You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Απορία για εγκυμοσύνη...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Mitsakos2005
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71
- Εμφανίσεις 9K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
δηλαδη εσυ αν εχεις σχεση ενα χρονο και παραπανω χωρις προφυλαξη δεν????ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι μπορει να προκληθει εγκυμοσυνη απο τα προσπερματικα υγρα....το θεμα των πιθανοτητων δεν το γνωριζω...αλλα προσωπικα ειναι ενας πολυυυυυ ικανος λογος για να μην το κανω ποτε χωρις προφυλαξη δηλαδη η κοπελα σου το δεχεται??? ενω γνωριζει τον κινδυνο???
αχ κουνια που σας κουναγε!! η αγαμητες ειστε και σας ξεφευγουνε η δεν ξερω....τι αλλο!
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
ναι αλλα ξερεις...??ξερεις υπαρχουν κ αλλα πραγματα εκτος της εγκυμοσυνης...
προσεχετε για να εχετε
δεν το κανεις χωρις προφυλαξη με τον καθε τυχαπαρστο?
βασικος κανονας!
αν καπιοι το κανουνε? ε τοτε δεν λυπουνται τον ευατουλη τους!
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
διαβασε εδω μεσα ποσοι παντρεμενοι/δεσμευμενοι πανε κ ριχνουν τον οβολο τους σε σπιτακια κ αλλα παρομοια κ πες μου εμενα να μην φοβαμαι κ την σχεση ενα χρονο+ *P
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
προβλημα τους!!διαβασε εδω μεσα ποσοι παντρεμενοι/δεσμευμενοι πανε κ ριχνουν τον οβολο τους σε σπιτακια κ αλλα παρομοια κ πες μου εμενα να μην φοβαμαι κ την σχεση ενα χρονο+ *P
να σου πω κατι? το τιλεει ο καθενας εδω μεσα το πιστευεις?
ο καθενας λεε το κοντο και το μακρυ του!! ασχετα αν σου λεει οτι δεν εχω λογο να στο παιξω ανωνυμα!!
κσι παλι αυτοι ειναι μια μειοψηφια!!
γιατι βαζεις ολους του αντρες στο ιδιο σακι?
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
δεν εβαλα κανενα στο ιδιο σακι
σου ειπα για μια κατασταση που υπαρχει εδω μεσα
ε δεν μπορει να λενε ολοι ψεματα πια
κ ενιγουει ειναι δυσκολο να εμπιστευτεις καποιον ευκολα στις μερες μας...
αποψεις θανος ολοι εχουμε δεν χρειαζεται να συμφωνουμε
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
οκ! δεκτο!!δεν εβαλα κανενα στο ιδιο σακι
φυλαγε τα ρουχα σου να χεις τα μισα!
Και ειδικα αν κανουμε παιδακια με Ρωσσιδες τοσο το καλυτερο συναδελφοι !!!!
Κι οχι μονο Υπουργε θα βγαλουμε και ομωρφα παιδακια με τις ρωσσιδουλες
Επισκέπτης
Κι οχι μονο Υπουργε θα βγαλουμε και ομωρφα παιδακια με τις ρωσσιδουλες
Ενοειται μονο ετσι θα εξαλειψουμε το φαινομενο της Ελεινιδας και τα αποκρουστικα μπαζα που βλεπουμε στους δρομους.Η φυλη μας χρειαζεται μια "αναβαθμιση"...ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΧΟΝΤΡΟΚΩΛΕΣ ΣΑΒΟΥΡΕΣ!
ακομα κι αν τον ξερεις τον αλλον 1 χρονο δεν σημαινει οτι δεν εχει αρρωστιες... μπορει να εχει κατι που να μην το γνωριζει ουτε ο/η ιδιος/α. δεν ειναι μονο το θεμα τις εγκυμοσυνης. για την εγκυμοσυνη υπαρχουν και τα αντισυλληπτικα και ετσι μπορεις και να τελειωνει ο αντρας μεσα χωρις φοβο. για τις αρρωστιες ομως;;;; μπορει να μην εχει κατι το αλλο ατομο η να εχει κατι που δεν ειναι καθολου σοβαρο, ειναι ομως για να παιζουμε; δεν λεω κι εγω την εκανα αυτη την βλακια και ευτυχως που δεν επαθα τπτ αλλα η τρομαρα που πηρα ηταν αρκετη για να μην το ξανακανω.
οποτε φιλε μου καντε πρωτα μερικες εξατασεις για καλο και για κακο.
ΥΣ για οσους δεν το ξερουν το ειτζ δεν κολλαει αμα χρησιμοποιεις προφυλακτικο αλλα τα κονδυλωματα κολλανε. ακομα και με ενα απλο δαχτυλωμα, μου το εχει πει γιατρος αυτο
οποτε φιλε μου καντε πρωτα μερικες εξατασεις για καλο και για κακο.
ΥΣ για οσους δεν το ξερουν το ειτζ δεν κολλαει αμα χρησιμοποιεις προφυλακτικο αλλα τα κονδυλωματα κολλανε. ακομα και με ενα απλο δαχτυλωμα, μου το εχει πει γιατρος αυτο
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
λευκε παλι τα ιδια? χα χα
δυστυχως, δεν νομιζω οτι αρεσει σε κανενα να προσεχει συνεχως αλλα τι να κανουμε...
οκ! δεκτο!!
φυλαγε τα ρουχα σου να χεις τα μισα!
δυστυχως, δεν νομιζω οτι αρεσει σε κανενα να προσεχει συνεχως αλλα τι να κανουμε...
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
ε ναι αλλα πρεπει να προσεχουμε για να εχουμελευκε παλι τα ιδια? χα χα
Επισκέπτης
Θα σου πω λοιπον μια ιστορια... Πριν απο 4 χρονια και κατι, ενα χειμωνιατικο βραδακι, καναμε με τον αντρα μου σεξ στον καναπε χωρις προφυλαξεις. Δεν ηταν επικινδυνη μερα. Τελειωσε στο στομα μου. Σημερα στον καναπε μου καθεται η κορη μου και βαφει τα νυχια της με τα βερνικια μου.
Επισκέπτης
Αληθεια λεω! Και το ότι ξερω ποτε "συνεληφθη" ειναι γιατι μολις ειχα γυρισει απο ταξιδι 4ημερο και την επομενη εφευγε ο αντρας μου.
Θα σου πω λοιπον μια ιστορια... Πριν απο 4 χρονια και κατι, ενα χειμωνιατικο βραδακι, καναμε με τον αντρα μου σεξ στον καναπε χωρις προφυλαξεις. Δεν ηταν επικινδυνη μερα. Τελειωσε στο στομα μου. Σημερα στον καναπε μου καθεται η κορη μου και βαφει τα νυχια της με τα βερνικια μου.
:S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S ρε δεν το ξαναματακανω χωρις προφυλακτικο που να με κοπαναν κατω
Επισκέπτης
Να μην το ξανακανεις για να μην κολλησεις καμια μαλακια που ΔΕΝ διορθωνεται.:S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S ρε δεν το ξαναματακανω χωρις προφυλακτικο που να με κοπαναν κατω
και?
τι θες να πεις?
τι θες να πεις?
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
κατσε γιατι με μπερδεψες!Αληθεια λεω! Και το ότι ξερω ποτε "συνεληφθη" ειναι γιατι μολις ειχα γυρισει απο ταξιδι 4ημερο και την επομενη εφευγε ο αντρας μου.
δηλαδη θες να πεις οτι το κανατε χωρις προφυλακτικο και τελειωσε στο στομα σου και οτι εμεινς εγκυος απο τα εκσπερματικα υγρα?
ή μας κοροιδευεις?
Να μην το ξανακανεις για να μην κολλησεις καμια μαλακια που ΔΕΝ διορθωνεται.
ε ναι αυτο εγραψα και σε ενα ποστ πιο πανω. μια φορα το εκανα ετσι και πεθανα απο την αγωνια και ευτυχως που ολα οκ μετα. αλλη η τρομαραααααααα