Νέα

Απορία για εγκυμοσύνη...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mitsakos2005
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.953
Πόντοι
6.925
Τόσο καιρό το θρεντ ακόμα δεν έκανε τεστ εγκυμοσύνης ?

μπάμπης(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
δεν ειναι και ευκολο αυτο που λες........
αλλα ενα να θυμασαι!! τιποτα δεν ειναι αποθανο!!για να γινει κατι τετοιο πρεπει να σαι ο τυχερος της χρονιας!κοινως μεγαλε τζακ ποτ!!
(αλοι τελιωνουν μεσα και δεν μενει) αλλα για να γινει κατι τεοιο πρεπει 1ον να ναι σχεση μεγαλη να ξερετε και οι 2 καλα τον κυκλο της και αλλα διαφορα!
ρε μαλάκες εγώ έχυνα πάντα στον κόλο μιας γκόμενας που είχα κι αυτή έμεινε έγκυος, τι μου λέτε τώρα...

μπάμπης(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
:think:

εγώ λέω ότι το έκανε με άλλον  :idiot:
παίζει κι αυτό ως εξήγηση...αλλιώς μου έφυγαν μερικά από μπροστά...δυστυχώς αν δε βάλω προφυλακτκό και χύσω μέσα η γκόμενα μένει έγκυος, την έχω πάθει δυο φορές, μια στο στρατό πριν χρόνια και μια πριν 3 χρόνια που έσπασε και δεν το πήραμε είδηση (διαφορετική γκόμενα)...άστα

adolfos69

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
34
Πόντοι
0
Εγώ όταν το κάνω με την κοπέλα μου δεν βάζω προφυλακτικό και εκείνη το δέχεται, τελειώνω όμως πάντα έξω. Παλιά όταν τράβαγα μαλα΄κία τα είχα παρατηρήσει αυτά τα υγρά να βγαίνουν πριν χύσω. Βασικά νομίζω πως οι πιθανότητες είναι ελάχιστες για εγκυμοσύνη.

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Κούνια που σε κούναγε....

Για πρόσεξέ το αυτό μην βρεθείς προ εκπλήξεως... :headbang:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Εγώ όταν το κάνω με την κοπέλα μου δεν βάζω προφυλακτικό και εκείνη το δέχεται, τελειώνω όμως πάντα έξω. Παλιά όταν τράβαγα μαλα΄κία τα είχα παρατηρήσει αυτά τα υγρά να βγαίνουν πριν χύσω. Βασικά νομίζω πως οι πιθανότητες είναι ελάχιστες για εγκυμοσύνη.
Ρωταμε και ποτε εχει περιοδο,αν και δεν ειναι και παλι σιγουρο 

μπάμπης(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
η ημερομηνία της περι'όδου δεν έχει καμία σημασία στην πράξη. Καμιά φορά από αυτές που άφησα έγκυο γκόμενα δεν ήταν στη μέση του κύκλου. Και γνωστοί μου την έχουν πάθει έτσι, αμέσως μετά από περίδο ή στο τέλος του κύκλου. Αν έχεις δυνατό σπέρμα κι η κοπέλα είναι γόνιμη γάμησέ τα.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
καλα παιζει κ να ειχαν περιοδο οτι να ναι.. οχι σταθερο κυκλο ή ν α σου λεγαν αλλα ντ αλλων
ρε μαλάκες εγώ έχυνα πάντα στον κόλο μιας γκόμενας που είχα κι αυτή έμεινε έγκυος, τι μου λέτε τώρα...

:rolleyes: :rolleyes:

υπαρχουν κ αλιεν στη γη τελικα...

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.953
Πόντοι
6.925
"μπάμπης" ο επιβήτωρ. Σε τράπεζα γιατί δεν το καταθέτεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom