παιδια σε καθε τσοντα του σιρινα, ολοι λετε οτι ειναι μαπα, ενω εμενα μου αρεσουν.
ηρθε η ωρα να πω και εγω οτι η τελευταια της ντουβλη ειναι η χειροτερη τσοντα που εχω δει απο σιρινα κια μια απο τις χειροτερες γενικως. καταρχας η ντουβλη ειναι ΧΑΛΙΑ πραγματικα αν καποιος μαλακιζεται με αυτο το πραγμα ειναι χαζομαρα γιατι αν απο εμφανιση βλεπεσαι σιγουρα θα βρεις να γαμησεις μια τετοια φαλαινα, σιγουρα πιο ομορφη, σιγουρα λιγοτερο ψωναρα και σιγουρα πιο θερμη στο κρεββατι. η γυναικα ειναι δυσφημιση για την τσοντα. πραγματικα ειναι ενας ασχημος τοφαλος που δεν ξερει να γαμιεται, για ποιο λογο αυτη πληρωνεται για να γαμιεται ενω ολες οι αλλες του επιπεδου της ψωνιζονται οπου βρουν γιατι εχουν επιγνωση της καταστασεως τους? δεν ξερω!
σιρινακη ξυπνα και σταματα να πληρωνεις τον κουβα με τα σκατα...
επισης εφερε την aleska diamond μια απο τις τοπ λολιτες της ευρωπαικης τσοντας η οποια εχει το απολυτο πακετο κουκλαρα, σωματαρα και τα κανει ολα. και η σκηνη της ειναι απροσεχτη εντελως λες και τους εβαλε να γαμηθουν οπως γουσταρουν και αυτος απλα τραβαγε..
η αλλη κοπελα που κανει το dp ειναι πραγματικα πολυ καλη και κουκλαρα και γαμιεται καλα και σαφως η καλυτερη σκηνη της ταινιας. αλλα 1ον τα 2 cumshot δεν ηταν καθολου προσεγμενα ηταν οτι να ναι και 2ον και κυριωτερο γουσταρουμε δημητρη και ζαφειρη και γαμανε καλα και ειναι καλα παιδια οπως φαινεται απο τις συνεντευξεις τους ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ειδικα ο ζαφειρης εχει να μην παιξει σε τσοντα του σιρινα απο τις αρχες της επιχειρησης. οπου παρτουζα και dp αυτοι οι 2 μεσα βαλε και καναν αλλο..
και ερχομαστε στο θεμα που μαστιζει την παγκοσμια βιομηχανια του πορνο.. εχουμε βαρεθει να βλεπουμε τελειους αντρες να γαμανε τελειες γκομενες.. δεν ειναι αναγκη να δω την σωματαρα του ζαφειρη να γαμαει με την σωματαρα του δημητρη μια μουναρα με σιλικονατα βυζια για να καβλωσω... προτιμω να δω εναν απο τους αλλους οπως π.χ. ο νικος απο την "φιλη της κορης μου" ειναι μια χαρα γηινος και πολυ κοντα στα προτιπα του μεσου τυπου που θα δει την τσοντα!!
μα για αυτο και η συγκεκριμενη τσοντα ηταν τοπ.. γιατι επαιζαν ωραια μουνια κοντα σε αυτα που βλεπουμε στον δρομο ακομα και η νικολετα ρωμανου δεν ειναι εντελως εκτος πραγματικοτητας. και εκτος ζαφειρη επαιζαν αντρες στα πλαισια του μεσου ελληνα.. με αυτο τον τροπο και επειδη ολοι μιλουσαν ελληνικα και επειδη ειχε μια υποτυπωδη υποθεση μπορουσες να νιωσεις την καβλα που εξεπεμπαν τα ζευγαρια γιατι εκτος νικολετας οι αλλοι ολοι ηταν ελληνες...
ενω στην τσοντα αυτη που λεμε εδω τι να δω?
εναν αραπη να γαμαει μια ουγγαρεζα?
2 φουσκοτους να γαμανε μια ουγγαρεζα?
2 ουγγαρεζες να γλυφονται?
ή τον δυσμυρο τον δημητρη να παλευει να καβλωσει να γαμησει την καλη μας αγελαδα?
εξωγηινο μουνι:
γηινα μουνια:
με μικρες ατελειες οι οποιες τις κανουν να μιαζουν στα μουνια που οντως κυκλοφορουν στο δρομο
και το αντιστιχο ισχυει κια για τους αντρες...
γενικα μου αρεσουν οιτσοντες του σιρινα αλλα αυτη ηταν χαλια δεν ειχε τιποτα.. και επιτελους ας κλεισει την πορνοσταρ μαριαννα ντουβλη στο χρονοντουλαπο της ιστορια την μοναδικη πορνοσταρ που ντρεπεται να βγαλει το εσωρουχο της μην κρεμασουν οι πατσες...