Νέα

Αποφυλακίζεται ο (αμετανοητος) Νίκος Ρωμανός

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kachaplias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 183
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (3 μέλη και 22 επισκέπτες)

aidiogliftis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Like
3.243
Πόντοι
446
Ο άνθρωπος επήγε στο φεγγάρι, οι κοιτιδες του κομμουνισμου Κίνα και Ρωσία ασπαστηκαν τον καπιταλισμό, και στο Ελλαδισταν κάτι αναρχοαριστεροαπλυτοι με απωλιθωμενα μυαλά, κάνουν επαναστατική γυμναστική για να φέρουν τον Σοσιαλισμό στην μπουρδελοχωρα.
Στο μεσοδιάστημα, είτε είναι αργοσχολοι καταχραστες γονεϊκης περιουσίας ή επιδίδονται σε απαλλοτριωσεις περιουσίας τρίτων.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.612
Πόντοι
2.306
Εκ μέρους της Επαναστατικής Καταδρομικής Οργάνωσης "Φυλής 17" και των συντρόφων της τοπικής Μετάξι-MΛ του bou ,
αποστέλλουμε με τα ολοκαίνουργια Iphone 16 pro max τους αγωνιστικούς μας χαιρετισμούς στον Σύντροφο Ρωμανό.

ΥΓ Το πάθος για των έσκορτ τα μουνιά , είναι δυνατότερο απ όλα τα κελιά.

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.126
Πόντοι
456
Μάγκες όταν σας καθαρίσουν τον κολλητό σας δίπλα σας εν ψυχρώ να έχετε καλύτερη εξέλιξη.

Αν ο ένας κολλητός μου πέθαινε δίπλα μου,ο άλλος κολλητός μου πήγαινε στις πορείες με τόξο και ο τρίτος ανατιναζόταν μέσα στο διαμέρισμά του, θα προβληματιζόμουν λιγάκι για τις επιλογές και την εξέλιξη μου..

Τόσο ο Αλέξης, όσο και ο συγκεκριμένος, είναι θύματα διαλυμένων οικογενειών και μιας κοινωνίας που ηρωοποίησε επί δεκαετίες τρομοκράτες στυγνούς δολοφόνους και καλλιτέχνες πρεζάκια αυτόχειρες.
Ο άλλος με το σακίδιο κάποτε έκανε εκπομπή αφιέρωμα στους "Αγίους των Εξαρχείων": Άσιμο , Σιδηρόπουλο και Γώγου,δηλαδή έναν ψυχασθενή,έναν πρεζακια και μια καταθλιπτική..

Είναι θαύμα που δεν έχει περισσότερους Ρωμανούς αυτή η χώρα..

• Like
Αντιδράσεις: hiseus

stefstef10

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2023
Like
90
Πόντοι
0
Αν ο ένας κολλητός μου πέθαινε δίπλα μου,ο άλλος κολλητός μου πήγαινε στις πορείες με τόξο και ο τρίτος ανατιναζόταν μέσα στο διαμέρισμά του, θα προβληματιζόμουν λιγάκι για τις επιλογές και την εξέλιξη μου..

Τόσο ο Αλέξης, όσο και ο συγκεκριμένος, είναι θύματα διαλυμένων οικογενειών και μιας κοινωνίας που ηρωοποίησε επί δεκαετίες τρομοκράτες στυγνούς δολοφόνους και καλλιτέχνες πρεζάκια αυτόχειρες.
Ο άλλος με το σακίδιο κάποτε έκανε εκπομπή αφιέρωμα στους "Αγίους των Εξαρχείων": Άσιμο , Σιδηρόπουλο και Γώγου,δηλαδή έναν ψυχασθενή,έναν πρεζακια και μια καταθλιπτική..

Είναι θαύμα που δεν έχει περισσότερους Ρωμανούς αυτή η χώρα..
Πολύ εύκολα μπαίνεις στην θέση ενός παιδιού που του γάμησαν την ζωή αυτοί που υποτίθεται θα τον προστάτευαν. Όσο για τους καλλιτέχνες έτσι ήθελαν έτσι έζησαν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom