Που σημαινει οτι μπορει να ετρωγε πολυ καλυτερα απο τον μεσο μπακουρι μπουρδελιαρη
και κακο ειναι αυτο? εσυ πως του εβγαλες ολοκληρη διαπιστωση για την ψυχολογια του μπολντυ?!
.Ενα πραγμα που σιχαινομαι στην ζωη ειναι οι αλεπουδες που τα κανουν κρεμασταρια.
Κακο ειναι και αυτο? δογμα μου μεγαλο στην ζωη και δεν το μετανιωνω.
αλλα στον χωρο αυτο εχω δει και την κατηγορια του παντοφλακια και την κατηγορια του μπακουριου και πολλες αλλες ταλαιπωρες κατηγοριες.
Που ειναι η προσβολη παλι εδω? Δεν ειναι αληθεια οτι υπαρχουν αρκετες τετοιες κατηγοριες στον χωρο?
Για τα αλλα απαξιω να απαντησω...να κανεις paste και τις παραθεσεις που απαντουσα τα συγκεκριμενα.
Εσυ αντιθετως σαν την νυφιτσα ειρωνευεσαι και το κανεις ετσι και γιουβετσι.
Οχι δεν σε ειρωνευτηκα. Και το ξερεις πολυ καλα αυτο και εσυ και εγω. Μπαινεις δηλαδη σε μια κουβεντα που προφανως διαβαζες και περιμενες την ευκαιρα να εμφανιστεις. Και σου ηρθε οταν εγραψαν δυο ασχετα ατομα κατι μεταξυ τους. Δεν ηθελες να τη χασεις και πεταχτηκες αναμεσα. Δεν ηταν σε σχεση με το θεμα ουτε τα επομενα περιπου 20 ποστ σου ειχαν να κανουν με το θεμα. Ολα ηταν σχετικα με τις υπονοιες οτι εσυ εισαι ικανος να εχεις σχεση και απροκαλυπτες ειρωνιες προς οσους καταφευγουν στον αγοραιο ερωτα. Και μαλιστα απαντας κατευθειαν ποστ κατα ποστ μη αφηνοντας τιποτα να πεσει κατω.
Επιπλεον εχεις το θρασσος να αποδιδεις αυτα που σε χαρακτηριζουν στους αλλους ( χασιμο ψυχραιμιας, ειρωνιες,αγχος για να αποδειξεις τη θεση σου που επαναλαμβανεσαι μεν αλλα εξακολουθεις να διατυμπανιζεις την αποψη σου).
Μετα απο ολα αυτα τι θες να σκεφτουμε? Εχεις το αγχος να αποδειξεις οτι εισαι ο αντρας που δε χρειαζεται να προσπαθησει πολυ και εισαι ικανοτερος στις γυναικες σε ενα σαιτ με αγνωστους. Περαστικα σου.
Δε χρειαζεται να μου απαντησεις κατι ουτως η αλλως μια και δε σκοπευω να κανω διαλογο και κουβεντα μαζι σου επειδη κατα πρωτον δεν υπαρχει και αντικειμενο συζητησης καν. Συμπερασματα βγαζω. Οχι απευθυνομενος σε εσενα, αλλα στους υπολοιπους που διαβαζουν .