daredevil12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 34
- Πόντοι
- 6
γεια σας ειμαι πολλα χρονια μελος κυριως διαβαζω και δεν γραφω εδω για μια φορα ομως θα ηθελα να μοιραστω μια εμπειρια μου ισως καποιο αξιολογο μελος μπορει να με βοηθησει γαμαω μια μικρουλα 20 χρονων μπορω να πω οτι περνουσαμε ωραια εχει στητο βυζακι απαλη επιδερμιδα και προκλητικο κολαρακι την βρισκει οταν την γαμαω την βαζω στο πλαι και πιανω τα σφικτα βυζακια και την δαγκωνω στο λαιμο βογκαει μετα την γυριζω μπρουμητα και την νοιωθω οταν τιναζεται οταν ειμαι ετοιμος να χυσω φωναζει πολυ η γκαβλιαρα υην ενοιωθα οτι εχυνε και αυτη ομως...... η ζωη μου περνουσε απλα και ηρεμα γαμισι καμια ρετσινα συκωταριτσα μπακαλιαρος σκορδαλια σε ενα μαγειριο στο παναθηναικο με την παλιοπαρεα γαμισι iternet ομως...μπορω να πω οτι ειχα δεθει αρκετα μαζι της μου αρεσε ο τροπος που ελεγε (προσεκτικα) οταν πηγαινα να βγαλω την καποτα ομως..... προσπαθησα να την παρω απο πισω θεν ηθελε μια φορα που επεμενα προσπαθησε αλλα πεταχτηκε τρομαγμενη και σταματησα ομως..... θα συνεχισω αυριο ειμαι πολυ φορτισμενος συναισθηματικα
εισαι πολύ μεγαλος ρε αλεκο .... απίστευτος
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
πεσ μου το στο NIck σου είναι και η ηλικια σου και θα εισαι ακομα μεγαλύτερος !!
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)