Νέα

Αποφυλακίζεται ο (αμετανόητος) Νίκος Ρωμανός

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kachaplias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 404
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

aidiogliftis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Like
3.299
Πόντοι
446
Ο άνθρωπος επήγε στο φεγγάρι, οι κοιτιδες του κομμουνισμου Κίνα και Ρωσία ασπαστηκαν τον καπιταλισμό, και στο Ελλαδισταν κάτι αναρχοαριστεροαπλυτοι με απωλιθωμενα μυαλά, κάνουν επαναστατική γυμναστική για να φέρουν τον Σοσιαλισμό στην μπουρδελοχωρα.
Στο μεσοδιάστημα, είτε είναι αργοσχολοι καταχραστες γονεϊκης περιουσίας ή επιδίδονται σε απαλλοτριωσεις περιουσίας τρίτων.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.643
Πόντοι
2.306
Εκ μέρους της Επαναστατικής Καταδρομικής Οργάνωσης "Φυλής 17" και των συντρόφων της τοπικής Μετάξι-MΛ του bou ,
αποστέλλουμε με τα ολοκαίνουργια Iphone 16 pro max τους αγωνιστικούς μας χαιρετισμούς στον Σύντροφο Ρωμανό.

ΥΓ Το πάθος για των έσκορτ τα μουνιά , είναι δυνατότερο απ όλα τα κελιά.

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.169
Πόντοι
456
Μάγκες όταν σας καθαρίσουν τον κολλητό σας δίπλα σας εν ψυχρώ να έχετε καλύτερη εξέλιξη.

Αν ο ένας κολλητός μου πέθαινε δίπλα μου,ο άλλος κολλητός μου πήγαινε στις πορείες με τόξο και ο τρίτος ανατιναζόταν μέσα στο διαμέρισμά του, θα προβληματιζόμουν λιγάκι για τις επιλογές και την εξέλιξη μου..

Τόσο ο Αλέξης, όσο και ο συγκεκριμένος, είναι θύματα διαλυμένων οικογενειών και μιας κοινωνίας που ηρωοποίησε επί δεκαετίες τρομοκράτες στυγνούς δολοφόνους και καλλιτέχνες πρεζάκια αυτόχειρες.
Ο άλλος με το σακίδιο κάποτε έκανε εκπομπή αφιέρωμα στους "Αγίους των Εξαρχείων": Άσιμο , Σιδηρόπουλο και Γώγου,δηλαδή έναν ψυχασθενή,έναν πρεζακια και μια καταθλιπτική..

Είναι θαύμα που δεν έχει περισσότερους Ρωμανούς αυτή η χώρα..

stefstef10

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2023
Like
98
Πόντοι
0
Αν ο ένας κολλητός μου πέθαινε δίπλα μου,ο άλλος κολλητός μου πήγαινε στις πορείες με τόξο και ο τρίτος ανατιναζόταν μέσα στο διαμέρισμά του, θα προβληματιζόμουν λιγάκι για τις επιλογές και την εξέλιξη μου..

Τόσο ο Αλέξης, όσο και ο συγκεκριμένος, είναι θύματα διαλυμένων οικογενειών και μιας κοινωνίας που ηρωοποίησε επί δεκαετίες τρομοκράτες στυγνούς δολοφόνους και καλλιτέχνες πρεζάκια αυτόχειρες.
Ο άλλος με το σακίδιο κάποτε έκανε εκπομπή αφιέρωμα στους "Αγίους των Εξαρχείων": Άσιμο , Σιδηρόπουλο και Γώγου,δηλαδή έναν ψυχασθενή,έναν πρεζακια και μια καταθλιπτική..

Είναι θαύμα που δεν έχει περισσότερους Ρωμανούς αυτή η χώρα..
Πολύ εύκολα μπαίνεις στην θέση ενός παιδιού που του γάμησαν την ζωή αυτοί που υποτίθεται θα τον προστάτευαν. Όσο για τους καλλιτέχνες έτσι ήθελαν έτσι έζησαν.

bull4cuck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
596
Πόντοι
306
Πολύ εύκολα μπαίνεις στην θέση ενός παιδιού που του γάμησαν την ζωή αυτοί που υποτίθεται θα τον προστάτευαν. Όσο για τους καλλιτέχνες έτσι ήθελαν έτσι έζησαν.
Να ξεκινήσω απ' το δεύτερο. Προφανώς και όποιος άνθρωπος (ή καλλιτέχνης) μπορεί να ζει την ζωή του όπως θέλει. Το να μας τον προβάλουν όμως ως πρότυπο, πάει πολύ.
Σε ό,τι αφορά τους Ρωμανό και Γρηγορόπουλο κι επειδή τυχαίνει να γνωρίζω καλά και τις δύο οικογένειες. Ο Γρηγορόπουλος ήταν ένα παιδί απολύτως ετερόφωτο. Ενα λάθος έκανε. Είχε φίλο τον Ρωμανό. Κι αν θέλεις την γνώμη αυτών που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, ο υπαίτιος για τον θάνατό του ήταν πρώτα ο Ρωμανός και έπειτα ο αστυνομικός.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.950
Πόντοι
3.506
Το καημένο το παιδάκι τι τράβηξε, σαν το κοριτσάκι με τα σπίρτα υπέφερε

Όπως μου είπε και η θεία μιας γνωστής μου , όταν μαθεύτηκε ότι 4 χρόνια κεράτωνε τον άντρα της , «ναι μα είχε αλκοολικό πατέρα»
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Να ξεκινήσω απ' το δεύτερο. Προφανώς και όποιος άνθρωπος (ή καλλιτέχνης) μπορεί να ζει την ζωή του όπως θέλει. Το να μας τον προβάλουν όμως ως πρότυπο, πάει πολύ.
Σε ό,τι αφορά τους Ρωμανό και Γρηγορόπουλο κι επειδή τυχαίνει να γνωρίζω καλά και τις δύο οικογένειες. Ο Γρηγορόπουλος ήταν ένα παιδί απολύτως ετερόφωτο. Ενα λάθος έκανε. Είχε φίλο τον Ρωμανό. Κι αν θέλεις την γνώμη αυτών που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, ο υπαίτιος για τον θάνατό του ήταν πρώτα ο Ρωμανός και έπειτα ο αστυνομικός.
Στη ψειρου θα ξαναγυρίσει το αναρχικό και άπλυτο πλούσιο αρχιδι

Κακό ψόφο θα το ταΐζουμε κιόλας

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.207
Πόντοι
7.865
Άκομα ένα ρεμάλι που αναδείχθηκε στο στάτους του ήρωα απο την σάπια ελληνική πραγματικότητα.Δεν είναι ο μόνος, δυστυχώς. Δεν έχω τίποτε με τον άνθρωπο, ίσα ίσα λυπάμαι πολύ για την εργαλειοποίηση ενός νέου ανθρώπου μέσω την καταστροφής του. Όμως, συναγωνιστές, αυτός και οι παρέες του (δεν μιλάω για Γρηγορόπουλο, καθώς αυτός ήταν ένα μικρό παιδί, παρατημένο απο όλους και πάει τσάμπα γιατί ο μπάτσος ήταν ηλίθιος) είναι περιθωριακοί και σοσιοπαθείς. ΔΕΝ είναι επαναστάτες, ΔΕΝ είναι ήρωες και δεν είναι αξιομνημόνευτοι. Παίζει να είμαστε η μόνη χώρα στον πλανήτη που εχει ηρωοποιήσει τρομοκράτες, παραβατικούς, ψυχασθενείς, ναρκομανείς-εξαρτημένους, ομοφυλόφιλους και παιδόφιλους, γιατί έτσι μας είπαν κάποιοι. Την στιγμή που μας είχαν κλείσει στα σπίτια μας για τις δήθεν καραντίνες, αυτές που έκλεισαν επιχειρήσεις και στερήσανε την ελευθερία να κυκλοφορουμε ελεύυθεροι ντε.... Όταν τα πακιστανομάγαζα ήταν ανοιχτα και δουλευαν ανενόχλητα και οι μπάτσοι έδερναν γέρους στην αρχή της Ερμου γιατί δεν είχαν το αδειόχαρτο-παράνοια, που έδινες άδεια στον εαυτό σου να κυκλοφορεί; Θυμάστε;;Ε, τότε λοιπόν όλοι αυτοί οι βλαμμένοι, με την ανοχή του κράτους, έκαναν πορεία για την δήθεν απεργία πείνας του αλήτη Κουφοντίνα, ο οποίος είναι ο μόνος απεργός πείνας που δεν είδαμε ούτε μια φωτογραφία του πως είχε γίνει απο την πείνα... Μάλλον θα πήρε κανένα κιλό απο τις πίτσες και τα κοντουσουβλια... Η "κουλτούρα" των Εξαρχείων όπως μας την έχουν πλασάρει είναι ο ορισμός της παρακμής και αποτελεί εδώ και δεκαετίες ένα τσουκάλι που πετάγεται μέσα ότι κατιμάς της Ελληνικής κοινωνίας υπάρχει και ωραιοποιείται κατα παραγγελία. Μην τσιμπάτε... Αυτός βγαίνει απο την φυλακή και θα δείτε πως θα γίνουν αρκετά έκτροπα και θα θρηνήσουμε θυματα... Και δεν θα είναι κάποιος της ελίτ, αλλά άνθρωποι σαν εμάς, καθημερινοί...

mudhoney

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Like
1.241
Πόντοι
206

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.080
Πόντοι
6.515
Νίκο αλάνι για πάντα στο λιμάνι
Λευτεριά στο Ρωμανό κ επιτέλους βόμβες στο Μαξίμου κ Βουλή για να ξεβρωμισει ο τόπος από παράσιτα
μονο που τα παρασιτα (δεξια και αριστερα) τα φρουρουν αστυνομικοι στρατοι και δεν μπορουν να τους προσεγγισουν οι τυποι, ο απλος κοσμος την πληρωνει συνηθως

Gangbanger96

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2024
Like
613
Πόντοι
81
Ααααααα, αυτό το μουνοπανο ήταν πάλι μπλεγμένο βρε παιδιά;; Απίστευτο. Που είναι όλα αυτά τα ΑΡΧΙΔΙΑ που όταν τους λέγαμε πως δεν έχουν ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΟΡΜΑΛ 15ΧΡΟΝΑ να τριγυρίζουν βράδυ στα εξαρχεια και να πετάνε πέτρες στους αστυνομικους και μας έπρηζαν τον πουτσο;
Εγώ πιστεύω ότι έπρεπε να πετάνε πέτρες στο σπίτι σου.

Gangbanger96

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2024
Like
613
Πόντοι
81
Ο άνθρωπος επήγε στο φεγγάρι, οι κοιτιδες του κομμουνισμου Κίνα και Ρωσία ασπαστηκαν τον καπιταλισμό, και στο Ελλαδισταν κάτι αναρχοαριστεροαπλυτοι με απωλιθωμενα μυαλά, κάνουν επαναστατική γυμναστική για να φέρουν τον Σοσιαλισμό στην μπουρδελοχωρα.
Στο μεσοδιάστημα, είτε είναι αργοσχολοι καταχραστες γονεϊκης περιουσίας ή επιδίδονται σε απαλλοτριωσεις περιουσίας τρίτων.
Ρε μλκ, όλα τα συστήματα με βία ήρθαν. Οι πρόγονοι σου το 46 49 με την βία δεν πήραν την εξουσία? Μλκ.

Gangbanger96

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2024
Like
613
Πόντοι
81
Δεν πιστεύω σε τίποτα από ότι λένε οι χωροφύλακες. Η ΝΔ πιέζετε από τα δεξιά της και θέλει να πλασάρει το δόγμα Νομός και Τάξη στους καταπιεσμένους νοικοκυραίους που την στηρίζουν από τον Εύοσμο,την Νεάπολη και το Κορδελιό.

hotshoot

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2017
Like
224
Πόντοι
21
Ρε μλκ, όλα τα συστήματα με βία ήρθαν. Οι πρόγονοι σου το 46 49 με την βία δεν πήραν την εξουσία? Μλκ.
νομιζω κανεις λαθος. το 46 με 50 , αλλοι με βια ηθελαν να φερουν απολυταρχικο κομμουνιστικο καθεστως και βεβαια ο λαος αντεδρασε με τα γνωστα που εγιναν. αλλιως θα γινοντουσαν εκλογες .που δεν το ηθελαν καποιοι. ονοματα μην λεμε.

hotshoot

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2017
Like
224
Πόντοι
21
Εγώ πιστεύω ότι έπρεπε να πετάνε πέτρες στο σπίτι σου.
οταν ενα κουνπυπι κατσει στα αρχιδακια σου , τοτε μονον θα καταλαβεις οτι με την βια δεν λυνονται τα θεματα. κομφουκιος.

hotshoot

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2017
Like
224
Πόντοι
21
Νίκο αλάνι για πάντα στο λιμάνι
Λευτεριά στο Ρωμανό κ επιτέλους βόμβες στο Μαξίμου κ Βουλή για να ξεβρωμισει ο τόπος από παράσιτα
αυτε τις χαζομαρες λεγανε και κανανε καποιοι και το 12 με 14 , και μετα κλαμα που εκελισαν οι τραπεζες και επεσε πεινα. το νου σας ρεμαλια . τον κυριακο και τα ματια σας. το νου σας. μην φυγει και πεσει πεινα μαυρη παλι. να εχουμε να δινουμε και στα κοριτσια να μας κανουν γουστα.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
75.637
Πόντοι
12.056
ενας εδω μεσα ομως δεν εχει κανει μνεια για τον βαψομαλλια υπουργο τις τρομοκρατιας :cool2:

• Like
Αντιδράσεις: Nevio

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom