Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Όχι στα ναρκωτικά, δε φτάνουν για όλους.
Το σιγά-σιγά πώς θα ήταν δηλαδή; Διάλογος με χασισεμπόρους πρώτα και άλλους αρμόδιους φορείς;Τι να λέμε τώρα, ειναι τυχαίο που ΞΑΦΝΙΚΑ αποφασησαν να αποποινικοποιήσουν τα ναρκωτηκικά;
Λες να μη μας φτάνει η εγχώρια παραγωγή; Δηλαδή θα πρέπει να βρω το τηλέφωνο τουτούρκου συμφοιτητή μου να μου στέλνει μαυράκι Προυσαλιώτικο;Όχι στα ναρκωτικά, δε φτάνουν για όλους.
Τελικά ΟΝΤΩΣ έχετε μπερδέψει ορισμένοι από εδω μέσα τον μπάφο με την πρέζα....Λοιπόν εις τας αγγλιάς μπάφιαζα για 3 χρόνια. Δεν ένοιωσα εθισμένος ποτέ! Αν τύχαινε να μην έχω για να κάνω το τσιγαριλίκι μου ούτε ζητούσα, ούτε έκλεβα, ούτε ένοιωθα κρυάδες. Απλά περίμενα ή να πληρωθώ ή να έρθουν τα λεφτά από την Ελλάδα για να κάνω το κουμάντο μου. Κάποια στιγμή αποφάισα να το κοψω και το εκοψα με τη πρώτη και μαχαίρι και δε με ενοχλούσε καν που οι συγκάτοικοί μου έκαναν ούτε όταν τους έβλεπα ήθελα να κάνω και εγώ.
Αντίθετα το τσιγάρο έκανα 3 προσπάθειες για να το κόψω, το έκοψα στη 3η. Για κανένα 6μηνο σκότωνα για μια τζουρίτσα, για κανένα χρόνο δε μπορούσα να βλέπω άνθρωπο να είναι δίπλα μου και να καπνίζει.
Αν είναι να νομιμοποιήσουν τον μπάφο είναι ένα θετικό βήμα. Ξέρω 2-3 παιδιά που για μια ποσότητα κάναβης για να κάνεις 10 γάρα έχουν γαμημένο ποινικό μητρώο
Το σιγά-σιγά πώς θα ήταν δηλαδή; Διάλογος με χασισεμπόρους πρώτα και άλλους αρμόδιους φορείς;
Κατηγορηματικά αντίθετο στο νομοσχέδιο για τα ναρκωτικά, to ΚΚΕ
Την κατηγορηματική αντίθεσή του με το νομοσχέδιο για τα ναρκωτικά που «νομιμοποιεί τη χρήση τους», εκφράζει το ΚΚΕ, το οποίο καλεί τους εργαζόμενους, τους νέους, όλο το λαό «να αντιδράσουν αποφασιστικά ενάντια στην καταστροφή και τον όλεθρο που ετοιμάζουν για τη νεολαία και τα παιδιά μας».
Σε ανακοίνωση του γραφείου τύπου της ΚΕ του κόμματος επισημαίνεται ότι «η νομιμοποίηση των ναρκωτικών που εξήγγειλε η κυβέρνηση με δήθεν δάκρυα για τους χρήστες που φυλακίζονται στοχεύει μόνο στο μυαλό και την ψυχή κυρίως των νέων ανθρώπων, αλλά και όλου του λαού. Μια νεολαία μισοζαλισμένη, με σκυμμένο το κεφάλι βολεύει το πέρασμα της πολιτικής τους. Μια νεολαία που στερείται τα δικαιώματά της στην Παιδεία, την Υγεία, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, αλλά έχει «δικαίωμα» να καλλιεργεί χασίς σε γλάστρες, είναι ακίνδυνη για το σύστημα που με νύχια και δόντια υπερασπίζονται».
Το ΚΚΕ υποστηρίζει ότι «τα ναρκωτικά είναι αποτέλεσμα της πολιτικής που εφαρμόζεται, δεν είναι ελεύθερη επιλογή κανενός ούτε αρρώστια. Αυτοί που χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για τους χρήστες, τους ονομάζουν πρόβλημα που πρέπει να απομακρυνθεί από το κέντρο της Αθήνας και να μοιραστεί σε όλα τα νοσοκομεία, τους καταδικάζουν να είναι για πάντα εξαρτημένοι με τη μεθαδόνη, που θα την μοιράζει το ίδιο το κράτος, αλλά και ιδιώτες γιατροί και φαρμακεία».
Σημειώνει τέλος ότι «η δημιουργία ενός αντιναρκωτικού μετώπου είναι επιτακτική ανάγκη», όπως επίσης και ότι «είναι επιτακτικό καθήκον όλων των εργαζομένων και του λαού ο αγώνας για να μην περάσει το νέο σχέδιο απελευθέρωσης των ναρκωτικών».
www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=358144&cid=6]http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=358144&cid=6[/url]
συγνωμη.....ποτε ηταν ποινικοποιημενη η χρηση; αφου ειχε καιρο πριν αποποινικοποιηθει η χρηση μονο.....
μιά ζωή εκτός πραγματκότητας τουριστική ατραξιον τών τελευταίων απολίθωμάτων μιάς άλλης εποχής μαζί μέ την βόρεια κορέα καί την κούβα ....
μήπως θάπρεπε να καταργηθει καί η άμπελος???
είναι ιατρικώς αποδεδειγμένο οτι οι συνέπειες της χρήσης τού αλκοόλ ειναι πολυ ποιο βλαβερές απο την ινδική κάναβι....ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΠΝΟΥ ....
ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ είμαι τής άποψης ότι η ινδική κάναβις πρέπει νά καλλιεργειτε ελεύθερα καί νά πωλείται όπως ό κάπνός καί τά ποτά
συγνωμη.....ποτε ηταν ποινικοποιημενη η χρηση; αφου ειχε καιρο πριν αποποινικοποιηθει η χρηση μονο.....
ΜΑ ΕΔΕΙΞΕ Ο ΧΡΟΝΟΣ ακόμα και στην σοβιετικη ένωση ακουνε κκ και στρίβουν και πέρνετε τα αρχίδια σας στίς εκλογές εκει κάτω....2)έχεις διαβάσει τίε απόψεις τού λάος???Ποσο ΛΑΟΣ μπορεις να εισαι για να κάνεις τετοιες γενικευσεις.
Οσο για τα απολιθώματα της ιστορίας, θα δείξει ο ΧΡΟΝΟΣ ποιος ειναι ο νικητής.
ΜΑ ΕΔΕΙΞΕ Ο ΧΡΟΝΟΣ ακόμα και στην σοβιετικη ένωση ακουνε κκ και στρίβουν και πέρνετε τα αρχίδια σας στίς εκλογές εκει κάτω....2)έχεις διαβάσει τίε απόψεις τού λάος???
εγώ τίς έχω διαβάσει καί δέν συμφωνώ απόλυτα ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ καλωπιστικό φυτό σάν καί σένα πού εάν δέν πάρεις γραμμή από τον ριζο δέν κοιμάσε...
ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ένα κόμμα δέν σημαίνειμ ότι μάς εκφράζει σέ όλα....
πάντως δοκίμασε κανένα μαυράκι αγόρι μου νά δείς την γλύκα μπάς καί κόψεις και τό τσίπουρο....
Μια νεολαία που στερείται τα δικαιώματά της στην Παιδεία, την Υγεία, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, αλλά έχει «δικαίωμα» να καλλιεργεί χασίς σε γλάστρες, είναι ακίνδυνη για το σύστημα που με νύχια και δόντια υπερασπίζονται
Το σύστημα, οι προστάτες και οι καταχτητές μας, μας θέλουν σε καταστολή.
Τι καλύτερο από εναν λαό μαστουρωμένο ολημερης και ολονυχτής. Που ξεχνα τα προβληματά του, φουμάρωντας και πεινωντας ολα τα καλλούδια τους. Ποιός θα σηκώσει κεφαλι, όταν ειναι μαστουρωμένος;;; Κανεις.
Βαρύ θα ειναι.
Τελικά ΟΝΤΩΣ έχετε μπερδέψει ορισμένοι από εδω μέσα τον μπάφο με την πρέζα....Λοιπόν εις τας αγγλιάς μπάφιαζα για 3 χρόνια. Δεν ένοιωσα εθισμένος ποτέ! Αν τύχαινε να μην έχω για να κάνω το τσιγαριλίκι μου ούτε ζητούσα, ούτε έκλεβα, ούτε ένοιωθα κρυάδες. Απλά περίμενα ή να πληρωθώ ή να έρθουν τα λεφτά από την Ελλάδα για να κάνω το κουμάντο μου. Κάποια στιγμή αποφάισα να το κοψω και το εκοψα με τη πρώτη και μαχαίρι και δε με ενοχλούσε καν που οι συγκάτοικοί μου έκαναν ούτε όταν τους έβλεπα ήθελα να κάνω και εγώ.
Αντίθετα το τσιγάρο έκανα 3 προσπάθειες για να το κόψω, το έκοψα στη 3η. Για κανένα 6μηνο σκότωνα για μια τζουρίτσα, για κανένα χρόνο δε μπορούσα να βλέπω άνθρωπο να είναι δίπλα μου και να καπνίζει.
Αν είναι να νομιμοποιήσουν τον μπάφο είναι ένα θετικό βήμα. Ξέρω 2-3 παιδιά που για μια ποσότητα κάναβης για να κάνεις 10 γάρα έχουν γαμημένο ποινικό μητρώο
Από γνωστούς που έχω εργαζόμενους και κάνουν συστηματική χρήση μόνο παιγμένους μπορώ να τους πω
Πας καλά;;;;;; οι εργαζώμενοι - οι εργάτες σου δλδης, ειναι απλός γνωστοί σου;;;;
Πόσο υπεράνω εισαι ΑΡΧΟΝΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!
Τελικά για καθε πραγμα υπάρχει μια εξήγηση, εσύ εισαι ΑΦΕΝΤΙΚΟ