Νέα

Απορίες - Προτάσεις προς τους Μods & Admin...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τον θέλετε για άντμιν του σάιτ τον γκλ;

• Ναι

Ψήφοι: 34 47,2%
  • Όχι

Ψήφοι: 38 52,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    72

Warhol

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
1
Κουράγιο συντρόφια ...
Θα δούμε τι ξέρετε ...

Θα σας βάλω να μου βρείτε μερικούς κομμουνιστές ηγέτες που να μην ήταν Εβραίοι!
Ο Λένιν π.χ. ήταν , Εβραικό όνομα Χαίμ Γκόλντμαν.
Ο Στάλιν , λεγόταν Τζουγκασβίλι στα γεωργιανά που σημαίνει γιός εβραίου.
Στην Ουγγαρία θα έχετε ακούσει για τον Μπέλα Κούν (ίδιο επώνυμο με τον "δικό μας" εβραιο ηθοποιό) και το Ματίας Σάρκοζι (ίδιο επωνυμο με τον τωρινό πρόεδρο της Γαλλίας).
Ο Τροτσκυ , Ο Μπέρια μόνο αν δεις τις φωτογραφίες τους , μιλάνε από μόνες τους ...
και που θελεις να καταληξεις?τι σημασια εχει αν καποιος ειναι εβραιος?προσωπικα δεν βρισκω κατι το μεμπτο σε αυτο!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
δεν ειναι ετσι φιλε μου...
εμβαθυνε τη σκεψη σου...
η αναγκη για επιβιωση τους εχει κανει να φερονται/φαινονται ετσι...
μιλαμε για εναν απο τους πιο κατατρεγμενους λαους της ιστοριας,
και τον πιο κατατρεγμενο του προηγουμενου αιωνα...
εκτος του οτι ειναι τσιφουτηδες :boobies:

Επισκέπτης
δεν ειναι ετσι φιλε μου...
εμβαθυνε τη σκεψη σου...
η αναγκη για επιβιωση τους εχει κανει να φερονται/φαινονται ετσι...
μιλαμε για εναν απο τους πιο κατατρεγμενους λαους της ιστοριας,
και τον πιο κατατρεγμενο του προηγουμενου αιωνα...

Δεν νομιζω οτι στην Γαζα οι κακομοιροι οι Παλαιστινιοι οτι εχουν την ιδια αποψη!

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ο βόθρος αναφέρθηκε σε ένα βιβλίο και διατύπωσε άποψη.
Συγκεκριμένα στο βιβλίο του Χίτλερ.
Τον ρώτησα λοιπόν συγκεκριμένα αν διάβασε το συγκεκριμένο βιβλίο για να διατυπώνει απόψεις .
Γιατί εδώ που τα λέμε , όταν κάποιος κατακρίνει ένα βιβλίο ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ , τότε γελοιοποιείται.Διαφωνείς σε αυτό;
Όπως βλέπεις , για φασίστας είμαι ανοιχτός στο διάολογο!
Στη δεκαετία του 1920 , δεν ζω εγώ.
Δεν ασπάζομαι ιδεολογίες.
Άλλοι το κάνουν αυτό.
Οι Αριστεροί συγκεκριμένα και οι αναρχικοί , που έχουν κολλήσει στις μαλακίες που έγραψαν οι θεωρητικοί τους τη δεκαετία του ... 1850.

Τέλος πάντων, αν τα ποστ μου σε ενοχλουν , ουσιαστικά συμφωνείς με το αίτημά μου, να μας δώσουν οι δημιουργοί του φόρουμ τη δυνατότητα να ενεργοποιούμε φίλτρα , ώστε να μην βλέπουμε τα ποσταρίσματα όσων δεν γουστάρουμε.
Να τα σκίσεις τα πτυχία σου αν κατάλαβες πως αυτό με ενόχλησε, και όχι αυτό:
Έχεις διαβάσει ποτέ κανένα βιβλίο;
Το αναγνωστικό της Α' Δημοτικού έστω βρε αδελφέ ...
Φυσικά κάνεις τον Κινέζο τώρα
Αλλά σιγά μην πιάσω ποτέ σοβαρή συζήτηση με άνθρωπο που διαλέγει δικτάτορες για άβαταρ.
Σου το ξανάπα όμως, αυτή είναι ίσως η post mortem μεταχείριση που τους αξίζει και μπράβο σου: να καταντήσουν αβαταρ σε site για πουτάνες!

ev

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
4
Πόντοι
0
μηπως θα επρεπε  ολο αυτο το θεμα να διαγραφει απο τους mod ????

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Ο βόθρος αναφέρθηκε σε ένα βιβλίο και διατύπωσε άποψη.
Συγκεκριμένα στο βιβλίο του Χίτλερ.
Τον ρώτησα λοιπόν συγκεκριμένα αν διάβασε το συγκεκριμένο βιβλίο για να διατυπώνει απόψεις .
Γιατί εδώ που τα λέμε , όταν κάποιος κατακρίνει ένα βιβλίο ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ , τότε γελοιοποιείται.Διαφωνείς σε αυτό;
Όπως βλέπεις , για φασίστας είμαι ανοιχτός στο διάολογο!
Στη δεκαετία του 1920 , δεν ζω εγώ.
Δεν ασπάζομαι ιδεολογίες.
Άλλοι το κάνουν αυτό.
Οι Αριστεροί συγκεκριμένα και οι αναρχικοί , που έχουν κολλήσει στις μαλακίες που έγραψαν οι θεωρητικοί τους τη δεκαετία του ... 1850.

Τέλος πάντων, αν τα ποστ μου σε ενοχλουν , ουσιαστικά συμφωνείς με το αίτημά μου, να μας δώσουν οι δημιουργοί του φόρουμ τη δυνατότητα να ενεργοποιούμε φίλτρα , ώστε να μην βλέπουμε τα ποσταρίσματα όσων δεν γουστάρουμε.
Παντος πλακα πλακα, το αβαταρ επιρεαζει.
Μεχρι εχτες οταν διαβαζα τα ποστ του Λακη φανταζομουνα ενα τυπο να μιλαει διπλα στο πιανο με παρτιτουρες του Σοπεν σε ενα διαμερισμα του 30.
Σημερα νομιζω οτι ειναι ενας τυπος που απανταει κοφτα σε ερωτησεις  δικηγορων στη Δικη της Νυρεμβεργης.

vasilias69

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Κουράγιο συντρόφια ...
Θα δούμε τι ξέρετε ...

Θα σας βάλω να μου βρείτε μερικούς κομμουνιστές ηγέτες που να μην ήταν Εβραίοι!
Ο Λένιν π.χ. ήταν , Εβραικό όνομα Χαίμ Γκόλντμαν.
Ο Στάλιν , λεγόταν Τζουγκασβίλι στα γεωργιανά που σημαίνει γιός εβραίου.
Στην Ουγγαρία θα έχετε ακούσει για τον Μπέλα Κούν (ίδιο επώνυμο με τον "δικό μας" εβραιο ηθοποιό) και το Ματίας Σάρκοζι (ίδιο επωνυμο με τον τωρινό πρόεδρο της Γαλλίας).
Ο Τροτσκυ , Ο Μπέρια μόνο αν δεις τις φωτογραφίες τους , μιλάνε από μόνες τους ...

Η αλήθεια είναι ότι η νεοναζιστική βερσιόν της ιστορίας έχει γούστο. Διαθέτει φαντασία, χιούμορ, γλωσσολογικούς ακροβατισμούς, μπερδεύει πρόσωπα, καταστάσεις, και δημιουργεί μία νέα καταγραφή ασφαλώς πιο ευφάνταστη, σπιρτόζα και ενδιαφέρουσα από την κανονική. Η Νεοναζιστική εκδοχή διασκεδάζει, τονώνει και προπαντός ερεθίζει. Η προσπάθεια δαιμονοποίησης των Εβραίων, η βεβαιότητα ότι πίσω από κάθε ενοχλητική ιστορική προσωπικότητα κρύβεται και ένα μοσχοσάπουνο με πόδια,  σαφώς δε διαθέτει την ευρηματικότητα που συναντάμε στην ελληνοποίηση οποιουδήποτε, καλλιτεχνικού, πολιτιστικού ή επιστημονικού επιτεύγματος, όμως παρουσιάζει και αυτή λαμπρές στιγμές σαν  αυτές που παρουσίασε ο Λάκης, ζηλεύοντας προφανώς την υπέρλαμπρη δόξα του εκδότη, πωλητή και κονφερασιέ ΛιακοπουΛάκη.

Ας δούμε λίγο αναλυτικότερα τις κορυφαίες στιγμές φανταστικής Ιστορίας που μας παρουσίασε ο εν bourdela αδερφός.

Αδύναμη στιγμή βρίσκω την παρουσίαση του Λένιν (Βλαντίμιρ Ιλίτς Ουλιάνοβ) ως Γκόλντμαν. Κακή επιλογή, παρότι το επώνυμο αυτό παραπέμπει στην Έμμα Γκόλντμαν. Την επιλογή βέβαια δεν την έκανε ο Λάκης. Αλίμονο αν παρέθετε αυτοβούλως το επώνυμο της αναρχικής φεμινίστριας αντί αυτό του μισητού κομμουνιστή. Η αλλαγή χρεώνεται στους Νεοναζί γενικότερα μια και δεν υπάρχει άλλη προγενέστερη καταγραφή εκτός από μία αναφορά του Feodoroff στο βιβλίο του «Soviet Communists and Communism: Seventy-Four Years of Oppression» και άλλη μία της Δόκτορος Elizabeth Judas σε ένα βιβλίο της για τον Ρασπούτιν…
Η ρίζες βέβαια τις οικογένειας Ουλιάνοφ ήταν και εβραϊκές μαζί με Καλμικικές (Μογγολικές), Σουηδικές, Γερμανικές, Μορδαβικές και φυσικά Ρωσικές.

Κορυφαία στιγμή του δημοσιουργήματος του Λάκη θεωρώ την αναφορά του στην ερμηνεία του επωνύμου «Τζουγκασβίλι». Ο Υιός του Εβραίου, στα Γεωργιανά.
Η αλήθεια είναι ότι το θέμα αυτό έχει δυσκολέψει αρκετά τους γλωσσολόγους όχι όμως για τον λόγο που φαντάζεται ο Λάκης.
Ο Στάλιν συνήθιζε να παρουσιάζει την προέλευσή του πραγματικού του επωνύμου ως αρχαία Γεωργιανή, έλεγε δηλαδή ότι σημαίνει «ατσάλι» (το είχε το κόλλημά του, ασφαλώς).
Η πραγματικότητα όμως μάλλον είναι διαφορετική, Το επώνυμό του προερχόταν από τα Οσετικά και σήμαινε «κοπάδι». Όντως το –σβίλι στα Γεωργιανά είναι κατάληξη παρόμοια με το ελληνικό –πουλος. Το «παιδί» του κοπαδιού δηλαδή.
Να σημειώσουμε επίσης ότι στα Γεωργιανά η λέξη «Εβραίος» δεν έχει σχέση με το “τζου” (βλ. jew) αλλά λέγεται ebraeli ή κοροϊδευτικά «uriya» που θα πει «αξιολύπητος»

Ο Μπέλα Κουν όντως είχε εβραϊκή καταγωγή (ο πατέρας του ήταν εβραίος η δε μητέρα του Προτεστάντισσα) όμως στον συσχετισμό που κάνει με τον δικό μας Κουν προφανώς εννοεί τον σκηνοθέτη.

Για τα υπόλοιπα, με τις φωτογραφίες του Τρότσκι και τον Σαρκοζί – Σαρκόζι ίσως απαντήσω στη συνέχεια καθότι σε λίγο θα ασχοληθώ με τα σαρκόΖη χείλη τρυφερής υπάρξεως ή για την ακρίβεια αυτά θα ασχοληθούν μαζί μου.
Υγιαίνετε.

Επισκέπτης
Καμία απολύτως...
Οι λατινοαμερικάνικες χούντες τύπου πινοσέτ, βιντέλα κτλ μου είναι ιδιαίτερα απεχθείς και εννοείται ότι σε κάθε περίπτωση προτιμώ μια δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση από μια δικτατορία, στρατιωτική ή προλεταριάτου......

Κάποια άλλη ερώτηση σχετική με τα (εικαζόμενα) πολιτικά μου φρονήματα;
Πολυ καλα...για την ωρα βεβαια,μιας και δεν εχουμε"διαδηλωσεις της κατσαρολας"στους δρομους...και οι εργατες δεν παρακαλανε τον Allende να τους δωσει οπλα.

Θα τα ξαναπουμε οταν η Moneda βομβαρδιζεται...η,o Φρανκο κανει πραξικοπημα και οι Guardas Civiles τρωνε στο σβερκο τις σφαιρες απο τους Αναρχικους στην Βαρκελωνη...

Επισκέπτης
Τι τα ψαχνεις ρε vasilias69...αφου ο ανθρωπος νομιζει οτι ο Λενιν επεστρεψε στην Ρωσια με ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ...τι να λεμε τωρα δλδ.
Ο Xαίμ Γκόλντμαν πήγε στη Ρωσσία για να .. ηγηθεί της Μπολσεβικικής Επανάστασης με ... Γερμανικό αεροπλάνο!!!!!

Υ.Γ.Μπερδεύτηκα , ο Xαίμ Γκόλντμαν είναι πιο γνωστός ως ... Λένιν.

maximospapa

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Παντος πλακα πλακα, το αβαταρ επιρεαζει.
Μεχρι εχτες οταν διαβαζα τα ποστ του Λακη φανταζομουνα ενα τυπο να μιλαει διπλα στο πιανο με παρτιτουρες του Σοπεν σε ενα διαμερισμα του 30.
Σημερα νομιζω οτι ειναι ενας τυπος που απανταει κοφτα σε ερωτησεις  δικηγορων στη Δικη της Νυρεμβεργης.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: και
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
  Επειδη το αρχικο ποστ ειναι ασχετο αλλα καπως αλλαξε το θεμα αλλαξω και γω το θεμα λεγονας οτι ο Πλευρης ειναι εναντια στους Εβραιοος. Ο γιος του πλευρη ειναι στο ΛΑΟΣ μαζι με τον Αδωνη.

Ο Αδωνης ειναι παντρεμενος με την Ευτυχια που παρουσιαζει το ¨στιγμη της αληθειας" και μια και το εφερε η κουβεντα

Γιατι σβηστηκε το θεμα που ανοιξε για αυτο το καταπληκτικο σοου??

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
  Επειδη το αρχικο ποστ ειναι ασχετο αλλα καπως αλλαξε το θεμα αλλαξω και γω το θεμα λεγονας οτι ο Πλευρης ειναι εναντια στους Εβραιοος. Ο γιος του πλευρη ειναι στο ΛΑΟΣ μαζι με τον Αδωνη.

Ο Αδωνης ειναι παντρεμενος με την Ευτυχια που παρουσιαζει το ¨στιγμη της αληθειας" και μια και το εφερε η κουβεντα

Γιατι σβηστηκε το θεμα που ανοιξε για αυτο το καταπληκτικο σοου??

ευγενια μανωλιδου την λενε

Επισκέπτης
Αδύναμη στιγμή βρίσκω την παρουσίαση του Λένιν (Βλαντίμιρ Ιλίτς Ουλιάνοβ) ως Γκόλντμαν. Κακή επιλογή, παρότι το επώνυμο αυτό παραπέμπει στην Έμμα Γκόλντμαν. Την επιλογή βέβαια δεν την έκανε ο Λάκης. Αλίμονο αν παρέθετε αυτοβούλως το επώνυμο της αναρχικής φεμινίστριας αντί αυτό του μισητού κομμουνιστή. Η αλλαγή χρεώνεται στους Νεοναζί γενικότερα μια και δεν υπάρχει άλλη προγενέστερη καταγραφή εκτός από μία αναφορά του Feodoroff στο βιβλίο του «Soviet Communists and Communism: Seventy-Four Years of Oppression» και άλλη μία της Δόκτορος Elizabeth Judas σε ένα βιβλίο της για τον Ρασπούτιν…
Η ρίζες βέβαια τις οικογένειας Ουλιάνοφ ήταν και εβραϊκές μαζί με Καλμικικές (Μογγολικές), Σουηδικές, Γερμανικές, Μορδαβικές και φυσικά Ρωσικές.

Πραγματικά , ότι ο Λένιν ήταν Εβραιος , αναφέρεται μόνο σε ... ναζιστικές πηγες!!!!

Π.χ.

1)Στο βιβλίο του Robert Service , με τίτλο Lenin , από τις εκδόσεις του Πανεπιστημίου του Harvard .

Όσοι ενδιαφέρονται ας ψάξουν για

Robert Service's biography Lenin (Harvard University Press, 2000)

2)Αναφέρεται επίσης στη ... νεοναζιστική Εβραική έκδοση του Λονδίνου σε άρθρο στο Jewish Chronicle , της 21ης Απριλίου 1995 , από τον Εβραίο ... νεοναζιστή Zev Ben-Shlomo.

3)Η επίσης γνωστή Νεοναζιστική Εφημερίδα New York Times αναφέρει ότι ο Λένιν ήταν Εβραίος ...

Έχει νόημα να ασχοληθώ κι άλλο με τις αηδίες που γράφει ο γελοίος;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Lakis ξέχασες να αναφέρεις στους Εβραίους  και... το θείο Κάρολο  :2funny: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom