Νέα

Απορία για εγκυμοσύνη...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mitsakos2005
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
κ μετα ξαναδοκιμασατε χωρις ιουλια? χαχαχαχαχα

αυτο θελει να πει θανος.. πως αλλιως? μεσω στοματος? :2funny: κ δεν ηταν λεει κ περιεργες μερες (αυτο σιγουρα?)
τι να πουμε.. να σας ζησει το παιδακι :cheesy:

Επισκέπτης
κατσε γιατι με μπερδεψες!
δηλαδη θες να πεις οτι το κανατε χωρις προφυλακτικο και τεέιωσε στο στομα σου και οτι εμεινς εγκυος απο τα εκσπερματικα υγρα?

ή μας κοροιδευεις?
Ναι, Θανο. Αυτο θελω να πω. Το ξερω ότι δεν ειναι συχνο, αλλα συμβαινει. Ιδιαιτερα εαν η γυναικα εχει περισσότερες γονιμες μερες απ όσες υπολογιζει και ο αντρας δυνατο σπερμα.

Επισκέπτης
κ μετα ξαναδοκιμασατε χωρις ιουλια? χαχαχαχαχα

αυτο θελει να πει θανος.. πως αλλιως? μεσω στοματος? :2funny: κ δεν ηταν λεει κ περιεργες μερες (αυτο σιγουρα?)
τι να πουμε.. να σας ζησει το παιδακι :cheesy:
Ευχαριστω Bite  :smitten: Απλα ειχα σταματησει τα αντισυλληπτικα κανα εξαμηνο γιατι ειχαμε αποφασισει να κανουμε παιδι καποια στιγμη. Ομως επειδξ ποτε δεν πηδιομασταν για να κανουμε παιδι και δεν αλλαξαμε τιποτα στις συνηθειες μας, γι αυτο ειχε πλακα το σκηνικό.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Ναι, Θανο. Αυτο θελω να πω. Το ξερω ότι δεν ειναι συχνο, αλλα συμβαινει. Ιδιαιτερα εαν η γυναικα εχει περισσότερες γονιμες μερες απ όσες υπολογιζει και ο αντρας δυνατο σπερμα.
α
ok

psolaras19

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
1
εμένα δεν με νοιάζει αν αποκτήσω παιδί . θα πληρώνω , αλλά πάντως δεν παντρέυομε από τώρα .θέλω να τελειώσω τις σπουδές και μετά να χαρώ γκομενοδουλειές . και αν πάει να το ρίξει θα την σκοτώσω γιατί εκτός του ότι είναι ψυχούλα οι Έλληνες είμαστε μόνο το 80 % .

όμως ακόμη δεν έχω γαμήσει γιατί φοβάμαι να πάω σε μπουρδέλο ..... αν κολλήσω τίποτα ; το ότι θα πεθάνω ας πεθάνω , αλλά σαν φορέας δεν θα μπορώ να γαμάω τα χρόνια που θα μ μένουνε για να μη μεταδώσο τον ιό .  :headbang: :headbang:δεν θέλω η πρώτη φορά να είναι  η τελαιυτέα .

tempelakos

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Αυτά τα προερωτικά υγρά προέρχονται απο τον προστάτη και ενω χρησιμεύουν κυρίως για λίπανση έχουν και μια άλλη λειτουργία να δίνουν κινητικότητα στο σπέρματοζωάριο.
Επειδή το όλο σύστημα διαθέτει βαλβίδες ασφαλείας κανονικά τα σπερματοζωάρια είναι σχεδόν ακίνητα σε κατάσταση αποθήκευσης. Σε συνθήκες απέραντης καύλας όμως αυτές οι βαλβίδες ασφαλείας απασφαλίζονται και μαζί με τα προερωτικά υγρά βγαίνει και κάποιο ελάχιστο σπέρμα.
Ενα απ αυτά να είναι το ισχυρό αρκεί να γίνει η εγκυμοσύνη ανάλογα με τις περίεργες μέρες κιόλας.
Πάντως για το πόσο πιθανό ή απίθανο είναι αυτό, σε κάθε εκτόσευξη φεύγουν 300 με 500 εκατομμύρια σπερματοζωάρια ,σκόντο στις εκπτώσεις θα κάνουμε τώρα;

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
εμένα δεν με νοιάζει αν αποκτήσω παιδί . θα πληρώνω , αλλά πάντως δεν παντρέυομε από τώρα .θέλω να τελειώσω τις σπουδές και μετά να χαρώ γκομενοδουλειές . και αν πάει να το ρίξει θα την σκοτώσω γιατί εκτός του ότι είναι ψυχούλα οι Έλληνες είμαστε μόνο το 80 % .

όμως ακόμη δεν έχω γαμήσει γιατί φοβάμαι να πάω σε μπουρδέλο ..... αν κολλήσω τίποτα ; το ότι θα πεθάνω ας πεθάνω , αλλά σαν φορέας δεν θα μπορώ να γαμάω τα χρόνια που θα μ μένουνε για να μη μεταδώσο τον ιό .  :headbang: :headbang:δεν θέλω η πρώτη φορά να είναι  η τελαιυτέα .

και γτ να πας σε μουρδελο και δεν βρησκεις μια γκομενα να γαμησεις :think: :think: :think: :think: :think: :think:

psolaras19

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
1
:2funny: :2funny:

με έκανες και γέλασα

ο μόνος τρόπος να γαμήσω είναι να πάω σε μπουρδέλο

είμαι υπέρβαρος . για αυτό καμία κουκλάρα δεν με θέλει. εκτός αυτού δεν έχω παρέες , που να γνωρίσω την γκόμενα ; και να γνώριζα μία , τι να της πω ; πριν 4 χρόνια είχα πει σε ένα κορίτσι που φορούσε μίνι και δεν είχε σχέση αν θέλω να τα φτιάξουμε . με λέει όχι . της λέω αν θέλει έστω ένα one night stand . με λέει άντε γαμήσου χοντρέ αλήθωρε .

έχω φάει πάνω από 25 χυλόπιτες .  :headbang:  :'(  :(

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
δεν παιζει ρολο το οτι εισαι υπερβαρος αλλα και εσυ  με την μια μπαμ ελα να τα φτιαξουμε; γυμνασιο ρε ειμαστε; πουλα προλογο πες την οτι θελει να ακουσει και οχι ελα να σε πηδηξω, καταφερε την να βγειτε και μετα.Αυτοπεποιθεση η χοντρο πακετο φιλε τπτ αλλο ουτε εμφανιση ουτε τπτ

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
μηπως δεν φταιει που εισαι υπερβαρος (πραγμα το οποιο αμα σ ενοχλει το διορθωνεις αν δεν παιζει προβλημα υγειας) αλλα τ οτι εισαι λιγο χυμα να το πω με τις γκομενες? ε τι ηθελες να σου πει αμα της τα ριξες κατα αυτον τον τροπο δλδ? μετα χαρας? χαχα

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.955
Πόντοι
6.925
Θα σου πω λοιπον μια ιστορια... Πριν απο 4 χρονια και κατι, ενα χειμωνιατικο βραδακι, καναμε με τον αντρα μου σεξ στον καναπε χωρις προφυλαξεις. Δεν ηταν επικινδυνη μερα. Τελειωσε στο στομα μου. Σημερα στον καναπε μου καθεται η κορη μου και βαφει τα νυχια της με τα βερνικια μου. :2funny:

Είσασταν παντρεμένοι τότε ? Γιατί το γνωστό ρητό λέει:
Πως κάνεις μία γκομενα να κόψει τις πίπες ? Την παντρευεσαι. 

Tleilaxu

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπον τα πραγματα ειναι απλα...

Στην Ελλαδα για καθε 1 γεννηση υπαρχουν 3 εκτρωσεις

Που σημαινει οτι για καθε ευτυχισμενο πατερα υπαρχουν τρεις  μακακες που λενε 'Μα αφου τραβηχτηκα!'

Μην το ρισκαρετε και για να μη ζοριζεστε, εαν εχετε σταθερη μακροχρονια σχεση να παρει η κοπελα το χαπι γιατι το προφυλακτικο δεν εχει 100% ποσοστο επιτυχιας ετσι κι αλλοιως που σημαινει οτι σε 3-4 χρονακια μπορει να σας ερθει η μπεμπα απροσκλητη ετσι κι αλλοιως

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
Αυτά τα προερωτικά υγρά προέρχονται απο τον προστάτη και ενω χρησιμεύουν κυρίως για λίπανση έχουν και μια άλλη λειτουργία να δίνουν κινητικότητα στο σπέρματοζωάριο.
Επειδή το όλο σύστημα διαθέτει βαλβίδες ασφαλείας κανονικά τα σπερματοζωάρια είναι σχεδόν ακίνητα σε κατάσταση αποθήκευσης. Σε συνθήκες απέραντης καύλας όμως αυτές οι βαλβίδες ασφαλείας απασφαλίζονται και μαζί με τα προερωτικά υγρά βγαίνει και κάποιο ελάχιστο σπέρμα.
Ενα απ αυτά να είναι το ισχυρό αρκεί να γίνει η εγκυμοσύνη ανάλογα με τις περίεργες μέρες κιόλας.
Πάντως για το πόσο πιθανό ή απίθανο είναι αυτό, σε κάθε εκτόσευξη φεύγουν 300 με 500 εκατομμύρια σπερματοζωάρια ,σκόντο στις εκπτώσεις θα κάνουμε τώρα;

τεμπελακος τεμπελακος αλλα διαβαζεις και κανα βιβλιο βλεπω χαχαχαχαχαχαχ

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αληθεια λεω! Και το ότι ξερω ποτε "συνεληφθη" ειναι γιατι μολις ειχα γυρισει απο ταξιδι 4ημερο και την επομενη εφευγε ο αντρας μου.

Καμια φορα ενα ΠΙΣΤΕΥΤΟ ψεμα ειναι προτιμοτερο απο την αληθεια!! Οποτε στον αντρα να  λές οτι ΑΛΛΗ μερα εγινε η συλληψη και επειδη με τις ημερομηνιες δεν τα πάμε καλα (εκτος αν συνδυαζονται με αθλητικα γεγονοτα) θα το πιστεψει!!!

Μια αλλη λυση ειναι να του πεις "δεν θυμασαι το καναμε στο παιχνιδι που ο Τζιορτεβιτς ηταν 3 μετρα οφσαιντ" οποτε θα σου πει "ποιο οφσαιντ ρε 3 παικτες τον καλυπταν" και θα αλλαξεις θέμα!!

Οντως τα ανεκδοτα λένε ανακριβεις πηρα και γω την 12καδα προφυλακτικα για παντρεμενους(1 για τον Γεναρη, 1 για τον Φλεβαρη κλπ) και ακόμα τα εχω!!!!!!!!!!

Οσο για το τραβηγμα ΔΕΝ ειναι μετρο αντισυλληψης! Ασε που αλλα αντανακλαστικα εχεις ξεμεθυστος αλλα μετα απο κανα 2 ποτάκια!!!

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
:2funny: :2funny:

με έκανες και γέλασα

ο μόνος τρόπος να γαμήσω είναι να πάω σε μπουρδέλο

είμαι υπέρβαρος . για αυτό καμία κουκλάρα δεν με θέλει. εκτός αυτού δεν έχω παρέες , που να γνωρίσω την γκόμενα ; και να γνώριζα μία , τι να της πω ; πριν 4 χρόνια είχα πει σε ένα κορίτσι που φορούσε μίνι και δεν είχε σχέση αν θέλω να τα φτιάξουμε . με λέει όχι . της λέω αν θέλει έστω ένα one night stand . με λέει άντε γαμήσου χοντρέ αλήθωρε .

έχω φάει πάνω από 25 χυλόπιτες .  :headbang:  :'(  :(
και ο μπρατ πιτ να ησουνα με τετοιο τροπο κι αυτος χυλοπιτα θα ετρωγε και κανε και καμια διαιτα αντι να κλαιγεσαι αντι δευτερα αρχιζω και γω. εχω να χασω 4 κιλα :grin: :grin: :grin:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
άριστη τοποθέτηση με σωστές δόσεις χιούμορ.αν είναι και επιστημονικά ορθά τα όσα γράφεις,το θέμα έκλεισε.-

kikas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
παιδιά να ρωτήσω κατι, αν χυσεις επανω στα βυζιά της κοπέλας, και τρεξει χυσι επανω στο αιδίο, ειναι και παλι πολύ επικύνδυνο να μείνει εγγυος?

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
δεν ειναι και ευκολο αυτο που λες........
αλλα ενα να θυμασαι!! τιποτα δεν ειναι αποθανο!!για να γινει κατι τετοιο πρεπει να σαι ο τυχερος της χρονιας!κοινως μεγαλε τζακ ποτ!!
(αλοι τελιωνουν μεσα και δεν μενει) αλλα για να γινει κατι τεοιο πρεπει 1ον να ναι σχεση μεγαλη να ξερετε και οι 2 καλα τον κυκλο της και αλλα διαφορα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom