GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.697
- Πόντοι
- 25.165
Εγω, για προσωπικους λογους.
γεια σου τετσουο χρονια πολλα ρε καλη χρονια.... ;)Εγω, για προσωπικους λογους.
δεν κανεις αποχη εννοεις φιλε?Εγω, για προσωπικους λογους.
εσυ φιλε με τον πατο που εχει το αβαταρ σου δεν πρεπει να εισαι μεσα.πρεπει να εισαι μεσα τουεγω ειμαι μεσα!
καλα ντε κ τι αρπαζεσαι?Ειμαι μεσααα σου λεω, τι θες τωρα.Αυτος ο πατος θα με κρατησει με στην αποχη φιλε.
και συ ρε φιλε τον πατο της γκομενας σου εβαλες για αβαταρ;δεν επρεπε να την εκθεσεις....Ειμαι μεσααα σου λεω, τι θες τωρα.Αυτος ο πατος θα με κρατησει με στην αποχη φιλε.
ναι αλλα τα μπαζα εχουν παραμεινιε.θελουν αγωνες οι κατακτησεις κ εμεις θα τους κανουμε....Γιατί να μην κάνουμε;;; Έτσι κι αλλιώς Βαρδάρη τις ρίξαμε λίγο τις τιμές με την πρώτη...
μιλαω γενικα....Αν λες για τις χθεσινές μου περιπέτειες... μπορούμε να διώξουμε τα μπάζα; Και από την άλλη αν δεν μπαζώσεις δεν χτίζεις φίλε...
αντε παλι τα ιδια με τον gl
οχι μια ασβερκη νταβατζου που επειδη ξεμεινε απο κοπελες εκανε αυτη την πουτανα.....
γαμαει μπαζα κατα δηλωση του.... χαχαχαχαχαXaxaxaxaxa... απίστευτος... ο gl που κολλάει;;;
πολλα ειπες....μέχρι να βάλουνε μυαλό και να φέρουνε καμμιά δυνατή συμμετοχή που να αξίζει το 50αρικο/100ρικο δεν πατάω.
παρα πολλα...........πολλα ειπες....
ντεκερ τοσο καιρο με την αποχη εγινε καμια αλλαγη προς το καλυτερο?αλλαξα ημερομηνια για την αποχη.....θεωρω οτι οι ψηφοι δεν αλλαζουν αλλα αν καποιος εχει προβλημα θα τις αλλαξω.....
παμε ρε γερα επιτελους με την αποχη.μην ειμαστε μονο λογια.για δικο μας καλο ειναι