Νέα

Απόψε βγαίνουμε απ' το ευρώ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzimanis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 151
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
εικονικο προβλημα ειναι η ανεργια?
η καταθλιψη?οι αυτοκτονιες?

Οποιος τεμπελιαζει και δεν βλεπει λιγακι περα απο τη μυτη του αυτα παθαινει.

Οι καφετεριες ρε μαλακες γιατι ΚΑΘΕ μερα ειναι ΓΕΜΑΤΕΣ?

Πηγαινε μια βολτα απο Πανορμου τωρα, η μεχρι τις 5 το πρωι. Και μετα τα λεμε μαλακες.

Η καταθλιψη ειναι επειδη δεν γαμαει ο Ελληνας. Ποτε δεν γαμουσε, αλλα τωρα χειροτερεψε το θεμα.,

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166

Πηγαινε μια βολτα απο Πανορμου τωρα, η μεχρι τις 5 το πρωι. Και μετα τα λεμε μαλακες.

Η καταθλιψη ειναι επειδη δεν γαμαει ο Ελληνας. Ποτε δεν γαμουσε, αλλα τωρα χειροτερεψε το θεμα.,
ενδιαφερουσα αποψη!!!
:rolleyes:

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6

Και τεμπέλιασα εγώ;;Ξέρεις εσύ ότι το σκάω από τη δουλειά και τρέχω για καφεδάκια και βολτούλες;;Πληροφοριακά δουλεύω από τις 9 μέχρι τις 7 το απόγευμα..Και κανένας δικός μου δεν έπιασε την καλή αφού βλέπεις οικογενειακώς δουλευαμε σαν να μην πω για να ζούμε αξιοπρεπώς..

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Και τεμπέλιασα εγώ;;Ξέρεις εσύ ότι το σκάω από τη δουλειά και τρέχω για καφεδάκια και βολτούλες;;Πληροφοριακά δουλεύω από τις 9 μέχρι τις 7 το απόγευμα..Και κανένας δικός μου δεν έπιασε την καλή αφού βλέπεις οικογενειακώς δουλευαμε σαν να μην πω για να ζούμε αξιοπρεπώς..

Δεν σε ειπα εγω τεμπελη βλαμενε. Εσυ με ειπες αναρχικο, κκε+συριζαιο, και αλλες μαλακιες τετοιες. Μαθε να διαβαζεις πριν πεταξεις την μαλακια σου.

Το οτι δουλευεις απο τις 9 μεχρι τις 7 το απογευμα δεν μου λεει κατι. Η μαλλον μου λεει, οτι δεν εισαι αρκετα εξυπνος ωστε να δουλευεις λιγοτερο και να παιρνεις περισσοτερα. Χωρις παρεξηγηση.

Αν σκοπος της ζωης σου ειναι να δουλευεις για να ζησεις, τοτε γεια χαρανταν και τα κουκια μπαγλαν.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Εγω θα κανω επανασταση μονο οταν μου παρουν της καταθεσεις

:2on1: :2on1: :2on1:

ο αναλ χαντερ δεν εχει προβλημα, εχει στηλει τα χρηματα εξω  :zfuck:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Εγω θα κανω επανασταση μονο οταν μου παρουν της καταθεσεις

:2on1: :2on1: :2on1:

ο αναλ χαντερ δεν εχει προβλημα, εχει στηλει τα χρηματα εξω  :zfuck:

Τα εχω βαλει σε κωλοτρυπιδες, εμπιστες.

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Δεν σε ειπα εγω τεμπελη βλαμενε. Εσυ με ειπες αναρχικο, κκε+συριζαιο, και αλλες μαλακιες τετοιες. Μαθε να διαβαζεις πριν πεταξεις την μαλακια σου.

Το οτι δουλευεις απο τις 9 μεχρι τις 7 το απογευμα δεν μου λεει κατι. Η μαλλον μου λεει, οτι δεν εισαι αρκετα εξυπνος ωστε να δουλευεις λιγοτερο και να παιρνεις περισσοτερα. Χωρις παρεξηγηση.

Αν σκοπος της ζωης σου ειναι να δουλευεις για να ζησεις, τοτε γεια χαρανταν και τα κουκια μπαγλαν.

Σε πολυεθνική δουλεύω και βλέπεις είναι η αίσθηση της ευθύνης.Δεν είμαι κορόιδο ούτε όμως και ευθυνόφοβος.Και βλέπεις εκεί μέσα δουλεύουν άτομα που αξίζουν.Έτσι αν δεν τελειώσω τη δουλειά μου δεν φεύγω..

Φυσικά αυτό δεν με κάνει κορόιδο.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Σε πολυεθνική δουλεύω και βλέπεις είναι η αίσθηση της ευθύνης.Δεν είμαι κορόιδο ούτε όμως και ευθυνόφοβος.Και βλέπεις εκεί μέσα δουλεύουν άτομα που αξίζουν.Έτσι αν δεν τελειώσω τη δουλειά μου δεν φεύγω..

Φυσικά αυτό δεν με κάνει κορόιδο.

Γιαυτο λεω οτι κατι εχεις κανει λαθος στην ζωη σου.

Εφοσον δουλευεις σε πολυεθνικη, βαζεις και εσυ το λιθαρακι σου προς την μερια του προβληματος, και οχι της λυσης. Αλλα δεν παιζει να το παραδεχτεις φυσικα.

Αν ειχες κανει καλυτερο προγραμματισμο δεν θα εφτανες σε τετοιο σημειο.

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Γιαυτο λεω οτι κατι εχεις κανει λαθος στην ζωη σου.

Εφοσον δουλευεις σε πολυεθνικη, βαζεις και εσυ το λιθαρακι σου προς την μερια του προβληματος, και οχι της λυσης. Αλλα δεν παιζει να το παραδεχτεις φυσικα.

Αν ειχες κανει καλυτερο προγραμματισμο δεν θα εφτανες σε τετοιο σημειο.

Δηλαδή συμβάλλω στην επιδείνωση του προβλήματος επειδή βγάζω το ψωμί μου δουλεύοντας τίμια;Θα ταν καλύτερα να μουν σε κανένα ΙΚΑ ή ΟΓΑ να πληρώνομαι να τα ξύνω τη μισή μέρα και την άλλη μισή να κάνω ότι δουλεύω;;Δεν σε πιάνω.Λογιστής είμαι.Τι θα ταν καλύτερο να μουν σε κάποιο λογιστικό γραφείο ο βοηθός και παιδί για όλα τα θελήματα και να βγάζω 700 ευρώ;;

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Δηλαδή συμβάλλω στην επιδείνωση του προβλήματος επειδή βγάζω το ψωμί μου δουλεύοντας τίμια;Θα ταν καλύτερα να μουν σε κανένα ΙΚΑ ή ΟΓΑ να πληρώνομαι να τα ξύνω τη μισή μέρα και την άλλη μισή να κάνω ότι δουλεύω;;Δεν σε πιάνω.Λογιστής είμαι.Τι θα ταν καλύτερο να μουν σε κάποιο λογιστικό γραφείο ο βοηθός και παιδί για όλα τα θελήματα και να βγάζω 700 ευρώ;;

Αμα εισαι σε πολυεθνικη ναι συμβαλλεις στο προβλημα. Τον λογο τον ξερεις.

Το οτι δουλευεις τιμια φυσικα δεν ειναι ενας απο τους λογους που το ειπα, δεν εχει να κανει με αυτο. Αν ησουν δημοσιος υπαλληλος τοτε ενταξει καλυτερα να ειχες αυτοκτονησει.

Θα μπορουσες να ξεκινουσες κατι δικο σου, αν εβλεπες μελλον προς αυτην την κατευθυνση, η να πηγαινες σε αλλο κλαδο. Το οτι δουλευεις τιμια για λιγα λεφτα δεν σημαινει κατι. Θα μπορουσες να δουλευεις τιμια και για πολλα λεφτα, χωρις κανεναν πανω απο το κεφαλι σου.

O_papas_O_kiriris

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Άντε ρε, τραβάτε να ρίξτε κανα γαμίσι, που απο την πολυ τη μαλακία μας πήξατε στα φλόκια.
Μαλάκες ε μαλάκες....

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
αιντε αιτνεεεεεεεεεε

το ενα γεγονος σκαει μετα το αλλο  :jerking: :jerking: :jerking:

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Αμα εισαι σε πολυεθνικη ναι συμβαλλεις στο προβλημα. Τον λογο τον ξερεις.

Το οτι δουλευεις τιμια φυσικα δεν ειναι ενας απο τους λογους που το ειπα, δεν εχει να κανει με αυτο. Αν ησουν δημοσιος υπαλληλος τοτε ενταξει καλυτερα να ειχες αυτοκτονησει.

Θα μπορουσες να ξεκινουσες κατι δικο σου, αν εβλεπες μελλον προς αυτην την κατευθυνση, η να πηγαινες σε αλλο κλαδο. Το οτι δουλευεις τιμια για λιγα λεφτα δεν σημαινει κατι. Θα μπορουσες να δουλευεις τιμια και για πολλα λεφτα, χωρις κανεναν πανω απο το κεφαλι σου.

Να κάνω κάτι δικό μου;ΟΚ και γω σου λέω Λογιστική ξέρω.Τι να κάνω δικό μου.Με μηδέν προυπηρεσία να ανοιγα γραφείο;Και να ανοίξω γραφείο τι να κάνω να συμπληρώνω τα έσοδα και έξοδα στο Epsilon Net για μικρές και ατομικές επιχειρήσεις,να έκανα τις φορολογικές δηλώσεις άλλων να κανα και καμια απογραφή για το μπακάλικο και το μινι μαρκετ και θα κανα και τα φορολογικά κάποιων επαγγελματιών..Κοίτα βγάζω κοντά στο χιλιάρικο όμως αυτό που κερδίζω είναι η εκπαίδευση.Μου πληρώνουν και σεμινάρια και εκπαίδευση για εξετάσεις για ορκωτός λογιστλης σε διεθνες επίπεδο.Έχω ιδιωτική περίθαλψη δωρεάν μέχρι 3000 ευρώ και όποτε αρωσταίνω πάω στο Υγεία και όχι στους μαλάκες του ΙΚΑ..Και είμαι σαφώς ικανοποιημένος.

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Να κάνω κάτι δικό μου;ΟΚ και γω σου λέω Λογιστική ξέρω.Τι να κάνω δικό μου.Με μηδέν προυπηρεσία να ανοιγα γραφείο;Και να ανοίξω γραφείο τι να κάνω να συμπληρώνω τα έσοδα και έξοδα στο Epsilon Net για μικρές και ατομικές επιχειρήσεις,να έκανα τις φορολογικές δηλώσεις άλλων να κανα και καμια απογραφή για το μπακάλικο και το μινι μαρκετ και θα κανα και τα φορολογικά κάποιων επαγγελματιών..Κοίτα βγάζω κοντά στο χιλιάρικο όμως αυτό που κερδίζω είναι η εκπαίδευση.Μου πληρώνουν και σεμινάρια και εκπαίδευση για εξετάσεις για ορκωτός λογιστλης σε διεθνες επίπεδο.Έχω ιδιωτική περίθαλψη δωρεάν μέχρι 3000 ευρώ και όποτε αρωσταίνω πάω στο Υγεία και όχι στους μαλάκες του ΙΚΑ..Και είμαι σαφώς ικανοποιημένος.
Mια χαρα εισαι τυπε,μη το πεις ουτε στο παπα :sunglasses:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775

Τοτε εφοσον εχεις βρει την φορμουλα που σου κανει την ζωη ( 9  με 7 δεν το λες και ζωη αλλα τελος παντων ) καλυτερη, για ποιο λογο παραπονιεσαι ακριβως?

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Mια χαρα εισαι τυπε,μη το πεις ουτε στο παπα :sunglasses:

Κάτσε σε 1μιση χρόνο να τελειώσω με το ACCA και να γίνω ορκωτός Λογιστής και θα την κάνω για Αγγλία.Αν και δεν το χω συζητήσει από ότι ξέρω αν κάνω αίτηση στο παράρτημα της πολυεθνικής στην Αγγλία έχω καλές πιθανότητες.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
Greece's economic problems are massive, with protests against the government being held almost daily. Now Prime Minister George Papandreou apparently feels he has no other option: SPIEGEL ONLINE has obtained information from German government sources knowledgeable of the situation in Athens indicating that Papandreou's government is considering abandoning the euro and reintroducing its own currency.

www.spiegel.de/international/europe/0,1518,761201,00.html]http://www.spiegel.de/international/europe/0,1518,761201,00.html[/url]

και το ξαναλεω..οσο ειναι πρωθυπουργος αυτο το σιχαμα ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ..απο καμια ευρωπη δεν φευγουμε..μας τρομοκρατουν για την νεα πιπα που ερχετε και πρεπει να ειναι ευπεπτη..
μετα τις εκλογες που θα εχουμε μεχρι οκτωβριο ολα ειναι πιθανα..
Δεν βαρεθηκατε να βλεπετε εκλογες καθε διμηνο?

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Κάτσε σε 1μιση χρόνο να τελειώσω με το ACCA και να γίνω ορκωτός Λογιστής και θα την κάνω για Αγγλία.Αν και δεν το χω συζητήσει από ότι ξέρω αν κάνω αίτηση στο παράρτημα της πολυεθνικής στην Αγγλία έχω καλές πιθανότητες.
Κοιτα,αν εισαι νεος σχετικα στο επαγγελμα,τα λεφτα που παιρνεις ειναι σχετικα καλα σε σχεση με το τι παιζει στη πιατσα της λογιστικης..Ξερω ατομα που δουλεουν 10ωρα σε λογιστικα γραφεια και παιρνουν 5- 6 εκατοσταρικα..

MaximusChris

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2006
Κριτικές
13
Like
519
Πόντοι
31

Τι πανεπιστημιο εχεις τελειωσει να σ πω αν εισαι για εξω... αν εχεις βγαλει ελληνικο ξεχνα το...  η αγγλια βγαζει πολλους αποφοιτους για να παιρνουν κ απο εξω. 100% οτι σ λεω. Πηγε φιλος μου Αγγλια με μεταπτυχιακο κ μ ειπε οτι αν δν εχεις κανει καποιο προγραμμα σε αγγλικα δν σε δεχονται ουτε για πλακα. ενα μεταπτυχιακο αν εχεις κανει εξωτερικο εισαι ανετος. αλλιως κατσε εδω και ανοιξε μπουρδελακι... ευτυχως οπως βλεπεις θα εχεις πελατεία !!!

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Κοιτα,αν εισαι νεος σχετικα στο επαγγελμα,τα λεφτα που παιρνεις ειναι σχετικα καλα σε σχεση με το τι παιζει στη πιατσα της λογιστικης..Ξερω ατομα που δουλεουν 10ωρα σε λογιστικα γραφεια και παιρνουν 5- 6 εκατοσταρικα..

Κοίτα έχω μάθει να κοιτάω μπροστά..Το να είσαι βοηθός λογιστή ή Λογιστής σε λογιστικό γραφείο ποτέδεν θα εξελιχθείς.Τι δηλαδή να κάνεις επαναλαμβονόμενες μικροδουλειες ρουτίνας στην Εφορία και να ζητάς ενημερότητες και να πληρώνεις τους φόρους άλλων;Ή μήπως να γράφεις έσοδα έξοδα και αν κάνεις δηλώσεις..

Εγώ δουλεύω σε διεθνή λογιστική και μάλιστα στα Αγγλικά.Καμία σχέση με ΕΓΛΣ..Δουλεύω διεθνή μηχανογράφηση και συναλλαγές στο Sage καμία σχέση με τα πεθαμένα Eurofasma και Kefalaio.Κάνω κυρίως Management Accounting και ασχολούμαι με την κοστολόγηση..Όσο για τους μισθούς άτομα που ναι 5 χρόναι βγάζουν καθαρά από 1500 ευρώ..

Οι πολυεθνικές γενικά προσφέρουν την καλύτερη απασχόληση.Ωστόσο η διαδικασία πρόσληψης είναι πολύ διαφορετική.2 στους 3 αν τους αρέσει το βιογραφικό σου ζητάνε να πας εκεί αν γράψεις τεστ στα μαθηματικά με πίνακες δεδομένων,πίτες,πιθανότητες..To άλλο σκέλος είναι τεστ στα Αγγλικά και συγκεκριμένα μοιάζει με το Reading του Proficiency όμως είναι πιο περίπλοκο..

Αν το περάσεις αυτό και τους αρέσει η επίδοσή σου σε καλούν πάλι σε συνένευξη μετά από μήνα με τον διευθυντή προσωπικού και συναντάς και το Διευθυντή.Αν απαντήσεις σε αυτά που σε ρωτούν με τις πιο πειστικές και πλήρεις απαντήσεις τότε σε παίρνουν...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom