Νέα

Απορία για εγκυμοσύνη...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mitsakos2005
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mitsakos2005

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδες, θα ηθελα τα φωρα σας...
Στο :knockinb:, απο την στιγμη που θα τον βαλεις τον μουτσο μεσα κ καθ'ολη την διαρκεια της πραξης βγαινουν προσπερματικα υγρα.
Αυτα τα υγρα λενε πως ειναι ικανα να προκαλεσουν εγκυμοσυνη.  :headbang:
Ποσο πιθανο ειναι κατι τετοιο να συμβει???  :huh: :huh: :huh:
Φυσικα μιλαω για τελειωμα εκτος κ οχι μεσα.
Για πειτε τι ξερετε!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι μπορει να προκληθει εγκυμοσυνη απο τα προσπερματικα υγρα....το θεμα των πιθανοτητων δεν το γνωριζω...αλλα προσωπικα ειναι ενας πολυυυυυ ικανος λογος για να μην το κανω ποτε χωρις προφυλαξη :P δηλαδη η κοπελα σου το δεχεται??? ενω γνωριζει τον κινδυνο???

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
!

Συνημμένα

• bj.jpg
    bj.jpg
    89,4 KB · Εμφανίσεις: 58

2 Dirty

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Ναι,υπάρχουν πιθανότητες να προκληθεί εγκυμοσύνη απ' τα προσπερματικά υγρά αλλά είναι απειροελάχιστες,χωρίς αυτό όμως να σημαίνει οτι δεν πρέπει να παίρνεις προφυλάξεις.Αν δεν έχεις πάρει προφυλάξεις 2-3 φορές είναι λίγο απίθανο να συμβεί,τώρα αν το κάνεις συνέχεια,τα θέλει και 'σένα ο κώλος σου.

OP
OP
M

Mitsakos2005

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
οχι, δεν το εχουμε κανει χωρις προφυλλαξεις μεχρι τωρα.
ειναι εγκυκλοπαιδικης φυσεως ερωτηση!!
επισης εχω διαβασει οτι το τελειωμα μεσα δν ισουται με εγκυμοσυνη, αυτο ισχυει η ειναι πιπα??!!

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
6
Από την στιγμη που κάνει κάποιος σεξ χωρίς προφύλαξη, υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης. Βέβαια κάτι τέτοιο εξαρτάται και από τις επικίνδυνες ημέρες τις γυναίκας, το αν ο άντρας εκσπερματώσει εντός του αιδίου κλπ κλπ.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ε ρε φιλε εξαρταται ποτε το κανεις.. σε σχεση με τον κυκλο της γκομενας κ ποσο γονιμα παιδακια ειστε κ ολα αυτα να παιζουν δεν σημαινει οτι θα πιασετε κ παιδι σιγουρα αλλα ουτε κ οτι δεν..

τι ερωτησεις ειναι αυτες? ποσο χρονων ειστε?!

OP
OP
M

Mitsakos2005

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
(αυτο για το τελειωμα εντος που δημιουργηθηκε χθες που διαβαζα κατι ιατρικο, γι'αυτο ειπα να ρωτησω. μαλακια ηταν!)
αυτο που με ενδιαφερει ειναι για τα προσπαρματικα υγρα.
το ξερω οτι υπαρχει περιπτωση κ οτι καλο ειναι καθε φορα να παιρνονται προφυλλαξεις.
απλα ρωταω για οταν ερθει εκεινη η στιγμη, που για τον α-β λογο(απο υπερβολικη κα..λα ασ πουμε) δν θα παρθει προφυλλαξη,ποσο πιθανη ειναι μια εγκυμοσυνη. Φυσικα τελειωμα εκτος.
Ξερω οτι ειναι χαζο να μιλαμε με πιθανοτητες, αλλα το ζηταω για να εχω μια ιδεα στο περιπου.
(BiteMeIaMfresH ειμαστε 20-19 αλλα πληρως συνειδητοποιημενοι για τους κινδυνους. Η ερωτηση εγινε καθαρα απο περιεργεια-απορια!)

kukos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Με τα προσπερματικα υγρα ειναι εξερετικα σπανιο, αλλα το ρισκαρεις?  Απεφευγε τις "ανεξελεκτες" καβλες τις γονιμες μερες.

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
Υπαρχει πιθανοτητα θεωρητικα αλλα ειναι πολυ δυσκολο!!Εγω προσωπικα δεν ξερω καποιον που να αφησε εγκυος την κοπελα του χωρις να τελειωσει μεσα

OP
OP
M

Mitsakos2005

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Δεν ξερω φιλε μου kukos, γι'αυτο ανοιξα θεμα εδω για να μου πειτε τι ξερετε!!
Δλδ κανεις απο σας δν εχει κανει ποτε του σεξ χωρις προφυλλαξη??
Ουτε μια φορα??
Φυσικα τελειωμα εκτος!!

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Είστε και στον ανθό της νιότης!Μη ρισκάρεις φίλε...Μόνο με προφύλαξη,για να μη γίνεις μπαμπάς από τόση μικρή ηλικία...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ξερεις υπαρχουν κ αλλα πραγματα εκτος της εγκυμοσυνης...

προσεχετε για να εχετε

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.953
Πόντοι
6.925
Εχω κάνει σεξ χωρίς προφυλάξεις (φυσικά τελείωμα εκτός) για 15 χρόνια με διαφορες μονιμες σχεσεις. Ποτέ εγκυμοσύνη σε σημείο που αναρωτιώμουν για την γονιμότητα μου. Με την συζυγο μου αναγκαστηκα για λογους να κανω σπερμοδιαγραμμα το οποίο βγηκε αριστο στην ηλικία των 39 και μου εφυγε η παραπάνω ανησυχία. Τεκνοπόιησαμε 2 χρόνια μετά και υστερα από την περίοδο γαλουχίας (θηλασμός κλπ.) πριν καν έρθει περιοδος καναμε χωρίς προφυλαξη με τελείωμα μεσα και η κορη μου απέκτησε αμέσως αδερφακι
Τι θέλω να πω. Είναι καθαρά θεμα τυχης ή ατυχίας την οποία την αφηνεις ή την προκαλείς.

Μπορεί να κανεις χωρίς προφυλαξη και να τελειωνεις με την γκομενα σου και να μην συμβεί τιποτα, να πας με μία άλλη αφηνοντας μονο προσπερματικά και να γινεις μπαμπας.

Αν είσαι τζογαδόρος ευχαριστησου το αλλιώς ... :think:

OP
OP
M

Mitsakos2005

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Σας ευχαριστω οσους ενδιαφερθεικατε κ ειπατε την γνωμη σας!!  :)
Παντως εαν ακουσετε τιποτα σχετικο, postαρετε το εδω να το εχουμε στα υπ'οψιν!

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Χυσε αφοβα .... / αλλωστε στην Ελλαδα εχουμε προβλημα υπογεννητικοτητας οποτε βουρ με το κεφαλι μεσα / θα μας φανε οι Αλβανοι σε μερικα χρονια !!!!

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.953
Πόντοι
6.925
Είστε στο Παιδίας & Θρησκευματων Υπουργέ μου ?

OP
OP
M

Mitsakos2005

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Συμφωνω με το σκεπτικο σου υπουργε μου αλλα μπαμπας απο τωρα δν λεει!!
Οποτε ας παρουν σειρα οι μεγαλυτεροι πρωτα!!  :grin:

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.953
Πόντοι
6.925
Εννοείται ότι δεν λέι μικρέ για το παιδί πρωτα από όλα ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom