Νέα

«Αποπλάνηση στη Σαντορίνη», νέα τσόντα Sirina με Aleska Diamond, Cathy Heaven και Μαριάννα Ντούβλη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τρυποκάρυδος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Like
444
Πόντοι
166
Εγω παλι πηγα και την αγορασα με καυλωσε η κυρια μαριανα αν και την ηθελα να συμμετεχει σε περισσοτερες σκηνες ...

Λάκη, απόδειξει πήρες? Να συνεισφέρουμε στο κράτος.

pipadoros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
9
Like
1.838
Πόντοι
216
Φήμες λένε ότι η Σαντορίνη βρίσκεται σε γνωστό λιμάνι.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
GKOYGKLARA TON TITLO  ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΗ ΣΕΛΙΔΑ που εβγαλε το γκουγκλι εχει λινκ το κατεβασα ολα οκ το εχει κατεβασει η μιση ελλαδα εδω  :bigdick: :bigdick: :bigdick: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τελοσ παντον  η ντουβλη πολι βοδιιι ρε γαμοτο αμα εχανε κανα 20 κιλα και πλακονοταν στης γυμναστικες θα ειταν κανονι ο τυπος που την μανουβραρε πρεπει να του επεσε 15 φορες στο γιρισμα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

laertios

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
GKOYGKLARA TON TITLO  ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΗ ΣΕΛΙΔΑ που εβγαλε το γκουγκλι εχει λινκ το κατεβασα ολα οκ το εχει κατεβασει η μιση ελλαδα εδω  :bigdick: :bigdick: :bigdick:  η ντουβλη πολι βοδιιι ρε γαμοτο αμα εχανε κανα 20 κιλα και πλακονοταν στης γυμναστικες θα ειταν κανονι ο τυπος που την μανουβραρε πρεπει να του επεσε 15 φορες στο γιρισμα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δε το βρισκω φιλε μου

d3m

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Εχει ανεβει στο thepiratebay.

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
αυτη η ντουλη ελεος πια!
θα σκασει στο τελος.
η κριση δεν τη εχει ακουμπησει καθολου? :2funny: :2funny:

MAKROPOUTSOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
επειδη επιτελουσ ειδα ολοκληρο το προσφατο δημιουργημα δια χειροσ σειρηνακη, και ναι δεν πληρωσα για αυτο το ομολογω.. πολυ λιγα πραγματα, το προηγουμενο με τισ γυναικειεσ φυλακεσ ηταν καλυτερο.. ευθυσ εξαρχησ θα πω οτι η ταινια αξιζει μονο για την κυρια μαριαννα και αυτη εχει μικρη συμμετοχη.. θα ηθελα να δω και αλλα πλανα απο σαντορινη ενω το ιδιο το νησι εδινε την χυδαιοτητα για μια ιστοριουλα στο στυλ των ταινιων τησ δεκαετιασ του 70.. αν ο σειρηνακησ δεν εχει ανθρωπουσ να του δουλευουν το σεναριο φανταζομαι πολλοι συνοδοιποροι θα βρεθουν να του γραφουν ενα-δυο σκηνεσ στο ποδι.. λιγο κρασι, λιγο θαλλασσα,και.. πολυ γαμησι!!! παντωσ επανερχομαι στην προταση μου   
λεσβιακο με την ντουβλη και καποια απο τισ ξενεσ.. θα γουσταρα να δω μια γυναικα σαν την aleska π.χ να πηδαει την μαριαννα με strap-on.. σειρηνακη σκεψου το!

Ezra

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2009
Like
301
Πόντοι
26
η σκηνη που αξιζει ειναι με αυτην την Cathy και Ζαφειρη-Κυπριο
επαγγελματιας η κοπελα μονο λιγο να μην γκαριζε

το λεσβιακο και η σκηνη με τον μαυρο ουτε κρυο ουτε ζεστη

αν και Ντουβλικος :grin: η σκηνη με Ντουβλη απογοητευση
μου φανηκε λιγο βαριοντουσαν και οι 2 και η Ντουβλη πιο χοντρη απο ποτε κανε ρε μαριαννα λιγο διαιτα

carla cox δεν ειδα
προφανως η' θαχει συνεχεια η' θα χει γυρισει κι αλλες σκηνες θα τις βαλει κλασικα τσοντα αναμεσα σε αλλες και θα βγαλει ταινια στο μελλον

dantis

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Like
10
Πόντοι
6
θα επρεπε η ντουβλη να κανει και anal.. 3 ταινιες εχει κανει.. το κραταει για οταν γινει 200 κιλα??

jozef

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Την τραβηξε απο εδω την ξεζουμισε απο κει καιρος ειναι να φυγει η ντουβλη και να ερθει στη θεση της καμια αλλη ελληνιδα

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Η Ντούβλη πρέπει να κάνει λεύκανση κωλοτρυπίδας....ή μου φαίνεται? :hmm:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Tι γινεται με αυτο το σαιτ ρε παιδια, δουλευει ή οχι?
Γιατι οταν παταω το λινκ δε γινεται τιποτα? μηπως θελει καποιο κολπο?

Δουλεύει, απλά πλέον είναι όλα magnets όχι τα κλασικά torrents που κατεβάζαμε και προσωπικά δε μου κατεβαίνει τίποτα.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
την εχει κανεις;;;αν επισης εχει κανεις τη τζουλια με τους μαυρους ας τη στειλει με pm διοτι τα παλαιοτερα ραπιντ διαγραφηκαν

Επισκέπτης
παιδια σε καθε τσοντα του σιρινα, ολοι λετε οτι ειναι μαπα, ενω εμενα μου αρεσουν.
ηρθε η ωρα να πω και εγω οτι η τελευταια της ντουβλη ειναι η χειροτερη τσοντα που εχω δει απο σιρινα κια μια απο τις χειροτερες γενικως. καταρχας η ντουβλη ειναι ΧΑΛΙΑ πραγματικα αν καποιος μαλακιζεται με αυτο το πραγμα ειναι χαζομαρα γιατι αν απο εμφανιση βλεπεσαι σιγουρα θα βρεις να γαμησεις μια τετοια φαλαινα, σιγουρα πιο ομορφη, σιγουρα λιγοτερο ψωναρα και σιγουρα πιο θερμη στο κρεββατι. η γυναικα ειναι δυσφημιση για την τσοντα. πραγματικα ειναι ενας ασχημος τοφαλος που δεν ξερει να γαμιεται, για ποιο λογο αυτη πληρωνεται για να γαμιεται ενω ολες οι αλλες του επιπεδου της ψωνιζονται οπου βρουν γιατι εχουν επιγνωση της καταστασεως τους? δεν ξερω!
σιρινακη ξυπνα και σταματα να πληρωνεις τον κουβα με τα σκατα...

επισης εφερε την aleska diamond μια απο τις τοπ λολιτες της ευρωπαικης τσοντας η οποια εχει το απολυτο πακετο κουκλαρα, σωματαρα και τα κανει ολα. και η σκηνη της ειναι απροσεχτη εντελως λες και τους εβαλε να γαμηθουν οπως γουσταρουν και αυτος απλα τραβαγε..

η αλλη κοπελα που κανει το dp ειναι πραγματικα πολυ καλη και κουκλαρα και γαμιεται καλα και σαφως η καλυτερη σκηνη της ταινιας. αλλα 1ον τα 2 cumshot δεν ηταν καθολου προσεγμενα ηταν οτι να ναι και 2ον και κυριωτερο γουσταρουμε δημητρη και ζαφειρη και γαμανε καλα και ειναι καλα παιδια οπως φαινεται απο τις συνεντευξεις τους ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ειδικα ο ζαφειρης εχει να μην παιξει σε τσοντα του σιρινα απο τις αρχες της επιχειρησης. οπου παρτουζα και dp αυτοι οι 2 μεσα βαλε και καναν αλλο..

και ερχομαστε στο θεμα που μαστιζει την παγκοσμια βιομηχανια του πορνο.. εχουμε βαρεθει να βλεπουμε τελειους αντρες να γαμανε τελειες γκομενες.. δεν ειναι αναγκη να δω την σωματαρα του ζαφειρη να γαμαει με την σωματαρα του δημητρη μια μουναρα με σιλικονατα βυζια για να καβλωσω... προτιμω να δω εναν απο τους αλλους οπως π.χ. ο νικος απο την "φιλη της κορης μου" ειναι μια χαρα γηινος και πολυ κοντα στα προτιπα του μεσου τυπου που θα δει την τσοντα!!

μα για αυτο και η συγκεκριμενη τσοντα ηταν τοπ.. γιατι επαιζαν ωραια μουνια κοντα σε αυτα που βλεπουμε στον δρομο ακομα και η νικολετα ρωμανου δεν ειναι εντελως εκτος πραγματικοτητας. και εκτος ζαφειρη επαιζαν αντρες στα πλαισια του μεσου ελληνα.. με αυτο τον τροπο και επειδη ολοι μιλουσαν ελληνικα και επειδη ειχε μια υποτυπωδη υποθεση μπορουσες να νιωσεις την καβλα που εξεπεμπαν τα ζευγαρια γιατι εκτος νικολετας οι αλλοι ολοι ηταν ελληνες...

ενω στην τσοντα αυτη που λεμε εδω τι να δω?
εναν αραπη να γαμαει μια ουγγαρεζα?
2 φουσκοτους να γαμανε μια ουγγαρεζα?
2 ουγγαρεζες να γλυφονται?
ή τον δυσμυρο τον δημητρη να παλευει να καβλωσει να γαμησει την καλη μας αγελαδα?

εξωγηινο μουνι:
90029-2.jpg

γηινα μουνια:
με μικρες ατελειες οι οποιες τις κανουν να μιαζουν στα μουνια που οντως κυκλοφορουν στο δρομο
lesbian-kissing-dildoing-3.jpg

και το αντιστιχο ισχυει κια για τους αντρες...

γενικα μου αρεσουν οιτσοντες του σιρινα αλλα αυτη ηταν χαλια δεν ειχε τιποτα.. και επιτελους ας κλεισει την πορνοσταρ μαριαννα ντουβλη στο χρονοντουλαπο της ιστορια την μοναδικη πορνοσταρ που ντρεπεται να βγαλει το εσωρουχο της μην κρεμασουν οι πατσες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom