Νέα

Απορείες ενός πρωτάρη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BRider80
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 36
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Που βλέπεις τις μαλακίες?
Στο γεγονος πως ολες οι cityotur ειναι απο τσοντες, και απο τιμες πρεπει να βλεπει πανω απο 200 οχι 100.
Επισης πως με το call girl συνηθως θα πας ξενοδοχειο και δεν δεχονται ολες να ερθουν σπιτι.
Και αλλα διαφορα που διαβασα πιο πανω.

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Στο γεγονος πως ολες οι cityotur ειναι απο τσοντες, και απο τιμες πρεπει να βλεπει πανω απο 200 οχι 100.
Επισης πως με το call girl συνηθως θα πας ξενοδοχειο και δεν δεχονται ολες να ερθουν σπιτι.
Και αλλα διαφορα που διαβασα πιο πανω.

Ειπα ειναι...δεν είπα όλες. Το ότι είναι πάνω από 200 δε σημαίνει ότι δεν είναι πάνω από 100. Αυτό που λες για τις call girl είναι άκυρο. Ότι αγγελία και να ψάξεις, στον χώρο σου έρχονται.

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
απλα ας ξεκινησουμε απο τα βασικα,τι μαρουλι εχει σκοπο να σπρωξει;

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
City tour: Διάφορες πορνοστάρ ταξιδεύουν ανά τον κόσμο κατά περιόδους στην χώρα μας και σε συγκεκριμένες ημερομηνίες βρίσκονται διάφορες πόλεις. εσύ τις "κλέινεις" online με ραντεβού και συναντιέστε σε ξενοδοχείο και μπορείς να τις συναντήσεις στο δικό τους δωμάτιο.....τιμές πάνω από 100Ε. 200E

Call girls: Η γκόμενα που βρίσκεις από αγγελία, της τηλεφωνάς και έρχεται κατ' οίκον

είτε ελληνίδες είτε αλλοδαπές είναι συνήθως μόνιμες κάτοικοι εδώ. Τις βρίσκεις από αγγελίες σε διάφορα site ενώ υπάρχουν και γραφεία με δικό τους site.
Δεν έχουν δικό τους χώρο, πολλές έρχονται και σπίτι σου, άλλες δέχονται μόνο σε ξενοδοχεία ημιπαραμονής.
Τιμές για όλα τα γούστα από 50-200Ε 

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16

Οτι αγγελία κι αν έχω ψάξει call girl με 50Ε δεν έχω δει, στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον. Όλες είναι 90-120Ε (για επίσκεψη στο σπίτι πάντα). Τώρα αν στην Αθήνα έχει με 50Ε οκ...

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96

Χαιρετε,
  Για να μην αναφερω την δακρυβρεχτη ιστορία μου, η περίληψη ειναι πως μετά από ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου βρεθηκα χωρίς γυναίκα.
  Είμαι 34 χρονών και δεν ξέρω ακριβώς πως δουλεύουν αυτά τα πράγματα, απλά ξέρω πως μέχρι να ανακάμψω θα χρειαστώ σίγουρα κάμποσο sex :).
  Δοκίμασα να πάω σε Studio δύο φορές αλλά το γεγονός πως με το που τελειώνεις, τελειώνει και η επίσκεψη, να σας πώ την αλήθεια με ξενέρωσε (είμαι απο αυτούς που θέλουν δυο τρεις φορές μέχρι να στανιάρουν).Επίσης επειδή έχω τις ψιλοκλειστές μου θα προτιμούσα κατ οίκον επισκέψεις, οπότε ιδού οι απορείες μου, όποιος θα μπορούσε να βοηθήσει, θα ημουν ευγνόμων.
α) Πόσο ασφαλές είναι να καλέσεις κοπέλες στο σπίτι σου; υπάρχουν κίνδυνοι; μπορώ κάπως να τους αποφύγω ή καλύτερα να βρισκόμαστε έξω;
β) Στις τιμές που αναφέρονται για τα διάφορα κορίτσια, χρεώνονται επιπλέον τα μεταφορικά; επίσης ο χρόνος που θα τους πάρει να έρθουν σπίτι μου αφαιρείται από τον συνολοκό χρόνο;
γ) Τι απαγορεύεται να κάνεις στις κατ οίκον επισκέψεις; Αλλάζει ανάλογα με την κοπέλα; Μπορώ να ρωτήσω πρίν ή θα φανώ ηλήθιος;
δ) Στην κατηγορία Call-girls του site υπάρχουν διάφορες κριτικές για κοπέλες που φαίνονται ενδιαφέρουσες, αλλά πώς μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους; δεν βρίσκω ούτε τηλέφωνο ούτε link, έχω κάνει καμιά βλακεία με τον browser μου ή είναι κάτι που δεν ξέρω.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και όποιοα βοήθεια μπορείτε να δώσετε
[/quote]
Παρακαλώ να μην ασχολούμαστε με βλάκες!!!!!!!!!Τζάμπα θέματα και χρόνος!34 χρονών να μην ξέρει όπως λέει είναι ή καθυστερημένος ή το κάνει επίτηδες!Άντε να πούμε με το κάθε πικραμένο ηλίθιο εδώ μέσα!!!!!!
:s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Χαιρετε,
  Για να μην αναφερω την δακρυβρεχτη ιστορία μου, η περίληψη ειναι πως μετά από ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου βρεθηκα χωρίς γυναίκα.
  Είμαι 34 χρονών και δεν ξέρω ακριβώς πως δουλεύουν αυτά τα πράγματα, απλά ξέρω πως μέχρι να ανακάμψω θα χρειαστώ σίγουρα κάμποσο sex :).
  Δοκίμασα να πάω σε Studio δύο φορές αλλά το γεγονός πως με το που τελειώνεις, τελειώνει και η επίσκεψη, να σας πώ την αλήθεια με ξενέρωσε (είμαι απο αυτούς που θέλουν δυο τρεις φορές μέχρι να στανιάρουν).Επίσης επειδή έχω τις ψιλοκλειστές μου θα προτιμούσα κατ οίκον επισκέψεις, οπότε ιδού οι απορείες μου, όποιος θα μπορούσε να βοηθήσει, θα ημουν ευγνόμων.
α) Πόσο ασφαλές είναι να καλέσεις κοπέλες στο σπίτι σου; υπάρχουν κίνδυνοι; μπορώ κάπως να τους αποφύγω ή καλύτερα να βρισκόμαστε έξω;
β) Στις τιμές που αναφέρονται για τα διάφορα κορίτσια, χρεώνονται επιπλέον τα μεταφορικά; επίσης ο χρόνος που θα τους πάρει να έρθουν σπίτι μου αφαιρείται από τον συνολοκό χρόνο;
γ) Τι απαγορεύεται να κάνεις στις κατ οίκον επισκέψεις; Αλλάζει ανάλογα με την κοπέλα; Μπορώ να ρωτήσω πρίν ή θα φανώ ηλήθιος;
δ) Στην κατηγορία Call-girls του site υπάρχουν διάφορες κριτικές για κοπέλες που φαίνονται ενδιαφέρουσες, αλλά πώς μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους; δεν βρίσκω ούτε τηλέφωνο ούτε link, έχω κάνει καμιά βλακεία με τον browser μου ή είναι κάτι που δεν ξέρω.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και όποιοα βοήθεια μπορείτε να δώσετε

Παρακαλώ να μην ασχολούμαστε με βλάκες!!!!!!!!!Τζάμπα θέματα και χρόνος!34 χρονών να μην ξέρει όπως λέει είναι ή καθυστερημένος ή το κάνει επίτηδες!Άντε να πούμε με το κάθε πικραμένο ηλίθιο εδώ μέσα!!!!!!
:s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

Παρθενος ετων 34... :headbang:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

Ότι πληρώσεις παίρνεις εγώ μόλις την είδα καπνός! :badair: :badair:
Τοσο χαλια?
Και ελεγα να την παρω, ευτυχως (εντελει) δεν διαθετω αμαξι.

Και 80 χρονων να ειναι ο αλλος αμα δεν εχει ασχοληθει με τον χωρο πως θα μαθει?  :dunno:

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
οτι πληρωνεισ παιρνεισ ετσι παιχτη

OP
OP
B

BRider80

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Χαιρετε,
  Συγνωμη για την καθυστερηση αλλα με ειχαν σουταρει στην κωλοπετινιτσα απο τη δουλεια και χτες γυρισα,
  Απο τα 14 μου καλως ή κακως είχα παντα γκομενα, οποτε έλλειψη σεξ δεν ειχα, γι αυτο δε ξερω τι γινεται στον κυκλο τον συγκεκριμενο, καθυστερημενος δεν ειμαι (απο οσο μου λενε) αλλα ναι , το κανω επιτειδες, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ..... ευχαριστω
  Στο θεμα των χρηματων που εθιξε κάποιος πιο πάνω δεν υπάρχει πρόβλημα, και οσο για το σπιτι πριν 1 μηνα μετακόμισα, το μονο πραμα αξίας εδω μέσα είναι η τηλεόρασή μου και αυτη για να τη σηκώσεις θα σου φύγει η μέση, το σπίτι φαίνεται αρκετά άδειο ώστε να μην ανησυχώ μη με σταμπάρουν, ουτε κανενα πρόβλημα έχω με τους γείτονες, όχι επειδη δεν ειναι κουτσομπόληδες, αλλα επειδή δε με νοιαζει τι λενε :)
  Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας (οσοι προσπαθήσατε να βοηθήσετε) , θα αρχίσω να ψάχνω στις εφημερίδες από ότι κατάλαβα, αν είχατε κάποια πρόταση θα το εκτιμούσα.
  Και πάλι ευχαριστώ για τη βοήθεια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom