Όλο μαλακιες εδώ μέσα.Δεν μας ενδιαφέρει, μάγκες μου, ποιός έχει κάνει τις περισσότερες ληστείες.Δεν μας νοιάζει αν ήταν ναρκομανής ή ομοφυλόφιλος.Δεν μας νοιάζει αν έγινε στην Ομόνοια ή στο Ψυχικό.Το θέμα είναι ότι κάποιος μπαίνει σε ένα μαγαζί,οπου κάποιος έχει εναποθέσει κόπους και οικονομίες μια ζωής-με ένα μαχαίρι,υπο την επίρρεια ουσιών- και εν δυνάμει δεν θέλει μονο να κλέψει,αλλά και να σκοτώσει.Εσύ λοιπόν που βλέπεις να σου γαμάνε την ζωή,δεν μπορείς να μείνεις ψύχραιμος.Ο ληστής,σε τέτοια κατάσταση,δεν έχει να χάσει τίποτε,ενώ εσύ τα πάντα.Δεν σε νοιάζει αν είναι ακτιβιστής κάποιου σκοπού.Δεν σε νοιάζει αν είναι ναρκομανής ή πούστης,όπως τον λέτε πολλοί.Σε νοιάζει που θα καταστρέψει την ζωή σου κάποιος άκυρος.Δεν ξέρω πόσο ήρεμοι θα ήσασταν εσείς,αλλά εγώ δεςν θα ήμουν.Και το λέω ως κάποιος που ποτέ δεν έβαλε ένα κλειδάκι να ανοίξει την δική του επιχείρηση.Όσο για τις ασφαλιστικές,που λένε κάποιοι,δεν σε ασφαλίζουν παρα μονο αν έχεις δώσει πολλά,πάρα πολλά λεφτά για μέτρα ασφαλείας.Επίσης παίζει ρόλο και η περιοχή που βρίσκεται η επιχείρισή σου.Στο κέντρο δεν ασφαλίζουν σχεδόν τίποτε,παρά μόνο μεγάλα εμπορικά πολυεθνικών,όπως ΖΑRA κτλ.Δεν είναι ούτε απλά τα πράγματα,ούτε εύκολα,ούτε όλοι ξαφνικά κρύβουν μέσα τους έναν εγκληματία.Τώρα λοιπόν,ο επιχειρηματίες βρέθηκε μπλεγμένος και δεν ξέρουμε τι θα γίνει.Αν καθαρίσει με τον νόμο, θα έχει γίνει στόχος άλλων "ακριβιστών", που εν γένει σιωπούν σε εγκλήματα κατά άλλων συμπολιτών μας, όπως κατά του νεαρού στον λόφο του Φιλοπάππου κτλ,αλλά αφηνιάζουν για δικούς τους, οι οποίοι παρανόμησαν και εν τέλει σκοτώθηκαν,αφου πήγαν να σκοτώσουν.Δεν ξέρω αν έκανε καλά που τον κλώτσαγε στο κεφάλι,δε ξέρω αν πέθανε απο αυτό ο τύπος,αλλά ξέρω πως ο νόμος δεν μπορεί να αλέγξει την κατάσταση και οι πολίτες θα πάρουν τον νόμο στα χέρια τους,καθώς βρίσκεσαι τελικά και κερατάς και δαρμένος.