γεια σας ειμαι πολλα χρονια μελος κυριως διαβαζω και δεν γραφω εδω για μια φορα ομως θα ηθελα να μοιραστω μια εμπειρια μου ισως καποιο αξιολογο μελος μπορει να με βοηθησει γαμαω μια μικρουλα 20 χρονων μπορω να πω οτι περνουσαμε ωραια εχει στητο βυζακι απαλη επιδερμιδα και προκλητικο κολαρακι την βρισκει οταν την γαμαω την βαζω στο πλαι και πιανω τα σφικτα βυζακια και την δαγκωνω στο λαιμο βογκαει μετα την γυριζω μπρουμητα και την νοιωθω οταν τιναζεται οταν ειμαι ετοιμος να χυσω φωναζει πολυ η γκαβλιαρα υην ενοιωθα οτι εχυνε και αυτη ομως...... η ζωη μου περνουσε απλα και ηρεμα γαμισι καμια ρετσινα συκωταριτσα μπακαλιαρος σκορδαλια σε ενα μαγειριο στο παναθηναικο με την παλιοπαρεα γαμισι iternet ομως...μπορω να πω οτι ειχα δεθει αρκετα μαζι της μου αρεσε ο τροπος που ελεγε (προσεκτικα) οταν πηγαινα να βγαλω την καποτα ομως..... προσπαθησα να την παρω απο πισω θεν ηθελε μια φορα που επεμενα προσπαθησε αλλα πεταχτηκε τρομαγμενη και σταματησα ομως..... θα συνεχισω αυριο ειμαι πολυ φορτισμενος συναισθηματικα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
απογοητευση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα alekos26
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 42
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.563
- Πόντοι
- 12.756
Παρακολουθούσες καιρο το σάιτ τύπε ?
Μπα..... δεν νομιζω , απο κανα διαφημιστικο μπανερ του μπου σε κανα αλλο σαιτ μαλλον τον εφερε εδω τον φιλο μας ;)
Mikro_neraidaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
μα τι αλλο θα ακουσω εδω μεεσαγεια σας ειμαι πολλα χρονια μελος κυριως διαβαζω και δεν γραφω εδω για μια φορα ομως θα ηθελα να μοιραστω μια εμπειρια μου ισως καποιο αξιολογο μελος μπορει να με βοηθησει γαμαω μια μικρουλα 20 χρονων μπορω να πω οτι περνουσαμε ωραια εχει στητο βυζακι απαλη επιδερμιδα και προκλητικο κολαρακι την βρισκει οταν την γαμαω την βαζω στο πλαι και πιανω τα σφικτα βυζακια και την δαγκωνω στο λαιμο βογκαει μετα την γυριζω μπρουμητα και την νοιωθω οταν τιναζεται οταν ειμαι ετοιμος να χυσω φωναζει πολυ η γκαβλιαρα υην ενοιωθα οτι εχυνε και αυτη ομως...... η ζωη μου περνουσε απλα και ηρεμα γαμισι καμια ρετσινα συκωταριτσα μπακαλιαρος σκορδαλια σε ενα μαγειριο στο παναθηναικο με την παλιοπαρεα γαμισι iternet ομως...μπορω να πω οτι ειχα δεθει αρκετα μαζι της μου αρεσε ο τροπος που ελεγε (προσεκτικα) οταν πηγαινα να βγαλω την καποτα ομως..... προσπαθησα να την παρω απο πισω θεν ηθελε μια φορα που επεμενα προσπαθησε αλλα πεταχτηκε τρομαγμενη και σταματησα ομως..... θα συνεχισω αυριο ειμαι πολυ φορτισμενος συναισθηματικα
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.295
- Πόντοι
- 8.006
Κυριακή βλεπεις, αρχιζουν να γραφουν οι λογοτεχνες του σάιτ.μα τι αλλο θα ακουσω εδω μεεσα![]()
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.829
- Πόντοι
- 6.035
γεια σας ειμαι πολλα χρονια μελος κυριως διαβαζω και δεν γραφω εδω για μια φορα ομως θα ηθελα να μοιραστω μια εμπειρια μου ισως καποιο αξιολογο μελος μπορει να με βοηθησει γαμαω μια μικρουλα 20 χρονων μπορω να πω οτι περνουσαμε ωραια εχει στητο βυζακι απαλη επιδερμιδα και προκλητικο κολαρακι την βρισκει οταν την γαμαω την βαζω στο πλαι και πιανω τα σφικτα βυζακια και την δαγκωνω στο λαιμο βογκαει μετα την γυριζω μπρουμητα και την νοιωθω οταν τιναζεται οταν ειμαι ετοιμος να χυσω φωναζει πολυ η γκαβλιαρα υην ενοιωθα οτι εχυνε και αυτη ομως...... η ζωη μου περνουσε απλα και ηρεμα γαμισι καμια ρετσινα συκωταριτσα μπακαλιαρος σκορδαλια σε ενα μαγειριο στο παναθηναικο με την παλιοπαρεα γαμισι iternet ομως...μπορω να πω οτι ειχα δεθει αρκετα μαζι της μου αρεσε ο τροπος που ελεγε (προσεκτικα) οταν πηγαινα να βγαλω την καποτα ομως..... προσπαθησα να την παρω απο πισω θεν ηθελε μια φορα που επεμενα προσπαθησε αλλα πεταχτηκε τρομαγμενη και σταματησα ομως..... θα συνεχισω αυριο ειμαι πολυ φορτισμενος συναισθηματικα
![Tooth :tooth: :tooth:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tooth.gif)
![Tooth :tooth: :tooth:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tooth.gif)
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.829
- Πόντοι
- 6.035
για πες μας πως εισαι και τι φορας ;)μα τι αλλο θα ακουσω εδω μεεσα![]()
Επισκέπτης
ο μπακαλιάρος που τρώγατε , είναι ατλαντικού ή ειρηνικού ;;;;
έχει σημασία ........
έχει σημασία ........
Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 748
- Πόντοι
- 656
life's a bitch
ψυχραιμία και μην στεναχωριέσαι
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.563
- Πόντοι
- 12.756
life's a bitch
ψυχραιμία και μην στεναχωριέσαι![]()
ωραιο αβαταρ Πακι ;)
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.563
- Πόντοι
- 12.756
Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 748
- Πόντοι
- 656
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.829
- Πόντοι
- 6.035
θα το παρεις μαζι σου στο κασελακι σουτο τελευταίο που αλλάζω![]()
Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 748
- Πόντοι
- 656
θα το παρεις μαζι σου στο κασελακι σου![]()
καινούργιο αίμα ποιο πάνω μπάρε ;)
δεν θα χωθείς ?
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.829
- Πόντοι
- 6.035
οχικαινούργιο αίμα ποιο πάνω μπάρε ;)
δεν θα χωθείς ?![]()
ειναι παλια ;)
και κατι μου θυμιζει πρεπει να την ξερω
κατσε να ανατρεξω στο αρχειο των πμ μου
Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 748
- Πόντοι
- 656
οχι
ειναι παλια ;)
και κατι μου θυμιζει πρεπει να την ξερω
κατσε να ανατρεξω στο αρχειο των πμ μου![]()
ξαναδοκίμασε..
αν είναι παλιά μπορεί να σε ξέχασε και να σε πάρει με άλλο μάτι τώρα
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Επισκέπτης
www.youtube.com/watch?v=A0DMdzL1lYo]https://www.youtube.com/watch?v=A0DMdzL1lYo[/url[/video]]
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.563
- Πόντοι
- 12.756
ξαναδοκίμασε..
αν είναι παλιά μπορεί να σε ξέχασε και να σε πάρει με άλλο μάτι τώρα![]()
λες να ξεχνανε οι γκομενες τον Μπαρουλη ?
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις