Νέα

Αποποινικοποιείται η χρήση ναρκωτικών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα chuk
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 479
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα, όλα θέλουν τον χρόνο τους στην ιστορία.

Σας εχω  πει φασιστοστρακια οτι δεν ειμαι μέλος του ΚΚΕ. Απλός ψηφοφόρος ειμαι και φυσικά ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.

Αντιφασίστας και αντιπασόκος ειναι η ιδεολογία μου. Το αναφέρω, γιατί ησθε βλακες και δεν μπορητε να το καταλάβατε.
θά μέ κάνεις νά ψάξω το ποστ που δηλώνεις ότι οί θέσεις του κκε μέ εκφράζουν...

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
αφησαν ελευθερα, τα ναρκωτικα, τον τζογο, ανεξελγκτη την πορνεια, μας φορτωσαν τους αλλοθρησκους αλλοδαπους, σε τι κοσμο θα μεγαλωσουν τα παιδια μας? :headbang: :headbang:

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
για οσους ισχυριζονται οτι μαυρο και πρεζα ειναι το ιδιο.εγω κυριοι κανω χρηση φουντας μαριχουανα χασις χορτου πεστε το οπωσ θελετε 14 χρονια απο 17 χρονων ΠΡΕΖΑ αν και μου δοθηκε πολλες η ευκαιρια να δοκιμασω ειδικα στο στρατο ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΗ ΜΥΡΙΣΑ .το χω κοψει απειρες φορες και θα το ξανακανω οποτε ΘΕΛΩ ΕΓΩ .δεν πινω ξυδια παντως τυπου ΚΑΝΕΝΑ.δεν ενοχλω κανενα και ουτε ενοχλησα ποτε .δουλευω 2 δουλειες να τα βγαλω περα και ειμαι ΚΥΡΙΟΣ και στις 2.  το μονο εξοδο που κανω ειναι αυτο.ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ με τους τελειωμενους πρεζακιδες η χαπακηδες ?

che(1)

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
σοστως ο τσακονας13 πεστα

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
για οσους ισχυριζονται οτι μαυρο και πρεζα ειναι το ιδιο.εγω κυριοι κανω χρηση φουντας μαριχουανα χασις χορτου πεστε το οπωσ θελετε 14 χρονια απο 17 χρονων ΠΡΕΖΑ αν και μου δοθηκε πολλες η ευκαιρια να δοκιμασω ειδικα στο στρατο ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΗ ΜΥΡΙΣΑ .το χω κοψει απειρες φορες και θα το ξανακανω οποτε ΘΕΛΩ ΕΓΩ .δεν πινω ξυδια παντως τυπου ΚΑΝΕΝΑ.δεν ενοχλω κανενα και ουτε ενοχλησα ποτε .δουλευω 2 δουλειες να τα βγαλω περα και ειμαι ΚΥΡΙΟΣ και στις 2.  το μονο εξοδο που κανω ειναι αυτο.ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ με τους τελειωμενους πρεζακιδες η χαπακηδες ?
Γιατι εισαι βαζελας τυπε. :grin:

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16

η χρήση παραισθησιογόνων ουσιών - κοινώς των ναρκωτικών - είναι γνωστό που οδηγεί ...

να σε δω σε μερικά χρόνια που και σε τι θα έχεις κατρακυλήσει ....

che(1)

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
οχι καμμια σχεσει με της ομαδες  :2funny:

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
Μ'αρέσει που βγαίνουν μερικοί ξύπνιοι (τρομάρα τους) και λένε "θα γίνουμε Ολλανδία". Λες και η Ολλανδία είναι καμιά μπανανία και είναι ντροπή να της μοιάσουμε. Λες και δεν παρακαλάμε τους Ολλανδούς ενάμισι χρόνο τώρα με απλωμένο το χέρι να μας ελεήσουν.
Άλλα τέτοιος είναι μια ζωή ο Ελληνάρας. Όλοι οι άλλοι μαλάκες και μόνο εμείς έξυπνοι. :jerking:

Εκεί δεν έχουν αποποινικοποίηση της κάνναβης όπως πολλοί νομίζουν απλά 'ελεγχόμενη χρήση' σε coffee shops.
Και κακά τα ψέμματα δύσκολα να γίνουμε Ολλανδία,αυτοί έχουν ακόμη νόμους και πολιτικούς... :headbang:

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
η χρήση παραισθησιογόνων ουσιών - κοινώς των ναρκωτικών - είναι γνωστό που οδηγεί ...

να σε δω σε μερικά χρόνια που και σε τι θα έχεις κατρακυλήσει ....
ρε μεγαλε εδω δεν κυλησα οταν ημουν στο στρατο και ετρωγα φρικες θα κολλησω τωρα ?

che(1)

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
γιατι δηδαδη να τραβανε τον αλλο αδικα για 2 γαρα που θα εχει?νταξει ρουφιξτε ξιδια που τα καινε ολα στον ανρωπινο οργανισμο :helpplea: :helpplea:

che(1)

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
πεστα ρε τσακονα τη σχεσει εχει ο μπαφος με τα αλλα που σε κανουνε ζωντανο νεκρο ζομπι δηλαδη

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
eεγω εχω μια δουλιτσα στο μπαλκονι αντε στην υγεια μας και οι μαλακες μακρια μας

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Εκεί δεν έχουν αποποινικοποίηση της κάνναβης όπως πολλοί νομίζουν απλά 'ελεγχόμενη χρήση' σε coffee shops.
Και κακά τα ψέμματα δύσκολα να γίνουμε Ολλανδία,αυτοί έχουν ακόμη νόμους και πολιτικούς... :headbang:
Καταλαβαίνεις το νόημα της λέξης αποποινικοποίηση; :think: Θα υπάρξει διαχωρισμός χρήσης-εμπορίου, θα γίνει πταίσμα από κακούργημα κλπ.

Εκεί όχι μόνο υπάρχει αποποινικοποίηση, αλλά έχουν πάει ένα βήμα παραπέρα.

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ρε μεγαλε εδω δεν κυλησα οταν ημουν στο στρατο και ετρωγα φρικες θα κολλησω τωρα ?

το 78% των νέων που κάνουν χρήση ινδικής κάναβης στην εφηβεία - νεότητα εξακολουθούν και μετα την ηλικία των 30 την μεθοδική χ΄ρηση και σε ποσοστό 45% αυτων κάνουν χρήση ισχυρών παραισθησιογόνων ....

η στατιστική της ιατρικής των κέντρων παρακολόυθησης - υποβοήθησης ειναι αρκετά επεξηγηματική ....

πρόσεχε !!

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
ρε φιλε να σε ρωτησω κατι ?βαζεις στην ιδια μυρα μαυρο και πρεζα ?σε αυτο απαντησε μου μονο

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
γιατι δηδαδη να τραβανε τον αλλο αδικα για 2 γαρα που θα εχει?νταξει ρουφιξτε ξιδια που τα καινε ολα στον ανρωπινο οργανισμο :helpplea: :helpplea:

να μην έχεις ανάγκη απο ψευδείς εμπειρίες ... ουτε χασις ουτε αλκοολ ....

γιατι τα χρειάζεσαι ? οι ψευτικοι κόσμοι δεν έχουν ιχνος απόλαυσης ... μονο ονειρικά φαινόμενα ...

φαε  - γαμα και θασαι και ο πρώτος

che(1)

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
εεε τα κολοξιδια ειναι πιο υγειανα στον οργανισμο και ιδιος οι μπομπες :rockon:

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
πεστα ρε τσακονα τη σχεσει εχει ο μπαφος με τα αλλα που σε κανουνε ζωντανο νεκρο ζομπι δηλαδη

ολα μα όλα τα παραισθησιογόνα άχρηστα και βλαβερά ειναι ... χωρίς καμιά εξαίρεση .... το ξερεις καλύτερα απο μενα ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom