lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
σωστα,οποτε καλυτερα να παρει σβαρνα τα παρκακααν το σταμπαρουν?που το πας αυτο.
και οι γειτονες?
σωστα,οποτε καλυτερα να παρει σβαρνα τα παρκακααν το σταμπαρουν?που το πας αυτο.
και οι γειτονες?
οχι βρε αμεσως εσυσωστα,οποτε καλυτερα να παρει σβαρνα τα παρκα
Στο γεγονος πως ολες οι cityotur ειναι απο τσοντες, και απο τιμες πρεπει να βλεπει πανω απο 200 οχι 100.Που βλέπεις τις μαλακίες?
Στο γεγονος πως ολες οι cityotur ειναι απο τσοντες, και απο τιμες πρεπει να βλεπει πανω απο 200 οχι 100.
Επισης πως με το call girl συνηθως θα πας ξενοδοχειο και δεν δεχονται ολες να ερθουν σπιτι.
Και αλλα διαφορα που διαβασα πιο πανω.
City tour: Διάφορεςπορνοστάρταξιδεύουνανά τον κόσμοκατά περιόδους στην χώρα μας και σε συγκεκριμένες ημερομηνίες βρίσκονταιδιάφορες πόλεις. εσύ τις "κλέινεις" online με ραντεβού και συναντιέστεσε ξενοδοχείο και μπορείς να τις συναντήσεις στο δικό τους δωμάτιο.....τιμές πάνω από100Ε.200E
Call girls:Η γκόμενα που βρίσκεις από αγγελία, της τηλεφωνάς και έρχεται κατ' οίκον
είτε ελληνίδες είτε αλλοδαπές είναι συνήθως μόνιμες κάτοικοι εδώ. Τις βρίσκεις από αγγελίες σε διάφορα site ενώ υπάρχουν και γραφεία με δικό τους site.
Δεν έχουν δικό τους χώρο, πολλές έρχονται και σπίτι σου, άλλες δέχονται μόνο σε ξενοδοχεία ημιπαραμονής.
Τιμές για όλα τα γούστα από 50-200Ε
www.bourdela.com/call-girls/girls/anastasiaru/]http://www.bourdela.com/call-girls/girls/anastasiaru/[/url]Οτι αγγελία κι αν έχω ψάξει call girl με 50Ε δεν έχω δει, στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον. Όλες είναι 90-120Ε (για επίσκεψη στο σπίτι πάντα). Τώρα αν στην Αθήνα έχει με 50Ε οκ...
Ότι πληρώσεις παίρνεις εγώ μόλις την είδα καπνός!
Χαιρετε,
Για να μην αναφερω την δακρυβρεχτη ιστορία μου, η περίληψη ειναι πως μετά από ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου βρεθηκα χωρίς γυναίκα.
Είμαι 34 χρονών και δεν ξέρω ακριβώς πως δουλεύουν αυτά τα πράγματα, απλά ξέρω πως μέχρι να ανακάμψω θα χρειαστώ σίγουρα κάμποσο sex .
Δοκίμασα να πάω σε Studio δύο φορές αλλά το γεγονός πως με το που τελειώνεις, τελειώνει και η επίσκεψη, να σας πώ την αλήθεια με ξενέρωσε (είμαι απο αυτούς που θέλουν δυο τρεις φορές μέχρι να στανιάρουν).Επίσης επειδή έχω τις ψιλοκλειστές μου θα προτιμούσα κατ οίκον επισκέψεις, οπότε ιδού οι απορείες μου, όποιος θα μπορούσε να βοηθήσει, θα ημουν ευγνόμων.
α) Πόσο ασφαλές είναι να καλέσεις κοπέλες στο σπίτι σου; υπάρχουν κίνδυνοι; μπορώ κάπως να τους αποφύγω ή καλύτερα να βρισκόμαστε έξω;
β) Στις τιμές που αναφέρονται για τα διάφορα κορίτσια, χρεώνονται επιπλέον τα μεταφορικά; επίσης ο χρόνος που θα τους πάρει να έρθουν σπίτι μου αφαιρείται από τον συνολοκό χρόνο;
γ) Τι απαγορεύεται να κάνεις στις κατ οίκον επισκέψεις; Αλλάζει ανάλογα με την κοπέλα; Μπορώ να ρωτήσω πρίν ή θα φανώ ηλήθιος;
δ) Στην κατηγορία Call-girls του site υπάρχουν διάφορες κριτικές για κοπέλες που φαίνονται ενδιαφέρουσες, αλλά πώς μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους; δεν βρίσκω ούτε τηλέφωνο ούτε link, έχω κάνει καμιά βλακεία με τον browser μου ή είναι κάτι που δεν ξέρω.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και όποιοα βοήθεια μπορείτε να δώσετε
Παρακαλώ να μην ασχολούμαστε με βλάκες!!!!!!!!!Τζάμπα θέματα και χρόνος!34 χρονών να μην ξέρει όπως λέει είναι ή καθυστερημένος ή το κάνει επίτηδες!Άντε να πούμε με το κάθε πικραμένο ηλίθιο εδώ μέσα!!!!!!
Τοσο χαλια?
Ότι πληρώσεις παίρνεις εγώ μόλις την είδα καπνός!
Και 80 χρονων να ειναι ο αλλος αμα δεν εχει ασχοληθει με τον χωρο πως θα μαθει?Παρακαλώ να μην ασχολούμαστε με βλάκες!!!!!!!!!Τζάμπα θέματα και χρόνος!34 χρονών να μην ξέρει όπως λέει είναι ή καθυστερημένος ή το κάνει επίτηδες!Άντε να πούμε με το κάθε πικραμένο ηλίθιο εδώ μέσα!!!!!!
Και 80 χρονων να ειναι ο αλλος αμα δεν εχει ασχοληθει με τον χωρο πως θα μαθει?