Νέα

Αποφυλακίζεται ο (αμετανόητος) Νίκος Ρωμανός

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kachaplias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 270
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (6 μέλη και 12 επισκέπτες)

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.275
Πόντοι
3.656
Η Κλαούντια εισπράτει τα ευχαριστήρια και τα συγχαρήκια ....

από τα κολλητάρια του με τα οποία γκάριζαν αγκαλίτσα στη δίκη της χρυσής αυγής.

Τέτοιοι "δεξιοί" είχαν πάντα την τύχη του Χρήστου Λαδά .

Στην καλύτερη .........

Κανένας οίκτος στις Κλαούντιες.
Που νομίζουν ότι μπορούν να συμμαχήσουν με τα φίδια .

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.064
Πόντοι
5.506
Το κατάντημα είναι η βόλτα στα εξάρχεια? Άλλο να μην γουστάρεις την περιοχή και άλλο να μας την παρουσιάζεις σαν γάμησετα. Εσύ τέλος στα 15 σου τα έκανες όλα κομπλέ?
Το κατάντημα είναι ο ένας στο χώμα και ο άλλος μια ζωή στη φυλακή και πιθανότατα σύντομα στο χώμα. Εγώ, όλοι οι φίλοι μου και γνωστοί στα 15 πάντως ξέραμε τι είναι Εξαρχεια, ντρογκια και ότι δεν παίζουμε κλέφτες και αστυνόμοι με αληθινούς αστυνομικούς, είναι θέμα αρχών και αξιών, άστο, δεν το καταλαβαίνεις.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.064
Πόντοι
5.506
Δεν ήταν μαλακία, ήταν εν ψυχρώ δολοφονία.

Να του ρίξει ένα χέρι ξύλο γιατί ; Επειδή πήγε μια βόλτα με τους φίλους του ; Αν απαγορεύεται να πηγαίνουν εκεί πολίτες να βάλουν σύνορα. Αντί να στεκόμαστε στο ότι ένας μαλάκας μπάτσος σκότωσε εν ψυχρώ ένα παιδί (που μπορεί να τους πέταξαν και πέτρες, πάλι δεν είναι για θανατική ποινή αυτό) και όλο το πλυντήριο μετά από τα μέσα για να δικαιολογήσουν ένα τέτοιο σίχαμα ο οποίος ήταν και αμετανόητος στο δικαστήριο, σχολιάζουμε τι ; Οτι ένας από εκείνη την παρέα έγινε ποινικός και τον κράζουμε ; Αρκετοί από εμάς ενδεχομένως να γινόμασταν ποινικοί αν ζούσαμε ακριβώς αυτό, χωρίς αυτό να βελτιώνει την κατάσταση βέβαια.
Ρε ότι θέλετε γράψτε για τον αστυνομικό, χέστηκα. Το παιδί είναι στο χώμα; Είναι επειδή ήταν στα Εξαρχεια και του άρεσε ο πετροπόλεμος και η οικογένεια του δεν είχε ιδέα ούτε νοιαζόταν; Ότι μαλακια και να γράψετε, αυτά είναι τα ΔΕΔΟΜΕΝΑ.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.064
Πόντοι
5.506
Η Κλαούντια εισπράτει τα ευχαριστήρια και τα συγχαρήκια ....

από τα κολλητάρια του με τα οποία γκάριζαν αγκαλίτσα στη δίκη της χρυσής αυγής.

Τέτοιοι "δεξιοί" είχαν πάντα την τύχη του Χρήστου Λαδά .

Στην καλύτερη .........

Κανένας οίκτος στις Κλαούντιες.
Που νομίζουν ότι μπορούν να συμμαχήσουν με τα φίδια .
Μην παίρνεις αέρα εσύ μωρή πατημένη κουραδα, δεν είστε καλύτεροι εσείς, ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΣΤΕ.

stefstef10

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2023
Like
98
Πόντοι
0
Το κατάντημα είναι ο ένας στο χώμα και ο άλλος μια ζωή στη φυλακή και πιθανότατα σύντομα στο χώμα. Εγώ, όλοι οι φίλοι μου και γνωστοί στα 15 πάντως ξέραμε τι είναι Εξαρχεια, ντρογκια και ότι δεν παίζουμε κλέφτες και αστυνόμοι με αληθινούς αστυνομικούς, είναι θέμα αρχών και αξιών, άστο, δεν το καταλαβαίνεις.
Εντάξει ότι πεις. Εγώ σου εύχομαι ότι καλύτερο πάντως αλλά από κριτές των πάντων έξω από τον χορό έχω χορτάσει.

• Like
Αντιδράσεις: koskam

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.064
Πόντοι
5.506
Εντάξει ότι πεις. Εγώ σου εύχομαι ότι καλύτερο πάντως αλλά από κριτές των πάντων έξω από τον χορό έχω χορτάσει.
Εγώ σου εύχομαι ολόψυχα αν έχεις ή όταν κανείς παιδί να μη βρεθεί σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ "Εξαρχεια" και να μην ανακατευτεί ποτέ με φασιστές κάθε απόχρωσης. Στο χέρι σου είναι.

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.378
Πόντοι
786
Ρε ότι θέλετε γράψτε για τον αστυνομικό, χέστηκα. Το παιδί είναι στο χώμα; Είναι επειδή ήταν στα Εξαρχεια και του άρεσε ο πετροπόλεμος και η οικογένεια του δεν είχε ιδέα ούτε νοιαζόταν; Ότι μαλακια και να γράψετε, αυτά είναι τα ΔΕΔΟΜΕΝΑ.
τι ψάχνεις;
ο αφελής σαούλ είχε γράψει, αν θυμάμαι καλά, ότι ο γρηγορόπουλος είναι ήρωας
ο βολκάνο θαυμάζει τον κουφοντίνα...
μην πούμε για τους θαυμαστές των δικτατόρων της ρωσίας, κίνας, β. κορέας κλπ
η μαλακία πάει σύννεφο...

δεν πειράζει καταλαβαίνουμε τι κυκλοφορεί γύρω μας και στην πραγματική ζωή.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.210
Πόντοι
22.266
300-kke-pano-780x405.jpg
IMG_20241119_103326.jpg

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

τι ψάχνεις;

Ε βέβαια καταλαβαίνουμε τι κυκλοφορεί γύρω μας
Σαράντα ένα τα εκατο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

τι ψάχνεις;

Ε βέβαια καταλαβαίνουμε τι κυκλοφορεί γύρω μας
Σαράντα ένα τα εκατο

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.275
Πόντοι
3.656
Κάτι στραπονιάρες σαν την Κλαούντια, υποστηρίζουν τη θεωρία των δύο άκρων .
Και ο Κερένσκυ , πίστευε στο κέντρο .
Όπως και ο Αγιέντε.

Το Δεκέμβρη όμως του '44 ....

ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΜΕΣΗ ΟΔΟΣ.

Πήγαινες ή σε χαντάκι στην ΟΥΛΕΝ ή στα πέριξ της ... Θήβας ....

ή ήσουν μάχιμος ... και ζούσες !!!!!

Με το Γρίβα, το Μπουραντά, το Σούρλα , το Μαγκανά , το Στούπα .

Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
734
Πόντοι
81
Ε ρε γλέντια. Εμένα μου κάνει εντύπωση που πάντα βρίσκονται κάποιοι νέοι ανθρωποι και γίνονται αναρχικοί ανταρτες, βάζουνε βόμβες, έχουν οπλα κλπ. Αναρωτιέμαι το κίνητρο τους. Ειναι επικίνδυνο για τους ίδιους αυτό που κάνουν. Έχουν τόσο μίσος εναντίον όλης της κοινωνίας, αρα ψυχολογικό αίτιο; Είναι βαλτοί απο καποιο κύκλο για κάποιο λόγο; Είναι επειδή νομίζουν οτι θα αλλάξουν τον κόσμο και θα πραγματώσουν τη συνείδηση τους, δηλαδή είναι βλάκες; Κατι άλλο; Για πείτε ρε παιδια...

beeroas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2015
Κριτικές
27
Like
1.157
Πόντοι
371
Ο πετροπόλεμος δε βλέπω να υπάρχει κάπου στις σελίδες που ξανα διάβασα. Για λεκτική αντιπαράθεση γράφουν 2 σελίδες που είδα. Με ή χωρίς πετροπόλεμο, με ή χωρίς λεκτική αντιπαράθεση τα Εξάρχεια δεν θυμάμαι να είναι απαγορευμένη ζώνη. Και λογικά και οι τότε συνομήλικοί του φαντάζομαι στα εξάρχεια θα βγαίναν. Άρα δεν ήταν κάτι απαγορευμένο. Από την οικογένεια τους και ο Γρηγορόπουλος και ο Ρωμανός μπορεί να είχαν άριστη διαγωγή, ή/και καλύτερη απ ότι πολλοί από εμάς. Ούτε τα παιδιά φταίγαν ούτε οι οικογένειες τους.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.275
Πόντοι
3.656
Ομολογουμένως.
Όσοι περάσαν από ... ιδιωτικά σχολεία ... ξέραν ότι οι επαναστάτες ... γουστάρουν Εξάρχεια .......

Με εμβάσματα από εξωτερικό ζουν και μερίσματα από μετοχές από το χρηματιστήριο της ΝΥ άλλωστε.
Στα αρχίδια τους όλα.

Τα πιο κουλέρ λοκάλ .... s class και saab αρχές 00s ... με πινακίδες διπλωματικές .... γαλλικές ... μόντε κάρλο ... και γιουεσεϊ ... να παρκάρουν σε πάρκιγκ ... και οι επαναστάτες γόνοι ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΥΤΚΙΝΗΤΑ ΚΕΝΤΡΟ ... ΑΠΟ ΕΚΑΛΗ .... ΚΑΣΤΡΙ .... ΠΟΛΙΤΕΙΑ .... Π.ΨΥΧΙΚΟ ... ΚΑΒΟΥΡΙ ..... να πηγαίνουν πλατεία.

Τέτοια ξεφτίλα και κατάντια, μόνο στην ελλάδα.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.818
Πόντοι
9.931
Τυπε ο Γρηγοροπουλος φταιει στο ελάχιστο, αυτοι που εχουν την μεγαλύτερη ευθύνη ειναι αυτος ο ΠΟΥΣΤΗΣ η αυτη η ΠΟΥΤΑΝΑ που του εμαθε να μισει την αστυνομία και το οτι ειναι ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ το να πετας πετρες, μπουκαλια και αυριο μεθαύριο και μολότοφ στους αστυνομικούς.

Για μενα μαζι με τον Κορκονεα επρεπε να καταδικαστούν και οι γονεις με την μέγιστη ποινη για παραμέληση ανηλίκου... αυτο ειναι δικαιοσύνη και ο αστυνομικός και οι γονεις μεσα.

Bestman

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
295
Πόντοι
21
Όταν η πολιτεία κανείς τους αστυνομικούς Φιλιππινέζες του κάθε επωνυμου και διάσημου, το μπουμπούκι τους θα τους θεωρεί υπάλληλο του, οπότε το θεωρεί φυσιολογικό να του πετάει πέτρες..

• Like
Αντιδράσεις: geoMan

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.005
Πόντοι
3.656
Δεν θυμάσαι καλά.

Είχα γράψει ότι για τα άτομα που ήταν 2-3 χρόνια πάνω κάτω κοντα στην ηλικία του (ένα από αυτά είμαι και εγώ) ήταν ένα σημαντικό γεγονός που διαμόρφωσε λίγο ή πολύ τον χαρακτήρα τους.

Ο Γρηγορόπουλος ήταν ένα παιδάκι 15 χρονών...μαλακιστίρι μπορεί...κωλόπαιδο μπορεί....ψευτοαναρχικός...μπορεί....αλλά σίγουρα δεν ήταν ούτε τρομοκράτης ούτε απείλησε την ζωή του ΓΑΜΗΜΕΝΟΥ ΚΩΛΟΜΠΑΤΣΟΥ.

Ο κωλόμπατσος τον δολοφόνησε εν ψυχρό επειδή ήταν ψυχάκιας και όχι επειδή βρισκόταν στα εξάρχεια. Κάθε χρόνο διαβάζω σκατοψυχιές για πως του άξιζε και ότι όποιος πάει γυρεύοντας καλά να πάθει. Τότε θα έπρεπε να έχουμε κρεμάσει στο σύνταμα ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Ο Ρωμανός που είναι όντως τρομοκράτης είναι γέννημα θρέμα του κωλόμπατσου καθώς είδε να σκοτώνουν μπροστά στα μάτια του τον φίλο του.

Όσο για αυτούς που το παίζουν καλή κοινωνία αν ήξεραν τι κάνουν και που βγαίνουν τα ''παιδάκια'' τους και πόσο εύκολα θα μπορούσαν να είναι στη θέση της μάνας του Αλέξη δε θα έλεγαν τέτοιες παπαριές.

Αυτά.

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.249
Πόντοι
456
Παίζει να είμαστε η μόνη χώρα στον πλανήτη που εχει ηρωοποιήσει τρομοκράτες, παραβατικούς, ψυχασθενείς, ναρκομανείς-εξαρτημένους, ομοφυλόφιλους και παιδόφιλους, γιατί έτσι μας είπαν κάποιοι.
Άψογο όλο το κείμενο σου, αλλά θα σταθώ σε αυτό…τι περιμένεις να συμβαινει όταν η αριστεριλα βασιλεύει μέσα στις σχολές και στα πανεπιστήμια; Όταν ένα παιδί 17 χρονων περνάει σε μια σχολή και του κάνουν πλύση εγκεφάλου μέσα για φεμινισμό-αλληλεγγύη στους λαθρομετανάστες, για τα "ίσα δικαιώματα" και ότι άλλη μαλακια τους τσαμπουνάνε εκεί μέσα;

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.378
Πόντοι
786
Δεν θυμάσαι καλά.

Είχα γράψει ότι για τα άτομα που ήταν 2-3 χρόνια πάνω κάτω κοντα στην ηλικία του (ένα από αυτά είμαι και εγώ) ήταν ένα σημαντικό γεγονός που διαμόρφωσε λίγο ή πολύ τον χαρακτήρα τους.

Ο Γρηγορόπουλος ήταν ένα παιδάκι 15 χρονών...μαλακιστίρι μπορεί...κωλόπαιδο μπορεί....ψευτοαναρχικός...μπορεί....αλλά σίγουρα δεν ήταν ούτε τρομοκράτης ούτε απείλησε την ζωή του ΓΑΜΗΜΕΝΟΥ ΚΩΛΟΜΠΑΤΣΟΥ.

Ο κωλόμπατσος τον δολοφόνησε εν ψυχρό επειδή ήταν ψυχάκιας και όχι επειδή βρισκόταν στα εξάρχεια. Κάθε χρόνο διαβάζω σκατοψυχιές για πως του άξιζε και ότι όποιος πάει γυρεύοντας καλά να πάθει. Τότε θα έπρεπε να έχουμε κρεμάσει στο σύνταμα ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Ο Ρωμανός που είναι όντως τρομοκράτης είναι γέννημα θρέμα του κωλόμπατσου καθώς είδε να σκοτώνουν μπροστά στα μάτια του τον φίλο του.

Όσο για αυτούς που το παίζουν καλή κοινωνία αν ήξεραν τι κάνουν και που βγαίνουν τα ''παιδάκια'' τους και πόσο εύκολα θα μπορούσαν να είναι στη θέση της μάνας του Αλέξη δε θα έλεγαν τέτοιες παπαριές.

Αυτά.
ο αστυνομικός τιμωρήθηκε
η μαμά του θύματος πήρε χρηματική αποζημίωση, όπως και τα θύματα των βανδαλισμών
η αδελφή του σε πήγε όποια σχολή πανεπιστημίου ήθελε.
καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του
και τις εκφράσεις του.

• Like
Αντιδράσεις: barock

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.005
Πόντοι
3.656
ο αστυνομικός τιμωρήθηκε
η μαμά του θύματος πήρε χρηματική αποζημίωση, όπως και τα θύματα των βανδαλισμών
η αδελφή του σε πήγε όποια σχολή πανεπιστημίου ήθελε.
καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του
και τις εκφράσεις του.
Αυτός δεν ήταν αστυνομικός...αστυνομικοί ήταν τα παιδιά που σκοτώθηκαν στο καθήκον πριν μερικά χρόνια κυνηγόντας ένα αμάξι με κλέφτες και τους γάζωσαν. Όχι ο τρελός που έβγαλε το όπλο του και πυροβόλησε ένα ανήλικο παιδάκι από τα πόσα μέτρα χωρίς να διατρέχει κίνδυνο.

Η μάνα του, η αδερφή του και όλοι οι κοντινοί του άνθρωποι έχουν καταστραφεί...όσα λεφτά και πτυχία και να πάρουν.

Το πρόβλημα είναι ότι οι πράξεις του Γρηγορόπουλου δεν τιμμωρήθηκαν αναλόγως με την βαρύτητα τους. Αλλιώς την επόμενη φορά που θα κάνει κάποιος ένα αδίκημα να τον στήνουμε στον τοίχο χωρίς δίκη και να τον τουφεκάμε. Όπως οι χουντικοί και οι ναζί.

Οι εκφράσεις μου είναι αυτές που είναι για τον συγκεκριμένο δολοφόνο. Καταδικάστηκε....δεν τον καταδίκασα εγώ....πως θα ήθελες να περιγράψω κάποιον που σκότωσε χωρίς λόγο ένα παιδάκι?

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.155
Πόντοι
456
Ας αρχίσουμε από τα πολύ βασικά ! Δε κάνεις ούτε κοτόπουλο βραστό άμα δε ξέρεις τι συνταγή ! Πόσο μάλλον βόμβα , όπως είδαμε από τον αγαπητό άπλυτο ( -1 btw ) μπορεί να πάθεις εσύ ο ίδιος κακό. Είναι γαμημένη κοινή λογική.

Πάμε παρακάτω , ο Ρωμανός είναι ένα κακομαθημένο. Τίποτα παραπάνω , τίποτα παρακάτω. Έχει φτάσει 30 και ακόμα πιστεύει πως μπορεί να το παίζει ( "να τον παίζει μόνο" μπορεί ) επαναστάτης. Δε μπορώ να ακούω πίπες ότι είχε σκατά παιδική ηλικία και εφηβεία , πολλοί είχαμε αλλά δεν γίναμε βομβιστές. Ούτε βέβαια δεν αντέχω τα " αγωνίζεται για το λαό ". Ποιο λαό ; Το λαό τκ ρώτησε το κωλοπαιδαράκι άμα θέλει να αγωνιστεί για αυτόν ; Μάλλον όχι.

Άλλα εδώ είναι απορίας άξιο ! Ο ίδιος δε μπορεί να καταλάβει πως οι ιδέες που πιστεύει είναι ουτοπικές ; Και ως ουτοπικές κανείς δεν είναι σε θέση να δώσει το "εγώ" του για να τις πραγματοποιήσει εκτός βέβαια και αν έχει άπλετο χρόνο η χρήμα επειδή απλούστατα αυτές οι ιδέες απαιτούν μια υπερβατική συνειδητότητα.

Ενα απλό παράδειγμα για το τι εννοώ. Αγοράζω μόνο από τη βιολογική λαϊκή λόγω ιδεολογίας. Εγώ και εσείς μπορούμε ίσως να το κάνουμε μια φορά το μήνα χοντρά , χοντρά όσο και να συμφωνούμε με την ιδεολογία του μη καταναλωτισμού. Αυτά τα παιδιά που το κάνουν συνέχεια έχουν και χρόνο και χρήματα να αγοράσουν τα βιολογικά προϊόντα.

Στα γενικότερα πλαίσια μάλλον αυτά τα παιδιά δε μπορούν να καταλάβουν την εποχή του τεχνικράτους μόνο κακό κάνουν ; Πες ότι βάζεις μια βόμβα τρως δύο ακροδεξιούς. Τι κερδίζεις ; Ποιο πολλούς "μπάτσους" και κάμερες.

Τέλος όσο και να μισώ όλες τις ολοκληρωτικές ιδεολογίες δε μπορώ παρά να αναγνωρίσω πως ο Μιχαλολιάκος βγήκε πιο αρχιδάτος από τους δήθεν αναρχικούς. Ο τύπος αμετανόητος ναζιστής , ούτε απεργίες πείνας , ούτε κλάψα , ούτε φλούφκικα.

Εγγρ.
8 Μαρ 2024
Like
50
Πόντοι
0
Το παιδακι το καλο λεει στην μαμα του. Μαμα εδω στο Παλιο Ψυχικο δεν εχει πλατεια να παιξουμε. να παω με τους φιλους μου να παιξουμε στην Αθηνα στα Εξαρχεια ? Πηγαινε αγορακι μου αφου εχεις τελειωσει ολα τα παθηματα σου. Να παρεις και μια ζακετα. Αλλα εκει παραμονευε ο κακος αξεστος αστυφυλακας που δεν καταλαβαινε οτι το να πετας πετρες ειναι παιγνιδι. κι εγινε οτι εγινε.

• Like
Αντιδράσεις: barock

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom