You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Απόψε βγαίνουμε απ' το ευρώ...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzimanis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 151
- Εμφανίσεις 9K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)
Vagelis_20
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Κάτσε επειδή μπρδεύτηκα.Εταιρίες όπως KPMG ,Ernst and Young,Grant Thornton δεν είναι πολυεθνικές;Ναι το αντικείμενο τους είναι το Audit αλλά είναι πολυεθνικές
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
οι τιτλοι δεν εχουν σημασια ουσιαστικη και στην πραγματικοτητα δε σου εξασφαλιζουν τιποτα...
αλλα σε entry level δουλειες ή οταν ειναι καθαρα θεμα πτυχιων η επιλογη , ειναι το μοναδικο ¨"αντικειμενικο" κριτηριο.
σαφως διαλεγεις και παιρνεις για το πως θα δουλεψεις και το ποιες ειναι οι προτεραιοτητες σου.
δε διαφωνουμε σε κατι ουσιαστικα.
Ναι ρε φιλε... αλλα θελω να πω πως πχ σε μια δουλεια πληροφορικης
που θα σου κανει συνεντευξη ο αλλος... ειτε εδω... ειτε εξω πες (για εξω δεν ξερω ακομη)
δεν θα σε βαλει να δει τι ξερεις? Αμα παει και παρει τον μεταπτυχιατζη που μαθαινε ας πουμε
την κρυπτογραφηση στην θεωρια και τα firewall τι εξελιξη ειχαν και τετοια θεωρητικα πραγματα (που τους κανουν στο μεταπτυχιακο) γιατι κανεις δεν ξερει να κανει κατι εξειδικευμενο απο τους ελληναραδες καθηγητες. Αν παρει λοιπον αυτον και οχι εσενα που εχεις ασχοληθει μονος σου και φτιαχνεις ρυθμισεις δικου σου firewall μεσα στη 1 ωρα... ε νταξει ειναι αξιος της μοιρας του.
ΠΑΡΤΥ θα κανουν στο δικτυο του
εγω παντως θα προτιμουσα ακομη και αυτον που δεν εχει χαρτι.....
ξερεις ποσους τρομερους προγραμματιστες ειχαμε στην σχολη? Μιλαμε για μεγαλους μαγκες.... αλλα νταξει δεν πηρανε ποτε πτυχιο γιατι δεν συμφωνουσαν με το τρυπακι του ελληνικου πανεπιστημιου ή γιατι δεν ειχαν χρονο... εγω παλι καλα το πηρα. ΑΠλα θελω να σου πω μπροστα στους φοιτητες του 8-9 και που την βγαλανε στα 4 ειναι χρονια μπροστα οι τυποι. Ειναι ετοιμοι για μια επιχειρηση. Ενω ο "αριστος" θελει και εκπαιδευση 2-3 χρονια
fantaros25
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ρε αδερφε, αμα δηλαδη μιλησουμε για την κωλοχωρα, θα λυσουμε το προβλημα της ?Για την αποκατάσταση λογιστών θα μιλάμε απόψε ?
Εδώ είναι τι θα γίνει με την κωλοχωρα .
τουλαχιστον ανταλλασσουμε πληροφοριες για κατι πρακτικο...
PS. οχι και λογιστες... ελεγκτες..
fantaros25
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ρε συ ο καθενας ειναι αυτος που ειναι...ειτε εχει πτυχιο ειτε οχι... ειτε ειναι με αριστα ειτε με 5.Ναι ρε φιλε... αλλα θελω να πω πως πχ σε μια δουλεια πληροφορικης
που θα σου κανει συνεντευξη ο αλλος... ειτε εδω... ειτε εξω πες (για εξω δεν ξερω ακομη)
δεν θα σε βαλει να δει τι ξερεις? Αμα παει και παρει τον μεταπτυχιατζη που μαθαινε ας πουμε
την κρυπτογραφηση στην θεωρια και τα firewall τι εξελιξη ειχαν και τετοια θεωρητικα πραγματα (που τους κανουν στο μεταπτυχιακο) γιατι κανεις δεν ξερει να κανει κατι εξειδικευμενο απο τους ελληναραδες καθηγητες. Αν παρει λοιπον αυτον και οχι εσενα που εχεις ασχοληθει μονος σου και φτιαχνεις ρυθμισεις δικου σου firewall μεσα στη 1 ωρα... ε νταξει ειναι αξιος της μοιρας του.
ΠΑΡΤΥ θα κανουν στο δικτυο του
εγω παντως θα προτιμουσα ακομη και αυτον που δεν εχει χαρτι.....
ξερεις ποσους τρομερους προγραμματιστες ειχαμε στην σχολη? Μιλαμε για μεγαλους μαγκες.... αλλα νταξει δεν πηρανε ποτε πτυχιο γιατι δεν συμφωνουσαν με το τρυπακι του ελληνικου πανεπιστημιου ή γιατι δεν ειχαν χρονο... εγω παλι καλα το πηρα. ΑΠλα θελω να σου πω μπροστα στους φοιτητες του 8-9 και που την βγαλανε στα 4 ειναι χρονια μπροστα οι τυποι. Ειναι ετοιμοι για μια επιχειρηση. Ενω ο "αριστος" θελει και εκπαιδευση 2-3 χρονια
ολες οι εταιρειες προσπαθουν να εχουν δικλειδες και τεστ και συνεντευξεις για να δουν τι μπορουν να καταλαβουν γι αυτον που πανε να παρουν.
αλλα με τοση προσφορα και τοσο κοσμο που ψαχνει δουλεια, στο τελος μεταξυ ισων, παιζουν ρολο τα ονοματα και οι τιτλοι και οι βαθμοι.
και εννοειται οτι ο καθε κλαδος ειναι διαφορετικος. προσωπικα δεν εχω ιδεα τι παιζει με προγραμματιστες που ανεφερες...
ρε αδερφε, αμα δηλαδη μιλησουμε για την κωλοχωρα, θα λυσουμε το προβλημα της ?
τουλαχιστον ανταλλασσουμε πληροφοριες για κατι πρακτικο...
PS. οχι και λογιστες... ελεγκτες..
;) ;) ;) ;)
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
ρε συ ο καθενας ειναι αυτος που ειναι...ειτε εχει πτυχιο ειτε οχι... ειτε ειναι με αριστα ειτε με 5.
ολες οι εταιρειες προσπαθουν να εχουν δικλειδες και τεστ και συνεντευξεις για να δουν τι μπορουν να καταλαβουν γι αυτον που πανε να παρουν.
αλλα με τοση προσφορα και τοσο κοσμο που ψαχνει δουλεια, στο τελος μεταξυ ισων, παιζουν ρολο τα ονοματα και οι τιτλοι και οι βαθμοι.
και εννοειται οτι ο καθε κλαδος ειναι διαφορετικος. προσωπικα δεν εχω ιδεα τι παιζει με προγραμματιστες που ανεφερες...
Σε αλλους κλαδους παιζει ρολο και η προσωπικοτητα. Η κοινωνικοτητα , το μαρκετιν κτλπ
ειδικα στα Οικονομικα.... τωρα στην ΠΛηροφορικη δεν νομιζω να τον ενδιαφερει τον αλλον
αμα αυτος που θα παρει ειναι κοινωνικος ή οχι... εκτος και αν ειναι σε ποστο διοικησης...
Κατα τα αλλα.... αμα δεν ξερεις και η επιχειρηση ειναι σοβαρη... πουλαρεσαι μεσα σε 10 λεπτα.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Παντως εγω ρε μαγκες.... θελω να παω εξωτερικο για δουλεια....
αραγε χωρις μεταπτυχιακο... αλλα με γνωση 3 γλωσσων προγραμματισμου
εμπειρια σε 2 λειτουργικα συστηματα (Unix , Linux ).. Πρακτικες γνωσεις σε ασφαλεια και δικτυωση...(Πχ αρκετα διασημα προγραμματα που δουλευουν οι διαχειριστες δικτυων κτλπ τα εχω μαθει εδω και 2 χρονια πριν κτλπ)
λετε να εχω πιθανοτητες? Η θα με χωσουν σε μεταπτυχιακο?????????????
εμπειρια σε 2 λειτουργικα συστηματα (Unix , Linux ).. Πρακτικες γνωσεις σε ασφαλεια και δικτυωση...(Πχ αρκετα διασημα προγραμματα που δουλευουν οι διαχειριστες δικτυων κτλπ τα εχω μαθει εδω και 2 χρονια πριν κτλπ)
fantaros25
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
στα οικονομικα που ειναι και ο ευρυτερος κλαδος μου, σε πληροφορω οτι η προσωπικοτητα και το μαρκετιν κλπΣε αλλους κλαδους παιζει ρολο και η προσωπικοτητα. Η κοινωνικοτητα , το μαρκετιν κτλπ
ειδικα στα Οικονομικα.... τωρα στην ΠΛηροφορικη δεν νομιζω να τον ενδιαφερει τον αλλον
αμα αυτος που θα παρει ειναι κοινωνικος ή οχι... εκτος και αν ειναι σε ποστο διοικησης...
Κατα τα αλλα.... αμα δεν ξερεις και η επιχειρηση ειναι σοβαρη... πουλαρεσαι μεσα σε 10 λεπτα.
ειναι πολυ σημαντικα. αλλα για να φτασεις να τους τα δειξεις ολα αυτα στη συνεντευξη, το βιογραφικο σου
εχει επιλεγει μαζι με αλλα λιγα απο 1.000 αιτησεις. και για θεσεις χωρις προυπηρεσια, αυτο γινεται
μονο με βαση τα πτυχια σου...
fantaros25
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
εχεις αποδεδειγμενη προυπηρεσια για να τους πεισεις οτι τα ξερεις ολα αυτα ?Παντως εγω ρε μαγκες.... θελω να παω εξωτερικο για δουλεια....
εμπειρια σε 2 λειτουργικα συστηματα (Unix , Linux ).. Πρακτικες γνωσεις σε ασφαλεια και δικτυωση...
αν εχεις, εχεις ισως πιθανοτητες... αν δεν εχεις, δεν εχεις πιθανοτητες ιδιαιτερα...
Tύπε έχεις, αρκεί να έχεις επαγγελματική εμπειρία και η γλώσσα βοηθάει.Παντως εγω ρε μαγκες.... θελω να παω εξωτερικο για δουλεια....
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
εχεις αποδεδειγμενη προυπηρεσια για να τους πεισεις οτι τα ξερεις ολα αυτα ?
αν εχεις, εχεις ισως πιθανοτητες... αν δεν εχεις, δεν εχεις πιθανοτητες ιδιαιτερα...
Εχω ναι.... στον υπολογιστη του σπιτιου μου
ΑΝ θελουν τους φερνω αρχεια με μερικα σαιτ που εχω σκαναρει
που να προλαβω να δουλεψω ρε φιλε με δουλευεις? και που εβγαλα την σχολη παλι καλα να λες
εδω για να τα μαθω αυτα που εμαθα ασχολιομουν 10 ωρες την ημερα... δεν με εβλεπε η αυλη του σπιτιου μου μερικες μερες
αν ειχα μεινει μονο σε αυτα που εκανε το πανεπιστημιο δεν θα ειχα καμια τυχη τωρα....
εκτος αυτου και σε δουλεια να πηγαινα χωρις πτυχιο θα με βαζανε να κανω κατι τελειως ελαφρυ...
να συνδεω καλωδια ας πουμε
medaphoar
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 41
- Like
- 0
- Πόντοι
- 11
Γιατι ολες οι θεσεις θα ειναι τοσο ταυτοσημες?Τα οικονομικα ειναι ευρυτατος τομεας απασχολουν απο μαθηματικους μεχρι οικονομολογους του παντειου.στα οικονομικα που ειναι και ο ευρυτερος κλαδος μου, σε πληροφορω οτι η προσωπικοτητα και το μαρκετιν κλπ
ειναι πολυ σημαντικα. αλλα για να φτασεις να τους τα δειξεις ολα αυτα στη συνεντευξη, το βιογραφικο σου
εχει επιλεγει μαζι με αλλα λιγα απο 1.000 αιτησεις. και για θεσεις χωρις προυπηρεσια, αυτο γινεται
μονο με βαση τα πτυχια σου...
fantaros25
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
εγω μαζι σου ειμαι ρε αδερφε... αλλα πως τον πειθεις τον αλλο οτι τα ξερεις ολα αυτα ?Εχω ναι.... στον υπολογιστη του σπιτιου μου
ΑΝ θελουν τους φερνω αρχεια με μερικα σαιτ που εχω σκαναρει
που να προλαβω να δουλεψω ρε φιλε με δουλευεις? και που εβγαλα την σχολη παλι καλα να λες
εδω για να τα μαθω αυτα που εμαθα ασχολιομουν 10 ωρες την ημερα... δεν με εβλεπε η αυλη του σπιτιου μου μερικες μερες
αν ειχα μεινει μονο σε αυτα που εκανε το πανεπιστημιο δεν θα ειχα καμια τυχη τωρα....
εκτος αυτου και σε δουλεια να πηγαινα χωρις πτυχιο θα με βαζανε να κανω κατι τελειως ελαφρυ...
να συνδεω καλωδια ας πουμε
και μην νομιζεις οτι μπαινουν στον κοπο να σε δοκιμασουν.
στο ξαναλεω, εγω μαζι σου ειμαι και μαγκια σου που τα ξερεις ολα αυτα και το πιστευω οτι μπορει να εισαι πολυ καλος
σ αυτο που κανεις...αλλα σημασια δυστυχως εχει οτι μπορεις να αποδειξεις...
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Ντάξει είπαμε με το σπαμ. Σα να το παρακάναμε λιγάκι.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Τελοςπαντων , ας ελπισουμε καλη τυχη σε ολους μας.
Και σορρυ για το σπαμ κυριε υπευθυνε (δεν το λεω ειρωνικα)
Καληνυχτα σε ολους παω να κοιμηθω.... Καποια μερα θα δικαιωθουμε
αλλιως θα με αναγκασουν να τους χακαρω το δικτυο για να αποδειξω τις γνωσεις μου!!
χαχαχα φυσικα κανω πλακα... δεν εχω τετοιο επιπεδο γνωσεων
καληνυχτα.
αλλιως θα με αναγκασουν να τους χακαρω το δικτυο για να αποδειξω τις γνωσεις μου!!
καληνυχτα.
fantaros25
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
σορρυ για το ανελεητο σπαμ...Τελοςπαντων , ας ελπισουμε καλη τυχη σε ολους μας.
καληνυχτα.
καληνυχτα μαγκες και καλη επιτυχια σε οτι θελετε ο καθενας
δηλαδη δεν μπορουν να βαλουν εναν υπευθυνο να με τεσταρει για μιση ωρα ας πουμε? :- :-
πρεπει να εχω προυπηρεσια??? Παντως για ΕΥρωπη με ενδιαφερει...
Ελλαδα ετσι και ετσι. Δεν πολυ ψηνομαι.
Νέε, πρόσεξε να δεις. Τα πανεπιστήμια έξω διδάσκουν contemporary γνώση όχι παρωχημένη όπως εδώ, οπότε σε entry level μπορεί κάποιος να είναι παραγωγικός. Προβλημα με πτυχιό δεν υπάρχει εάν υπάρχει επ. εμπειρία. Ή κάθεσαι ελλάδα με 3.60 μέχρι να μπορείς να αποδείξεις ή ίσως να κοιτάξεις internship για 3.60 έξω
majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
Ας παραθεσω καποια πραγματακια για να καταλαβουν καποιοι τι συμβαινει και να μην πιστευουν τις αρλουμπες που λενε τα καναλια.Περί της πανέμορφης Ελλάδος:Η Ελλαδα μπηκε στην Ευρωζωνη πολυ απλα παρανομα επι κυβερνηση Σιμητη.Ο λογος που μπηκε ηταν καθαρα λογω των κερδοσκοπων.Και επειδη ολα τα καναλακια δεν εχουν τα αρχιδια να σας πουν ποιοι ειναι αυτοι οι κερδοσκοποι ποιες ειναι αυτες οι αγορες με ποιους γινετε οικονομικος πολεμος και το μονο που ξερουνε να λενε ειναι μισθοι και συνταξεις σας αναφερω καποια ονοματα : Σορος , Goldman Sacs , Ροτσιλντ , Ροκφελερ , JPmorgan , Morgan Stanley.Ολες οι παραπανω λεξεις ειναι οι ιδιοι ανθρωποι δλδ αυτοι που διοικουν ολο τον κοσμο.Παμε παρακατω...Το μαγειρεμα της Ελλαδος για την εισοδο της στο ευρω το εκανε Στελεχος της Goldman Sacs του Λονδινου υπηκοτητας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ονομα ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΛΟΥΔΙΑΔΗ.(κανενα καναλι δεν εχει αναφερει τιποτα).Πιστευω η πρωτη και καλυτερη προδοτρια απ'ολους ειναι αυτη.Δια χρηματος προδωε την χωρα της αλλιως θα εχανε την θεση της...!Συνεχιζω...Η Ελλαδα παντα δανιζοτανε απο τους πιο πανω κυριους αλλα το μειονεκτημα τους ηταν οτι δεν ηταν στο Ευρω για να μπορεσουν να την κουμανταρουν καλυτερα.Την Ελλαδα την εχει αναγκη ολοι η Αμερικη Και ολοι η Ευρωπη για τους πιο απλους λογους:Η Ευρωπη για το λογο οτι η Γερμανια εχει αγορασει Ελληνικα ομολογα η deutsche bank συγκεκριμενα και αν η Ελλαδα βγει απο την ευρωζωνη και το ευρω η γερμανια θα παρει τα αρχιδια μας και μετα θα καταρευσει ολη η Ευρωπη και ο Λογος των Αμερικανων ειναι οτι θελουν να παρουν μερος των ορυκτων πλουτων της Ελλαδος.Ποιοι ειναι αυτοι:Πετρελαιο,Ουρανιο,Φυσικο Αεριο,Κυπριτη,Χρυσο,Ασημι και πολλα αλλα που ουτε που τα ξερουμε...Πως θα τα παρουν ολα αυτα?Θα χρεωνουν την Ελλαδιτσα για ακομη καποια χρονια και θα πουν ξυπνησουν καποια στιγμη και θα μας πουν κατι πρεπει να γινει και θα γινει αυτο.Και θα πουνε στον αμυαλο ελληνικο λαο θα σας παρουμε λιγο πετρελαιακι και λιγο χρυσο και θα σας δωσουμε 13 και 14 μισθο συν δωρα χριστουγενων και πασχα και θαστε αρχοντες....Θα πεινετε την φραπεδια σας μια χαρα!Ουσιαστικα θα μας εχουν καταστρεψει γιατι ο ορυκτος πλουτος που εχουμε οχι μονο δεν ξεχρεωνει το χρεος που εχουμε απλα μην σας πω οτι αν εξοριχτουν τα παντα μπορει να ανοικει σε καθε ελληνα απο 1 εκατομμυριο ευρω.Και ομως λεω αληθεια.Να πω δυο λογια για τις κυβερνησεις μπορει και οι δυο κυβερνησεις να πηρανε μιζες κτλπ αλλα τετοια προδοσια του πασοκ δεν υπαρχει.Θα σας πω γιατι επεσε η κυβερνηση καραμανλη.Η κυβερνηση Καραμανλη επεσε γιατι ο Καραμανλης πηγε να κανει μπιζνες με τους Ρωσους και οχι με τους Αμερικανους.Αμα ξερετε η Θυμαστε Με τον Πουτιν για καποιον αγωγο Μπουργκας Αλεξανδρουπολη.Γιαυτο Επεσε.Πως επεσε στα ματια του ελληνικου λαου?Με τις φωτιες του καλοκαιριου ολης της Ελλαδος με τον Θανατο Γρηγοροπουλου με την Μαρφιν του συνταγματος και με πολλα αλλα που πισω απολα αυτα κριβεται η CIA!Η Κυβερνηση του πασοκ τωρα εχει κανει πολυ χειροτερα εχετε δει εσεις κανενα περιεργο?οχι.Πολυ απλα γιατι οι Αμερικανοι μπορουν να κανουν μπιζνες μονο με τον Παπανδρεου.Υπενθυμιζω οτι η ιδια κυβερνηση του 1996 που εκανε μπιζνες παλι με τους αμερικανους για τις γκριζες ζωνες των ιμιων (Πετρελαια δλδ)κυβερνα και τωρα Παγκαλος , Παπανδρεου ...Ολα αυτα που σας λεω δεν τα λεει o Majestic69 αλλα τα εχουν αναφεροι διαφοροι ξενοι τυποι αλλα ποτε μα ποτε κανενα ελληνικο καναλι δεν τα εχει πει γιατι πολυ απλα τα καναλια χρηματοδοτουνται απο τους πιο πανω κυριους που ανεφερα.Η Αμερικη πολεμο στο ιρακ,Η Αμερικη πολεμο στο ιραν,η αμερικη πολεμο στη Λυβυη.Λετε ολοι αυτοι οι πολεμοι να εγιναν για τα ματια της ωραιας ελενης?Μα οχι φυσικα εγιναν γιατι αυτες οι περιοχες εχουν πετρελαια.Απλα με την Ελλαδα δεν μπορουν να κανουν πολεμο λογω ευροζωνης και θα τα παρουν με τον τροπο που προαναφερθηκα.Επισης Να θυμισω Ελληνες Εφοπλιστες ξαναλεω Ελληνες εχουν παραγειλει πλοια απο την κορεα και θα τα παραλαβουν το 2013.Τι πλοια ειναι αυτα και πως λεγονται?ship drills!Για οσους δεν καταλαβαν πλοια εξορυξης πετρελαιου.Αν εχετε παρατητησει το πετρελαιο αλλιως ανεβαινει στα βαρελια αλλα εδω στην Ελλαδα το κανουνε με πλοια για το ξεκαρφωμα.Να νομιζουμε οτι ψαρευουνε αλλα οχι δυστιχως δεν ειμαστε ολοι μαλακες.Οι εφοπλιστες:Μαρινακης,Οικονομου,Αγγελοπουλος.Επισης αναφερω την ημερομηνια αυτοι την γνωριζετε:11/09/01 ? Αμα Την βαλετε αναποδα βγαινει 10/6/11.Τωρα το καλοκαιρακι.Ετοιμαστειτε για ενα νεο μεγαλο τρομοκρατικο χτυπημα.Δεν μιλαω για Ελλαδα.Απλα σε αυτην την ζωη φιλοι μου τιποτα δεν ειναι τυχαιο.Αυτα μην σας κουρασω αλλο απλα γιατι υπαρχει ενας ψυχολογικος πολεμος που κανουν τα καναλια και εστω και λιγο να σας ανοιξω τα ματια να μην σας δουλευουν.Το μονο οπλο που εχουμε ειναι η τελευταια μας ψηφο ας την εκμεταλευτουμε εστω και μια φορα...