Επισκέπτης
Αυτη η φωτο ειναι καλυτερη παντως.
και κλασσικη.
Πραγματικά , ότι ο Λένιν ήταν Εβραιος , αναφέρεται μόνο σε ... ναζιστικές πηγες!!!!
Π.χ.
1)Στο βιβλίο του Robert Service , με τίτλο Lenin , από τις εκδόσεις του Πανεπιστημίου του Harvard .
Όσοι ενδιαφέρονται ας ψάξουν για
Robert Service's biography Lenin (Harvard University Press, 2000)
2)Αναφέρεται επίσης στη ... νεοναζιστική Εβραική έκδοση του Λονδίνου σε άρθρο στο Jewish Chronicle , της 21ης Απριλίου 1995 , από τον Εβραίο ... νεοναζιστή Zev Ben-Shlomo.
3)Η επίσης γνωστή Νεοναζιστική Εφημερίδα New York Times αναφέρει ότι ο Λένιν ήταν Εβραίος ...
Έχει νόημα να ασχοληθώ κι άλλο με τις αηδίες που γράφει ο γελοίος;
Πάει η καθαρότητα της φυλής μας. Που βαδίζει το Έθνος μας κύριοι!Στις συχρονες συνθηκες το ιδιο συμβαινει παντου πλεον,οι γαμοι με αλλοεθνεις υπολογιζονται σε 10% περιπου στο Ελλαδισταν.
Μονον οι γυφτοι δεν ανησυχουν...η πιο καθαρη φυλη,μεχρι και την γλωσσα τους διατηρουν παροτι δεν την γραφουν.Πάει η καθαρότητα της φυλής μας. Που βαδίζει το Έθνος μας κύριοι!
Πάει η καθαρότητα της φυλής μας. Που βαδίζει το Έθνος μας κύριοι!
Βρε αστοιχείωτε τσαρλατάνε, ακολουθείς κι εσύ βλέπω τις μεθόδους των δασκάλων σου. Αναφέρεις πηγές σαν να επιβεβαιώνουν αυτά που λες ενώ γράφουν ακριβώς ότι σου έγραψα εγώ. Μα καλά, δεν μπήκες στον κόπο να τις διαβάσεις ο ίδιος ή μας περνάς για τόσο ηλίθιους;Πραγματικά , ότι ο Λένιν ήταν Εβραιος , αναφέρεται μόνο σε ... ναζιστικές πηγες!!!!
Π.χ.
1)Στο βιβλίο του Robert Service , με τίτλο Lenin , από τις εκδόσεις του Πανεπιστημίου του Harvard .
Όσοι ενδιαφέρονται ας ψάξουν για
Robert Service's biography Lenin (Harvard University Press, 2000)
2)Αναφέρεται επίσης στη ... νεοναζιστική Εβραική έκδοση του Λονδίνου σε άρθρο στο Jewish Chronicle , της 21ης Απριλίου 1995 , από τον Εβραίο ... νεοναζιστή Zev Ben-Shlomo.
3)Η επίσης γνωστή Νεοναζιστική Εφημερίδα New York Times αναφέρει ότι ο Λένιν ήταν Εβραίος ...
Έχει νόημα να ασχοληθώ κι άλλο με τις αηδίες που γράφει ο γελοίος;
Εχεις δικιο,ευχαριστω για την διορθωση.Υ.Γ. Supermouse το 1820 βαπτίστηκαν Χριστιανοί οι Μπλανκ.
Πολλα ζητας συναγωνηστη εγω απο τι βλεπω δεν τσουλανε σωστα τα πραγματα και καλυτερα να μην ασχολεισαι με το καθε νουμερο που εχει απωθημεναΕδώ και λίγο καιρό έχουν εμφανιστεί χρηστες οι οποιοι απλά και μονο βρίζουν και προσβάλουν
Χωρίς ποτε να τους έχει γίνει παρατήρηση
Θα ήθελα λοιπόν να με ενημερώσει κάποιος moderator με ποιο σκεπτικό υπάρχει αυτή η ανοχή
επίσης, θα ήθελα μια ξεκάθαρη απάντηση όσον αφορά στον πόσοι από αυτούς είναι κλώνοι, με ότι αυτό συνεπάγεται για τις οποιες μελλοντικές ενέργειες
Συναγωνηστη γιατι υποτροπιαζεις ετσι?Πολυ μπινελικι ρε παιδι μουΑνοιξαμε και θρεντ ?
πω πω Συνασπισμος βλεπω...χεχεχεχε
Συναγωνηστη γιατι υποτροπιαζεις ετσι?Πολυ μπινελικι ρε παιδι μου
Αν μάθω ότι κανένας μοντερατορ από το σάιτ, κατεβένει με το ΛΑΟΣ δεν θα μου φανεί παράξενο
για τους νδ-ιτες να δειςκλαψεεεεεεεεεεεεεεεε
εφιαλτης αυτο το λαος για τους κουμουνες ε?