Νέα

Αποδείξεις στα μπουρδέλα και στα studio.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sparkling_water
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Παίδες, δε ξέρω αν το έχετε αναφέρει, αλλά μάλλον το έχετε αναφέρει και δε το ξέρω, οπότε συγχωρέστε με για πιθανή επανάληψη.

Πλέον όταν πάω σε σπίτι θα ζητάω απόδειξη από πριν, αν δεν έχει δε θα μπαίνω. Δε το κάνω επειδή αγαπάω την Ελλάδα αλλά επειδή ζω σε αυτή και το κάνω για εμένα, γιατί με συμφέρει να πάει καλύτερα (για την ώρα, αν πάω έξω να δουλέψω δε θα με νοιάζει).

Τα σπίτια που δε κόβουν αποδείξεις είναι πολλά;
Ξέρει κανείς αν δε κόβουν αποδείξεις επειδή δε μπορούν (παράνομα;) ή επειδή δε θέλουν;

Στο κάτω κάτω δε κατάλαβα, γιατί να μη πληρώνουν φόρο οι εκδιδόμενες και οι ιδιοκτήτες των σπιτιών; Και αυτό συμβάλλει στην σκατο-οικονομία μας. Αφού πολλές βγάζουν πιο πολλά από εμάς (εντάξει δε μπορώ να ξέρω για νταβατζήδες και τι παίζει από πίσω, θα ήθελα να πιστεύω πως δεν υπάρχει θέμα βίας).

Όσο για τα call girl αυτό είναι παράνομο οπότε δε γίνεται, εκτός αν σου κόψει απόδειξη για συνοδός, που και πάλι θα μπει στο στόχαστρο (αν και θα συμφέρει την κυβέρνηση να κάνει τα στραβά μάτια για οικονομικούς λόγους - πως μπορεί όμως να αποτρέψει τη διαφθορά;).

Όλοι λένε και λένε για την διεφθαρμένη κυβέρνηση και για τους εχθρούς από το εξωτερικό, για τις θεωρίες συνομωσίας και για λιβελογραφίες (άσχετο αν ισχύουν ή όχι), κανείς δε κοιτάει τον δικό μας κώλο, εμάς του απλού Έλληνα που με τη πρώτη ευκαιρία κλέβει από την εφορία. Είμαι της άποψης πως τα μηδαμηνά που κλέβει ο κάθε μέσος Έλληνας από την εφορία μπορούν να συμβάλλουν, έστω και αν υπάρχουν τα πολλά που κλέβουν οι λίγοι.

ΠΙΡΙΝΙΚΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Like
4
Πόντοι
1
Παίδες, δε ξέρω αν το έχετε αναφέρει, αλλά μάλλον το έχετε αναφέρει και δε το ξέρω, οπότε συγχωρέστε με για πιθανή επανάληψη.

Πλέον όταν πάω σε σπίτι θα ζητάω απόδειξη από πριν, αν δεν έχει δε θα μπαίνω. Δε το κάνω επειδή αγαπάω την Ελλάδα αλλά επειδή ζω σε αυτή και το κάνω για εμένα, γιατί με συμφέρει να πάει καλύτερα (για την ώρα, αν πάω έξω να δουλέψω δε θα με νοιάζει).

Ξέρει κανείς αν δε κόβουν αποδείξεις επειδή δε μπορούν (παράνομα;) ή επειδή δε θέλουν;

Στο κάτω κάτω δε κατάλαβα, γιατί να μη πληρώνουν φόρο οι εκδιδόμενες και οι ιδιοκτήτες των σπιτιών; Και αυτό συμβάλλει στην σκατο-οικονομία μας. Αφού πολλές βγάζουν πιο πολλά από εμάς (εντάξει δε μπορώ να ξέρω για νταβατζήδες και τι παίζει από πίσω, θα ήθελα να πιστεύω πως δεν υπάρχει θέμα βίας).

Όσο για τα call girl αυτό είναι παράνομο οπότε δε γίνεται, εκτός αν σου κόψει απόδειξη για συνοδός, που και πάλι θα μπει στο στόχαστρο (αν και θα συμφέρει την κυβέρνηση να κάνει τα στραβά μάτια για οικονομικούς λόγους - πως μπορεί όμως να αποτρέψει τη διαφθορά;).

Όλοι λένε και λένε για την διεφθαρμένη κυβέρνηση και για τους εχθρούς από το εξωτερικό, για τις θεωρίες συνομωσίας και για λιβελογραφίες (άσχετο αν ισχύουν ή όχι), κανείς δε κοιτάει τον δικό μας κώλο, εμάς του απλού Έλληνα που με τη πρώτη ευκαιρία κλέβει από την εφορία. Είμαι της άποψης πως τα μηδαμηνά που κλέβει ο κάθε μέσος Έλληνας από την εφορία μπορούν να συμβάλλουν, έστω και αν υπάρχουν τα πολλά που κλέβουν οι λίγοι.
Δικιο εχεις.....ολοι πρεπει να συμβαλουν στην σκατοοικονομια μας (οπως την ονομαζεις)...αλλα δν γνωριζω εαν εχουνε αποδειξεις...εδω που τα λεμε δν νομιζω να εχουνε....παλια οι ιεροδουλες δν ειχανε αφμ..δν υτανε υποχρεωμενες..τωρα εαν εχειαλλαξει κατι......

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

οι δηλωμένες πληρώνουν φόρο (τεκμαρτό) και ΙΚΑ (τεκμαρτό) επίσης...

τα σπίτια μπορούν να κόψουν αποδείξεις μόνο όταν είναι νόμιμα.... και δυστυχώς νόμιμα (με το γράμμα του νόμου) είναι ελάχιστα (μερικά από αυτά έχουν ταμειακή μηχανή)...
ο λόγος που είναι παράνομα είναι ότι ο σχετικός νόμος επιβάλλει τέτοιες αποστάσεις από συγκεκριμένες δραστηριότητες (σχολεία, φροντιστήρια, εκκλησίες, ευκτηρίους οίκους, δημόσιες υπηρεσίες) που είναι αδύνατον να βρεθούν οικήματα που πληρούν τα κριτήρια του...

οπότε η εφορία δεν δέχεται έναρξη δραστηριότητας σε χώρο που δεν είναι ο κατάλληλος.. μαλακίες γραφειοκρατίας...

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Μάλιστα. Μαλακία. Τι πρέπει να γίνει δηλαδή; Να γίνουν απανωτά ντού σε μπουρδέλα για να αναγκαστούν οι ιερόδουλες να κάνουν κι άλλες διαδηλώσεις ώστε να φύγουν οι γελοίοι περιορισμοί που υπάρχουν;

Φυσικά είμαι σίγουρος πως και οι ιδιοκτήτες αλλά και οι εκδιδόμενες δε το θέλουν αυτό επειδή δε τους συμφέρει.

Επισκέπτης
Φίλε ανθρακικέ για οιαδήποτε απορία η διευκρίνιση για το θέμα που έθεσες , μπορείς να απευθυνθείς στο μέλος on the road που παίζει να είναι και λογίστρια. Κάτι ανέφερε πριν για αποδείξεις στα μπορντέλα οπότε κάτι θα χει στο νου της.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Μάλιστα. Μαλακία. Τι πρέπει να γίνει δηλαδή; Να γίνουν απανωτά ντού σε μπουρδέλα για να αναγκαστούν οι ιερόδουλες να κάνουν κι άλλες διαδηλώσεις ώστε να φύγουν οι γελοίοι περιορισμοί που υπάρχουν;

Φυσικά είμαι σίγουρος πως και οι ιδιοκτήτες αλλά και οι εκδιδόμενες δε το θέλουν αυτό επειδή δε τους συμφέρει.

οι εκδιδόμενες ήδη έχουν κάνει πολλές διαδηλώσεις και παραστασεις για το θέμα αυτό... μπορείς να διαβάσεις πολλά εδώ..

για να αλλάξει ο νόμος πρέπει να αλλάξουν τα μυαλά των νεοελλήνων... αλλιώς μπορεί να έχουμε νέα Κερατέα...

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Φίλε ανθρακικέ για οιαδήποτε απορία η διευκρίνιση για το θέμα που έθεσες , μπορείς να απευθυνθείς στο μέλος on the road που παίζει να είναι και λογίστρια. Κάτι ανέφερε πριν για αποδείξεις στα μπορντέλα οπότε κάτι θα χει στο νου της.

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

Όταν το δει!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΡΕ ΜΛΚ!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
οι δηλωμένες πληρώνουν φόρο (τεκμαρτό) και ΙΚΑ (τεκμαρτό) επίσης...

τα σπίτια μπορούν να κόψουν αποδείξεις μόνο όταν είναι νόμιμα.... και δυστυχώς νόμιμα (με το γράμμα του νόμου) είναι ελάχιστα (μερικά από αυτά έχουν ταμειακή μηχανή)...
ο λόγος που είναι παράνομα είναι ότι ο σχετικός νόμος επιβάλλει τέτοιες αποστάσεις από συγκεκριμένες δραστηριότητες (σχολεία, φροντιστήρια, εκκλησίες, ευκτηρίους οίκους, δημόσιες υπηρεσίες) που είναι αδύνατον να βρεθούν οικήματα που πληρούν τα κριτήρια του...

οπότε η εφορία δεν δέχεται έναρξη δραστηριότητας σε χώρο που δεν είναι ο κατάλληλος.. μαλακίες γραφειοκρατίας...

1) Το συγκεκριμένο πρόβλημα με την απόσταση ισχύει για την Φυλής και μόνον (πιθανόν και για το Μετάξι αλλά αμφιβάλλω). Όλα τα υπόλοιπα (στούντιο, μασσατζίδικα, κλπ, κλπ) δεν νομίζω να έχουν πρόβλημα να βρούνε οίκημα. Ας τελειώνει αυτό το παραμύθι δικαιολογία.

2) Τι σχέση έχει η έναρξη δραστηριότητας με την νομιμότητα του χώρου; Η εκδιδόμενη μπορεί να δηλώσει και ως έδρα το σπίτι της. Και να προσφέρει ως ελεύθερη επαγγελματίας τις υπηρεσίες της σε διαφορετικούς χώρους.

Διότι το μπουρδέλο δεν υφίσταται ως δραστηριότητα.

Κανονικά θα έπρεπε να ήταν κανονική επιχειρηση και να κρατούσε βιβλία.  Έσοδα ένα ποσοστό από τα έσοδα των εκδιδομένων, έξοδα ρεύμα, νερό, καπότες, μισθοδοσία τσατσάς.

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
32
Πόντοι
16
Δεν μπορεί να εφαρμοστεί αυτό που λες γιατί το μεγαλύτερο μέρος του τζίρου γύρω από την 
πορνεία δεν καταλήγει στις γυναίκες που εργάζονται εκεί αλλά στο κύκλωμα διακίνησης, προστασίας και «διευκολύνσεων». Οπότε για να δικαιολογηθούν τα έσοδα θα πρέπει να δικαιολογηθούν και τα έξοδα πράγμα που όπως καταλαβαίνεις δεν μπορεί να γίνει.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Γιατί μπορεί να εφαρμοστεί στην Ολλανδία και στην Γερμανία;

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
1) Το συγκεκριμένο πρόβλημα με την απόσταση ισχύει για την Φυλής και μόνον (πιθανόν και για το Μετάξι αλλά αμφιβάλλω). Όλα τα υπόλοιπα (στούντιο, μασσατζίδικα, κλπ, κλπ) δεν νομίζω να έχουν πρόβλημα να βρούνε οίκημα. Ας τελειώνει αυτό το παραμύθι δικαιολογία.

2) Τι σχέση έχει η έναρξη δραστηριότητας με την νομιμότητα του χώρου; Η εκδιδόμενη μπορεί να δηλώσει και ως έδρα το σπίτι της. Και να προσφέρει ως ελεύθερη επαγγελματίας τις υπηρεσίες της σε διαφορετικούς χώρους.

Διότι το μπουρδέλο δεν υφίσταται ως δραστηριότητα.

Κανονικά θα έπρεπε να ήταν κανονική επιχειρηση και να κρατούσε βιβλία.  Έσοδα ένα ποσοστό από τα έσοδα των εκδιδομένων, έξοδα ρεύμα, νερό, καπότες, μισθοδοσία τσατσάς.

Συνεπώς λες να υπαχθεί σε κανονική κλίμακα ΦΠΑ η υπηρεσία, να μου κόβει αποδείξεις η επιχείρηση και να πληρώνει τις εκδιδόμενες ώς ελεύθερες συνεργαζόμενες και ενδεχομένως ένα μέρος των αποδείξεων που μου κόβει να εκπίπτει από το φορολογητέο μου εισόδημα;

Ποιός άνθρωπος θα βάλει απόδειξη από ρδελομπού στη φορολογική του δήλωση;  :think:

Και πόσες κοπέλες θα κάνουν έναρξη επαγγέλματος τέτοιου; Με σφραγίδα κτλ; Δύσκολα μου φαίνονται...

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
32
Πόντοι
16
Γιατί μπορεί να εφαρμοστεί στην Ολλανδία και στην Γερμανία;

Το θέμα είναι σε τι ποσοστό εφαρμόζεται και εκεί. Τώρα αν μιλάς για FKK δεν μπορούν να κάνουν και αλλιώς.
Ίσως η λύση και για την Ελλάδα να ήταν κάτι αντίστοιχο.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Συνεπώς λες να υπαχθεί σε κανονική κλίμακα ΦΠΑ η υπηρεσία, να μου κόβει αποδείξεις η επιχείρηση και να πληρώνει τις εκδιδόμενες ώς ελεύθερες συνεργαζόμενες και ενδεχομένως ένα μέρος των αποδείξεων που μου κόβει να εκπίπτει από το φορολογητέο μου εισόδημα;
Κανονικά έτσι θα έπρεπε να ήταν.

Ποιός άνθρωπος θα βάλει απόδειξη από ρδελομπού στη φορολογική του δήλωση;  :think:
Εγώ πάντως από τον Πρίαμο φέτος έβαλα.

Και πόσες κοπέλες θα κάνουν έναρξη επαγγέλματος τέτοιου; Με σφραγίδα κτλ; Δύσκολα μου φαίνονται...
Για αρχή αυτές που είναι νόμιμες ως προς το κομμάτι άσκησης επαγγέλματος. Τακτικές εξετάσεις υγείας κλπ.

Άσε, θέμα φοροδιαφυγής είναι που ως γνωστόν συμφέρει ΟΛΟΥΣ τους εμπλεκόμενους πλην του τελικού καταναλωτή.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Το θέμα είναι σε τι ποσοστό εφαρμόζεται και εκεί. Τώρα αν μιλάς για FKK δεν μπορούν να κάνουν και αλλιώς.
Ίσως η λύση και για την Ελλάδα να ήταν κάτι αντίστοιχο.

Σίγουρα και εκεί υπάρχει φοροδιαφυγή.

Αλλά υπάρχει και το θέμα του πόθεν έσχες.

Αν δεν μπορούσε καμία από τις εκδιδόμενες να αποκτήσει περιουσιακά στοιχεία σε πανευρωπαϊκό πιθανόν επίπεδο θα βλέπαμε τι θα γινόνταν.

Απλά ούτε τα ποσά είναι τόσο μεγάλα για να το κυνηγήσουν οι αρχές. Κάποια στιγμή όμως θα το κάνουν.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Εγώ πάντως από τον Πρίαμο φέτος έβαλα.

Εντάξει κι εγώ συμπεριέλαβα για Pines μια που είχα κι άμα μου έλθει έλεγχος, ήλθε.

Αλλά άλλο αυτό και άλλο το να πέσω σε κανένα έλεγχο και να μου πιάσει μια-μια τις αποδείξεις κάποιος ελεγκτής και να μάθει σε ποιά ρδέλα πήγα και πότε και πόσο πλήρωσα όλο το προηγούμενο έτος. Ή μια πενταετία πριν.

Και άμα σου λέω εγώ μετά κάνω κοινή φορολογική δήλωση διότι έχω παντρευτεί; Δε θα γίνει καμμιά στραβή με τις αποδείξεις προηγουμένων ετών; Δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου.

Δε μιλάω προσωπικά αλλά προσπαθώ να μπω στη θέση κάποιου οποιουδήποτε. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΟΚ!

ΥΓ: Tramountana πώς σου φαίνεται η ιδεά των αποδείξεων από τέτοιες υπηρεσίες;  :2funny:

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
32
Πόντοι
16
Αν δεν μπορούσε καμία από τις εκδιδόμενες να αποκτήσει περιουσιακά στοιχεία σε πανευρωπαϊκό πιθανόν επίπεδο θα βλέπαμε τι θα γινόνταν.

Απλά ούτε τα ποσά είναι τόσο μεγάλα για να το κυνηγήσουν οι αρχές. Κάποια στιγμή όμως θα το κάνουν.

Αυτή είναι η ουσία. Τα λεφτά που φτάνουν στις εκδιδόμενες είναι ένα πολύ μικρό ποσοστό μπροστά σε αυτά που εισπράττει το κύκλωμα που διακινεί την πορνεία. Αν καταφέρει και κυρίως αν θέλει το κράτος να εντοπίσει το μαύρο χρήμα τότε μόνο θα υπάρξει αποτέλεσμα.

Κατά τα άλλα και εγώ θέλω να πληρώνουν όλοι φόρους όπως πληρώνω και εγώ όμως εδώ μιλάμε περισσότερο για διακίνηση μαύρου χρήματος παρά για νόμιμη παροχή υπηρεσιών.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Εντάξει κι εγώ συμπεριέλαβα για Pines μια που είχα κι άμα μου έλθει έλεγχος, ήλθε.

Αλλά άλλο αυτό και άλλο το να πέσω σε κανένα έλεγχο και να μου πιάσει μια-μια τις αποδείξεις κάποιος ελεγκτής και να μάθει σε ποιά ρδέλα πήγα και πότε και πόσο πλήρωσα όλο το προηγούμενο έτος. Ή μια πενταετία πριν.

Και άμα σου λέω εγώ μετά κάνω κοινή φορολογική δήλωση διότι έχω παντρευτεί; Δε θα γίνει καμμιά στραβή με τις αποδείξεις προηγουμένων ετών; Δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου.

Δε μιλάω προσωπικά αλλά προσπαθώ να μπω στη θέση κάποιου οποιουδήποτε. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΟΚ!

ΥΓ: Tramountana πώς σου φαίνεται η ιδεά των αποδείξεων από τέτοιες υπηρεσίες;  :2funny:

Και τι θα σου πει ο έλεγχος; Νομιμότατα την έβαλες.

Τώρα στα @@ σου τι θα σκεφθεί ο εφοριακος. Δηλαδή αν έχεις πολλές αποδείξεις από κάβα θα σου πει ότι είσαι αλκοολικός;

Λοιπόν, θα βάλεις πολλές αποδείξεις από τυροπιττάδικα, καφέδες κλπ οπότε θα είναι αδύνατον να ψάξει η δικιά σου και μάλιστα για περασμένα έτη. Άμα φθάσουμε μέχρις εκεί μάλλον άλλα προβλήματα θα έχει σύντομα ο γάμος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom