Νέα

Αποποινικοποιείται η χρήση ναρκωτικών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα chuk
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 479
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.111
Πόντοι
17.085
Τι να λέμε τώρα, ειναι τυχαίο που ΞΑΦΝΙΚΑ αποφασησαν να αποποινικοποιήσουν τα ναρκωτηκικά;
Το σιγά-σιγά πώς θα ήταν δηλαδή; Διάλογος με χασισεμπόρους πρώτα και άλλους αρμόδιους φορείς;  :grin:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
151
Πόντοι
16
Τελικά ΟΝΤΩΣ έχετε μπερδέψει ορισμένοι από εδω μέσα τον μπάφο με την πρέζα....Λοιπόν εις τας αγγλιάς μπάφιαζα για 3 χρόνια. Δεν ένοιωσα εθισμένος ποτέ! Αν τύχαινε να μην έχω για να κάνω το τσιγαριλίκι μου ούτε ζητούσα, ούτε έκλεβα, ούτε ένοιωθα κρυάδες. Απλά περίμενα ή να πληρωθώ ή να έρθουν τα λεφτά από την Ελλάδα για να κάνω το κουμάντο μου. Κάποια στιγμή αποφάισα να το κοψω και το εκοψα με τη πρώτη και μαχαίρι και δε με ενοχλούσε καν που οι συγκάτοικοί μου έκαναν ούτε όταν τους έβλεπα ήθελα να κάνω και εγώ.
Αντίθετα το τσιγάρο έκανα 3 προσπάθειες για να το κόψω, το έκοψα στη 3η. Για κανένα 6μηνο σκότωνα για μια τζουρίτσα, για κανένα χρόνο δε μπορούσα να βλέπω άνθρωπο να είναι δίπλα μου και να καπνίζει.
Αν είναι να νομιμοποιήσουν τον μπάφο είναι ένα θετικό βήμα. Ξέρω 2-3 παιδιά που για μια ποσότητα κάναβης για να κάνεις 10 γάρα έχουν γαμημένο ποινικό μητρώο

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166

[move]ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΔΥΝΑΤΑ[/move]

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Το σιγά-σιγά πώς θα ήταν δηλαδή; Διάλογος με χασισεμπόρους πρώτα και άλλους αρμόδιους φορείς;  :grin:

Αφού χασισέμποροι και αρμόδιοι φορείς, στο ιδιο γραφείο στεγάζονται.

Όλη μέρα για τι να μιλάνε;;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
συγνωμη.....ποτε ηταν ποινικοποιημενη η χρηση; :think:αφου ειχε καιρο πριν αποποινικοποιηθει η χρηση μονο.....

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Κατηγορηματικά αντίθετο στο νομοσχέδιο για τα ναρκωτικά, to ΚΚΕ

Την κατηγορηματική αντίθεσή του με το νομοσχέδιο για τα ναρκωτικά που «νομιμοποιεί τη χρήση τους», εκφράζει το ΚΚΕ, το οποίο καλεί τους εργαζόμενους, τους νέους, όλο το λαό «να αντιδράσουν αποφασιστικά ενάντια στην καταστροφή και τον όλεθρο που ετοιμάζουν για τη νεολαία και τα παιδιά μας».

Σε ανακοίνωση του γραφείου τύπου της ΚΕ του κόμματος επισημαίνεται ότι «η νομιμοποίηση των ναρκωτικών που εξήγγειλε η κυβέρνηση με δήθεν δάκρυα για τους χρήστες που φυλακίζονται στοχεύει μόνο στο μυαλό και την ψυχή κυρίως των νέων ανθρώπων, αλλά και όλου του λαού. Μια νεολαία μισοζαλισμένη, με σκυμμένο το κεφάλι βολεύει το πέρασμα της πολιτικής τους. Μια νεολαία που στερείται τα δικαιώματά της στην Παιδεία, την Υγεία, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, αλλά έχει «δικαίωμα» να καλλιεργεί χασίς σε γλάστρες, είναι ακίνδυνη για το σύστημα που με νύχια και δόντια υπερασπίζονται».

Το ΚΚΕ υποστηρίζει ότι «τα ναρκωτικά είναι αποτέλεσμα της πολιτικής που εφαρμόζεται, δεν είναι ελεύθερη επιλογή κανενός ούτε αρρώστια. Αυτοί που χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για τους χρήστες, τους ονομάζουν πρόβλημα που πρέπει να απομακρυνθεί από το κέντρο της Αθήνας και να μοιραστεί σε όλα τα νοσοκομεία, τους καταδικάζουν να είναι για πάντα εξαρτημένοι με τη μεθαδόνη, που θα την μοιράζει το ίδιο το κράτος, αλλά και ιδιώτες γιατροί και φαρμακεία».

Σημειώνει τέλος ότι «η δημιουργία ενός αντιναρκωτικού μετώπου είναι επιτακτική ανάγκη», όπως επίσης και ότι «είναι επιτακτικό καθήκον όλων των εργαζομένων και του λαού ο αγώνας για να μην περάσει το νέο σχέδιο απελευθέρωσης των ναρκωτικών».

www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=358144&cid=6]http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=358144&cid=6[/url]

μιά ζωή εκτός πραγματκότητας τουριστική ατραξιον τών τελευταίων απολίθωμάτων μιάς άλλης εποχής μαζί μέ την βόρεια κορέα καί  την  κούβα ....
μήπως θάπρεπε να καταργηθει καί η άμπελος???
είναι ιατρικώς αποδεδειγμένο οτι οι συνέπειες της χρήσης τού αλκοόλ ειναι πολυ ποιο βλαβερές  απο την ινδική κάναβι....ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΠΝΟΥ ....
ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ είμαι τής άποψης ότι η ινδική κάναβις πρέπει νά καλλιεργειτε ελεύθερα καί νά πωλείται όπως ό κάπνός καί τά ποτά

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.474
Πόντοι
25.467
συγνωμη.....ποτε ηταν ποινικοποιημενη η χρηση; :think:αφου ειχε καιρο πριν αποποινικοποιηθει η χρηση μονο.....

Την ίδια απορία έχω κι εγώ, εδώ και ώρα, φίλτατε.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
μιά ζωή εκτός πραγματκότητας τουριστική ατραξιον τών τελευταίων απολίθωμάτων μιάς άλλης εποχής μαζί μέ την βόρεια κορέα καί  την  κούβα ....
μήπως θάπρεπε να καταργηθει καί η άμπελος???
είναι ιατρικώς αποδεδειγμένο οτι οι συνέπειες της χρήσης τού αλκοόλ ειναι πολυ ποιο βλαβερές  απο την ινδική κάναβι....ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΠΝΟΥ ....
ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ είμαι τής άποψης ότι η ινδική κάναβις πρέπει νά καλλιεργειτε ελεύθερα καί νά πωλείται όπως ό κάπνός καί τά ποτά

Ποσο ΛΑΟΣ μπορεις να εισαι για να κάνεις τετοιες γενικευσεις.

Οσο για τα απολιθώματα της ιστορίας, θα δείξει ο ΧΡΟΝΟΣ ποιος ειναι ο νικητής.

bou_asd

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Απρ 2006
Κριτικές
11
Like
49
Πόντοι
1.992

Αλήθεια είναι! Άλοθι ήταν όταν σε έπιαναν για να είσαι χρήστης.
Η διακίνηση δε θα σταματήση να είναι αδίκημα, ούτε τα συνοδευτικά αδικήματα που έρχονται, όπως κλοπή κλπ

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Μια νεολαία που στερείται τα δικαιώματά της στην Παιδεία, την Υγεία, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, αλλά έχει «δικαίωμα» να καλλιεργεί χασίς σε γλάστρες, είναι ακίνδυνη για το σύστημα που με νύχια και δόντια υπερασπίζονται

Το σύστημα, οι προστάτες και οι καταχτητές μας, μας θέλουν σε καταστολή.

Τι καλύτερο από εναν λαό μαστουρωμένο ολημερης και ολονυχτής. Που ξεχνα τα προβληματά του, φουμάρωντας και πεινωντας ολα τα καλλούδια τους. Ποιός θα σηκώσει κεφαλι, όταν ειναι μαστουρωμένος;;; Κανεις.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Ποσο ΛΑΟΣ μπορεις να εισαι για να κάνεις τετοιες γενικευσεις.

Οσο για τα   απολιθώματα της ιστορίας, θα δείξει ο ΧΡΟΝΟΣ ποιος ειναι ο νικητής.
ΜΑ ΕΔΕΙΞΕ Ο ΧΡΟΝΟΣ  ακόμα και στην σοβιετικη ένωση ακουνε κκ και στρίβουν και πέρνετε τα αρχίδια σας στίς εκλογές εκει κάτω....2)έχεις διαβάσει τίε απόψεις τού λάος???
εγώ τίς έχω διαβάσει καί δέν συμφωνώ απόλυτα ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ καλωπιστικό φυτό σάν καί σένα πού εάν δέν πάρεις γραμμή από τον ριζο δέν κοιμάσε...
ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ένα κόμμα δέν σημαίνειμ ότι μάς εκφράζει σέ όλα....
πάντως δοκίμασε κανένα μαυράκι αγόρι μου νά δείς την γλύκα μπάς καί κόψεις και τό τσίπουρο....

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
ΜΑ ΕΔΕΙΞΕ Ο ΧΡΟΝΟΣ  ακόμα και στην σοβιετικη ένωση ακουνε κκ και στρίβουν και πέρνετε τα αρχίδια σας στίς εκλογές εκει κάτω....2)έχεις διαβάσει τίε απόψεις τού λάος???
εγώ τίς έχω διαβάσει καί δέν συμφωνώ απόλυτα ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ καλωπιστικό φυτό σάν καί σένα πού εάν δέν πάρεις γραμμή από τον ριζο δέν κοιμάσε...
ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ένα κόμμα δέν σημαίνειμ ότι μάς εκφράζει σέ όλα....
πάντως δοκίμασε κανένα μαυράκι αγόρι μου νά δείς την γλύκα μπάς καί κόψεις και τό τσίπουρο....

Μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα, όλα θέλουν τον χρόνο τους στην ιστορία.

Σας εχω  πει φασιστοστρακια οτι δεν ειμαι μέλος του ΚΚΕ. Απλός ψηφοφόρος ειμαι και φυσικά ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.

Αντιφασίστας και αντιπασόκος ειναι η ιδεολογία μου. Το αναφέρω, γιατί ησθε βλακες και δεν μπορητε να το καταλάβατε.

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.790
Πόντοι
496
Μια νεολαία που στερείται τα δικαιώματά της στην Παιδεία, την Υγεία, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, αλλά έχει «δικαίωμα» να καλλιεργεί χασίς σε γλάστρες, είναι ακίνδυνη για το σύστημα που με νύχια και δόντια υπερασπίζονται

Το σύστημα, οι προστάτες και οι καταχτητές μας, μας θέλουν σε καταστολή.

Τι καλύτερο από εναν λαό μαστουρωμένο ολημερης και ολονυχτής. Που ξεχνα τα προβληματά του, φουμάρωντας και πεινωντας ολα τα καλλούδια τους. Ποιός θα σηκώσει κεφαλι, όταν ειναι μαστουρωμένος;;; Κανεις.

Ακριβώς.... :cool2: :thumbsup:..Βλέπε Αργεντινή εξάλλου..΄
Εκεί η νεολαία έκανε ένα ναρκωτικό ονόματι ’’πακο’’, κάπως έτσι, το οποίο περιείχε, νομίζω, τσιμέντο και βενζίνη.... :new_shocked: :new_shocked:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Τελικά ΟΝΤΩΣ έχετε μπερδέψει ορισμένοι από εδω μέσα τον μπάφο με την πρέζα....Λοιπόν εις τας αγγλιάς μπάφιαζα για 3 χρόνια. Δεν ένοιωσα εθισμένος ποτέ! Αν τύχαινε να μην έχω για να κάνω το τσιγαριλίκι μου ούτε ζητούσα, ούτε έκλεβα, ούτε ένοιωθα κρυάδες. Απλά περίμενα ή να πληρωθώ ή να έρθουν τα λεφτά από την Ελλάδα για να κάνω το κουμάντο μου. Κάποια στιγμή αποφάισα να το κοψω και το εκοψα με τη πρώτη και μαχαίρι και δε με ενοχλούσε καν που οι συγκάτοικοί μου έκαναν ούτε όταν τους έβλεπα ήθελα να κάνω και εγώ.
Αντίθετα το τσιγάρο έκανα 3 προσπάθειες για να το κόψω, το έκοψα στη 3η. Για κανένα 6μηνο σκότωνα για μια τζουρίτσα, για κανένα χρόνο δε μπορούσα να βλέπω άνθρωπο να είναι δίπλα μου και να καπνίζει.
Αν είναι να νομιμοποιήσουν τον μπάφο είναι ένα θετικό βήμα. Ξέρω 2-3 παιδιά που για μια ποσότητα κάναβης για να κάνεις 10 γάρα έχουν γαμημένο ποινικό μητρώο

Από γνωστούς που έχω εργαζόμενους και κάνουν συστηματική χρήση μόνο παιγμένους μπορώ να τους πω

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Από γνωστούς που έχω εργαζόμενους και κάνουν συστηματική χρήση μόνο παιγμένους μπορώ να τους πω

Πας καλά;;;;;; οι εργαζώμενοι - οι εργάτες σου δλδης, ειναι απλός γνωστοί σου;;;;

Πόσο υπεράνω εισαι ΑΡΧΟΝΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!! :jerking: :jerking: :jerking:

Τελικά για καθε πραγμα υπάρχει μια εξήγηση, εσύ εισαι ΑΦΕΝΤΙΚΟ

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Πας καλά;;;;;; οι εργαζώμενοι - οι εργάτες σου δλδης, ειναι απλός γνωστοί σου;;;;

Πόσο υπεράνω εισαι ΑΡΧΟΝΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!! :jerking: :jerking: :jerking:

Τελικά για καθε πραγμα υπάρχει μια εξήγηση, εσύ εισαι ΑΦΕΝΤΙΚΟ

Παιδάκι μου παιγμένο είσαι εσύ; :2funny: Ο φίλος μίλησε για φοιτητές :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom