Νέα

Aπολογισμός μπουρδελοοικονομικού έτους 2013

• Μέλος που άνοιξε το νήμα al pacino
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 260
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Τι χοντρες μαλακιες δηλαδη? εθιξα την τιμη των μπουρδελο fan boys επειδη ειπα οτι καλο ειναι να γαμαμε και λιγο εκτος μπουρδελων?  :2funny:
Και πως μπλεχτηκες τι καταλαβες? Μου εκανες την μουρη κρεας?  :grin:
Καλη χρονια και σε σενα τυπε!

Sorry...δεν υπάρχει συνοχή στα γραφόμενα σου...... :s&m_1: :S

Επισκέπτης
Sorry...δεν υπάρχει συνοχή στα γραφόμενα σου...... :s&m_1: :S

Συγνωμη ηθελα να καυτηρησιασω λιγο τον ρολο που μπορει να παρει καποιος αθελα του στο νετ.
Επειδη ειπες οτι δεν ηθελες να μπλεχτεις λες και με τραμπουκισες ή τις παιξαμε τελοςπαντων.
Ηθελα να πω απλα chil out μερικοι. Ενα φορουμ ειναι.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Που σημαινει οτι μπορει να ετρωγε πολυ καλυτερα απο τον μεσο μπακουρι μπουρδελιαρη

και κακο ειναι αυτο? εσυ πως του εβγαλες ολοκληρη διαπιστωση για την ψυχολογια του μπολντυ?!

.Ενα πραγμα που σιχαινομαι στην ζωη ειναι οι αλεπουδες που τα κανουν κρεμασταρια.

Κακο ειναι και αυτο? δογμα μου μεγαλο στην ζωη και δεν το μετανιωνω.

αλλα στον χωρο αυτο εχω δει και την κατηγορια του παντοφλακια και την κατηγορια του μπακουριου και πολλες αλλες ταλαιπωρες κατηγοριες.

Που ειναι η προσβολη παλι εδω? Δεν ειναι αληθεια οτι υπαρχουν αρκετες τετοιες κατηγοριες στον χωρο?

Για τα αλλα απαξιω να απαντησω...να κανεις paste και τις παραθεσεις που απαντουσα τα συγκεκριμενα.
Εσυ αντιθετως σαν την νυφιτσα ειρωνευεσαι και το κανεις ετσι και γιουβετσι.

Οχι δεν σε ειρωνευτηκα. Και το ξερεις πολυ καλα αυτο και εσυ και εγω. Μπαινεις δηλαδη σε μια κουβεντα που προφανως διαβαζες και περιμενες την ευκαιρα να εμφανιστεις. Και σου ηρθε οταν εγραψαν δυο ασχετα ατομα κατι μεταξυ τους. Δεν ηθελες να τη χασεις και πεταχτηκες αναμεσα. Δεν ηταν σε σχεση με το θεμα ουτε τα επομενα περιπου 20 ποστ σου ειχαν να κανουν με το θεμα. Ολα ηταν σχετικα με τις υπονοιες οτι εσυ εισαι ικανος να εχεις σχεση και απροκαλυπτες ειρωνιες προς οσους καταφευγουν στον αγοραιο ερωτα. Και μαλιστα απαντας κατευθειαν ποστ κατα ποστ μη αφηνοντας τιποτα να πεσει κατω.
Επιπλεον εχεις το θρασσος να αποδιδεις αυτα που σε χαρακτηριζουν στους αλλους ( χασιμο ψυχραιμιας, ειρωνιες,αγχος για να αποδειξεις τη θεση σου που επαναλαμβανεσαι μεν αλλα εξακολουθεις να διατυμπανιζεις την αποψη σου).
Μετα απο ολα αυτα τι θες να σκεφτουμε? Εχεις το αγχος να αποδειξεις οτι εισαι ο αντρας που δε χρειαζεται να προσπαθησει πολυ και εισαι ικανοτερος στις γυναικες σε ενα σαιτ με αγνωστους. Περαστικα σου.
Δε χρειαζεται να μου απαντησεις κατι ουτως η αλλως μια και δε σκοπευω να κανω διαλογο και κουβεντα μαζι σου επειδη κατα πρωτον δεν υπαρχει και αντικειμενο συζητησης καν. Συμπερασματα βγαζω. Οχι απευθυνομενος σε εσενα, αλλα στους υπολοιπους που διαβαζουν .

Επισκέπτης
Οχι δεν σε ειρωνευτηκα. Και το ξερεις πολυ καλα αυτο και εσυ και εγω. Μπαινεις δηλαδη σε μια κουβεντα που προφανως διαβαζες και περιμενες την ευκαιρα να εμφανιστεις. Και σου ηρθε οταν εγραψαν δυο ασχετα ατομα κατι μεταξυ τους. Δεν ηθελες να τη χασεις και πεταχτηκες αναμεσα. Δεν ηταν σε σχεση με το θεμα ουτε τα επομενα περιπου 20 ποστ σου ειχαν να κανουν με το θεμα. Ολα ηταν σχετικα με τις υπονοιες οτι εσυ εισαι ικανος να εχεις σχεση και απροκαλυπτες ειρωνιες προς οσους καταφευγουν στον αγοραιο ερωτα. Και μαλιστα απαντας κατευθειαν ποστ κατα ποστ μη αφηνοντας τιποτα να πεσει κατω.
Επιπλεον εχεις το θρασσος να αποδιδεις αυτα που σε χαρακτηριζουν στους αλλους ( χασιμο ψυχραιμιας, ειρωνιες,αγχος για να αποδειξεις τη θεση σου που επαναλαμβανεσαι μεν αλλα εξακολουθεις να διατυμπανιζεις την αποψη σου).
Μετα απο ολα αυτα τι θες να σκεφτουμε? Εχεις το αγχος να αποδειξεις οτι εισαι ο αντρας που δε χρειαζεται να προσπαθησει πολυ και εισαι ικανοτερος στις γυναικες σε ενα σαιτ με αγνωστους. Περαστικα σου.
Δε χρειαζεται να μου απαντησεις κατι ουτως η αλλως μια και δε σκοπευω να κανω διαλογο και κουβεντα μαζι σου επειδη κατα πρωτον δεν υπαρχει και αντικειμενο συζητησης καν. Συμπερασματα βγαζω. Οχι απευθυνομενος σε εσενα, αλλα στους υπολοιπους που διαβαζουν .

Σορρυ αλλα εσυ εβγαλες πορισματα πρωτος για εμενα. Ναι πιαστηκα απο μια ασχετη συζητηση για να πω την γνωμη μου αλλα δεν την ξεκινησα εγω την συζητηση αυτη ουτε προφανως λαγονευα -αλλη δουλεια δεν εχω δηλαδη να παραμονευω στα διαφορα θεματα.
Ειπα απλα την γνωμη μου και αρχισες εσυ και με ακομα χειροτερο τροπο αλλοι να μου προσαπτουν οτι λεω ψεμματα οτι κατσε να βρω πρωτα καμια γκομενα και μετα τα λεμε κτλ κτλ. Λες και εγω κοκορευτηκα για τιποτα και ηθελα να αποδειξω τιποτα. Δεν θα ειχε νοημα εξαλου...Εδω μεσα ο καθενας οτι θελει λεει.
Με λιγα λογια ΔΕΝ ισχυριστηκα οτι εγω μπορω να εχω σχεση και αλλοι δεν μπορουν. Ουτε εχω θεμα με οσους καταφευγουν στον αγοριαιο ερωτα ειτε απο αναγκη ειτε απο διασκεδαση. ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ. Δηλαδη να μου λες τωρα οτι βγαινουν και χαμμενοι οσοι προτιμουν σχεσεις για να γαμανε αντι να πληρωνουν ΜΟΝΟ στα μπουρδελα.
Τα αλλα περι θρασσους κτλ τα γραφω κανονικα οταν οι αλλοι ξεκινησαν το πεσιμο. Δικο τους το προβλημα βασικα. Εμενα στα @@ μου  :grin: Αν μου μιλανε καφρικα καφρικα θα τους μιλαω και γω  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

δεν παίζει να υπάρχει άλλο φόρουμ με περισσότερο σπαμ σε όλο το νετ :think:

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
δεν παίζει να υπάρχει άλλο φόρουμ με περισσότερο σπαμ σε όλο το νετ :think:

hE46C72CA

:2funny:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Μπόλντη θα μου γνωρίσεις το κορίτσι στη φωτογραφία; θέλω να τα φτιάξουμε.

Συνημμένα

• 1240624_10200908489248638_1372302348_n.jpg
    1240624_10200908489248638_1372302348_n.jpg
    18,4 KB · Εμφανίσεις: 43

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
καλά υπάρχουν τύποι που πάνε με τεφτερι να γαμήσουν;

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Δεν εισαι λοιπον... και λογικο αφου καταπιεζεσαι προβαλλοντας φαντασιακους και ανυπαρκτους φραγμους σε αυτο που η φυση σε καλει... Στο ξαναπα και μιλαω σοβαρα. Θα σε βοηθησει να χαλαρωσεις λιγακι στο θεμα αυτο νομιζω.

Θα σου πω κατι με την ευκαιρια μπολντη και αν θες ακου... Ο ανθρωπος δεν ειναι "μονο" ανθρωπος... Το ανθρωπινο στοιχειο ειναι ενα μικρο μερος μονο. μια λεπτη κρουστα στην επιφανεια. Ο ανθρωπος κατω απο αυτη την κρουστα ειναι ζωο... Και οσο κατεβαινει πιο κατω , τοσο ζωωοποιειται .Ωσπου στα τρισβαθα της ψυχης γινεται πλεον ενα πρωτογονο κτηνος...Εκει οπου οπως στη σκοτεινη αβυσσο δε φτανει ποτε το φως του ηλιου που θερμαινει την επιφανεια. Ετσι και εκει δε φτανει ποτε το "φως του πολιτισμου" και των ανθρωπινων συμβασεων. Και οπως στην αβυσσο υπαρχουν ισχυρα ρευματα και τερατωδης εμβια ζωη που επηρεαζει το τι γινεται στην επιφανεια.. Ετσι και στα βαθη και εγκατα του ανθρωπου υπαρχουν αρχεγονα και ισχυρα ενστικτα τα οποια πρεπει να ικανοποιηθουν.
Πρωτα πρεπει να ικανοποιησεις αυτα και μετα προχωρας στα υπολοιπα.
Πχ το φαγητο . Δε μπορει να πεινας και να θελεις να αγορασεις ακριβο ρολοι. Δε μπορει να εχεις αφυδατωση και αντι για νερο να θες να παρεις ακριβο ρουχο. Δε μπορει να εισαι αυπνος επι μερες και να θες να πας θεατρο. Δε γινονται αυτα τα πραγματα. Πρωτα ικανοποιεις τα αρχεγονα ενστικτα που υπαρχουν θες δε θες και μετα προχωρας στα υπολοιπα. Ετσι δομεις μια σωστη υγιη προσωπικοτητα με ισορροπια και σωστα ρυθμισμενες λειτουργιες.
Αντιθετα αν πας να καταπονησεις τα ενστικτα σου λογω διαφορων αιτιων, τοτε τοσο το χειροτερο για εσενα. Προσεξε δεν ειπα πως πρεπει να τα αφηνεις ελευθερα τελειως. Η πανω πανω κρουστα το ανθρωπινο στοιχειο πρεπει να τα ελεγχει και να τα καναλιζαρει. Ουτε να τα αφηνει λασκα αλλα ουτε να τα καταπιεζει. Γιατι τοτε αυτα ερχονται με ορμη στην επιφανεια και σπανε τη λεπτη αυτη κρουστα που μας κανει να διαφερουμε απο το κτηνος. Τοτε επερχεται αυτο που ειναι γνωστο ως τρελα ... τα αγρια ενστικτα ειναι εκτος ελεγχου και σε αγουν και σε φερουν σα καρυδοτσουφλο...
Αν πχ δεν τρως θα καταντησεις να γινεις κανιβαλος. Εχουν αναφερθει τετοια περιστατικα. Η φυση σε διαταζει να το κανεις. Ετσι και αν δε γαμας η φυση σε διαταζει να το κανεις παντι τροπω. Αν εσυ ο ιδιος θετεις τεχνηεντως εμποδια ψυχαναγκαστικου χαρακτηρα , τοτε προκαλουνται νευρωσεις που σιγα σιγα δε θα ελεγχονται...
Η φυση απαιτει απο εσενα λοιπον να γαμησεις. Καντο και ας ειναι σε μπουρδελο. Πηγαινε να κατασιγασεις το παθος σου. Το καταλαβαινω οτι νομιζεις πως ετσι " κλεβεις " και δεν ειναι σωστο ηθικο και τιμιο. Οτι φαινεται πως δεν εχεις αρκετες " ικανοτητες" . Ωστοσο προεχει το να κανεις αυτο που προσταζει η φυση και το ενστικτο φιλε μου.. Δε στα λεω με κακια ολα αυτα. αλλα με πληρη συμπαθεια...
καλη αναλυση!!!!
επιρροες απο φροϊντ?

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Οποιος δεν εκτονώνεται παθαίνει πονοκεφάλους και μετά του στρίβει! Γνωστό αυτό.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
που χαθηκε το σταμ-πακι?

Stories