Νέα

«Αποπλάνηση στη Σαντορίνη», νέα τσόντα Sirina με Aleska Diamond, Cathy Heaven και Μαριάννα Ντούβλη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

masistas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
1.325
Πόντοι
486
Εεεεεεεμμμμ αυτη ειναι η διαφορα μας τυπε !!!!!

Εσυ βλεπεις φωκιες και θηλαστικα........ φανταζομαι τα γουστα σου θα ειναι σε σακια με κοκκαλα !!!!!!!
Κι εγω βλεπω εναν θεοκομματο με πιασιματα και που ολα πανω της συνυπαρχουν σε αρμονια ....

Τι να σχολιασει κανεις ?

Τα ματια της ?
Το προσωπο της ?
Τα χειλια της ?
Τα μαλλια της ?
Το ζουμερο στηθος της ? μμμμμμμμμ ω ρε μανα μουυυυυυυυυυυυυ
Τον πισινο της ?
Ολες τις οι καμπυλες ειναι θεικα πλασμενες !!!!!!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Εεεεεεεμμμμ αυτη ειναι η διαφορα μας τυπε !!!!!

Εσυ βλεπεις φωκιες και θηλαστικα........ φανταζομαι τα γουστα σου θα ειναι σε σακια με κοκκαλα !!!!!!!
Κι εγω βλεπω εναν θεοκομματο με πιασιματα και που ολα πανω της συνυπαρχουν σε αρμονια ....

Τι να σχολιασει κανεις ?

Τα ματια της ?
Το προσωπο της ?
Τα χειλια της ?
Τα μαλλια της ?
Το ζουμερο στηθος της ? μμμμμμμμμ ω ρε μανα μουυυυυυυυυυυυυ
Τον πισινο της ?
Ολες τις οι καμπυλες ειναι θεικα πλασμενες !!!!!!!!!!
πεστα ρε τυπε :rockon:
δικε μου με την ντουβλαρα θα εκανες σχεση?

Τρυποκάρυδος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Like
446
Πόντοι
166
Εχοιυν φορτώσει άσχημα τα up και downloads. Δηλαδη στο Αποπλάνηση 2 , τι θα γινει?

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.116
Πόντοι
17.085
Για πολλοστή φορά παρακαλώ μη ζητάτε links - δε θα βρείτε εδώ links. Και πουθενά δηλαδή εκτός απ' το πλησιέστερο περίπτερο.  :grin:
:cum:

Συνημμένα

• aleska-san_7.jpg
    aleska-san_7.jpg
    31,1 KB · Εμφανίσεις: 55

ARIS111

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Να δουμε επιτελους αν εχει βελτιωθει καθολου το τεμαχιο :tits2: ή δικιο εχουν οι συναγωνιστες που τη κραζουν....

nandro79

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2009
Like
13
Πόντοι
1
Για πολλοστή φορά παρακαλώ μη ζητάτε links - δε θα βρείτε εδώ links. Και πουθενά δηλαδή εκτός απ' το πλησιέστερο περίπτερο.  :grin:
:cum:

και ομως links πραγματι υπαρχουν. τωρα κατεβαζω το part3 (ειναι 5 parts) και μολις επιβεβαιωσω οτι ειναι ολα οκ θα σας πω

labrada

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
απατη μεγαλη μια απ τα ιδια ο σειρηνας μυαλο δεν βαζουν η ντουβλη ειναι θεοχοντρη ελεος πια τοσα χρονια μια διαιτα δεν μπορει να κανει? αυτος ο κυπριος και ο ντουρος εχουν πνιγει στα αναβολικα δεν μπορουν να πουν και στην κυρα μαριαννα να παρει λιγο ?

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
απατη μεγαλη μια απ τα ιδια ο σειρηνας μυαλο δεν βαζουν η ντουβλη ειναι θεοχοντρη ελεος πια τοσα χρονια μια διαιτα δεν μπορει να κανει? αυτος ο κυπριος και ο ντουρος εχουν πνιγει στα αναβολικα δεν μπορουν να πουν και στην κυρα μαριαννα να παρει λιγο ?
ρε φιλε...εγω καβλωνω με την ντουβλη και γτουσταρω να την δω και να τρελαθω στη μαλακια...δεν καταλαβα το προβλημα σου...δεν σου κανει μην την παιρνεις μην την βλεπεις μην ασχολεισαι;
εγω καβλωνω και θα ψαξω σαν τρελλος να την δω
εχετε γαμηθει ολοι οι κιμπαρηδες οι γαμικοι να πετατε μαλακιες με την ντουβλη και την καθε ντουβλη
και στο κατω κατω αν θες να ανεβασεις επιπεδο την ελληνικη τσοντα στειλε ενα απο τα αστερια που γαμας στον σειρηνακη να την κανει σταρ...
να εχεις συμβαλλει με πραξεις και οχι με κατινιες και κουλτουρες ναχαμε να λεγαμε...

labrada

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ρε φιλε...εγω καβλωνω με την ντουβλη και γτουσταρω να την δω και να τρελαθω στη μαλακια...δεν καταλαβα το προβλημα σου...δεν σου κανει μην την παιρνεις μην την βλεπεις μην ασχολεισαι;
εχετε γαμηθει ολοι οι κιμπαρηδες οι γαμικοι να πετατε μαλακιες με την ντουβλη και την καθε ντουβλη
και στο κατω κατω αν θες να ανεβασεις επιπεδο την ελληνικη τσοντα στειλε ενα απο τα αστερια που γαμας στον σειρηνακη να την κανει σταρ...
να εχεις συμβαλλει με πραξεις και οχι με κατινιες και κουλτουρες ναχαμε να λεγαμε...
ειναι πολυ μπαζο ρε φιλε εχει γυρισει 3 πορνο και τα ιδια σκατα ειναι,δεν εχω προβλημα αλλα μου ρχεται να κανω εμετο ειδικα στα 4  που κρεμοντουσαν ολα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

arkoydos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
nandro αν τελικά δουλέψουν στείλε ένα pm και από εδώ

nandro79

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2009
Like
13
Πόντοι
1
matakias.org κανεις register και θα τα βρεις. λειτουργουν

macho

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Και από εδώ ρε φίλε.....

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
:thumbsup:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ειναι πολυ μπαζο ρε φιλε εχει γυρισει 3 πορνο και τα ιδια σκατα ειναι,δεν εχω προβλημα αλλα μου ρχεται να κανω εμετο ειδικα στα 4  που κρεμοντουσαν ολα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εγω παλι με το που την βλεπω καβλωνω...τι να κανουμε τωρα;;για την ορεξη και την κολοκυθοπιττα ενα ποιημα το ξερεις;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom