You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Απορία για εγκυμοσύνη...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Mitsakos2005
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71
- Εμφανίσεις 9K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
μπάμπης(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ρε μαλάκες εγώ έχυνα πάντα στον κόλο μιας γκόμενας που είχα κι αυτή έμεινε έγκυος, τι μου λέτε τώρα...δεν ειναι και ευκολο αυτο που λες........
αλλα ενα να θυμασαι!! τιποτα δεν ειναι αποθανο!!για να γινει κατι τετοιο πρεπει να σαι ο τυχερος της χρονιας!κοινως μεγαλε τζακ ποτ!!
(αλοι τελιωνουν μεσα και δεν μενει) αλλα για να γινει κατι τεοιο πρεπει 1ον να ναι σχεση μεγαλη να ξερετε και οι 2 καλα τον κυκλο της και αλλα διαφορα!
μπάμπης(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
παίζει κι αυτό ως εξήγηση...αλλιώς μου έφυγαν μερικά από μπροστά...δυστυχώς αν δε βάλω προφυλακτκό και χύσω μέσα η γκόμενα μένει έγκυος, την έχω πάθει δυο φορές, μια στο στρατό πριν χρόνια και μια πριν 3 χρόνια που έσπασε και δεν το πήραμε είδηση (διαφορετική γκόμενα)...άστα
εγώ λέω ότι το έκανε με άλλον
adolfos69
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2008
- Like
- 34
- Πόντοι
- 0
Εγώ όταν το κάνω με την κοπέλα μου δεν βάζω προφυλακτικό και εκείνη το δέχεται, τελειώνω όμως πάντα έξω. Παλιά όταν τράβαγα μαλα΄κία τα είχα παρατηρήσει αυτά τα υγρά να βγαίνουν πριν χύσω. Βασικά νομίζω πως οι πιθανότητες είναι ελάχιστες για εγκυμοσύνη.
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Ρωταμε και ποτε εχει περιοδο,αν και δεν ειναι και παλι σιγουροΕγώ όταν το κάνω με την κοπέλα μου δεν βάζω προφυλακτικό και εκείνη το δέχεται, τελειώνω όμως πάντα έξω. Παλιά όταν τράβαγα μαλα΄κία τα είχα παρατηρήσει αυτά τα υγρά να βγαίνουν πριν χύσω. Βασικά νομίζω πως οι πιθανότητες είναι ελάχιστες για εγκυμοσύνη.
μπάμπης(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
η ημερομηνία της περι'όδου δεν έχει καμία σημασία στην πράξη. Καμιά φορά από αυτές που άφησα έγκυο γκόμενα δεν ήταν στη μέση του κύκλου. Και γνωστοί μου την έχουν πάθει έτσι, αμέσως μετά από περίδο ή στο τέλος του κύκλου. Αν έχεις δυνατό σπέρμα κι η κοπέλα είναι γόνιμη γάμησέ τα.
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
καλα παιζει κ να ειχαν περιοδο οτι να ναι.. οχι σταθερο κυκλο ή ν α σου λεγαν αλλα ντ αλλων
υπαρχουν κ αλιεν στη γη τελικα...
ρε μαλάκες εγώ έχυνα πάντα στον κόλο μιας γκόμενας που είχα κι αυτή έμεινε έγκυος, τι μου λέτε τώρα...
μπάμπης(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
παιδιά έχω εξωγήινο σπέρμα, φέρτε μου όποια γκόμενα δε μπορεί να μείνει έγξυος να τη γαμήσω
panourgos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2007
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
κατουρα και λιγο ρε μπαμπηηηηπαιδιά έχω εξωγήινο σπέρμα, φέρτε μου όποια γκόμενα δε μπορεί να μείνει έγξυος να τη γαμήσω