Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
φτιαξε λεει ο αλλος κανα κοτετσ
για ξεκαρφωμα χαχαχαχαχχα
καλα ο νωντας πωπω μαλακα εχει πεταξει φοβερες ατακες
το εχω πει απο πολυ παλια αυτο....
φυσικα.το κρατος πρεπει να εισπρατει το φ.π.α για να εχουμε παροχες.
ετσι ειναι τυπε μου..τους τα λεω εδω στο μπου αλλα μερικοι ειναι ζωα που να καταλαβουν..και με ειρωνευονται αποκαλοντας με κοντε και σιορ...ποιος ειμαι ο σιορ ταπας...σας έκανε καλό η Ιταλομαφιοκρατία ε;
ενώ εδώ μάθανε όλοι τις μπουνταλοτουρκοπονηριές τους
ετσι ειναι τυπε μου..τους τα λεω εδω στο μπου αλλα μερικοι ειναι ζωα που να καταλαβουν..και με ειρωνευονται αποκαλοντας με κοντε και σιορ...ποιος ειμαι ο σιορ ταπας...
Κοιτα αμα αρχιζουμε και τρολαρουμε τωρα σε στυλ "Σιγα ρε κωλοκρατος μην σου δωσω εγω το ΦΠΑ Και κοβω αποδειξεις μιας και με εχεις γαμησει ως τωρα" ... ε γαμησε το τι συζητηση να κατσεις να κανεις....
αρχιζουμε νωντοσυζητηση και τελειωνει το πανηγυρι
Κοιτα αμα αρχιζουμε και τρολαρουμε τωρα σε στυλ "Σιγα ρε κωλοκρατος μην σου δωσω εγω το ΦΠΑ Και κοβω αποδειξεις μιας και με εχεις γαμησει ως τωρα" ... ε γαμησε το τι συζητηση να κατσεις να κανεις....
αρχιζουμε νωντοσυζητηση και τελειωνει το πανηγυρι
λογικο είσαι [size=10pt][size=20pt]μέσα[/size][/size] στο στρατό και δεν βλέπεις...
σιγά ρε τύπε θα μας πνίξεις
μπόλτη η πιτσιρίκα έχει καμιά καλή προίκα;
Τωρα ειναι λογικο αυτο που λες; Ειναι σα να λες στο δημοσιο υπαλληλοΑν δεν μπορείτε να πληρώσετε τους φόρους σας, κλείστε απλά τα μαγαζάκια σας. Είναι τόσο απλό!
και ποια είναι η ιδανική λύση ?
υπάρχουν άνθρωποι που έχουν να ζήσουν παιδάκια, εσύ θα κοίταζες το γάλα των παιδιών σου η μη ρήξεις το διευθαρμένο κράτος ?
μπολντ σόρι αλλά είσαι εκτός πραγματικότητας της αγοράς...πίστεψέ με.
λογικο, είσαι μέσα στο στρατό και δεν βλέπεις...
mpolnti καβατζωσε μια παραλαγη να μου φερεις οταν ερθεις να πηγαινω στο κυνιγη δικε μου..μπόλτη η πιτσιρίκα έχει καμιά καλή προίκα;
Τωρα ειναι λογικο αυτο που λες; Ειναι σα να λες στο δημοσιο υπαλληλο
"παραιτησου απο μονος σου γιατι το κρατος δεν εχει να σε πληρωσει"
η στον ιδιωτικο να παρατησει τη δουλεια του για να εχει περισσοτερα κερδη
η επιχειρηση.
Ε κανονικα πραγματα ρε φιλε... μη φανταστεις.
Εγω εχω περισσοτερα
τύπε εσύ δεν έλεγες την άλλη φορά ότι οι γονείς σου είναι τίγκα χρεωμένοι και το σπίτι υποθήκη, η λάθος θυμάμαι ;
και ποια είναι η ιδανική λύση ?
υπάρχουν άνθρωποι που έχουν να ζήσουν παιδάκια, εσύ θα κοίταζες το γάλα των παιδιών σου η μη ρήξεις το διευθαρμένο κράτος ?
μπολντ σόρι αλλά είσαι εκτός πραγματικότητας της αγοράς...πίστεψέ με.
λογικο, είσαι μέσα στο στρατό και δεν βλέπεις...
Οχι ρε φιλε δεν ειμαι εκτος πραγματικοτητας... ισα ισα προσπαθω να ειμαι οσο γινεται πιο μεσα...
αλλα για δωσε εσυ λυση... το να κλεβουμε ολοι το κρατος ειναι λυση δηλαδη? νεα μετρα θα μπουν
εγω ειμαι ανοικτος σε προτασεις για ριξε μια σοβαρη αλλα οχι τρολιασματα
Ε ολοι ειμαστε χρεωμενοι.... τι σημαινει αυτο?
Το ξερεις πως αν δεν υπηρχε χρεος δεν θα υπηρχαν και χρηματα στην αγορα?
εχεις αναρωτηθει ποτε γιατι η ΑΜερικη εχει τοσο μεγαλο χρεος?