Νέα

Απορείες ενός πρωτάρη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BRider80
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 36
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

BRider80

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Χαιρετε,
  Για να μην αναφερω την δακρυβρεχτη ιστορία μου, η περίληψη ειναι πως μετά από ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου βρεθηκα χωρίς γυναίκα.
  Είμαι 34 χρονών και δεν ξέρω ακριβώς πως δουλεύουν αυτά τα πράγματα, απλά ξέρω πως μέχρι να ανακάμψω θα χρειαστώ σίγουρα κάμποσο sex :).
  Δοκίμασα να πάω σε Studio δύο φορές αλλά το γεγονός πως με το που τελειώνεις, τελειώνει και η επίσκεψη, να σας πώ την αλήθεια με ξενέρωσε (είμαι απο αυτούς που θέλουν δυο τρεις φορές μέχρι να στανιάρουν).Επίσης επειδή έχω τις ψιλοκλειστές μου θα προτιμούσα κατ οίκον επισκέψεις, οπότε ιδού οι απορείες μου, όποιος θα μπορούσε να βοηθήσει, θα ημουν ευγνόμων.
α) Πόσο ασφαλές είναι να καλέσεις κοπέλες στο σπίτι σου; υπάρχουν κίνδυνοι; μπορώ κάπως να τους αποφύγω ή καλύτερα να βρισκόμαστε έξω;
β) Στις τιμές που αναφέρονται για τα διάφορα κορίτσια, χρεώνονται επιπλέον τα μεταφορικά; επίσης ο χρόνος που θα τους πάρει να έρθουν σπίτι μου αφαιρείται από τον συνολοκό χρόνο;
γ) Τι απαγορεύεται να κάνεις στις κατ οίκον επισκέψεις; Αλλάζει ανάλογα με την κοπέλα; Μπορώ να ρωτήσω πρίν ή θα φανώ ηλήθιος;
δ) Στην κατηγορία Call-girls του site υπάρχουν διάφορες κριτικές για κοπέλες που φαίνονται ενδιαφέρουσες, αλλά πώς μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους; δεν βρίσκω ούτε τηλέφωνο ούτε link, έχω κάνει καμιά βλακεία με τον browser μου ή είναι κάτι που δεν ξέρω.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και όποιοα βοήθεια μπορείτε να δώσετε

OP
OP
B

BRider80

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Επίσης τι διαφορά έχουν οι κατηγορίες Citytours και call-girls;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ο νεος της εβδομαδας
καλοριζικος τυπε :rockon:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Η βασικη διαφορα ειναι στην τιμη.
Στις περισσοτερες περιπτωσεις ομως τα citytours ειναι ανωτερα σε εμφανιση και υπηρεσιες.

ο νεος της εβδομαδας
καλοριζικος τυπε :rockon:
Πρεπει να κανουμε ενα thread και να το ονομασουμε οι νεοι στον αγοραιο ερωτα και ολα τα thread να πανε πακετο.

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
καλοριζικος και σιδεροκεφαλος

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
να κανει λιγο υπομονη ο φιλος,οταν μπει ο σφερδεκλος θα του δωσει την λυση μια και ειναι ειδικος σε αυτα τα θεματα

mslv

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
ρε τυπε γιωργο καλυτερα να τις πας σς ξενοδοχειο ετσι δεν ειναι λαγε μου?

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Χαιρετε,
   Για να μην αναφερω την δακρυβρεχτη ιστορία μου, η περίληψη ειναι πως μετά από ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου βρεθηκα χωρίς γυναίκα.
   Είμαι 34 χρονών και δεν ξέρω ακριβώς πως δουλεύουν αυτά τα πράγματα, απλά ξέρω πως μέχρι να ανακάμψω θα χρειαστώ σίγουρα κάμποσο sex :).
   Δοκίμασα να πάω σε Studio δύο φορές αλλά το γεγονός πως με το που τελειώνεις, τελειώνει και η επίσκεψη, να σας πώ την αλήθεια με ξενέρωσε (είμαι απο αυτούς που θέλουν δυο τρεις φορές μέχρι να στανιάρουν).Επίσης επειδή έχω τις ψιλοκλειστές μου θα προτιμούσα κατ οίκον επισκέψεις, οπότε ιδού οι απορείες μου, όποιος θα μπορούσε να βοηθήσει, θα ημουν ευγνόμων.
α) Πόσο ασφαλές είναι να καλέσεις κοπέλες στο σπίτι σου; υπάρχουν κίνδυνοι; μπορώ κάπως να τους αποφύγω ή καλύτερα να βρισκόμαστε έξω;
β) Στις τιμές που αναφέρονται για τα διάφορα κορίτσια, χρεώνονται επιπλέον τα μεταφορικά; επίσης ο χρόνος που θα τους πάρει να έρθουν σπίτι μου αφαιρείται από τον συνολοκό χρόνο;
γ) Τι απαγορεύεται να κάνεις στις κατ οίκον επισκέψεις; Αλλάζει ανάλογα με την κοπέλα; Μπορώ να ρωτήσω πρίν ή θα φανώ ηλήθιος;
δ) Στην κατηγορία Call-girls του site υπάρχουν διάφορες κριτικές για κοπέλες που φαίνονται ενδιαφέρουσες, αλλά πώς μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους; δεν βρίσκω ούτε τηλέφωνο ούτε link, έχω κάνει καμιά βλακεία με τον browser μου ή είναι κάτι που δεν ξέρω.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και όποιοα βοήθεια μπορείτε να δώσετε

α) Κοπέλες στο σπίτι είναι καλό από άποψη ότι βρίσκεσαι στον δικό σου χώρο, αλλά δεν ελέγχονται υγειονομικά (οι υπόλοιπες υποτίθεται ελέγχονται)

β)Μεταφορικά δεν υπάρχουν. Όχι δεν χρεώνεται ο χρόνος μέχρι να έρθουν σπίτι σου. Σε περίπτωση που δεις τη γκόμενα και δεν σου αρέσει τις δίνεις ένα 20άρικο για το ταξί και τη στέλνεις σπιτάκι της.

γ)Δεν υπάρχουν γενικά πράγματα που απαγορεύονται. Καλύτερα να δεις αν κάτι που θες να κάνει το δέχεται η ίδια, παρά να ρωτήσεις. Εκτός κι αν το κάνεις πολύ ευγενικά  ;)

δ) Δε γνωρίζω

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16

City tour: Διάφορες πορνοστάρ ταξιδεύουν ανά τον κόσμο και σε συγκεκριμένες ημερομηνίες βρίσκονται σε διάφορες πόλεις. εσύ τις "κλέινεις" online με ραντεβού και συναντιέστε σε ξενοδοχείο....τιμές πάνω από 100Ε.

Call girl: Η γκόμενα που βρίσκεις από αγγελία, της τηλεφωνάς και έρχεται κατ' οίκον  :zfuck: :zfuck:

Ελπίζω να σε διαφώτισα  ;)

mslv

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
και σιγουρα για να μαθει αναγκαστικα θα χασει :)

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
City tour: Διάφορες πορνοστάρ ταξιδεύουν ανά τον κόσμο και σε συγκεκριμένες ημερομηνίες βρίσκονται σε διάφορες πόλεις. εσύ τις "κλέινεις" online με ραντεβού και συναντιέστε σε ξενοδοχείο....τιμές πάνω από 100Ε.

Call girl: Η γκόμενα που βρίσκεις από αγγελία, της τηλεφωνάς και έρχεται κατ' οίκον  :zfuck: :zfuck:

Ελπίζω να σε διαφώτισα  ;)
Δεν θελω να επεκταθω αλλα τι μαλακιες του λες?  :dunno:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom