια μ εμφανιζει ως ΜΒ 22Ο!!!!Και μαλιστα παρ ολο που ειμαι on, μ εμφανιζει σαν αποσυνδεδεμενο!!!( εννοω το ΜΒ C200)..
Τι εχω κανει λαθος και πως μπορω να το διορθωσω??? Ευχαριστω.
πες το ψεματα!!!!!!!κανονικα πρεπει να γινει ριζικος ανασχηματισμος συμφωνα με τις επιταγες του μνημονιου και της τροικας...
με βγαζει οτι ειμαι διαρκως συνδενδεμενος και δεν μπορω να κανω αποσυνδεση!
Επιλογη μονο για συνδεση εχω με το φορουμ,σαν να ειμαι αποσυνδεδεμενος.Παρολα αυτα,το προφιλ μου ειναι ενεργο(το πρασινο αναμμενο)και δεν μπορω να κανω αποσυνδεση.Καμια προταση?