troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 30.191
- Πόντοι
- 5.506
θα μας γαμησουν ολους τυπε :S :S :Sπρέπει κάποιος να τα κλείσει όλα αυτά...άντρο εγκληματιών!!!
θα μας γαμησουν ολους τυπε :S :S :Sπρέπει κάποιος να τα κλείσει όλα αυτά...άντρο εγκληματιών!!!
εδώ ρε τσακώθηκα σήμερα με γνωστό μου,εδώ και 20 χρόνια....πάμε ρε μου λέει να σε κεράσω ένα καφέ!!!θα μας γαμησουν ολους τυπε :S :S :S
Αποκλεισμένο από που ? Από τα κανάλια ? Αυτό έχει γίνει με δική τους ευθύνη μετά το ξύλο Κασιδιάρη στην Κανέλλη.Δεν ειναι το ιδιο πανω απο χρονο πριν τις εκλογες ενσωματωσε το μισο πασοκ και οι δημοσκοπησεις το εφερναν μπροστα
Η ΧΑ ειναι ενα κομμα του 7% που προσπαθει αποκλεισμενο να εκπροσωπησει καποιο κοσμο
Δεν μπορεις να εχεις ιδιες απαιτησεις
οξω και μακρυα τυπε...εδώ ρε τσακώθηκα σήμερα με γνωστό μου,εδώ και 20 χρόνια....πάμε ρε μου λέει να σε κεράσω ένα καφέ!!!
Στοκε δεν ήταν όλη η γειτονιά, ήταν ένας ακροδεξιός μαγαζοτορας.ακροδεξιος.οπως εσύ.και γιατι ορμησε στον καημενο τον ζακ κατά τι γνωμη σου ο μαγαζάτορας και ολη η γειτονια, τρελαθηκαν απότομα και ταυτόχρονα?
τώρα δικαιώνεται το παληό....πάμε για ένα καφέ?οξω και μακρυα τυπε...
Εγω θα ενιωθα φυσικα πολυ ασχημα.
Αυτος ειναι ενας λογος παραπανω να ΜΗΝ αποφασισω εγω για την τυχη του εγκληματια.
Αυτα γινονται σε βαρβαρους και απολιτιστους, στην Σαρια, που αποφασιζει η οικογενεια του θυματος για την τυχη του θυτη.
Γιατι το εντοπιζουμε μονο στις ληστειες?
Αν η αυτοδικια ειναι καλη, θα ειναι καλη παντου.
Αν αυριο το παιδι σου πατησει καποιον με το αυτοκινητο, θεωρεις δικαιο και νηφαλιο να αποφασισει η οικογενεια του θυματος για την ποινη του?
τωρα που το λες :S :S :S :Sτώρα δικαιώνεται το παληό....πάμε για ένα καφέ?
αντρας ηταν μαστορα η τζακι ο
με μεγαλη κ@λοτρυπιδα
γραμματιζουμενε για κλινε το φασιζων μυαλο να δω κατιστο φασιζων σου μυαλό
στη Χαρ.Τρικουπη δεν κάνουν τέτοια...τάξις και ηθική!!!Συμφωνώ , γαμιοταν από τον κωλο και το έλεγε ανοιχτά. Εσύ γιατί δεν βγαίνεις να πεις ποια γαμας στο κρεβάτι σου και αν πληρώνεις; Φοβάσαι την κατακραυγή της κοινωνίας αντράκλα;
διαβασε λιγο ιστορια και μην δινεις βαση στις πιπες που λενε οι ινστρουχτορες της χρυσης αυγης
απο την ελλαδα οπως της ξερεις σημερα εχουν περασει ως κατακτητες ρωμαιοι, βησιγοτθοι, σλαβοι, αβαροι, ενετοι, φραγκοι, οθωμανοι, αιγυπτιοι, αλβανοι, βουλγαροι και δεν ξερω και εγω τι αλλο
οχι για εποικισμο απο το 1990 που ανοιξαν οι φυλακες της αλβανιας και τα συνορα για τους πακιστανους
για χιλιετιες
το εθνος εχει πνευματικα συνεκτικα στοιχεια και μεγαλες δυναμεις αφομοιωσης
εσυ αν κανεις τεστ dna που θες φυλετικη καθαροτητα σιγουρα εχεις γονιδια αρβανιτη, σλαβου, βλαχου, μπορει και τουρκου
μονο το ισλαμ δεν αφομοιωνεται, ολοι οι αλλοι μπορει να γινουν καλυτεροι ελληνες απο τους "γνησιους ελληνες"
προσωπικα προτιμω των νιγηριανο αντετοκουμπο που καθεται κλαρινο στον εθνικο υμνο και δεν υπογραφει απο σεβασμο πανω στη σημαια παρα τον ελληνα αναρχικο που την καιει εξω απο το πολυτεχνειο
Συμφωνώ , γαμιοταν από τον κωλο και το έλεγε ανοιχτά. Εσύ γιατί δεν βγαίνεις να πεις ποια γαμας στο κρεβάτι σου και αν πληρώνεις; Φοβάσαι την κατακραυγή της κοινωνίας αντράκλα;
γραμματιζουμενε για κλινε το φασιζων μυαλο να δω κατι
Άντρας είναι όποιος γαμαει κατά εσένα.Αλλα είναι κότα στην προσωπική του ζωή.παραξενες και περιεργες ιδεες εχεις περι αντρισμου
ο ρουπακιας ειναι αθωος γιατι δεν τον ειδαμε με τα ματια μας στο βιντεο να μαχαιρωνει τον φυσσα ρουφα τραβατονεΆντρας είναι όποιος γαμαει κατά εσένα.Αλλα είναι κότα στην προσωπική του ζωή.
Κατά εμένα άντρας είναι όποιος είτε γαμαει είτε γαμιεται, αλλά έχει τα άντερα να υπερασπιστεί τη ζωή του.
Βέβαια, κάτι παρόμοιους αντρακλες είδαμε και με τη Χρυσή Αυγή που τουλάχιστον οι μισοί σε αυτό το τοπικό γουστάρετε : μόλις τους πιάσανε , κλάμα.Αρχαιοελληνικος χαιρετισμός, τα όπλα ήταν νεροπιστολα, ο Ρουπακιας ήταν ΚΚΕ , ντυθηκαμε στις απόκριες Χίτλερ κλπ. κότες .
Εσύ λοιπόν, πόσο άντρας είσαι;
Στοκε δεν ήταν όλη η γειτονιά, ήταν ένας ακροδεξιός μαγαζοτορας.ακροδεξιος.οπως εσύ.
Όσο για τη γελοιοτητα με τους Πέρσες και τον Μιλτιάδη, απλά γελάνε και οι πέτρες. Προφανώς στο φασιζων σου μυαλό ο Ζακ είχε χατζάρα.
και που να ήξερες και τον lakis...Άντρας είναι όποιος γαμαει κατά εσένα.Αλλα είναι κότα στην προσωπική του ζωή.
Κατά εμένα άντρας είναι όποιος είτε γαμαει είτε γαμιεται, αλλά έχει τα άντερα να υπερασπιστεί τη ζωή του.
Βέβαια, κάτι παρόμοιους αντρακλες είδαμε και με τη Χρυσή Αυγή που τουλάχιστον οι μισοί σε αυτό το τοπικό γουστάρετε : μόλις τους πιάσανε , κλάμα.Αρχαιοελληνικος χαιρετισμός, τα όπλα ήταν νεροπιστολα, ο Ρουπακιας ήταν ΚΚΕ , ντυθηκαμε στις απόκριες Χίτλερ κλπ. κότες .
Εσύ λοιπόν, πόσο άντρας είσαι;
συμφωνα με τα "ελληνικα" σου "θυτες" ηταν ο μιλτιαδης με τους αθηναιους του που σφαξανε καμποσους περσες- εισβολεις- "θυματα" στον μαραθωνα.
προσεξε το, αλλα ελληνικα ξερουμε εμεις.