θά μέ κάνεις νά ψάξω το ποστ που δηλώνεις ότι οί θέσεις του κκε μέ εκφράζουν...Μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα, όλα θέλουν τον χρόνο τους στην ιστορία.
Σας εχω πει φασιστοστρακια οτι δεν ειμαι μέλος του ΚΚΕ. Απλός ψηφοφόρος ειμαι και φυσικά ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
Αντιφασίστας και αντιπασόκος ειναι η ιδεολογία μου. Το αναφέρω, γιατί ησθε βλακες και δεν μπορητε να το καταλάβατε.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αποποινικοποιείται η χρήση ναρκωτικών
- Μέλος που άνοιξε το νήμα chuk
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 479
- Εμφανίσεις 21K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
tsakonas13
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
για οσους ισχυριζονται οτι μαυρο και πρεζα ειναι το ιδιο.εγω κυριοι κανω χρηση φουντας μαριχουανα χασις χορτου πεστε το οπωσ θελετε 14 χρονια απο 17 χρονων ΠΡΕΖΑ αν και μου δοθηκε πολλες η ευκαιρια να δοκιμασω ειδικα στο στρατο ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΗ ΜΥΡΙΣΑ .το χω κοψει απειρες φορες και θα το ξανακανω οποτε ΘΕΛΩ ΕΓΩ .δεν πινω ξυδια παντως τυπου ΚΑΝΕΝΑ.δεν ενοχλω κανενα και ουτε ενοχλησα ποτε .δουλευω 2 δουλειες να τα βγαλω περα και ειμαι ΚΥΡΙΟΣ και στις 2. το μονο εξοδο που κανω ειναι αυτο.ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ με τους τελειωμενους πρεζακιδες η χαπακηδες ?
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Γιατι εισαι βαζελας τυπε.για οσους ισχυριζονται οτι μαυρο και πρεζα ειναι το ιδιο.εγω κυριοι κανω χρηση φουντας μαριχουανα χασις χορτου πεστε το οπωσ θελετε 14 χρονια απο 17 χρονων ΠΡΕΖΑ αν και μου δοθηκε πολλες η ευκαιρια να δοκιμασω ειδικα στο στρατο ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΗ ΜΥΡΙΣΑ .το χω κοψει απειρες φορες και θα το ξανακανω οποτε ΘΕΛΩ ΕΓΩ .δεν πινω ξυδια παντως τυπου ΚΑΝΕΝΑ.δεν ενοχλω κανενα και ουτε ενοχλησα ποτε .δουλευω 2 δουλειες να τα βγαλω περα και ειμαι ΚΥΡΙΟΣ και στις 2. το μονο εξοδο που κανω ειναι αυτο.ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ με τους τελειωμενους πρεζακιδες η χαπακηδες ?
trustworth
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
για οσους ισχυριζονται οτι μαυρο και πρεζα ειναι το ιδιο.εγω κυριοι κανω χρηση φουντας μαριχουανα χασις χορτου πεστε το οπωσ θελετε 14 χρονια απο 17 χρονων ΠΡΕΖΑ αν και μου δοθηκε πολλες η ευκαιρια να δοκιμασω ειδικα στο στρατο ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΗ ΜΥΡΙΣΑ .το χω κοψει απειρες φορες και θα το ξανακανω οποτε ΘΕΛΩ ΕΓΩ .δεν πινω ξυδια παντως τυπου ΚΑΝΕΝΑ.δεν ενοχλω κανενα και ουτε ενοχλησα ποτε .δουλευω 2 δουλειες να τα βγαλω περα και ειμαι ΚΥΡΙΟΣ και στις 2. το μονο εξοδο που κανω ειναι αυτο.ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ με τους τελειωμενους πρεζακιδες η χαπακηδες ?
η χρήση παραισθησιογόνων ουσιών - κοινώς των ναρκωτικών - είναι γνωστό που οδηγεί ...
να σε δω σε μερικά χρόνια που και σε τι θα έχεις κατρακυλήσει ....
nimertis
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 51
- Πόντοι
- 16
Μ'αρέσει που βγαίνουν μερικοί ξύπνιοι (τρομάρα τους) και λένε "θα γίνουμε Ολλανδία". Λες και η Ολλανδία είναι καμιά μπανανία και είναι ντροπή να της μοιάσουμε. Λες και δεν παρακαλάμε τους Ολλανδούς ενάμισι χρόνο τώρα με απλωμένο το χέρι να μας ελεήσουν.
Άλλα τέτοιος είναι μια ζωή ο Ελληνάρας. Όλοι οι άλλοι μαλάκες και μόνο εμείς έξυπνοι.
Εκεί δεν έχουν αποποινικοποίηση της κάνναβης όπως πολλοί νομίζουν απλά 'ελεγχόμενη χρήση' σε coffee shops.
Και κακά τα ψέμματα δύσκολα να γίνουμε Ολλανδία,αυτοί έχουν ακόμη νόμους και πολιτικούς...
trustworth
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
σοστως ο τσακονας13 πεστα
ναρκομανής
tsakonas13
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
ενω οι δικοι σου ειναι καλυτεροιΓιατι εισαι βαζελας τυπε.
tsakonas13
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
ρε μεγαλε εδω δεν κυλησα οταν ημουν στο στρατο και ετρωγα φρικες θα κολλησω τωρα ?η χρήση παραισθησιογόνων ουσιών - κοινώς των ναρκωτικών - είναι γνωστό που οδηγεί ...
να σε δω σε μερικά χρόνια που και σε τι θα έχεις κατρακυλήσει ....
tsakonas13
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
eεγω εχω μια δουλιτσα στο μπαλκονι αντε στην υγεια μας και οι μαλακες μακρια μας
40DDD
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2011
- Like
- 17
- Πόντοι
- 16
Καταλαβαίνεις το νόημα της λέξης αποποινικοποίηση; Θα υπάρξει διαχωρισμός χρήσης-εμπορίου, θα γίνει πταίσμα από κακούργημα κλπ.Εκεί δεν έχουν αποποινικοποίηση της κάνναβης όπως πολλοί νομίζουν απλά 'ελεγχόμενη χρήση' σε coffee shops.
Και κακά τα ψέμματα δύσκολα να γίνουμε Ολλανδία,αυτοί έχουν ακόμη νόμους και πολιτικούς...
Εκεί όχι μόνο υπάρχει αποποινικοποίηση, αλλά έχουν πάει ένα βήμα παραπέρα.
trustworth
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ρε μεγαλε εδω δεν κυλησα οταν ημουν στο στρατο και ετρωγα φρικες θα κολλησω τωρα ?
το 78% των νέων που κάνουν χρήση ινδικής κάναβης στην εφηβεία - νεότητα εξακολουθούν και μετα την ηλικία των 30 την μεθοδική χ΄ρηση και σε ποσοστό 45% αυτων κάνουν χρήση ισχυρών παραισθησιογόνων ....
η στατιστική της ιατρικής των κέντρων παρακολόυθησης - υποβοήθησης ειναι αρκετά επεξηγηματική ....
πρόσεχε !!
tsakonas13
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
ρε φιλε να σε ρωτησω κατι ?βαζεις στην ιδια μυρα μαυρο και πρεζα ?σε αυτο απαντησε μου μονο
trustworth
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
γιατι δηδαδη να τραβανε τον αλλο αδικα για 2 γαρα που θα εχει?νταξει ρουφιξτε ξιδια που τα καινε ολα στον ανρωπινο οργανισμο
να μην έχεις ανάγκη απο ψευδείς εμπειρίες ... ουτε χασις ουτε αλκοολ ....
γιατι τα χρειάζεσαι ? οι ψευτικοι κόσμοι δεν έχουν ιχνος απόλαυσης ... μονο ονειρικά φαινόμενα ...
φαε - γαμα και θασαι και ο πρώτος
trustworth
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
πεστα ρε τσακονα τη σχεσει εχει ο μπαφος με τα αλλα που σε κανουνε ζωντανο νεκρο ζομπι δηλαδη
ολα μα όλα τα παραισθησιογόνα άχρηστα και βλαβερά ειναι ... χωρίς καμιά εξαίρεση .... το ξερεις καλύτερα απο μενα ...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 7
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις