jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Μήπως ήταν πιο άντρας από σένα κι από μένα ο Ζακ μάστορα;
αντρας ηταν μαστορα η τζακι ο
με μεγαλη κ@λοτρυπιδα
Μήπως ήταν πιο άντρας από σένα κι από μένα ο Ζακ μάστορα;
:S :S :S. Έλα ρε,πως πήγε το σεξακι χθες?
ποσο χειροτερα ρε φιλε?
λες να ξεκινησει Γ'ΠΠ?????
ελα ρε....σιγα τον δολοφονο πλακα κανουμε?
και αν ξεκινησει είναι σιγουρο ότι η καταληξη θα είναι εναντιον μας?ποσο χειροτερα ρε φιλε?
λες να ξεκινησει Γ'ΠΠ?????
Τοσο χειροτερα που δε θέλει να εχει σχεσεις μαζι τους ουτε η λεπεν, ουτε ο κουρτς, ουτε το afd, ουτε ο ορμπαν. Η Ελλαδα με χα στην κυβερνηση δε θα ηταν μέλος του βιζεγκραντ αλλά αλλοθι για τα ακροδεξια κομματα της ευρωπης οτι δεν ειναι τελικά και τοσο ακραία, υπαρχουν και χειροτερα.
φαντασιωνεις οργασμους εσυαν σου εφερνε την εητζιασμενη συριγγα στην μουρη δεν θα ειχες προβλημα..
και αν ξεκινησει είναι σιγουρο ότι η καταληξη θα είναι εναντιον μας?
στον προηγουμενο για παράδειγμα αν δεν γινοταν τα δωδεκανησα θα παρεμειναν ιταλικα.
Εγω θα ενιωθα φυσικα πολυ ασχημα.
Αυτος ειναι ενας λογος παραπανω να ΜΗΝ αποφασισω εγω για την τυχη του εγκληματια.
Αυτα γινονται σε βαρβαρους και απολιτιστους, στην Σαρια, που αποφασιζει η οικογενεια του θυματος για την τυχη του θυτη.
Γιατι το εντοπιζουμε μονο στις ληστειες?
Αν η αυτοδικια ειναι καλη, θα ειναι καλη παντου.
Αν αυριο το παιδι σου πατησει καποιον με το αυτοκινητο, θεωρεις δικαιο και νηφαλιο να αποφασισει η οικογενεια του θυματος για την ποινη του?
Εγω απλως λεω οτι δεν ειναι η ακροδεξια ή οι νεοναζι αυτοι που θα δωσουν τη λυση, αλλά μονο το ιδιο το αστικο κοινοβουλευτικο συστημα, εφοσον ξυπνησει.
Τοσο χειροτερα που δε θέλει να εχει σχεσεις μαζι τους ουτε η λεπεν, ουτε ο κουρτς, ουτε το afd, ουτε ο ορμπαν. Η Ελλαδα με χα στην κυβερνηση δε θα ηταν μέλος του βιζεγκραντ αλλά αλλοθι για τα ακροδεξια κομματα της ευρωπης οτι δεν ειναι τελικά και τοσο ακραία, υπαρχουν και χειροτερα.
φαντασιωνεις οργασμους εσυ
να προσέχεις,μπορεί εκεί που διαβάζεις να έρθει κάποιος με μια σύριγγα στο χέρι,η ακόμα χειρότερα με κάνα καφέ!!!:S :S :S
εγω διαβαζα χτες
Στο μεταξύ διαβάζω τακτικά το site της Χ.Α. και δεν έχω δει ποτέ μια σοβαρή πρόταση για τα οικονομικά και πως θα βγούμε από την κρίση. Το μόνο που λένε είναι να βρίζουν τους Γερμανούς τοκογλύφους και ότι θα σκίσουν τα μνημόνια. Τις ίδιες μαλακίες που έλεγε δηλαδή προεκλογικά ο ΣΥΡΙΖΑ και είδαμε που κατέληξαν. Αυτά τα κόμματα είναι μόνο για φανατικούς και ψεκασμένους, συχνά με ψυχολογικά και απωθυμένα !
Δικιο εχεις, δεν υπαρχει σοβαρη προταση ομως δεν ειναι κομμα εξουσιας
Ειδαμε τα κομματα εξουσιας συριζα και πριν νδ-πασοκ τι ωραιες προτασεις ειχαν και υλοποιησαν
σημερα περασα εξω απο σταρμπακς και χεστηκα απο την τρομαρα μου τυπε....να προσέχεις,μπορεί εκεί που διαβάζεις να έρθει κάποιος με μια σύριγγα στο χέρι,η ακόμα χειρότερα με κάνα καφέ!!!
Και ο ΣΥΡΙΖΑ κόμμα διαμαρτυρίας είναι που πήρε την εξουσία και είδαμε τα αποτελέσματα. Απλά η ανεπάρκεια των άλλων ανέβασε τα άκρα.
πρέπει κάποιος να τα κλείσει όλα αυτά...άντρο εγκληματιών!!!σημερα περασα εξω απο σταρμπακς και χεστηκα απο την τρομαρα μου τυπε....
σημερα περασα εξω απο σταρμπακς και χεστηκα απο την τρομαρα μου τυπε....