Νέα

απογοητευση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alekos26
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 42
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alekos26

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2005
Like
210
Πόντοι
21
γεια σας ειμαι πολλα χρονια μελος κυριως διαβαζω και δεν γραφω εδω για μια φορα ομως θα ηθελα να μοιραστω μια εμπειρια μου ισως καποιο αξιολογο μελος μπορει να με βοηθησει γαμαω μια μικρουλα 20 χρονων μπορω να πω οτι περνουσαμε ωραια εχει στητο βυζακι  απαλη επιδερμιδα  και προκλητικο κολαρακι την βρισκει οταν την γαμαω την βαζω στο πλαι  και πιανω τα σφικτα βυζακια και την δαγκωνω στο λαιμο βογκαει  μετα την γυριζω μπρουμητα και την νοιωθω οταν τιναζεται οταν ειμαι ετοιμος να χυσω φωναζει πολυ η γκαβλιαρα  υην ενοιωθα οτι εχυνε και αυτη ομως...... η ζωη μου περνουσε απλα και ηρεμα γαμισι καμια ρετσινα συκωταριτσα μπακαλιαρος σκορδαλια σε ενα μαγειριο στο παναθηναικο με την παλιοπαρεα    γαμισι iternet  ομως...μπορω να πω οτι ειχα δεθει αρκετα μαζι της μου αρεσε ο τροπος που ελεγε (προσεκτικα) οταν πηγαινα να βγαλω την καποτα  ομως..... προσπαθησα να την παρω απο πισω θεν ηθελε μια φορα που επεμενα προσπαθησε αλλα πεταχτηκε τρομαγμενη και σταματησα ομως..... θα συνεχισω αυριο ειμαι πολυ φορτισμενος συναισθηματικα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Παρακολουθούσες καιρο το σάιτ τύπε ?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.563
Πόντοι
12.756
χωσου Αλεκο μην μασας , ανοιξες το θεμα και την σωστη μερα  ;)

Mikro_neraidaki

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
γεια σας ειμαι πολλα χρονια μελος κυριως διαβαζω και δεν γραφω εδω για μια φορα ομως θα ηθελα να μοιραστω μια εμπειρια μου ισως καποιο αξιολογο μελος μπορει να με βοηθησει γαμαω μια μικρουλα 20 χρονων μπορω να πω οτι περνουσαμε ωραια εχει στητο βυζακι  απαλη επιδερμιδα  και προκλητικο κολαρακι την βρισκει οταν την γαμαω την βαζω στο πλαι  και πιανω τα σφικτα βυζακια και την δαγκωνω στο λαιμο βογκαει  μετα την γυριζω μπρουμητα και την νοιωθω οταν τιναζεται οταν ειμαι ετοιμος να χυσω φωναζει πολυ η γκαβλιαρα  υην ενοιωθα οτι εχυνε και αυτη ομως...... η ζωη μου περνουσε απλα και ηρεμα γαμισι καμια ρετσινα συκωταριτσα μπακαλιαρος σκορδαλια σε ενα μαγειριο στο παναθηναικο με την παλιοπαρεα    γαμισι iternet   ομως...μπορω να πω οτι ειχα δεθει αρκετα μαζι της μου αρεσε ο τροπος που ελεγε (προσεκτικα) οταν πηγαινα να βγαλω την καποτα   ομως..... προσπαθησα να την παρω απο πισω θεν ηθελε μια φορα που επεμενα προσπαθησε αλλα πεταχτηκε τρομαγμενη και σταματησα ομως..... θα συνεχισω αυριο ειμαι πολυ φορτισμενος συναισθηματικα
μα τι αλλο θα ακουσω εδω μεεσα :headbang:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.829
Πόντοι
6.035
γεια σας ειμαι πολλα χρονια μελος κυριως διαβαζω και δεν γραφω εδω για μια φορα ομως θα ηθελα να μοιραστω μια εμπειρια μου ισως καποιο αξιολογο μελος μπορει να με βοηθησει γαμαω μια μικρουλα 20 χρονων μπορω να πω οτι περνουσαμε ωραια εχει στητο βυζακι  απαλη επιδερμιδα  και προκλητικο κολαρακι την βρισκει οταν την γαμαω την βαζω στο πλαι  και πιανω τα σφικτα βυζακια και την δαγκωνω στο λαιμο βογκαει  μετα την γυριζω μπρουμητα και την νοιωθω οταν τιναζεται οταν ειμαι ετοιμος να χυσω φωναζει πολυ η γκαβλιαρα  υην ενοιωθα οτι εχυνε και αυτη ομως...... η ζωη μου περνουσε απλα και ηρεμα γαμισι καμια ρετσινα συκωταριτσα μπακαλιαρος σκορδαλια σε ενα μαγειριο στο παναθηναικο με την παλιοπαρεα    γαμισι iternet   ομως...μπορω να πω οτι ειχα δεθει αρκετα μαζι της μου αρεσε ο τροπος που ελεγε (προσεκτικα) οταν πηγαινα να βγαλω την καποτα   ομως..... προσπαθησα να την παρω απο πισω θεν ηθελε μια φορα που επεμενα προσπαθησε αλλα πεταχτηκε τρομαγμενη και σταματησα ομως..... θα συνεχισω αυριο ειμαι πολυ φορτισμενος συναισθηματικα
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Επισκέπτης
ο μπακαλιάρος που τρώγατε , είναι ατλαντικού ή ειρηνικού ;;;;
έχει σημασία ........

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
748
Πόντοι
656

life's a bitch  :P
ψυχραιμία και μην στεναχωριέσαι  :)

Aribas

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Τύπε αν παρακολουθείς καιρό το φόρουμ θα ξέρεις και από ποιόν να περιμένεις την πρώτη γνωμάτευση  :rockon: :rockon: :rockon:

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
748
Πόντοι
656
οχι
ειναι παλια  ;)
και κατι μου θυμιζει πρεπει να την ξερω  :P
κατσε να ανατρεξω στο αρχειο των πμ μου  :grin:

ξαναδοκίμασε..
αν είναι παλιά μπορεί να σε ξέχασε και να σε πάρει με άλλο μάτι τώρα  :2funny:

Επισκέπτης
γεια σας ειμαι πολλα χρονια μελος κυριως διαβαζω και δεν γραφω εδω για μια φορα ομως θα ηθελα να μοιραστω μια εμπειρια μου ισως καποιο αξιολογο μελος μπορει να με βοηθησει γαμαω μια μικρουλα 20 χρονων μπορω να πω οτι περνουσαμε ωραια εχει στητο βυζακι  απαλη επιδερμιδα  και προκλητικο κολαρακι την βρισκει οταν την γαμαω την βαζω στο πλαι  και πιανω τα σφικτα βυζακια και την δαγκωνω στο λαιμο βογκαει  μετα την γυριζω μπρουμητα και την νοιωθω οταν τιναζεται οταν ειμαι ετοιμος να χυσω φωναζει πολυ η γκαβλιαρα  υην ενοιωθα οτι εχυνε και αυτη ομως...... η ζωη μου περνουσε απλα και ηρεμα γαμισι καμια ρετσινα συκωταριτσα μπακαλιαρος σκορδαλια σε ενα μαγειριο στο παναθηναικο με την παλιοπαρεα    γαμισι iternet   ομως...μπορω να πω οτι ειχα δεθει αρκετα μαζι της μου αρεσε ο τροπος που ελεγε (προσεκτικα) οταν πηγαινα να βγαλω την καποτα   ομως..... προσπαθησα να την παρω απο πισω θεν ηθελε μια φορα που επεμενα προσπαθησε αλλα πεταχτηκε τρομαγμενη και σταματησα ομως..... θα συνεχισω αυριο ειμαι πολυ φορτισμενος συναισθηματικα

www.youtube.com/watch?v=A0DMdzL1lYo]https://www.youtube.com/watch?v=A0DMdzL1lYo[/url[/video]]

:rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom