ρε παιδες εχω μια απορια... δεν υποτιθεται οτι θα επαιζε και η Carla Cox σ'αυτην την ταινια? που ειναι?
α ρε χόρχε ,..... είδε το βοϊδι μάλλον και λός πούλος . ;)
ρε παιδες εχω μια απορια... δεν υποτιθεται οτι θα επαιζε και η Carla Cox σ'αυτην την ταινια? που ειναι?
Εεεεεεεμμμμ αυτη ειναι η διαφορα μας τυπε !!!!!
Εσυ βλεπεις φωκιες και θηλαστικα........ φανταζομαι τα γουστα σου θα ειναι σε σακια με κοκκαλα !!!!!!!
Κι εγω βλεπω εναν θεοκομματο με πιασιματα και που ολα πανω της συνυπαρχουν σε αρμονια ....
Τι να σχολιασει κανεις ?
Τα ματια της ?
Το προσωπο της ?
Τα χειλια της ?
Τα μαλλια της ?
Το ζουμερο στηθος της ? μμμμμμμμμ ω ρε μανα μουυυυυυυυυυυυυ
Τον πισινο της ?
Ολες τις οι καμπυλες ειναι θεικα πλασμενες !!!!!!!!!!
πεστα ρε τυπεΕεεεεεεμμμμ αυτη ειναι η διαφορα μας τυπε !!!!!
Εσυ βλεπεις φωκιες και θηλαστικα........ φανταζομαι τα γουστα σου θα ειναι σε σακια με κοκκαλα !!!!!!!
Κι εγω βλεπω εναν θεοκομματο με πιασιματα και που ολα πανω της συνυπαρχουν σε αρμονια ....
Τι να σχολιασει κανεις ?
Τα ματια της ?
Το προσωπο της ?
Τα χειλια της ?
Τα μαλλια της ?
Το ζουμερο στηθος της ? μμμμμμμμμ ω ρε μανα μουυυυυυυυυυυυυ
Τον πισινο της ?
Ολες τις οι καμπυλες ειναι θεικα πλασμενες !!!!!!!!!!
Στο Αποπλάνηση 2.ρε παιδες εχω μια απορια... δεν υποτιθεται οτι θα επαιζε και η Carla Cox σ'αυτην την ταινια? που ειναι?
Στο Αποπλάνηση 2.
Και πουθενά δηλαδή εκτός απ' το πλησιέστερο περίπτερο.
Για πολλοστή φορά παρακαλώ μη ζητάτε links - δε θα βρείτε εδώ links. Και πουθενά δηλαδή εκτός απ' το πλησιέστερο περίπτερο.
ρε φιλε...εγω καβλωνω με την ντουβλη και γτουσταρω να την δω και να τρελαθω στη μαλακια...δεν καταλαβα το προβλημα σου...δεν σου κανει μην την παιρνεις μην την βλεπεις μην ασχολεισαι;απατη μεγαλη μια απ τα ιδια ο σειρηνας μυαλο δεν βαζουν η ντουβλη ειναι θεοχοντρη ελεος πια τοσα χρονια μια διαιτα δεν μπορει να κανει? αυτος ο κυπριος και ο ντουρος εχουν πνιγει στα αναβολικα δεν μπορουν να πουν και στην κυρα μαριαννα να παρει λιγο ?
ειναι πολυ μπαζο ρε φιλε εχει γυρισει 3 πορνο και τα ιδια σκατα ειναι,δεν εχω προβλημα αλλα μου ρχεται να κανω εμετο ειδικα στα 4 που κρεμοντουσαν ολαρε φιλε...εγω καβλωνω με την ντουβλη και γτουσταρω να την δω και να τρελαθω στη μαλακια...δεν καταλαβα το προβλημα σου...δεν σου κανει μην την παιρνεις μην την βλεπεις μην ασχολεισαι;
εγω καβλωνω και θα ψαξω σαν τρελλος να την δω
εχετε γαμηθει ολοι οι κιμπαρηδες οι γαμικοι να πετατε μαλακιες με την ντουβλη και την καθε ντουβλη
και στο κατω κατω αν θες να ανεβασεις επιπεδο την ελληνικη τσοντα στειλε ενα απο τα αστερια που γαμας στον σειρηνακη να την κανει σταρ...
να εχεις συμβαλλει με πραξεις και οχι με κατινιες και κουλτουρες ναχαμε να λεγαμε...
ρε φιλε...εγω καβλωνω με την ντουβλη και γτουσταρω να την δω και να τρελαθω στη μαλακια...δεν καταλαβα το προβλημα σου...δεν σου κανει μην την παιρνεις μην την βλεπεις μην ασχολεισαι;
εγω καβλωνω και θα ψαξω σαν τρελλος να την δω
εχετε γαμηθει ολοι οι κιμπαρηδες οι γαμικοι να πετατε μαλακιες με την ντουβλη και την καθε ντουβλη
και στο κατω κατω αν θες να ανεβασεις επιπεδο την ελληνικη τσοντα στειλε ενα απο τα αστερια που γαμας στον σειρηνακη να την κανει σταρ...
να εχεις συμβαλλει με πραξεις και οχι με κατινιες και κουλτουρες ναχαμε να λεγαμε...
εγω παλι με το που την βλεπω καβλωνω...τι να κανουμε τωρα;;για την ορεξη και την κολοκυθοπιττα ενα ποιημα το ξερεις;;ειναι πολυ μπαζο ρε φιλε εχει γυρισει 3 πορνο και τα ιδια σκατα ειναι,δεν εχω προβλημα αλλα μου ρχεται να κανω εμετο ειδικα στα 4 που κρεμοντουσαν ολα