Νέα

Αποχή από τα στούντιο κ τα μπουρδέλα της πόλης μας...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα deker
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

θελετε να ξαναγινει αποχη 1-15/10?

• ναι

Ψήφοι: 45 86,5%
  • οχι

Ψήφοι: 7 13,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    52

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
συμμετέχουμε στην αποχή και ζητάμε προπαντώς καλύτερες υπηρεσίες

(συνέχεια από Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης)

Αρχικά να πω ότι συμφωνώ με την αποχή και συμμετέχω.
Όμως η γνώμη μου είναι ότι το να πέσουν οι τιμές στα στούντιο δεν είναι αναγκαστικά καλό, άλλωστε η φράση "μάθαν ότι γαμιόμαστε, πλακώσανε κι οι γύφτοι" δε βγήκε τυχαία. Στα μπουρδέλα θα ήταν καλό να πέσουν και να δημιουργηθεί μια διαβάθμιση ανάμεσα στις δύο κατηγορίες, κάτι που θα βοηθήσει ώστε να γίνεται ένα ξεσκαρτάρισμα και να υπάρχει ένα διαφορετικό επίπεδο στα στούντιο από πλευράς πελατών με ό,τι αυτό συνεπάγεται (ο νοών νοείτω). Έτσι όποιος θέλει κάτι οικονομικό θα πηγαίνει σε δελο και όποιος θέλει κάτι καλύτερο θα πηγαίνει σε στούντιο, θα πληρώνει φυσικά το αντίτιμο αλλά θα παίρνει και τις ανάλογες υπηρεσίες (περισσότερο χρόνο, συμμετοχή και διάθεση) το οποίο -κατά τη γνώμη μου πάντα- θα έπρεπε να είναι το βασικό αίτημα της αποχής.
Όσο για το επίπεδο των κοριτσιών από πλευράς εμφάνισης, σαφώς είναι ένας τομέας που υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
να προσθεσω και ενα αιτημα που δεν εχει ειπωθει:

να ειναι πλειοψηφια τα μπουρδελα ONLY GREEK

δεν ειμαι ρατσιστης αλλα αμα βλεπω πολυ πακιστανιλα και βρωμιλα μεσα , την κανω πλαγιως ,ακομα και αν το γκομενακι ειναι καλο

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
να προσθεσω και ενα αιτημα που δεν εχει ειπωθει:

να ειναι πλειοψηφια τα μπουρδελα ONLY GREEK

δεν ειμαι ρατσιστης αλλα αμα βλεπω πολυ πακιστανιλα και βρωμιλα μεσα , την κανω πλαγιως ,ακομα και αν το γκομενακι ειναι καλο
στην σαλονικη δεν παιζουν πακιστανοι ακομα....στα στουντιο δεν δεχονται ουτε ξενους γενικα...μου χει τυχει στην ανδρεου γεωργιου 4 να διωχνουν ρωσοποντιο απο το μαγαζι...αλλα βαρδαρη παιζουν ολοι...γεροι,ρωσοποντιοι,αλβανοι κλπ... :2funny: :2funny:

το ποστ μου δεν ειναι πολυ politically correct και ζηταω συγγνωμη απο τους αριστερους του σαιτ....δεν θα επαναληφθει....

Succesor

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
6
Like
17
Πόντοι
1
Καιρό είχα να μπώ στο σάιτ. Χαίρομαι που αυτή η συζήτηση επανέρχεται στο προσκήνιο. Πρίν κάτι μήνες είχαμε κάνει συζητήσεις επι συζητήσεων για αυτό το θέμα , αλλά δεν είχε γίνει κάτι. Μακάρι τώρα να υπάρξει συμμετοχή στην αποχή. Ναι ναι ξέρω, αυτό που έγραψα είναι σχήμα οξύμωρο...

A_re_Koula

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Δείτε με κάτι αμαξάρες που κυκολοφορούν αυτόι/αυτές που έχουν τα στούντιο και μετα θα το ξανασκεφτήτε να πάτε. Μη μιλήσουμε για βίλες και εξοχικά..
Αυτοί μας έχουν ανάγκη, όχι εμεις. Χωρίς πελάτες θα χρωστάνε παντού και θα μας κυνηγάνε.

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
deker μη μασας και εγω κανω αποχη ηδη εδω και αρκετες μερες.ο αγωνας θα δικαιωθει!
οσο για τους απεργοσπαστες , ο καθενας κανει οτι θελει!
αμα θελετε να γαματε μπαζα,η να ξαπλωνετε σε χυσμενα κρεβατια που βρωμανε λες και τα κατουρουσε οποιος εμπαινε(μην σας ξεγελαει το αποσμητικο χορου :2funny:)συνεχηστε να πληρωνετε 40 στο βαρδαρη για να γαμησετε!
τα στουντιο και εγω πιστευω οτι στις τιμες ειναι λογικα,απλα πρεπει να προσεξουν λιγο να φερουν καλητερα μουνια στην πολη μας.
δεν ειναι δυνατον να μας πασαρουν μεταγραφες απ το βαρδαρη για καινουριες κοπελες στα στουντιο!

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
10 Νοεμβρη παω φανταρος να την αρχισουμε τοτε την αποχη !!  :rockon: :rockon:

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
Σωστος ο φιλος για τα στουντια λογικες ειναι οι τιμες. Στην Αθηνα εχει 50 αλλα πολυ πιο πολλες και καλες επιλογες για κοπελες. Το απαραδεκτο ειναι το 35-40 του βαρδαρη.Αλλα και τα 30αρια. Στο 25 επρεπε να ταν. Οτιδηποτε παραπανω ειναι απατη για τετοιο χωρο.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
καποιος συμπολιτης
μπορει να με ενημερωσει
που βρισκεται η σαρα(οχι η της κωλετη)
παιδια ειναι αναγκη για ενα αβγαλτο παλικαρι
δεν ειναι για μενα
ευχαριστω εκ των προτερων

OP
OP
D

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
μιας κ η ψηφοφορια πλησιαζει την ημερα που εχουμε επιλξει λεω να την τελειωνουμε.αποχη 1-15/11 λοιπον.....μπουρδελιαριδες τα πουλια σας μεσα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μετα τις 16 μπορουμε να γαμησουμε προεδρε; :grin: :grin: :grin:
λεω να ανεβω τοτε... :sunglasses:

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
μετα τις 16 θα κανουμε τουρ ολοι μαζι στα μπουρδελα

αν το κανεις αυτο τι θα εχεις κερδισει απο την αποχη μετα ρε....?

υποτιθεται οτι θες να πεσουν οι τιμες και θα τους τα δωσετε μαζεμενα στο τελος. :S

OP
OP
D

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
δε το λεω προσωπικα για σενα ρε...το ξερω οτι πλακα κανεις.

αλλα πιστευω οτι μετα την αποχη αυτο που ειπα θα γινει. >:(
απλα σκεφτηκα οτι η αποχη θα μας κανει καλο απο πολλες αποψεις,τωρα το αν θα την κανουν μερικοι η αν μετα την αποχη πανε κ το ριξουν μαζεμενο δεν το ξερω.αλλα οτι μπορουμε να κερδισουμε κατι μπορουμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom