You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.185
- Πόντοι
- 17.085
Έχεις ήδη πάρει pm. Αποφάσισε και πες μου.Η Απαντηση σας με εχει συγκλονηση...ουτε ενας δεν μπορει να με εξυπηρετηση δηλαδη???
Ωραιο φορουμ...
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.373
- Πόντοι
- 5.097
δε με αλλαζεις και μενα σε velvosΈχεις ήδη πάρει pm. Αποφάσισε και πες μου.
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.185
- Πόντοι
- 17.085
Ok μισό.
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.373
- Πόντοι
- 5.097
Ok μισό.
ε πλακα κανω μηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
το αλλο θα μου πεις τι γινεται
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.185
- Πόντοι
- 17.085
Του Google ή του φόρουμ; Σίγουρα γίνεται κάτι λάθος;
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.373
- Πόντοι
- 5.097
απο την κεντρικη σελιδα αν πατησω πχ ανεξαρτητες callgirlsΤου Google ή του φόρουμ; Σίγουρα γίνεται κάτι λάθος;
με βγαζει σε ρυθμιση παραμετρων και παλι τα ιδια
και με αλλα θρεντ το ιδιο μονο το γνωριμο σπαμοθρεντ μου βγαζει κανονικα
vendetta88
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 3
- Πόντοι
- 606
Καλησπέρα.
Έχω μερικές δυσκολίες.
1)όταν συνδέομαι, και ζητάω να δω κάποιο θέμα με άνοιγμα άλλης καρτέλας, το κάνει, αλλά βλέπω πως στην πράξη δεν είμαι συνδεδεμένος. Έτσι αναγκάζομαι να αποσυνδεθώ και να ξανακάνω την διαδικασία από την αρχή.
2)όταν μπαίνω χωρίς σύνδεση βλέπω άλλες απαντήσεις στο forum, απ' ότι όταν μπαίνω με σύνδεση και δεν είναι θέματα κλειστά (μόνο για χρήστες εγγεγραμένους)
3)μπορώ να αλλάξω ψήφο, σε λάθος που έκανα όταν ψήφισα?
αυτά είναι μερικά "προβλήματα" που αντιμετωπίζω. Μπορώ κάπου να μάθω γι' αυτά?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
V.88
Έχω μερικές δυσκολίες.
1)όταν συνδέομαι, και ζητάω να δω κάποιο θέμα με άνοιγμα άλλης καρτέλας, το κάνει, αλλά βλέπω πως στην πράξη δεν είμαι συνδεδεμένος. Έτσι αναγκάζομαι να αποσυνδεθώ και να ξανακάνω την διαδικασία από την αρχή.
2)όταν μπαίνω χωρίς σύνδεση βλέπω άλλες απαντήσεις στο forum, απ' ότι όταν μπαίνω με σύνδεση και δεν είναι θέματα κλειστά (μόνο για χρήστες εγγεγραμένους)
3)μπορώ να αλλάξω ψήφο, σε λάθος που έκανα όταν ψήφισα?
αυτά είναι μερικά "προβλήματα" που αντιμετωπίζω. Μπορώ κάπου να μάθω γι' αυτά?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
V.88
Βρε φιλε 4 μηνυματα εχεις και τα δυο αφορουν την αλλαγη ονοματος.Γιατι δεν κανεις νεο λογαριασμο με το ονομα που θελεις;Η Απαντηση σας με εχει συγκλονηση...ουτε ενας δεν μπορει να με εξυπηρετηση δηλαδη???
Ωραιο φορουμ...
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
Δικαιολογητικά:Καλησπερα σε ολους θα ηθελα αν ειναι ευκολο να αλαξω το ονομα μου μπορειτε να το κανετε αυτο για εμενα???
1) Αίτηση του ενδιαφερομένου ή των γονέων του ή του γονέα που ασκεί τη γονική μέριμνα ή του επιτρόπου, στην οποία πρέπει να ορίζεται λεπτομερώς ο σκοπός για τον οποίο επιδιώκεται η μεταβολή και να δηλώνεται το επώνυμο του οποίου ζητείται η πρόσληψη. Η αίτηση απευθύνεται στη Νομαρχία, στην περιφέρεια της οποίας υπάγεται ο Δήμος ή η Κοινότητα στο μητρώο αρρένων ή δημοτολόγιο του οποίου είναι γραμμένος ο ενδιαφερόμενος.
2) Πιστοποιητικό περί εγγραφής του προσώπου που αφορά η αίτηση, στο μητρώο αρρένων (όταν αφορά άνδρα) ή στο δημοτολόγιο (όταν αφορά γυναίκα), από το οποίο να προκύπτει ο τόπος και το έτος γέννησης καθώς και η οικογενειακή κατάσταση αυτού.
3) Πιστοποιητικό ποινικού μητρώου, περί ποινικής κατάστασης του αιτούντος (εκδίδεται από το Πρωτοδικείο της περιφέρειας στην οποία γεννήθηκε ο αιτών). Αν ο ενδιαφερόμενος έχει γεννηθεί στο εξωτερικό θα πρέπει να απευθυνθεί στο Υπ. Δικαιοσύνης.
4) Βεβαίωση του οικείου Εισαγγελέα, από την οποία να προκύπτει ότι ο ζητών τη μεταβολή δεν διώκεται για αξιόποινη πράξη (εκδίδεται από το Πρωτοδικείο της περιφέρειας της μόνιμης εγκατάστασής του)
5) Πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης Τύπου Β' (προκειμένου για άνδρες)
6) Παράβολο δεκαπέντε (15) ευρώ, από οποιαδήποτε Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία (Δ.Ο.Υ.), για τέλος αλλαγής επωνύμου.
7) Επικυρωμένο φωτ/φο του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας.
Μετά την κατάθεση των ανωτέρω δικαιολογητικών στην Υπηρεσία μας, αποστέλλεται στον ενδιαφερόμενο ανακοίνωση προκειμένου να δημοσιεύσει το περιεχόμενό της σε ημερήσια εφημερίδα που εκδίδεται στον οικείο νομό. Σε 15 ημέρες από τη δημοσίευση ο ενδιαφερόμενος προσκομίζει ολόκληρη την εφημερίδα καθώς και το δελτίο της αστυνομικής του ταυτότητας, προκειμένου αυτό να ακυρωθεί.
σσ. Υπάρχει περίπτωση να ζητηθούν συμπληρωματικά δικαιολογητικά όταν αυτό κριθεί αναγκαίο από την Υπηρεσία
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
πριν απο μηνες αρχισαν οπως διαπιστωσα να διαβαζουν το θρεντ με τις τσοντες και επισκεπτες.....καλο κατα την γνωμη μου ....'
τωρα βλεπω μπαινουν πια ελευθερα και στα πορνο-μπουρδελοθεματα....αλλαξαμε πολιτικη προστασιας του σαιτ απο τους κακοβουλους;
τωρα βλεπω μπαινουν πια ελευθερα και στα πορνο-μπουρδελοθεματα....αλλαξαμε πολιτικη προστασιας του σαιτ απο τους κακοβουλους;
γινεται να αλαξει το ονομα καποιου θεματος??
Να προστεθει ας πουμε ενα "λ" παραπανω???
on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
Να προστεθει ας πουμε ενα "λ" παραπανω???
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.185
- Πόντοι
- 17.085
Μετά από μισή ώρα δε μπορείς. Μπορούν μόνο mods και admin. Πάτα τροποποίηση να δεις και βάλε ένα λάμδα εκεί.
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
να αλαξει ονομα το ιδιο πραγμα με αλλη διατυπωση ας πουμε..
αδιόρθωτος