Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.908
- Πόντοι
- 6.946
Καθάρισε την Γρίκ Μάφια, υπουργός υπερήρωας, θα καθαρίσει και την υπόλοιπη τρομοκρατία.
κανουν προσληψεις στο δημο αθηναιων για οδοκαθαριστες ...με την προυπηρεσια που εχει τον βλεπω προισταμενοΚαθάρισε την Γρίκ Μάφια, υπουργός υπερήρωας, θα καθαρίσει και την υπόλοιπη τρομοκρατία.
Aυτο δεν μπορει να γινει, φιλε μου. Αν μπουν μεσα αυτοι, θα χαλασουν ολους τους τιμιους φυλακισμενουςNa μπουν μεςα στο κορυδαλλο πολιτικοί κ τραπεζίτες
Αλλα τοτε πρεπει να χτισουμε μεγαλύτερες φυλακές
Μέρος της woke ατζέντας είναι που ξεκίνησε από το παρεάκι του Ομπάμα και την ασπάστηκαν οι εδώ υπηρέτες των ολιγαρχων- καναλαρχωνΠαίζει να είμαστε η μόνη χώρα στον πλανήτη που εχει ηρωοποιήσει τρομοκράτες, παραβατικούς, ψυχασθενείς, ναρκομανείς-εξαρτημένους, ομοφυλόφιλους και παιδόφιλους, γιατί έτσι μας είπαν κάποιοι.
Βαψομαλλιας κωλοφαρδος σκάνε οι μπόμπες στα χέρια των τρομοκρατωνενας εδω μεσα ομως δεν εχει κανει μνεια για τον βαψομαλλια υπουργο τις τρομοκρατιας
Η πραγματική τρομοκρατία είναι οι κυβερνήσεις της πλουτοκρατίας .ενας εδω μεσα ομως δεν εχει κανει μνεια για τον βαψομαλλια υπουργο τις τρομοκρατιας
ευτυχως σε αυτη την χωρα δεν υπαρχει τρομοκρατιαΗ πραγματική τρομοκρατία είναι οι κυβερνήσεις της πλουτοκρατίας .
Αλληλεγγύη όπλο των λαών πόλεμο στον πόλεμο των αφεντικών ..
σιγουρα ηταν ετσι οπως τα λες αλλα ηταν και η καλυτερη κατ εμε ελληνιδα ποιητρια η μεσα στις 3 καλυτερες αν θες πονεμενη ψυχη η κατεριναΑν ο ένας κολλητός μου πέθαινε δίπλα μου,ο άλλος κολλητός μου πήγαινε στις πορείες με τόξο και ο τρίτος ανατιναζόταν μέσα στο διαμέρισμά του, θα προβληματιζόμουν λιγάκι για τις επιλογές και την εξέλιξη μου..
Τόσο ο Αλέξης, όσο και ο συγκεκριμένος, είναι θύματα διαλυμένων οικογενειών και μιας κοινωνίας που ηρωοποίησε επί δεκαετίες τρομοκράτες στυγνούς δολοφόνους και καλλιτέχνες πρεζάκια αυτόχειρες.
Ο άλλος με το σακίδιο κάποτε έκανε εκπομπή αφιέρωμα στους "Αγίους των Εξαρχείων": Άσιμο , Σιδηρόπουλο και Γώγου,δηλαδή έναν ψυχασθενή,έναν πρεζακια και μια καταθλιπτική..
Είναι θαύμα που δεν έχει περισσότερους Ρωμανούς αυτή η χώρα..
Ρε μλκ, όλα τα συστήματα με βία ήρθαν. Οι πρόγονοι σου το 46 49 με την βία δεν πήραν την εξουσία? Μλκ.
Δυστυχώς απόλυτο ρησέτ σημαίνει -μεταξύ άλλων- παιδεία κι εκεί χωλαίνει το πράγμα.Ολο το αφήγημη και αιτημα της αριστερας συριζα αναρχικου χωρου εχει καταπέσει, έχει ξεπεραστεί απο τις εξελίξεις του κόσμου. Οι τυποι είναι κολλημένα απολιθώματα που κανουν θορυβο και δεν έχουν καμία σχέση με τη νοοτροπια του Έλληνα. Απο κει και πέρα είναι θεμα χρόνου να εξαφανιστούν, ίσως πάρει καποιες δεκαετίες ακόμα που θα ανακύψουν αλλα θεματα ( οργανωση αφροασιατων εν Ελλαδι κλπ). Η δεξια του αίματος και της κρεβατοκαμαρας που την ελεγε ο Ρένος Αποστολίδης, κατέχαιται απο τρομερή βλακεία και φοβια απέναντι στην παρανοϊκή σχιζοειδή αριστερά.
Χρειαζόμαστε απόλυτο ρισετ.
Ναι σωστά αλλά υπάρχει και η ψαγμένη ωβραίϊκη κινεζική παροιμία γουάν χαντ γοουώσηζ δη άδερ εντ δη τού δη φάτσα.Δεν ξέρω γιατί κατηγορείτε τόσο πολύ την τρομοκρατία
Προσωπικά νιώθω πιο με διεφθαρμένες κυβερνήσεις παρά από 5-6 τρελούς φαντασιόπληκτος
Ναι αγορίνα μου, είναι γνωστή η στάση της φαρας σας, όποιος έχει αντίθετη άποψη από την δική σας είναι φασίστας, να συνεχίσουμε να μην εκφραζομαστε για να μην καταπατάμε το δικαίωμα σας να μας επιβάλετε τον φασισμό σας....Πολλοί φασίστες μαζευτήκατε εδω μέσα.Προσοχή με τα ακάποτα στη φυλής.Δεν θέλουμε να γεννηθούν κι άλλοι σαν εσάς
ιδιωμα της αριστεροτητας. οσοι δεν συμφωνουν φασιστες. δεν ειναι οτι εγινα εδω μεσα πολλοι φασιστες αγαπητε. ειναι οτι η κοινη λογικη παντα νικαει. και οτι εσεις πλεον ειστε τοσο λιγοι , μα τοσο λιγοι. μουσιακο ειδος.Πολλοί φασίστες μαζευτήκατε εδω μέσα.Προσοχή με τα ακάποτα στη φυλής.Δεν θέλουμε να γεννηθούν κι άλλοι σαν εσάς
κριμα δηλαδη , διοτι πλιοτερα γαμουσαμε και καμμια αριστερουλα. τωρα αντε να βρεις. χαχαχαιδιωμα της αριστεροτητας. οσοι δεν συμφωνουν φασιστες. δεν ειναι οτι εγινα εδω μεσα πολλοι φασιστες αγαπητε. ειναι οτι η κοινη λογικη παντα νικαει. και οτι εσεις πλεον ειστε τοσο λιγοι , μα τοσο λιγοι. μουσιακο ειδος.
Γεια σου αγράμματε πανιβλακα.Ευτυχώς που έχουμε και εσένα τον αρχιμαλάκα να δικαιολογήσει σφαίρες σε 15χρονα.