Δουλεύω ήδη εδώ και μια 5τια και σε απαιτητικό κλάδο,του λεγόμενου "above the line" στην διαφήμιση(εκτυπώσεις κτλ) αλλά όπως και εσύ έχω την ατυχία να δουλεύω σε μια επαγγελματικά δυσλειτουργική και βουλιμικη χώρα(υπερπληθωρα πτυχιούχων βλέπεις..)
Εαν έχεις την τύχη να δουλεύεις σε ενα πολυεθνικό περιβάλλον(είπες δουλεύεις σε Πολυεθνική?) ισως να μην το βιώνεις στην καθημερινότητά σου αλλα πίστεψέ με σε επιχείρηση με Ελληνικές δομές στα 31-32 σου δεν νιώθεις επαγγελματικά ανταγωνιστικός οσες "καλες γραμμές" και εαν έχεις στο βιογραφικό σου ...
Δεν θες να σου πω αντιμετώπιση σε interviews που κανω σε ξένες εταιρίες(γίνονται και μεσώ Skype σοβαρά interviews,για τον φίλο που το ανέφερε πριν) σχετικά με την Ελληνική προϋπηρεσία μου... & στις σπουδές αυτο που αναφέρουν μόνο ειναι το "MBA- Gatton Univ." για ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ, σαν να μην υπάρχει...
κοιτα... θα σου πω κατι φιλικα και χωρις να θελω να μειωσω κατι...
την καριερα που φαινεται να κυνηγας... δε μπορεις να την πιασεις με τις παρουσες συνθηκες.
γιατι εισαι απο ΤΕΙ πειραια με MBA στο Gatton Univ.
οταν για τις high profile θεσεις ο αλλος ειναι πχ απο ΑΣΟΕΕ και εχει ΜΒΑ η Msc απο το LSE ή απο το City, εισαι χαμενος απο την αρχη...
εγω εχω πραγματι την τυχη να δουλευω σε απολυτα πολυεθνικο περιβαλλον, ειμαι στον 4ο πλεον χρονο δουλειας, εχω πτυχιο ΑΕΙ και master αγγλια
και παλι δε βλεπω να σκοτωνονται οι εργοδοτες να μου κανουν recruiting... θελω να σου πω απλα , οτι οι καιροι ειναι δυσκολοι και ολοι
αναγκαστικα αναπροσαρμοζουμε τις προσδοκιες μας και αυτα που σχεδιαζαμε για την καριερα μας....