ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.934
- Πόντοι
- 2.356
Όταν πριν από χρόνια μου ανοίξανε το σπίτι...Και φέρε την αστυνομία για να πάρει αποτυπώματα ....Έκανα Έκανα μια κουβέντα με τον αστυνομικό του είπα αν τον έβρισκα μέσα και τον καθάριζα.. θα έφταιγα;;;...Η απάντηση του;;...
Αν το κανα θα έπλεκα άσχημα....Αν όμως τελικά γινόταν κάτι τέτοιο....Μου λέει τον κατεβάζεις τον παρατάς σε έναν κάδο... και τέλος.... Η αστυνομία θα το θεωρήσει ξεκαθάρισμα λογαριασμών...Και θα κλείσει η Και θα κλείσει η υπόθεση εκεί....Ακούγοντάς το αυτό μέσα μου τον έκραζα...Όμως τελικά μήπως είχε δίκιο ;;;....Δεν ξέρω
Σε αντίστοιχη περίπτωση όπου τελικά γύφτοι μας έριξαν στην περίφραξη για να κλέψουν πράγματα από το γκαράζ,
η αστυνομία μας είπε ότι αν είμασταν σπίτι και χρησιμοποιούσαμε τα κυνηγετικά όπλα που έχουμε,
θα βρισκαμε μπελάδες...
Αυτολεξεί είχαν πει πως αν σκοτώναμε κάποιον,καλύτερα να τον θάβαμε, παρά να φωνάζαμε την αστυνομία.
Όσο για το περιστατικό, θεωρώ πως ο κοσμηματοπώλης έπρεπε να κάνει πως κοιμάται..
Εύχομαι δε όσους υποστηρίζουν τον ληστή με το μαχαίρι, να μπουν μέσα στο σπίτι τους και να τους το χώσουν στον πάτο.