Νέα

Aπολογισμός μπουρδελοοικονομικού έτους 2013

• Μέλος που άνοιξε το νήμα al pacino
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 260
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Οι σχεσακηδες τα προβατα να μας πουν ποσα λεφτα εδωσαν το 2013 για:
-Καφεδες
-φαγητα
-γενικα για εξοδους-ραντεβου με <<γκομενες>>

Δηλαδη ποσα λεφτα πληρωσαν ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΝ!

Γιατι στο 99% των περιπτωσεων μενουν με το πουλι στο χερι και γυριζουν σπιτι χωρις να εχουν κανει τιποτα!

Η να μας πουν ποσες γυναικες γαμησαν το 2013.....δυο-τρεις?

Αυτη ειναι η αληθεια ειτε σας αρεσει ειτε οχι.
Ειστε αντρες-αρσενικα και αντι να ζειτε σαν αντρες κανετε σαν γκομενες.....σχεσεις και ιστοριες για μαλακες!

μπλα μπλα μπλα
κλαψα και κακομοιρια! ειπαμε οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια.
Τι να πω τωρα σε εναν στοκο  που τα βλεπει ολα τοσο απολυτα?
Λες και δεν υπαρχουν περιπτωσεις και περιπτωσεις.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
και φισολοφος! τι ταλενταρα εισαι αγορινα μου εσυ!  :2funny:
εσυ αμπελοφιλοσοφεις αγορι μου σε ενα σαιτ για πουτανες που μπαινουν μπουρδελοβιοι και μαλιστα σε θρεντ που γραφει απολογισμος ετους

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
εσυ αμπελοφιλοσοφεις αγορι μου σε ενα σαιτ για πουτανες που μπαινουν μπουρδελοβιοι και μαλιστα σε θρεντ που γραφει απολογισμος ετους
Αγανακτισμενο σε βρισκω δικε μου. :rockon:

Επισκέπτης

Και εγω ευχαριεμαι τα ομορφα του αγοριαιου ερωτα χωρις να αποκτω ομως εμμονες.
Δες απο που ξεκινησε η συζητηση και μετα τα λεμε. Ενας σωστος μπουρδελοβιος αγαπαει την γυναικα σαν οντοτητα και αξια...που σημαινει οτι πρεπει να ξερει να την τιμαει και εκτος μπουρδελων.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Σας τρολαρε για τα καλα ο μπολτης,σας εβαλε να τσακωνστε και τωρα παει εκδρομη με το σχολειο του στο δε μολ. :rockon:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Εγω?Εγω δεν καιγομαι να μεταπεισω κανεναν. Στην τελικη ο καθενας οπως την βρισκει οπως ειπε και ενας φιλος πιο πανω.
Εσυ και 1-2 καμμενοι αρχισατε ομως να κριτικαρετε.
Εγω απλα ειπα οτι ολα χρειαζονται...Και οι σχεσεις και οι πουτανες και οι ξεπετες. Οι καμμενοι nerds fan boys πεσανε να με φανε  :2funny:

Δε νομιζω αγαπητε... scripta manem Πριν σου πει κανεις οτιδηποτε αρχισες να ειρωνευεσαι και να προσβαλλεις εσυ:

Που σημαινει οτι μπορει να ετρωγε πολυ καλυτερα απο τον μεσο μπακουρι μπουρδελιαρη  

.Ενα πραγμα που σιχαινομαι στην ζωη ειναι οι αλεπουδες που τα κανουν κρεμασταρια.

αλλα στον χωρο αυτο εχω δει και την κατηγορια του παντοφλακια και την κατηγορια του μπακουριου και πολλες αλλες ταλαιπωρες κατηγοριες.

Τι να απανατησω βρε ηλιθιε στις στερεοτυπιες και τα λοιπα κοληματα σου?!

Γιατι οποιος μενει μονο στις πουτανες απο ενα σημειο και μετα γινεται ταλαιπωρος.
Αλλοι δεν ειναι! Ανοητα fan boys μπουρδελων

Νευρα βλεπω? Δεν εχει σημερα χαρτζιλικι για την ημερησια δοση σου σε κανα μπουρδελακι ρε καμμενε?

Επισκέπτης
Δεν ήθελα να μπλεχτώ........αλλά έχεις γράψει χοντρές μαλακίες..... Καλή Χρονιά τύπε.....

Τι χοντρες μαλακιες δηλαδη? εθιξα την τιμη των μπουρδελο fan boys επειδη ειπα οτι καλο ειναι να γαμαμε και λιγο εκτος μπουρδελων?  :2funny:
Και πως μπλεχτηκες τι καταλαβες? Μου εκανες την μουρη κρεας?  :grin:
Καλη χρονια και σε σενα τυπε!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
μπλα μπλα μπλα
κλαψα και κακομοιρια! ειπαμε οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια.
Τι να πω τωρα σε εναν στοκο  που τα βλεπει ολα τοσο απολυτα?
Λες και δεν υπαρχουν περιπτωσεις και περιπτωσεις.

Υπαρχουν περιπτωσεις και περιπτωσεις. Εσυ εισαι η περιπτωση του αντρα που δε χρειαζεται να προσπαθησει πολυ. Κανει μπαμ η αγωνια σου να μας το μεταφερεις.

Επισκέπτης
Δε νομιζω αγαπητε... scripta manem Πριν σου πει κανεις οτιδηποτε αρχισες να ειρωνευεσαι και να προσβαλλεις εσυ:

Που σημαινει οτι μπορει να ετρωγε πολυ καλυτερα απο τον μεσο μπακουρι μπουρδελιαρη  

.Ενα πραγμα που σιχαινομαι στην ζωη ειναι οι αλεπουδες που τα κανουν κρεμασταρια.

αλλα στον χωρο αυτο εχω δει και την κατηγορια του παντοφλακια και την κατηγορια του μπακουριου και πολλες αλλες ταλαιπωρες κατηγοριες.

Τι να απανατησω βρε ηλιθιε στις στερεοτυπιες και τα λοιπα κοληματα σου?!

Γιατι οποιος μενει μονο στις πουτανες απο ενα σημειο και μετα γινεται ταλαιπωρος.
Αλλοι δεν ειναι! Ανοητα fan boys μπουρδελων

Νευρα βλεπω? Δεν εχει σημερα χαρτζιλικι για την ημερησια δοση σου σε κανα μπουρδελακι ρε καμμενε?

και κακο ειναι αυτο? εσυ πως του εβγαλες ολοκληρη διαπιστωση για την ψυχολογια του μπολντυ?!

Κακο ειναι και αυτο? δογμα μου μεγαλο στην ζωη και δεν το μετανιωνω.

Που ειναι η προσβολη παλι εδω? Δεν ειναι αληθεια οτι υπαρχουν αρκετες τετοιες κατηγοριες στον χωρο?

Για τα αλλα απαξιω να απαντησω...να κανεις paste και τις παραθεσεις που απαντουσα τα συγκεκριμενα.
Εσυ αντιθετως σαν την νυφιτσα ειρωνευεσαι και το κανεις ετσι και γιουβετσι.

Επισκέπτης
Υπαρχουν περιπτωσεις και περιπτωσεις. Εσυ εισαι η περιπτωση του αντρα που δε χρειαζεται να προσπαθησει πολυ. Κανει μπαμ η αγωνια σου να μας το μεταφερεις.

Καμια αγωνια. Ειδικα οπως η δικη σου να παιζεις με τις λεξεις για να αποδειξεις τι?  :grin:
Αφου αγορι μου το βλεπεις. Οπως και να το πιασεις το θεμα χαμενο το χεις. Αστο να παει στα κομματια!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom